Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.386.847
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Counter Strike: Global Offensive
esc0bar kaže...

Pozdrav,

zanima me da li vam se događa što i meni u zadnjih x mjeseci: od onog update-a kad se desio ajmo reći "re-shuffle" rankova, kad su zapravo redefinirani rankovi i svi su manje više završili u nižem ranku, nikako da doživim up-rankanje. Do tada sam uredno napredovao do gold nova mastera (mislim), a nakon update-a u startu me (nakon kojeg izgubljenog competitive matcha) derankalo za par rankova. Nakon toga je da sam rjeđe igrao (skill mi je ostao u najmanju ruku jednak kao i na gold nova master ranku), ali sam stalno derankan (doduše, hackeri, smurferi a i nezainteresirani teamovi su uvelike pridonijeli) te sam danas Silver 2 i bome nikako se pomaknit s tog ranka, ni gore ni dole, iako sam skoro pa uvijek među prva tri po killovima. Nerijetko i prvi. Da napomenem da imam prime account naravno (uključena opcija čim je postala dostupna). Da li se vama događa isto i što napraviti da bi se ponovno uspješno up rankali.

Za početak prestani krivit sve oko sebe za svoj neuspjeh.

Ako si pao iz GNM u silver 2 tu ti nikakvo opravdanje ne vrijedi. Da ti je skill za gold nova master ti bi se doslovno sprdao sa silverima, svaki meč bi top fragao.
Odgovor na zadnje pitanje: git gud

Malo grubo ali moraš se vratit u realnost 

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
9 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

Ma sve ok, naravno da moram bit bolji, daleko od toga. Malo manje igram nego prije (otprilike 3-4 partije sedmično u zadnje vrijeme). Nije smisao posta bio moj skill, nego me zanima da li se to dešava svima vama na svim rankovima. Tj, da li ste od onog updatea (mislim da je to bilo prije pola godine-godinu) spušteni na niži rank i da li se od tada teže rankup-ate? Čini mi se da je sam ranking sistem nekako postrožen, šta je zapravo i dobra stvar. Šta se tiče mog skilla, trudim se bit bolji. Po mojoj subjektivnoj procijeni, skill mi nije ništa gori nego kad sam bio gold nova master. Zbog toga i pitam to što pitam.

Pozdrav CS-erima:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Najbolji knife do 50€ ? 

Battleog - 191silvinjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
12 godina
neaktivan

su dodali kakav event povodom blagdana?

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

ma da, kako da nisu:( Ograničavanje competitive matcheva na samo uvijek istih 10ak mapa je ono što bi prvo mijenjao u ovoj igri. Toliko ima mapa novih, zabavnih.. da je prava steta sta se ne mogu igrati u competitive. Jer tamo koliko toliko ljudi igraju "za nešto". Privatni serveri i slične opcije mislim da se ne mogu mjeriti.

Btw kad bi mogla iduća operacija da bar tada dodaju nove mape?

13 godina
neaktivan
esc0bar kaže...

ma da, kako da nisu:( Ograničavanje competitive matcheva na samo uvijek istih 10ak mapa je ono što bi prvo mijenjao u ovoj igri. Toliko ima mapa novih, zabavnih.. da je prava steta sta se ne mogu igrati u competitive. Jer tamo koliko toliko ljudi igraju "za nešto". Privatni serveri i slične opcije mislim da se ne mogu mjeriti.

Btw kad bi mogla iduća operacija da bar tada dodaju nove mape?

Te "mape" koje se igraju u competative one su najpoznatije siroj masi i imaju veci balans, ubaciti neki trash od mapa je bezveze. Imas vec one vanserijske mape za competative i udri.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
12 godina
neaktivan
esc0bar kaže...

ma da, kako da nisu

ne znam otkad ti igras, al svake godine je neki event povodom bozicnih blagdana tak da

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
11 godina
odjavljen
LeftY_CRO kaže...

ne znam otkad ti igras, al svake godine je neki event povodom bozicnih blagdana tak da

Cek ne kuzim. Ti sam sebi odgovorio na komentar? Lol.

12 godina
neaktivan
IvanDado kaže...
LeftY_CRO kaže...

Cek ne kuzim. Ti sam sebi odgovorio na komentar? Lol.

kaj na kuzis? pital sam dal su dodali kakav event i kasnije napisao da svake godine dosad jesu. di je problem? lol

11 godina
odjavljen
LeftY_CRO kaže...

kaj na kuzis? pital sam dal su dodali kakav event i kasnije napisao da svake godine dosad jesu. di je problem? lol

Ma zvucalo mi je kao da vec znas odgovor na svoje pitanje haha. My bad xD. Ali kolko vidim nisu jos. 

9 godina
neaktivan

Ma znam da bude nekih ponuda, ali ja bi operaciju:) Kakve to vanserijske  mape imamo a da se mogu igrat competitive? Nikakve. Imas ono sta imas i to je to. I ne znači da mapa nije izbalansirana, ako se ne nalazi u competitive poolu. Ima stvarno masu dobrih mapa. Po meni je to odbacivanje profita od strane Valve-a, sigurno ima masu ljudi kojima taj jedan te isti izbor mapa nakon nekog vremena dosadi. Da naprave npr. ponudu da mozes dodat tri nove mape u competitive pool i stave cijenu 5-10 eura, ja bi prvi to platija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

evo izasao je holiday update :)

patch notes

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2016 10:21 (LeftY_CRO).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina

Momci, zanima me čisto info ako ko zna iz prve ruke, za koliko se da prodat account, rank Global Elite, samo CS GO na steamu, 214 h igre.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Onoliko kolko kosta igra + 5€
12 godina

Pozdrav ekipa. Imam problem sa low fps ali samo u CSGO. Imam prilicno dobar pc a u igri imam samo oko 120fps dok je nekad prije bilo oko 250, znaci palo je za oko 50%. Graficka je gtx780, procesor 3570k oc, low settings i 1024x768. Win 8.1

Dosta sam guglo na ovu temu i ima puno tema sa istim problemom, ljudi bukvalno sa laptopom imaju vise frejmova od nekih sa high end masinama. Ne znam tacno kad je doslo do ovog pada ali pretpostavljam nakon nekoliko update-a prije par mjeseci ili vise.

Kad pokrenem afterburner vidim da je gpu usage samo 20% ?!?

Probao sam neke stvari sa neta kao izmjena nekih opcija u nvidia control panel, launch opcije u igri, pa sam izbrisao geforce experience ali nisam mako od 110-120 fps. Nisam jos probao sa reinstalacijom igre. Pa ako neko ima neki fix ili rjesenje bilo bi super..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
erminn kaže...

Pozdrav ekipa. Imam problem sa low fps ali samo u CSGO. Imam prilicno dobar pc a u igri imam samo oko 120fps dok je nekad prije bilo oko 250, znaci palo je za oko 50%. Graficka je gtx780, procesor 3570k oc, low settings i 1024x768. Win 8.1

Dosta sam guglo na ovu temu i ima puno tema sa istim problemom, ljudi bukvalno sa laptopom imaju vise frejmova od nekih sa high end masinama. Ne znam tacno kad je doslo do ovog pada ali pretpostavljam nakon nekoliko update-a prije par mjeseci ili vise.

Kad pokrenem afterburner vidim da je gpu usage samo 20% ?!?

Probao sam neke stvari sa neta kao izmjena nekih opcija u nvidia control panel, launch opcije u igri, pa sam izbrisao geforce experience ali nisam mako od 110-120 fps. Nisam jos probao sa reinstalacijom igre. Pa ako neko ima neki fix ili rjesenje bilo bi super..

Digni rezoluciju, cpu ti je bottleneck ili clockni cpu jos vise.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
12 godina

Isto je na svakoj rezoluciji i ostalim postavkama. Ali ne kontam kako je prije islo duplo brze, znaci da je ovo namjerno ovako smanjeno? Btw, cpu usage je oko 70%, a klokan je na 4.4 nemam kud vise :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Mozda ti nije enable-an multicore u cs:go.
12 godina

Veoma čudna igra, meni na većim rezama, tj na full hd radi najbolje, imam 20ak frejmova po sekundi više na full hd nego nekoj 1024x768 npr, wtf. Laptop pod moj pc.

0 0 hvala 0
12 godina

@deepshitcro, isto je i kad je on i off probao sam i to

@ruzcheHR, ima cudno nesto definitivno, najgore je sto je prije islo skoro 300fps pa nekako bad feeling sada ovako

skoro sam siguran da je vezano za ovaj gpu usage.. a da je bottleneck cpu to sumnjam jer evo sada igram bf1 i gpu usage je na 100% i cpu isto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ruzcheHR kaže...

Veoma čudna igra, meni na većim rezama, tj na full hd radi najbolje, imam 20ak frejmova po sekundi više na full hd nego nekoj 1024x768 npr, wtf. Laptop pod moj pc.

Kod mene isto..

9 godina
Mislim da ne bi trebalo bit do gpu-a, kad je igra bazirana na koristenju cpu-a.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

bio sam DMG zadnje dok sam igrao, od toga je proslo vise od godine i pol te sad se gubim sa likovima koji se zale kak ne mogu zadrzati rank - silver elite

i ne zelim kriviti sustav, osjecam da sam tu di zasluzujem trenutno

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina

@erminn Imas W 10? Jer bilo je problema sa trgovinom play u nekim postavkama, jer je nakon cs go update zbog trgovine skoro svima pao fps za pola, čudno al istinito. Probaj :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MatJAM kaže...

@erminn Imas W 10? Jer bilo je problema sa trgovinom play u nekim postavkama, jer je nakon cs go update zbog trgovine skoro svima pao fps za pola, čudno al istinito. Probaj :)

trg play?? mislis za android il wtf??

de pojasni ovo malo

BiH__Snowflake BF4,CS:GO
14 godina

Nije trg play nego xbox app... KLIK

LoL EUW - pomijac - https://500px.com/darkonakic HS-HotS Pomijac#2840

0 0 hvala 0
12 godina

Imam sada fps kao prije, vratilo se za 100%.. ukljucio multicore rendering, igra crasha i nakon restarta fps ko nekada ~250. Ono sto je cudno je da je ta opcija uvijek bila disabled ali na kraju dana bitno je da sada imam high fps opet ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Prije 2 dana igram i naravno citer u protivnickom teamu, ali odma jedan upali u nasem timu, tako da je bilo cheater vs cheater!!

Uglavnom zavrsilo je 15:15

steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-v2urk-bWSXx-ds2VT-S9USE-4Sm6J

jedan ss :

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Hahahahaha pa jel moguce

Koji je to rank, prime/nonprime?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice