COD 2 MP kako lockat 1000 fps zaključana tema

poruka: 110
|
čitano: 32.214
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
COD 2 MP kako lockat 1000 fps

logic, ako nisi igrao, nemres suditi, staviti 50-60 fps, igrica je tromija itd. , kad stavis 125 i high ide bolje.

BC2 nick: Ray.hr ||| XFIRE; mypet ||| STEAM user: has_mesar
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Vaše oko (i ono što je ostalo od mozga) ne mogu primjetiti razliku između 25 i 125 FPS. Tko ne vjeruje, nek se uhvati medicinske literature. Već na 21 FPS imamo iluziju pokreta. Sve preko 25 je prebrzo za naše oko. EOD.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

igra ide glađe na većem fps-u ma koliko to glupo zvučalo...

evo, uključim vsync i igra ide čisto normalno, lockam 333 fps-a i igra djeluje dosta brža... za 500 da i ne govorim

pa eto logic i weky skinite ju jbte, ipak je to stara igra, ima 2-3 gb pa probajte... jednostavno djeluje brže

bc2: SaPPhir3
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: COD 2 MP kako lockat 1000 fps
DamageHigh kaže...

Može meni netko pojasnit koji vrag će vam tolki fps?

Onaj tko nezna igrat hoće veći FPS da mu puške brže pucaju, da bude brži i da skaće više, a nezna da je jedino skil bit, jedan pogodak u glavu i nema veze imo ti 100 ili 1000 FPS-a, mrtav si.

I don't need sex, T-com fucks me every day
17 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...

igra ide glađe na većem fps-u ma koliko to glupo zvučalo...

evo, uključim vsync i igra ide čisto normalno, lockam 333 fps-a i igra djeluje dosta brža... za 500 da i ne govorim

pa eto logic i weky skinite ju jbte, ipak je to stara igra, ima 2-3 gb pa probajte... jednostavno djeluje brže

Kljucna rijec je djeluje. Tvoje oko ne moze vidjeti stvarnu razliku u FPS jer je i nema. monitor ti prkazuje koliko prikazuje i tu je kraj price. A kao sto sum rece ne mozes ni to vidjeti kako treba.

A tu igru sam igrao cim je izasla tako da nema potrebe da je skidam.

:)
15 godina
logic kaže...

Kljucna rijec je djeluje. Tvoje oko ne moze vidjeti stvarnu razliku u FPS jer je i nema. monitor ti prkazuje koliko prikazuje i tu je kraj price. A kao sto sum rece ne mozes ni to vidjeti kako treba.

A tu igru sam igrao cim je izasla tako da nema potrebe da je skidam.

pa da, slažem se u potpunosti ali je činjenica da se sa više fps-a u codu igra kvalitetnije...

po meni bi bilo najbolje kada te razlike nebi bilo ali što je tu je... ovako ispaštaju oni sa slabijim računalima.

bc2: SaPPhir3
15 godina
Taj "bug" sa FPSima nije ispravljen namjerno, jer omogucuje ono sta u drugim fpsovima nema, a to su strafe jumpovi, bunny hopovi i slicno. Cod je samo modificirani Q3 engine, nista drugo. Do 250 fpsa se igra ponasa normalno i nema bugova, sve preko je bugovito i ZABRANJENO za igranje official matcheva i turnira u hr i ostatku svijeta. Da netko to koristi u .hr na turnirima, dobiva automatsku diskvalifikaciju.
Te 333 fps sheme ili 1000 fps su za djecu koja igraju na cracked serverima i tek su poceli igrat. Drugi fpsovi, poput UT nemaju s tim problema, a Q3live! je lockan na 125 i nemoze se promijeniti. Tako, zaboravite te gluposti 333, 500, 1000....
ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
I dodatak. Igra je 5 god stara, tako niko ne ispasta. Svaka kanta unutar 3 god moze dignit 250 fpsa. I da, fpsi u igri i na filmu nisu ista stvar. Valjda ne moram to objasnjavat?
ptspclan.com | visit us ^^
17 godina
neaktivan
logic kaže...

Razliku može vidjeti u situacijama kada se svi FPS-i naguraju u prvu polovinu sekunde. Grafička kartica nije napravljena da šalje sličice monitoru u pravilnom intervalu (koji bi bio svake 1/60 sekunde kod monitora sa 60 Hz-a) nego nakon svake obrađene. Tu upada u priču vsync, no ni on nije savršen.

They must find it difficult... Those who have taken authority as the truth, rather than truth as the authority. G. Massey, Egyptologist
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.8.2010 19:15 (Kizmar).
16 godina
odjavljen
Kizmar kaže...

Razliku može vidjeti u situacijama kada se svi FPS-i naguraju u prvu polovinu sekunde. Grafička kartica nije napravljena da šalje sličice monitoru u pravilnom intervalu (koji bi bio svake 1/60 sekunde kod monitora sa 60 Hz-a) nego nakon svake obrađene. Tu upada u priču vsync, no ni on nije savršen.

U tom slučaju ćeš vidjeti "lom" slike (vsync off) ili će se ti "nagurani" frameovi pravilno rasporediti (vsync on) te će biti poslano 60 FPSa od kojih ćeš ti vidjeti 25.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
14 godina
neaktivan
cod2 fps sa 160 na 60

ovako ja imma pentium 4 3,0 i ati radeon hd3650 i fps mi kad udem na ser lijepo se vrti 130-160 onda pocne padat na 80 i laggat sad jeli to meni do neta jer imam wireless tj bezicni igram na dx7 i na 1280x1024 a na dx9 nemam prek 100 sa onim svjetlima

i u nebo najvise mogu 300fpsa uhvatit

jeli za fps samo grafa vazna ili sei procesor gleda

boroooo
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

HAHAHAHAH

1000 FPS !!!!

Pa nitko nemože imati više FPS-a od refresh ratea (60 hz) znači 60 FPS je maksimum, sve preko je samo broj.

Pročitajte malo

Umjesto Thumbup-a klikčite mi HVALA ! :)

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: cod2 fps sa 160 na 60
MR.Boro kaže...

ovako ja imma pentium 4 3,0 i ati radeon hd3650 i fps mi kad udem na ser lijepo se vrti 130-160 onda pocne padat na 80 i laggat sad jeli to meni do neta jer imam wireless tj bezicni igram na dx7 i na 1280x1024 a na dx9 nemam prek 100 sa onim svjetlima

i u nebo najvise mogu 300fpsa uhvatit

jeli za fps samo grafa vazna ili sei procesor gleda

Ako je do neta (wirelessa), onda će ti ping rasti. Ako je ping normalan, onda je netko drugi kriv.

Za početak, defragmentiraj disk, očisti registry, provjeri da nema virusa/spywarea, instaliraj najnovije drivere za sve i friški DX...

Ako i dalje FPS pada, provjeri temperature proca/grafike. Ako je i to ok, reinstaliraj igru.

14 godina
neaktivan
RE: cod2 fps sa 160 na 60

ma ping je meni odlican meni na unreal gaming pubu zna past na 18

boroooo
14 godina
neaktivan

recite mi jeli ovo moguce i pogledajte opis videa  

boroooo
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
joze kaže...
486dx4 kaže...

Al kad ćujem vas Call of Duty freakove da tak brijete , kak da lockam 1000 fps-a loooooooooooooooool.

Ah baš sam se lijepo nasmijao.

Pa slušaj ako znaš barat configom jako dobro, možeš s jako lošim pcom postić dosta dobre rezultate

uff, pricaj, ja sam svog starog (jedna jezgra 2ghz, 512mb RAM,) natjero da mi cod 4 radi ez imalo stekanja...

50Niggas
14 godina
neaktivan

pa povecaj sve do krajamozda upali i ja sam to napravio pa je radilo{#}

RObi
15 godina
neaktivan

FPS nema velike uloge u igri to mogu potvrdit.

Mogu lockat 1000FPS da DX7 bez ikakvih problema ali igram na MaxedOut + 1920x1080 na 120Fps Lock.

Pitaš se zašto?

Zato što nema razlike!{#}

Xperia X8-Eclair-Root-JIT-app2SD-Multitouch-xrecovery
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

zasto ste dignuli temu koja je odavno krepala i pola autora je neaktivno.....to ovi za*bavaju novi

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ma oni primijete samo onaj broj u gornjem desnom cosku

ovo kucas /cg_drawfps 0 i odmah imas 1000fps

Moj PC  
0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice