Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.386.846
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
Roko567 kaže...
chaselol kaže...

RIP

Pa zašto tako puno stavljaš na tako nesigurne mečeve? I koji je to drugi meč?

Zato što može. :)

I ja sam popušio Vulcan na Na'Vi - TSM čisto zato što sam išao logikom ako dobijem imam AWP Asiimov FT, a ako izgubim ionako su to samo virtualni itemi.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
13 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...
Roko567 kaže...
chaselol kaže...

RIP  

Pa zašto tako puno stavljaš na tako nesigurne mečeve? I koji je to drugi meč?

Zato što može. :)

I ja sam popušio Vulcan na Na'Vi - TSM čisto zato što sam išao logikom ako dobijem imam AWP Asiimov FT, a ako izgubim ionako su to samo virtualni itemi.

Bas to :)

Kako dosli tako i otisli, bice njih opet ne sumnjam ja haha :)

Realno to je nekih ~25 kljuceva u najboljem danu, kontao sam ili da uzmem i otvorim kutije ili da stavim sve. 
Bar sam ovako imao 50% sanse da uduplam vrijednost itema ;)

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
15 godina
Counter Strike: Global Offensive

Mali off, ali na ovo sam naletio. klik (prvi komentar)

h8 us cuz they anus?

EUNE: Ferritin
Moj PC  
6 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Imam pitanje u vezi twitch tv-a,ja to prije nisam koristio,prije par dana sam si napravio acc,pa me zanima nešto,kakve ja koristi imam ako se subscrib na faceittv,pošto vidim da se to plača,znam da su neki pisali u ovoj temi da su dobili drop od twitch tv-a,pa me zanima jer zato moram biti pretplacen na faceittv?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ferritin kaže...

Mali off, ali na ovo sam naletio. klik (prvi komentar)

h8 us cuz they anus?

GET REKT

WithSkill
14 godina

Dobro BCKo, kako ti mirno spavaš po noći znajući da te vrijedja hrpa djece koju nikad nisi vidio i nikad nećeš vidjet ?

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ayy lmao,i dalje dobivam poruke zbog tog posta...

on topic,samo da se pohvalim da je mrtweeday pregledao moj demo i bit ce u nekom od sljedecih "How Fast Can You Ace?" videa ;)

Inace radi se o ovom fragu:

BCko
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2015 20:21 (bancic123).
Moj PC  
1 4 hvala 0
10 godina
neaktivan
morbida kaže...

Imam pitanje u vezi twitch tv-a,ja to prije nisam koristio,prije par dana sam si napravio acc,pa me zanima nešto,kakve ja koristi imam ako se subscrib na faceittv,pošto vidim da se to plača,znam da su neki pisali u ovoj temi da su dobili drop od twitch tv-a,pa me zanima jer zato moram biti pretplacen na faceittv?

molim vas odgovorite

17 godina

Ima li naznaka kada bi otprilike mogla nova operacija?

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

svaki tren

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
13 godina
neaktivan

Nadjem par skinova izaberem prvi underdog game

Neophyte vs Flipside

ez

12-88 odds

ez ez
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
LeftY_CRO kaže...
Hacker002 kaže...

svaki tren

Jel se sjećaš koliko je Vanguard koštala? Taman ću sad imati oko 4.6€ kad prodam bijedni inventorij pa da imam za tu operaciju, valjda će biti 4.5€

12 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...
LeftY_CRO kaže...
Hacker002 kaže...

svaki tren

Jel se sjećaš koliko je Vanguard koštala? Taman ću sad imati oko 4.6€ kad prodam bijedni inventorij pa da imam za tu operaciju, valjda će biti 4.5€

4.99€ je kostala ako se dobro sjecam, najskuplja je bila dosad... kasnije na popustu (pred kraj) je bila manje od 1€

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
17 godina

4.69 je bila, sad sam gledao u transakcijama.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Dobio još 3.3 na Fnaticu, ukupno 10$ ovaj tjedan. Betanjem se stvarno može zaradit ako se igra pametno. Ima još do kraja večeri dobrih mečeva, još stignem izgubit to :D

http://prntscr.com/71wcrj

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2015 20:51 (Roko567).

0 0 hvala 0
13 godina

Sto napraviti kada imas tipa koji igra sa frendom, pa ga se nemoze kikat, a on stavio da trci u krug da ga server ne kika zato jer zeli derankat...  Sjedi i placi? Sada imam 24 sata ban zbog tog seronje.

Ubi bene, ibi patria.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav! Moze li mi neko ukratko objasnit kako napravit CS:GO server. Radin za CroHerze zajednicu i otvorili bi server. Nemamo nikog da nam objasni, a imamo hosting. Hvala unaprijed!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Jel win ili linux server?

EDIT: Ubiti ovdje je sve objašnjeno korak po korak i za win i za linux.

Ja sam prije par mjeseci išao dignuti linux server al kad mi je skinulo 10GB filova na server odustao sam :) a opet gledam sto imaš od tog servera za csgo?

Sad smo se prebacili na win server i gore je TS3 i Assetto server i sve šljaka

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | uPlay: vandalzd | R* Club: vandal_zd | RaceNET: VandaLzd | RSI: vandalpr
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2015 22:38 (VandaL.pr!).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Neznam, hosting je u Njemačkoj.

EDIT: Za koliko vremena bi moga napravit CS:GO server otprilike?

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2015 22:38 (chrispy450).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Jel se to meni samo čini ili su promjenili nešto u vezi in-game komunikacije ?

Sad se čini puno bolje, skoro ako ne i isto kao teamspeak.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Server je napravljen, zanima me kako dat sebi head admina?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Koliko je ovaj MM bolestan,a opet nemas sto drugo za igrati (osim glupog faceita na kojem svako malo izlaze igraci)

Znaci kickaju me 2 meca za redom,dobijem ban na sat vremena,nakon isteka dobijem 1 mec.

Nakon toga krenem jos 1 mec i dobijem yebene turke u zapucam na svog na spawnu i dobijem na 2 sata.

Krenem drugi dan jos jedan mec i opet me kickaju i eto 24h ban i derank :D (prvi puta sam flejmao,drugi puta su bili 4 premade i kickali su me nakon 5 rundi iako nisam ama bas nista rekao osim prijava) 

Znaci pao sam na LEM bez ijednog losea.

Jucer mi je istekao ban i krenem danas vracati rank,dobijem 2 za redom (prvi na scoreboardu) ali nisam rank upao,sljedeci mec protivnici imaju 2 aimbot/wallhackera,znaci svaka runda rush mi i padamo u roku od par sekundi,taj mec je nas lik abandon pa smo surrenderali.

I tako sav razivciram znam da cu vratiti rank ako dobijem next iako sam ovaj izgubio,i kod knektanja na server jedan od NASIH dobija VAC ban,fala qrcu pa se mec nije ni startao posto mi je ping bio 1200 :D

BCko
Moj PC  
1 10 hvala 0
12 godina
neaktivan
bancic123 kaže...

Koliko je ovaj MM bolestan,a opet nemas sto drugo za igrati (osim glupog faceita na kojem svako malo izlaze igraci)

Pa nije MM bolestan nego si ti, kako uspiješ stalno dobijat ban? Znači da si ili flamer, ili teamkillaš, ili si retard općenito. A pošto i sam priznaješ šta radiš vidi se da je sve od navedenog. Oprosti ali tako je, ne možeš krivit MM za svoje ponašanje

13 godina
neaktivan
bancic123 kaže...

krenem jos 1 mec i dobijem yebene turke u zapucam na svog na spawnu i dobijem na 2 sata.

n00b 

10 godina
neaktivan
chaselol kaže...
bancic123 kaže...

krenem jos 1 mec i dobijem yebene turke u zapucam na svog na spawnu i dobijem na 2 sata.

n00b 

hahah kaki kralj i ja sam nekada imao neke svoje rituale za pobijedu da sebe ubijem sa molotovim koktelom :D,a nekada sam i znao svog ubiti,samo što sam čeko da se malo udalji sa spawna igrač.

https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
14 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

Pa nije MM bolestan nego si ti, kako uspiješ stalno dobijat ban? Znači da si ili flamer, ili teamkillaš, ili si retard općenito. A pošto i sam priznaješ šta radiš vidi se da je sve od navedenog. Oprosti ali tako je, ne možeš krivit MM za svoje ponašanje

Na nizim rankovima je lakse jer mozes iskerijati,ali na ovom jebenom supremu je jako tesko igrati kad u timu imas likove s 300 sati koji su nabustani do tog ranka.

I kako onda da ih ne izvrijedjam ako su ocito varali da dodju do mojeg ranka?

BCko
15 godina
neaktivan
bancic123 kaže...

Na nizim rankovima je lakse jer mozes iskerijati,ali na ovom jebenom supremu je jako tesko igrati kad u timu imas likove s 300 sati koji su nabustani do tog ranka.

I kako onda da ih ne izvrijedjam ako su ocito varali da dodju do mojeg ranka?

Vjeruj da ima Silver Elite-a i Silver Elite Master-a koji nisu ni za Silvera 2, a kamo li za SE i SEM. Jučer dobio 2 turčina u match, samo su Turski pričali između sebe, al dobro, nisu bili loši, igrali su timski, isto tako i ovaj jedan što je pričao na Engleskom, al ovaj Švabo, hem ne priča, hem uvijek, baš uvijek ide kontra od tima, sam. Mi terori četverica idemo zajedno svaku rundu, a on uvijek sam ide i gotovo smo svaku rundu izgubili zbog njeg.

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
12 godina
neaktivan
Haker_x kaže...

Mi terori četverica idemo zajedno svaku rundu, a on uvijek sam ide i gotovo smo svaku rundu izgubili zbog njeg.

Kako slatko. To ti se zove lurkanje, a pretpostavljam da u silver rankovima to baš i nije poznat pojam. Pogledaj koji profesionalan meč pa vidi šta rade dobri igrači u toj ulozi. Točno to što si ti napisao, i to je jako bitna uloga. Recimo get_right, koji je jedan od boljih, a možda i najbolji lurker, smatra se jednim od najboljih igrača. Naravno ako on samo trči po spawnu ili rusha pa umre, to je čisti idiotizam, ali ako neko igra odvojeno od tima ne znači da je loš. 4 terorista dovoljna su da se zauzme sajt, jer je na sajtu 1-3 igrača, ovisno o mapi i postavi

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2015 14:42 (Roko567).
13 godina
neaktivan
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Sta je to 800x600 reza? 

Udjem u gejm dva lika ruska zastava na profilnoj. Nakon 10 sekundi shvatim da je cyka putin team, alt f4 2h competative cooldown, cya :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice