Call of Juarez: Bound in Blood

poruka: 401
|
čitano: 130.744
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Call of Juarez 2
16 godina
neaktivan

Ja sam 80% posto igre prelazio s rayom jer sam njemu kupio nove pistolje, a s thomasom sam igrao samo kad sam morao. I moram spomenit da 90% onih matcheva 1v1(zaboravio kako se zove) sam sve pogodio u...međunozje.   Jer mi tu nisam najprvo zacrveni. :D

http://h-sim.forumotion.net/forum.htm

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Evo ja sam završio prvu misiju u Act II, kad spase onu djevojku

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

zapeo sam na drugom dvoboju. moj lik ne želi pucat nakon što zvono zazvoni. jel netko zna u čemu bi mogao biti problem?

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Call of Juarez: Bound in Blood
alien kaže...

zapeo sam na drugom dvoboju. moj lik ne želi pucat nakon što zvono zazvoni. jel netko zna u čemu bi mogao biti problem?

Hehe!

Nema problema, u tebi je problem, tj. tvojoj sporoj ruciCool

P.S. Nije vrijeđanje, da nebi krivo shvatil...

Kod dvoboja, najvažnije ti je imati ruku, koju pomičeš s mišem, blizu revolvera.

Najidealnije je kad ti lik onak prstima prijeđe po revolveru.

Pošto se tvoj protivnik miče lijevo-desno, isto moraš raditi i ti sa tipkama A i D.

Znači ,protivnik ti nesmije biti zamagljen jer ti bude onda kod potezanja kursor, tj. ciljnik neprecizan i brz.

Vrlo je važno ne previše rano i preblizu držati ruku pištolju.

Kad se pomičeš lijevo-desno, ruka se automatski odmiče od pištolja.

Isto je i kad stojiš na mjestu i imaš je vrlo blizu - nakon izvjesnog vremena se makne.

Evo drž se toga i dobro bude.

Postoji finta, skužil sa da protivnik uvijek dela iste poteze, tj. mijenja strane i uvijek u isto vrijeme zazvoni zvono.

Znači, upamtiš kolko put se on premješta i tak se ti pripremiš da mu smjestiš jedan vrući metak nekam, neko to rade žestoko - u međunožjeCool

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.7.2009 20:42 (Armor).
16 godina
neaktivan
Armor kaže...
alien kaže...

Znači, upamtiš kolko put se on premješta i tak se ti pripremiš da mu smjestiš jedan vrući metak nekam, neko to rade žestoko - u međunožjeCool

Tako je, to je duh :D Ja bi isto stalno u to mjesto pogodio(slucajno).

http://h-sim.forumotion.net/forum.htm
17 godina
neaktivan

Izvrsna igra. Rekao sam to za prvi Call Of Juarez a sada govorim i za ovaj nastavak. Napokon sam je prešao i uživao sam cijelim putem. Neznam što bih uopće naveo kao lošu stranu. Možda AI neprijatelja, a malo su mi nedostajale i stealth misije kojih je bilo dosta u prvome dijelu, ali samo malo:-). Grafika je izvrsna, čak sam neki dan kupio ATI 4670 (prije sam imao 7300GT) i vrti igru na maksimalnim detaljima bez problema, a prosječni FPS je preko 50fps-a. Najviše mi se svidjelo da je ovo story-driven igra, a takve su mi najdraže. Ima svega što bi klasični western trebao imati -> ljubav, bratstvo, prevara, osveta, novac, dvoboji itd. Ma jednostavno nevjerovatno! Tko god ne odigra oba nastavka ove igre puno propušta. Čak bih preporučio da prvo odigrate ovaj drugi dio jer je prequel.

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Ako sam kod kuće navećer server se digne, pa se na hamachi spojite te bacimo koju partiju....za ime mreže i pass za hamachi se javite na pp, pa vam dam, no napominjem odmah, ako ne mislite igrat ili ne možete oko 21 sat, pa nadalje nemojte se ni spajat, da se ne uzima mjesto bzze, jer se igra samo navećer poslje te dobi....pozz i uživajte.....

http://s2.ba.gladiatus.org/game/c.php?uid=80005
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

jel zna netko dal vrsta pistolja ima veze sa brzinom pri dvobojima?

naime, prije sam koristio rangera i vecinom bih ubio protivnika iz prvog pokusaja, osim onog najbrzeg revloverasa koji bude drugi boss. Al otkad sam rangera zamijenio vulcanom, svaku borbu moram ponavljat par puta, sve dobro radim, drzim ruku jako blizu pistolju, al kad zazvoni zvono i povucem misem, ne izvuce pistolj odma, pa me ubiju par puta bez da sam uopce izvuko pistolj iz korica.Nakon par pokusaja uspijem izvuc i onda ga ubijem.Pa mi to mal čudno, da prvo ja ne mogu ni izvuć pištolj a onda odjednom budem brži od njeg za par sekundi Neodlučan

potpisujem se

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja bih također htio igrati preko hamachija. Nikad nisam ništa igrao preko hamachija pa zato ni neznam

(za sve postoji prvi put)!  Ako bi netko mogao objasniti što sve treba napraviti bilo bi super!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nitko neće pomoći................Mršti se  Plač

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Skineš zadnji hamachi....instaliraš ga, pita te za ime mreže i pass, to ti dam ja i spojiš se na mrežu....uđeš u igru, odeš na multiplayer, pa na lan i nađeš server koji je dignut i igraš....jednostavno da ne može jednostavnije :)

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

ajme evo i mene natrag nakon malog prekida zbog kvara computera ali pratio sam ja foruma na mob-u samo nisam nista mogao postat i evo da se malo pohvalim dobit cu novi komp krajem ovog mjeseca!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
HeateX kaže...

ajme evo i mene natrag nakon malog prekida zbog kvara computera ali pratio sam ja foruma na mob-u samo nisam nista mogao postat i evo da se malo pohvalim dobit cu novi komp krajem ovog mjeseca!!!

Da.....bravo za tebe, no kakve to ima veze sa COJ 2 ??

16 godina
neaktivan
RE: Call of Juarez Bound in blood
Looka kaže...

ako imas xp,trebas ici u control panel,system,hardware,device manager i tamo iskljuci Unimodem half-duplex audio device,i to ti je to

looka pomozi mi rekao si mi da iskljucim ovaj unimodern half-duplex audio device i ja sam to napravio i radio je zvuk samo u medjuvremenu komp mi je bio na popravku i sad opet nema zvuka i kad zelim iskljucit taj unimodern half-duplex device nema ga tamo ponudjenog.

16 godina
neaktivan

dakle problem je sljedeci:

ja sam zapeo na misij gdje trebam spasiti nekog jacksona, on je u nekoj kuci a ta kuca gori.

sad navodno trebam uzeti neke bačve ili šta već vode, pa ugasiti vatru.

ali gdje se nalaze te bačve????
nema ih nigdje.

nemoguce prec misiju.

0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Imaš bunar par metara od vrata :) Bačve su do njega.

17 godina

hahhahahhahaha.....skroz je nemoguće....ajjjj....možda su mu kante šuplje....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ukratko: Najgora igra u povjesti PC gaminga.

Bolje zaobiđite nego se živcirajte s igrom (nevjerovatno kako glupih djelova u igri ima).

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
mario09894345 kaže...

Ukratko: Najgora igra u povjesti PC gaminga.

Bolje zaobiđite nego se živcirajte s igrom (nevjerovatno kako glupih djelova u igri ima).

Prosvijetli nas neuke ovce, što je toliko loše i igri da treba nosit titulu najgore igre u povijesti gaminga?

potpisujem se
16 godina
protjeran

bas sam brojao, 129 pokusaja sam do sada imao i ni u jednom nisam uspio dobiti onoga 1vs1 dvoboja.

Ovo je čak 3x teže od Ghost Recona i njegovih nastavaka (koji su opet 300 puta bolji).

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.7.2009 11:44 (mario09894345).
16 godina
protjeran
RE: Call of Juarez Bound in blood
Armor kaže...

Evo i ja isprobal igru iako ne preferiram FPS igre.

Moram reći da me za sad nije razočarala, iako sam igral malo (došel sam sinoć/danas do one kuće de žive braća).

Dela mi sve na high i 1680/1050, nemam baš neki veliki broj fps ali je probavljivo.

Kreću se nekih 15-30fps kaj je meni solidno jer ne mislim provesti vječnost s tom igrom.

Ne znam, dok odigram malo više, javim doživljaje.

Jedno je sigurno, Gun je nenadmašiv kod mene kaj se tiče tipa igre, kaubojske u ovom slučaju.

evo ovako je u mene izgledao to rusenje mosta u najgoroj igri u povjesti.

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.7.2009 11:43 (mario09894345).
17 godina
neaktivan

mislim da ti proglašavanje igre najgorom na svijetu zbog toga što tebi ne idu dvoboji i nije baš objektivno, zar ne?

napiso sam ti u onoj temi šta sve možeš probat da ti bude taj dio lakši, ak ti i poslije bude jako loše išlo, moraš više vježbat desnicu.

Ima raznih metoda kako je možeš uvježbat Namigiva

A i treba bit malo težih dijelova u igri, ako sve pređeš odjednom, i nije ti neka zabava, zar ne?

potpisujem se

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

nije problem jeli igra teška

igrao sam ja i puno teže igre od ovih i te sam presao (rainbows six vegas, graw2 pogotovo kraj igre nesto najteze).

ovo je jednostavno tesko arkadija, glupo do boli, nevjerovatno lose napravljeno, praktički nemoguce preci.

Kad igram na easy, mogu mislit kako je na najtezem nivou.

Bolji čak mi je i quake 1 od ove igre.

Call of Juarez bound in blood je najgora igra u povjesti PC gaminga.
16 godina
neaktivan

Glupo napravljeno???? Ma ti si .... Svaki dvoboj sam max 4 puta išao ponovo. nije teško i igra nije najteža u povijeti igara bla bla bla. Nebudi djetinjast i ne cmizdri molim te. Zvučiš kao da imaš 10 godina  i to ti je najveći problem na svijetu

Imam žutih ko Šimunić :D

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

aaaa ja nemogu vjerovat

sada isa da probam ponovo

bezveze vrtim misom po podlozi

i upucam ga u glavu!

aaaa majko moja

al sad malo nakon puskaranja

opet dosao 1vs1 dvoboj

ovo je cuveno

16 godina
neaktivan
mario09894345 kaže...

bas sam brojao, 129 pokusaja sam do sada imao i ni u jednom nisam uspio dobiti onoga 1vs1 dvoboja.

Ovo je čak 3x teže od Ghost Recona i njegovih nastavaka (koji su opet 300 puta bolji).

Nije igra teška, nego ti nemaš pojma igrat Izlanuo se

O očima n00bova svatko je cheater.
16 godina
protjeran

očito da ovu igru

nevolim gdje ima ovakvih djelova u igrama

volim ciste fps igre

tu cu svaku proc bez frke

i na najjacoj tezini.

16 godina
neaktivan

Ma to je stvar ukusa i ja to poštujem.
Ali nemoš uleitit ka narodni heroj i počet gadit igru zato što ne voliš ovakav žanr.

O očima n00bova svatko je cheater.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

lol

pa fps jedino i igram

al nevolim kada se u njih ubace neke stvari kao voznja aviona u ww2 fps-ima

ovo u bib je arkada ovo 1vs1

totalno je nerazradeno i nebalansirano

samo me zanima koliko ce ih jos biti

sada sam na 6 chapteru

trebam ubiti nekog, do nas krava stoji

igru sam svega igrao oko 2 sata, a vec sam cini mi se kraju.

16 godina
neaktivan

Svatko ima svoje mišljenje, naravno...

Ali, na divljem zapadu bilo je pregršt tih 1 Vs. 1 dvoboja, (gledaj Western filmove)

a začudo COJ: BiB je igra napravljena na toj tematici. Ne vidim čemu onda čuđenje.

Ti dvoboji i još pregršt drugih stvari stvara pravu atmosferu divljeg zapada...

Moj PC  
0 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Call of Juarez 2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice