ss- http://yfrog.com/jjproblemwj
na koji god server da se spojim nakon 1-2 minute me izbaci i pojavi se ta poruka...probao sam reinstalirati igru..updajteao sam punkbuster no zasad nema poboljšanja
jel zna netko u ćemu je problem?
ss- http://yfrog.com/jjproblemwj
na koji god server da se spojim nakon 1-2 minute me izbaci i pojavi se ta poruka...probao sam reinstalirati igru..updajteao sam punkbuster no zasad nema poboljšanja
jel zna netko u ćemu je problem?
reinstall DX-a.
ne pomaže..instalirao novi dx kad sam instaliravao Black Ops no ovaj problem ostao..
Ovako ja sam intalirao Call of duty 2 i patch 1.3 kad hocu da idem na neki server mp pise mi ovo: DirectX(R) encountered an unrecoverable error.
Check the DirectX(R) FAQ for possible solutions
Hvala unaprijed za odgovore!
Ja se ispricavam sto pisem u ovu temu posto sam novi i ne nadjem gdje je otvoranje nove teme!
Ja sam vec reinstal directx9 i isto mi pise kad sam klikno ok na to sto mi pise otvori mi se internet i gor gdje se upisuje link pise ovo:C:\Program Files\Activision\Call of Duty 2\Docs\TechHelp\Tech Help\Information\DirectX.htm
to je iz moga racunara stavljeno kao link
Evo sad sam instalirao ponovo cod2 i patch 1.3 i kliknem na iconu od single player-a da vidim radil i pise mi ovo "Fatal Error Error during initalitation: Failed to initalize rendered version mismatch.
Ja imam windows 7 ultimate 32- bita-a mozda je to kakav problem pa nece da mi radi cod 2
Evo sad sam instalirao ponovo cod2 i patch 1.3 i kliknem na iconu od single player-a da vidim radil i pise mi ovo "Fatal Error Error during initalitation: Failed to initalize rendered version mismatch.
Ja imam windows 7 ultimate 32- bita-a mozda je to kakav problem pa nece da mi radi cod 2
Hudwolk kao prvo ispuni rubriku MOJ PC, možda neke stvari budu jasnije vezano za tu grešku.
- reinstaliraj grafičke drivere, stavi posljednje drivere za svoju grafičku karticu
Evo ispunio sam rubriku MOJ PC pogledajte
A to reinsal graficke drivere i toga je neznam nista oko toga slabo se razumijem u racunare pa ako vam nije mrsko jasnije da mi objasni ako vam nije teško Hvala