CoD4 org key

poruka: 37
|
čitano: 3.816
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
CoD4 org key

Naime želim nabaviti org key ali ne znam gdje je sigurno pa bih vas htio pitati jel sigurno uzimati sa Gamersjectove stranice i ako ste uzeli od tamo kakva iskustva imate???(org je tamo 100kn)

Signature
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
CoD4 org key

Imaš na enabava, eplati, također na get2play (ili tako nekako, ne mogu se sjetiti točno). Sa ove stranice ne znam kakva su iskustva, ali čitam da dosta ljudi uzima sa enabava i da nema ni najmanjih problema. Odi na stranicu pa vidi cijenu. Inače, to mi je malo puno za igru staru već toliko. Ja sam svoj key kupio od nekog lika prije 2 godine za 80 krznenih...

...Borba za mir je kao jebanje za nevinost...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
CoD4 org key

ma malo je puno i meni pogotovo na enabavi(130kn) eplati 120 i za get2play nezz al sam naso ovaj i mislim da bi trebalo bit sigurno mislim ipak je Gamersject dosta poznat 

Signature
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CoD4 org key

također bi uzimao cod4 key s gamersjecta ako ne budem mogao pokrenut blackops.

kakva su iskustva?

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
CoD4 org key

naravno da je sigurno uzet sa gamersjecta, to je hrvatski cod, cs, pes i ... comunity. također možeš pogledat i kod e-tigres

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
CoD4 org key

Evo ja sam danas uzeo Bad Company 2 key s g2play.net i prođe brzo i sve radi tak da možeš i tamo pogledati.

We are nothing but the stones to pave the way...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: CoD4 org key
Ad4pt3r kaže...

Evo ja sam danas uzeo Bad Company 2 key s g2play.net i prođe brzo i sve radi tak da možeš i tamo pogledati.

wtf? 60kn cod4 key?? jel to sigurno ili? nemoguće da je tak jeftino..

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
15 godina

Moguče je,ja sam uzeo fifu za 15 eura.Oču ja moč pokrenut bad company sa ati X1600 grafičkom

dejanceeeeeeeeee
16 godina
djdomi kaže...
Ad4pt3r kaže...

wtf? 60kn cod4 key?? jel to sigurno ili? nemoguće da je tak jeftino..

da uzeo dosta igra i moj mw2 je od tamo sve radi odlicno! :-)

My Life Is A Very Serious Game...
15 godina
CoD4 org key

Ne vjerujem.

BF:BC2 ingame: Sapko
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

mogu ti racun pokazati ako nevjerujes izaslo me 30Eura to jest ne mene nego curu kupila mi za poklon!

15 godina
CoD4 org key

Hahahaha, ma nekažem tebi, kažem ovom za pokretanje bc2 sa tom grafom :D

BF:BC2 ingame: Sapko
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CoD4 org key

g2play svakako jeftini su i dobri

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Gunner11 kaže...

Hahahaha, ma nekažem tebi, kažem ovom za pokretanje bc2 sa tom grafom :D

aha ok ;-)

17 godina
CoD4 org key

Ja sam platil Bad Company 2 key 107 kn mislim.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ad4pt3r kaže...

evo za 14.49€ je bfbc2, ti si platio dok je bila dobra valuta eura sad je to 110kn uffff  :DD :p

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
17 godina
dmanz kaže...
Ad4pt3r kaže...

evo za 14.49€ je bfbc2, ti si platio dok je bila dobra valuta eura sad je to 110kn uffff  :DD :p

Platil sam danas oko 2 popodne, kaj se tak brzo mijenja.

16 godina
neaktivan
Ad4pt3r kaže...
dmanz kaže...
Ad4pt3r kaže...

Platil sam danas oko 2 popodne, kaj se tak brzo mijenja.

a nije evo, 106 i pol je, krivo sam zracunal

15 godina
protjeran
djdomi kaže...

također bi uzimao cod4 key s gamersjecta ako ne budem mogao pokrenut blackops.

kakva su iskustva?

Njega odmah možeš zaboravit na toj konfi...

17 godina
CoD4 org key

Ali uglavnom site je jeftin i napravite paypal ili mooneybookers i platite i kod dođe, bar je tak kod mene, za sat vremena.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CoD4 org key

zanima me jos jedna stvar kada gledam metode placanja, je li moguce samo da ja odem u postu sa parama i uplatim na njihov ziro racun? ako je to to pod bank transfer

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
CoD4 org key

Mos placati na sljedeče načine ( vidi sliku ) tak da ne mozes onak kak si ti napisal mislim.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ad4pt3r kaže...

Mos placati na sljedeče načine ( vidi sliku ) tak da ne mozes onak kak si ti napisal mislim.

je, ja posto sam relativno jos mlad (16) nemam kartice ni nista, znaci nista nemogu , mogu jedino za 400kn kupovat kod nas

17 godina
CoD4 org key

Mos da ti eplati kupi uz naknadu od 20 kn, ali opet je puno jeftinije.

2 0 hvala 0
18 godina

ja isto uzeo preko g2playa cod 4 multyplayer key za 65 kn,neznam sad kolko je ali nema frke brzo mi dosao email sa kljucom a platio sam preko paypala,preporuke.

darkness is my friend
16 godina
dmanz kaže...
Ad4pt3r kaže...

je, ja posto sam relativno jos mlad (16) nemam kartice ni nista, znaci nista nemogu , mogu jedino za 400kn kupovat kod nas

Mislim da mozes otvoriti kunski ziroracun u PBZ-u sa kojim dobijes visu electron da mozes kupovati ali nisam siguran!

17 godina
neaktivan
ljubo2mad kaže...

ja isto uzeo preko g2playa cod 4 multyplayer key za 65 kn,neznam sad kolko je ali nema frke brzo mi dosao email sa kljucom a platio sam preko paypala,preporuke.

jel to korišten ili potpuno čist ključ?

17 godina
djdomi kaže...
ljubo2mad kaže...

Svi ključevi tamo su novi, dobiješ skenirani dio kutije sa keyem.

16 godina
odjavljen

SCAN key je skuplji od običnog keya za koji se nejamči 100% da je ne korišten i da je u novom stanju.

Operation Flashpoint
18 godina
djdomi kaže...
ljubo2mad kaže...

to je novi nekoristen key,provjeren od pb-a i radi bez frke na legalnim i nelegalnim serverima,imaju puno stvari kaj se isplati uzet.

darkness is my friend
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice