- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav ljudi :)
Novi sam ovdje pa me zanima kakve postavke preporučujete u igri ?
I ako ima netko da je početnik kao ja neka me doda da možemo odigrat koju partiju :)
Trebam pomoć ljudi ??
Pustio sam brata sinoć da igra malo i debil puca u svoje i sad sam dobio 7 dana cooldown ima li mozda neko riješenje da se rijesim toga da mogu igrat. prije. jer puno je 6 dana jos da cekam ??
Kakvi su ovo sad grafiti ? O cem se tu radi ?
Trebam pomoć ljudi ??
Pustio sam brata sinoć da igra malo i debil puca u svoje i sad sam dobio 7 dana cooldown ima li mozda neko riješenje da se rijesim toga da mogu igrat. prije. jer puno je 6 dana jos da cekam ??
Ne dobiješ 7 dana tek tako... znam iz iskustva... sa DMG sam pao na MG2 jer sam tri mjeseca svako malo po 7 dana baniran XD
Ili si pucao u svoje 3 meca za redom, ili si igrao za drugu ekipu :D

Ili si pucao u svoje 3 meca za redom, ili si igrao za drugu ekipu :D
A neznam ni ja sta je debil radio uglavnom zanima.me moze li se to ikako rijesit vidim po yt neki kao pomaknu datum i vrijeme na kompu pa radi li to ??
Kakvi su ovo sad grafiti ? O cem se tu radi ?
jednostavno rečeno.
Gaben je došao po tvoj novac!
Mozda san nalo dosadio ali zanima me da li se moze preko slusalica od mobitela tj. mikrofona koji je u njima pricat za vrijeme igre ??
Nakon 350 sati igra dopyzdila.

Naravno da će dopizdit ako samo csgo igraš... Napravi pauzu, doć će ti želja opet
Koja cancer ekipa koja na plentanu bombu rusha na higway i svi izginu u situaciji 4v1, a ja sam ostanem u "skvikiju" i onda naravno krene lavina voice komentara na turskom... 10/10
Naravno da će dopizdit ako samo csgo igraš... Napravi pauzu, doć će ti želja opet
Sad imam 4-5 igara pored csgoa,pa cemo vidit.Mislim steta je jer je stvarnoi dobra igra,al hitbox..5 puta ga s p2000 u glavu i njemu nista
Bas isprobavo s frendom, AWP je cista sreca danas da ode u gornje tijelo, pola hitova mi bude 84-92 1 hit dakle ko da ide sve u noge...prije je bio 109 makar ga u prepone pogodio 100%.

i onda naravno krene lavina voice komentara na turskom... 10/10
i ti onda samo napišeš FREE KURDISTAN .. InstaWin :)
i onda naravno krene lavina voice komentara na turskom... 10/10
i ti onda samo napišeš FREE KURDISTAN .. InstaWin :)
Rusim često kažem da Krim nije njihov, ali hvala za ovo, upotrijebit ću vrlo rado.
pozdrav,sinoc sam rasprodao sve skinove iz cs-a i reko idem otvarat case-ove mozda dobijem nes dobro,i otvorim prvi case i odmah knife
m9 bayonet marble fade FN, vidim na steamu da se prodaje oko 380€ a ja bih ga prodao za prave pare,otisao sam na op skins i vidio da se prodaje oko 330$ pa me zanima koliko meni op skins uzme od toga ili postoji neka bolja stranica za prodati
pozdrav,sinoc sam rasprodao sve skinove iz cs-a i reko idem otvarat case-ove mozda dobijem nes dobro,i otvorim prvi case i odmah knife
m9 bayonet marble fade FN, vidim na steamu da se prodaje oko 380€ a ja bih ga prodao za prave pare,otisao sam na op skins i vidio da se prodaje oko 330$ pa me zanima koliko meni op skins uzme od toga ili postoji neka bolja stranica za prodati
To se isplati downgrade trade na dva noza jer su cijene high tier skinova pale na opskins, mozes dobiti tipa vise nekih 20-40$ min
Ovaj otvori jedan case i dobisi bayonetu FN ja otvorio pun rac caseova nikad nis, jednom mi samo upao kalash redline FN kad je tek izasao skin
Ovaj otvori jedan case i dobisi bayonetu FN ja otvorio pun rac caseova nikad nis, jednom mi samo upao kalash redline FN kad je tek izasao skin
Ne postoji Redline FN ;)
A ne? neam pojma, znam da sammasu pare za njega
Ne postoji Redline FN ;)
http://steamcommunity.com/market/listings/730/AK-47%20%7C%20Redline%20%28Factory%20New%29
mozda postoji ali ga nitko ne prodaje...ima svoj listing na steamu
Aham
http://steamcommunity.com/market/listings/730/AK-47%20%7C%20NePostojiFNRedline%20%28Factory%20New%29
Prodan je za 400$.
Ekipa, kako vam se čini novi Inferno??
Lijep je, ali nekako mi se cini da je T sided. Kad god rushamo B evo vec 5/6 partija skoro svaku rundu pobjedimo. Ili ako idemo na A kroz aps jako brzo smo tamo zbog onog prolaze na second mid, a drugi se jos uvijek nisu navikli na tako brzi rush.