logic, ako nisi igrao, nemres suditi, staviti 50-60 fps, igrica je tromija itd. , kad stavis 125 i high ide bolje.
Vaše oko (i ono što je ostalo od mozga) ne mogu primjetiti razliku između 25 i 125 FPS. Tko ne vjeruje, nek se uhvati medicinske literature. Već na 21 FPS imamo iluziju pokreta. Sve preko 25 je prebrzo za naše oko. EOD.
igra ide glađe na većem fps-u ma koliko to glupo zvučalo...
evo, uključim vsync i igra ide čisto normalno, lockam 333 fps-a i igra djeluje dosta brža... za 500 da i ne govorim
pa eto logic i weky skinite ju jbte, ipak je to stara igra, ima 2-3 gb pa probajte... jednostavno djeluje brže
Može meni netko pojasnit koji vrag će vam tolki fps?
Onaj tko nezna igrat hoće veći FPS da mu puške brže pucaju, da bude brži i da skaće više, a nezna da je jedino skil bit, jedan pogodak u glavu i nema veze imo ti 100 ili 1000 FPS-a, mrtav si.
igra ide glađe na većem fps-u ma koliko to glupo zvučalo...
evo, uključim vsync i igra ide čisto normalno, lockam 333 fps-a i igra djeluje dosta brža... za 500 da i ne govorim
pa eto logic i weky skinite ju jbte, ipak je to stara igra, ima 2-3 gb pa probajte... jednostavno djeluje brže
Kljucna rijec je djeluje. Tvoje oko ne moze vidjeti stvarnu razliku u FPS jer je i nema. monitor ti prkazuje koliko prikazuje i tu je kraj price. A kao sto sum rece ne mozes ni to vidjeti kako treba.
A tu igru sam igrao cim je izasla tako da nema potrebe da je skidam.
Kljucna rijec je djeluje. Tvoje oko ne moze vidjeti stvarnu razliku u FPS jer je i nema. monitor ti prkazuje koliko prikazuje i tu je kraj price. A kao sto sum rece ne mozes ni to vidjeti kako treba.
A tu igru sam igrao cim je izasla tako da nema potrebe da je skidam.
pa da, slažem se u potpunosti ali je činjenica da se sa više fps-a u codu igra kvalitetnije...
po meni bi bilo najbolje kada te razlike nebi bilo ali što je tu je... ovako ispaštaju oni sa slabijim računalima.
Te 333 fps sheme ili 1000 fps su za djecu koja igraju na cracked serverima i tek su poceli igrat. Drugi fpsovi, poput UT nemaju s tim problema, a Q3live! je lockan na 125 i nemoze se promijeniti. Tako, zaboravite te gluposti 333, 500, 1000....

Razliku može vidjeti u situacijama kada se svi FPS-i naguraju u prvu polovinu sekunde. Grafička kartica nije napravljena da šalje sličice monitoru u pravilnom intervalu (koji bi bio svake 1/60 sekunde kod monitora sa 60 Hz-a) nego nakon svake obrađene. Tu upada u priču vsync, no ni on nije savršen.
Razliku može vidjeti u situacijama kada se svi FPS-i naguraju u prvu polovinu sekunde. Grafička kartica nije napravljena da šalje sličice monitoru u pravilnom intervalu (koji bi bio svake 1/60 sekunde kod monitora sa 60 Hz-a) nego nakon svake obrađene. Tu upada u priču vsync, no ni on nije savršen.
U tom slučaju ćeš vidjeti "lom" slike (vsync off) ili će se ti "nagurani" frameovi pravilno rasporediti (vsync on) te će biti poslano 60 FPSa od kojih ćeš ti vidjeti 25.
ovako ja imma pentium 4 3,0 i ati radeon hd3650 i fps mi kad udem na ser lijepo se vrti 130-160 onda pocne padat na 80 i laggat sad jeli to meni do neta jer imam wireless tj bezicni igram na dx7 i na 1280x1024 a na dx9 nemam prek 100 sa onim svjetlima
i u nebo najvise mogu 300fpsa uhvatit
jeli za fps samo grafa vazna ili sei procesor gleda
HAHAHAHAH
1000 FPS !!!!
Pa nitko nemože imati više FPS-a od refresh ratea (60 hz) znači 60 FPS je maksimum, sve preko je samo broj.
Pročitajte malo
ovako ja imma pentium 4 3,0 i ati radeon hd3650 i fps mi kad udem na ser lijepo se vrti 130-160 onda pocne padat na 80 i laggat sad jeli to meni do neta jer imam wireless tj bezicni igram na dx7 i na 1280x1024 a na dx9 nemam prek 100 sa onim svjetlima
i u nebo najvise mogu 300fpsa uhvatit
jeli za fps samo grafa vazna ili sei procesor gleda
Ako je do neta (wirelessa), onda će ti ping rasti. Ako je ping normalan, onda je netko drugi kriv.
Za početak, defragmentiraj disk, očisti registry, provjeri da nema virusa/spywarea, instaliraj najnovije drivere za sve i friški DX...
Ako i dalje FPS pada, provjeri temperature proca/grafike. Ako je i to ok, reinstaliraj igru.
ma ping je meni odlican meni na unreal gaming pubu zna past na 18
Al kad ćujem vas Call of Duty freakove da tak brijete , kak da lockam 1000 fps-a loooooooooooooooool.
Ah baš sam se lijepo nasmijao.
Pa slušaj ako znaš barat configom jako dobro, možeš s jako lošim pcom postić dosta dobre rezultate
uff, pricaj, ja sam svog starog (jedna jezgra 2ghz, 512mb RAM,) natjero da mi cod 4 radi ez imalo stekanja...
pa povecaj sve do krajamozda upali i ja sam to napravio pa je radilo
FPS nema velike uloge u igri to mogu potvrdit.
Mogu lockat 1000FPS da DX7 bez ikakvih problema ali igram na MaxedOut + 1920x1080 na 120Fps Lock.
Pitaš se zašto?
Zato što nema razlike!
zasto ste dignuli temu koja je odavno krepala i pola autora je neaktivno.....to ovi za*bavaju novi
ma oni primijete samo onaj broj u gornjem desnom cosku
ovo kucas /cg_drawfps 0 i odmah imas 1000fps