meni baš izgleda skroz obratno, meni kao da je više CT mapa...muku mučimo na T strani, dok ih na CT strani štopamo na oba site-a bez frke
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
CT dođe snipeat ramp 0.5s brže cca...bezveze.
Banana je isto preširoka, ko CT samo pushas i skrivas se u kutu prema siteu
Lijepo izgleda, ali skroz nefunkcionalno...najotvorenija mapa u igri do sada.
Pa banana i apsi su sad široki ko mid bokte
Meni je inferno pravo osvjezenje sad, prije je toliko bila CT sided mapa kad dobro postavis defense a sad je sve otvoreno i na B se rusha samo tako. Ako CT rushaju bananu gube 100% i dobijena je runda tu :)
Meni je inferno pravo osvjezenje sad, prije je toliko bila CT sided mapa kad dobro postavis defense a sad je sve otvoreno i na B se rusha samo tako. Ako CT rushaju bananu gube 100% i dobijena je runda tu :)
Ne znam na kojem ranku igraš...svaki put rusha 3ca bananu, svako nade...dobivena runda u 30 sek.
Dobili smo 3 gamea zaredom tako...sve CT half 12-3.
Najviše šanse T side ima u apsima koji su sad širi i nije toliko lako kempat desno i na štengama kao CT.
LEM sam, meni banana lako prolazi doduse igrao sam dva gejma inferna nakon 2 mjeseca pauze

LEM sam, meni banana lako prolazi doduse igrao sam dva gejma inferna nakon 2 mjeseca pauze
Iako sam uber fail game nakon duge pauze prvi ranked, drop na kraju mi je podigao raspolozenje
4 dana - duga pauza
Pa u 4 dana sam odigrao 3 gejma da bi dobio rank nazad genije tj downrank
Pa u 4 dana sam odigrao 3 gejma da bi dobio rank nazad genije tj downrank
Prije 4 dana si rekao da si LEM, dakle igrao si i imao si rank tad. Sad odjednom prvi gejm nakon duge pauze, a igrao prije 4 dana. "Dobio" rank, a prije 4 dana bio LEM. Daj se dogovori sam sa sobom, "genije"
Pa nisi LEM nego LE..
Boticu igrao sam bez ranka pa sam derankao u 3 gejma dok nisam dobio gejm koji mi je pokazao rank
joj i mene s djecom raspravljam
hoće li itko ove caseove? Dajem ih za badava, jer nekako ih ne želim obrisati.
Ajd ja se javljam :)
edit: evo ti trade url: https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=93620768&token=yvzFjiWS
ili me addaj, Fallro[CRO]
Jel iko ima bug sa stickerima da flickeraju?
Znači kad igram CS GO nekad me izbaci iz igre i pise mi csgo program exe je prestao raditi, pa me zanima da li se to još nekom dešava i ima li neko rješenje za to ?
može mi netko pomoci jer sam tek sad poceo igrati ima dva pitanja
kako se osvajaju case i skinovi u igri jer rijetko kad netko dobije i vidio sam da ne dobivaju uvijek najbolji
ima neka provjerena stranica za kladenje na cs mečeve jer mi na csgolounge dobro ide pa da probam za par pravih $
može mi netko pomoci jer sam tek sad poceo igrati ima dva pitanja
kako se osvajaju case i skinovi u igri jer rijetko kad netko dobije i vidio sam da ne dobivaju uvijek najbolji
ima neka provjerena stranica za kladenje na cs mečeve jer mi na csgolounge dobro ide pa da probam za par pravih $
dropovi su totalno random nema veze jel imaš skor 0:30 ili 50:0
Ma neigrivo...jos mi najjace ekipa pise skini match da vidis da nisam citer.
Onda skinem i lik mase crosshairom po zidovima iza kojih smo mi
Ma neigrivo...jos mi najjace ekipa pise skini match da vidis da nisam citer.
Onda skinem i lik mase crosshairom po zidovima iza kojih smo mi
Lako je to, non-prime stvarno je neigriv, al apsolutno, ja se kunem u 8 mečeva da bi znalo bit 6 spinbotova.
I popiša san krv dok san diga Private rank na 21, da dobijem prime na smurfu. Radi onih reducedXP, nebi bog, na matchmakingu nemoš radi čitera, kad dođeš na casual dobijaš reducedXP i tako u nedogled. Koji debil je to izmislia.
Da...ne znam zasto se XP reducea na matchmakingu kad je to jedini mod gdje se skuze cheateri...ako netko hunta level radi skinova itd. onda ima skisla reduceat ali takvi rijetko igraju comp
Da...ne znam zasto se XP reducea na matchmakingu kad je to jedini mod gdje se skuze cheateri...ako netko hunta level radi skinova itd. onda ima skisla reduceat ali takvi rijetko igraju comp
Ma nema smisla nikako reducat, jer kako doć do Primea? Znači moraš gubit zdravlje s čiterima mjesec-dva dana igrajući par sati dnevno (ako nema operacija koje daju XP), da bi dobia Level 21 i aktivira Prime, mislin, ko je to izmislia ima mozga ko govno vitamina.
Ali skužia san, s ekonomske strane, Valveu se isplati (otkad je uveden Prime) da ima čitera na nonPrimeu. Kupuje se igra više, a Prime je amo reć izoliran od čitera, koliko toliko, al je, tamo stvarno rijetko rijetko da naletim na kojeg, ne sjećam se zadnji put kad sam vidia čitera u Primeu. A ovi šta su non prime, neka, kupuju, pale, dobivaju VAC-eve i tako ukrug, to im se isplati, zato nije ni čudo da je stanje za nas takvo kakvo je.
Main account i smurf :) I to smurf na 40 i nešto partija diga globala na non-prime, bazen čitera, neigrivo, tek danas uspia dovatit Level21 private da upalim Prime.
boost me master :D
Kolko mogu trazit za usp ak ima gore REASON GAMING (holo) katowice 2014 inace sticker dode nekih 400e cca al usp je je od 1dolara FN
Kolko mogu trazit za usp ak ima gore REASON GAMING (holo) katowice 2014 inace sticker dode nekih 400e cca al usp je je od 1dolara FN
Prije je bilo skin + 10% stickera, s tim da skin mora bit u finom stanju, trenutno neznam kako se cijene krecu...
Main account i smurf :) I to smurf na 40 i nešto partija diga globala na non-prime, bazen čitera, neigrivo, tek danas uspia dovatit Level21 private da upalim Prime.
Dodaj slobodno - awp_vampire, prvi acc, drugi ibagadze, pa mozemo bacit :D
Evo i ja cu te dodam pa.. sta bude bude :)
EDIT: nemrem te pronac pod '' ibagadze ''
Evo i ja cu te dodam pa.. sta bude bude :)
EDIT: nemrem te pronac pod '' ibagadze ''
Onda u prijateljima prvog acca TERRORMACHINE pronađi .1X3R-
koji usp je u pitanju, guardian?
Problem je sto je to low tier skin (citaj bezvrijedan) i tako skup stiker na njemu. Tesko jako tesko. Stavio bih na market za 20eur ako se proda super, ako ne rip