Ja sam 80% posto igre prelazio s rayom jer sam njemu kupio nove pistolje, a s thomasom sam igrao samo kad sam morao. I moram spomenit da 90% onih matcheva 1v1(zaboravio kako se zove) sam sve pogodio u...međunozje. Jer mi tu nisam najprvo zacrveni. :D
Evo ja sam završio prvu misiju u Act II, kad spase onu djevojku
zapeo sam na drugom dvoboju. moj lik ne želi pucat nakon što zvono zazvoni. jel netko zna u čemu bi mogao biti problem?
zapeo sam na drugom dvoboju. moj lik ne želi pucat nakon što zvono zazvoni. jel netko zna u čemu bi mogao biti problem?
Hehe!
Nema problema, u tebi je problem, tj. tvojoj sporoj ruci
P.S. Nije vrijeđanje, da nebi krivo shvatil...
Kod dvoboja, najvažnije ti je imati ruku, koju pomičeš s mišem, blizu revolvera.
Najidealnije je kad ti lik onak prstima prijeđe po revolveru.
Pošto se tvoj protivnik miče lijevo-desno, isto moraš raditi i ti sa tipkama A i D.
Znači ,protivnik ti nesmije biti zamagljen jer ti bude onda kod potezanja kursor, tj. ciljnik neprecizan i brz.
Vrlo je važno ne previše rano i preblizu držati ruku pištolju.
Kad se pomičeš lijevo-desno, ruka se automatski odmiče od pištolja.
Isto je i kad stojiš na mjestu i imaš je vrlo blizu - nakon izvjesnog vremena se makne.
Evo drž se toga i dobro bude.
Postoji finta, skužil sa da protivnik uvijek dela iste poteze, tj. mijenja strane i uvijek u isto vrijeme zazvoni zvono.
Znači, upamtiš kolko put se on premješta i tak se ti pripremiš da mu smjestiš jedan vrući metak nekam, neko to rade žestoko - u međunožje
Znači, upamtiš kolko put se on premješta i tak se ti pripremiš da mu smjestiš jedan vrući metak nekam, neko to rade žestoko - u međunožje
Tako je, to je duh :D Ja bi isto stalno u to mjesto pogodio(slucajno).
Izvrsna igra. Rekao sam to za prvi Call Of Juarez a sada govorim i za ovaj nastavak. Napokon sam je prešao i uživao sam cijelim putem. Neznam što bih uopće naveo kao lošu stranu. Možda AI neprijatelja, a malo su mi nedostajale i stealth misije kojih je bilo dosta u prvome dijelu, ali samo malo:-). Grafika je izvrsna, čak sam neki dan kupio ATI 4670 (prije sam imao 7300GT) i vrti igru na maksimalnim detaljima bez problema, a prosječni FPS je preko 50fps-a. Najviše mi se svidjelo da je ovo story-driven igra, a takve su mi najdraže. Ima svega što bi klasični western trebao imati -> ljubav, bratstvo, prevara, osveta, novac, dvoboji itd. Ma jednostavno nevjerovatno! Tko god ne odigra oba nastavka ove igre puno propušta. Čak bih preporučio da prvo odigrate ovaj drugi dio jer je prequel.
Ako sam kod kuće navećer server se digne, pa se na hamachi spojite te bacimo koju partiju....za ime mreže i pass za hamachi se javite na pp, pa vam dam, no napominjem odmah, ako ne mislite igrat ili ne možete oko 21 sat, pa nadalje nemojte se ni spajat, da se ne uzima mjesto bzze, jer se igra samo navećer poslje te dobi....pozz i uživajte.....
jel zna netko dal vrsta pistolja ima veze sa brzinom pri dvobojima?
naime, prije sam koristio rangera i vecinom bih ubio protivnika iz prvog pokusaja, osim onog najbrzeg revloverasa koji bude drugi boss. Al otkad sam rangera zamijenio vulcanom, svaku borbu moram ponavljat par puta, sve dobro radim, drzim ruku jako blizu pistolju, al kad zazvoni zvono i povucem misem, ne izvuce pistolj odma, pa me ubiju par puta bez da sam uopce izvuko pistolj iz korica.Nakon par pokusaja uspijem izvuc i onda ga ubijem.Pa mi to mal čudno, da prvo ja ne mogu ni izvuć pištolj a onda odjednom budem brži od njeg za par sekundi
Ja bih također htio igrati preko hamachija. Nikad nisam ništa igrao preko hamachija pa zato ni neznam
(za sve postoji prvi put)! Ako bi netko mogao objasniti što sve treba napraviti bilo bi super!!!
Nitko neće pomoći................
Skineš zadnji hamachi....instaliraš ga, pita te za ime mreže i pass, to ti dam ja i spojiš se na mrežu....uđeš u igru, odeš na multiplayer, pa na lan i nađeš server koji je dignut i igraš....jednostavno da ne može jednostavnije :)
ajme evo i mene natrag nakon malog prekida zbog kvara computera ali pratio sam ja foruma na mob-u samo nisam nista mogao postat i evo da se malo pohvalim dobit cu novi komp krajem ovog mjeseca!!!
ajme evo i mene natrag nakon malog prekida zbog kvara computera ali pratio sam ja foruma na mob-u samo nisam nista mogao postat i evo da se malo pohvalim dobit cu novi komp krajem ovog mjeseca!!!
Da.....bravo za tebe, no kakve to ima veze sa COJ 2 ??
ako imas xp,trebas ici u control panel,system,hardware,device manager i tamo iskljuci Unimodem half-duplex audio device,i to ti je to
looka pomozi mi rekao si mi da iskljucim ovaj unimodern half-duplex audio device i ja sam to napravio i radio je zvuk samo u medjuvremenu komp mi je bio na popravku i sad opet nema zvuka i kad zelim iskljucit taj unimodern half-duplex device nema ga tamo ponudjenog.
dakle problem je sljedeci:
ja sam zapeo na misij gdje trebam spasiti nekog jacksona, on je u nekoj kuci a ta kuca gori.
sad navodno trebam uzeti neke bačve ili šta već vode, pa ugasiti vatru.
ali gdje se nalaze te bačve????
nema ih nigdje.
nemoguce prec misiju.
Imaš bunar par metara od vrata :) Bačve su do njega.
hahhahahhahaha.....skroz je nemoguće....ajjjj....možda su mu kante šuplje....
Ukratko: Najgora igra u povjesti PC gaminga.
Bolje zaobiđite nego se živcirajte s igrom (nevjerovatno kako glupih djelova u igri ima).
Ukratko: Najgora igra u povjesti PC gaminga.
Bolje zaobiđite nego se živcirajte s igrom (nevjerovatno kako glupih djelova u igri ima).
Prosvijetli nas neuke ovce, što je toliko loše i igri da treba nosit titulu najgore igre u povijesti gaminga?
bas sam brojao, 129 pokusaja sam do sada imao i ni u jednom nisam uspio dobiti onoga 1vs1 dvoboja.
Ovo je čak 3x teže od Ghost Recona i njegovih nastavaka (koji su opet 300 puta bolji).
Evo i ja isprobal igru iako ne preferiram FPS igre.
Moram reći da me za sad nije razočarala, iako sam igral malo (došel sam sinoć/danas do one kuće de žive braća).
Dela mi sve na high i 1680/1050, nemam baš neki veliki broj fps ali je probavljivo.
Kreću se nekih 15-30fps kaj je meni solidno jer ne mislim provesti vječnost s tom igrom.
Ne znam, dok odigram malo više, javim doživljaje.
Jedno je sigurno, Gun je nenadmašiv kod mene kaj se tiče tipa igre, kaubojske u ovom slučaju.
evo ovako je u mene izgledao to rusenje mosta u najgoroj igri u povjesti.
mislim da ti proglašavanje igre najgorom na svijetu zbog toga što tebi ne idu dvoboji i nije baš objektivno, zar ne?
napiso sam ti u onoj temi šta sve možeš probat da ti bude taj dio lakši, ak ti i poslije bude jako loše išlo, moraš više vježbat desnicu.
Ima raznih metoda kako je možeš uvježbat
A i treba bit malo težih dijelova u igri, ako sve pređeš odjednom, i nije ti neka zabava, zar ne?
nije problem jeli igra teška
igrao sam ja i puno teže igre od ovih i te sam presao (rainbows six vegas, graw2 pogotovo kraj igre nesto najteze).
ovo je jednostavno tesko arkadija, glupo do boli, nevjerovatno lose napravljeno, praktički nemoguce preci.
Kad igram na easy, mogu mislit kako je na najtezem nivou.
Bolji čak mi je i quake 1 od ove igre.
Glupo napravljeno???? Ma ti si .... Svaki dvoboj sam max 4 puta išao ponovo. nije teško i igra nije najteža u povijeti igara bla bla bla. Nebudi djetinjast i ne cmizdri molim te. Zvučiš kao da imaš 10 godina i to ti je najveći problem na svijetu
aaaa ja nemogu vjerovat
sada isa da probam ponovo
bezveze vrtim misom po podlozi
i upucam ga u glavu!
aaaa majko moja
al sad malo nakon puskaranja
opet dosao 1vs1 dvoboj
ovo je cuveno
bas sam brojao, 129 pokusaja sam do sada imao i ni u jednom nisam uspio dobiti onoga 1vs1 dvoboja.
Ovo je čak 3x teže od Ghost Recona i njegovih nastavaka (koji su opet 300 puta bolji).
Nije igra teška, nego ti nemaš pojma igrat
očito da ovu igru
nevolim gdje ima ovakvih djelova u igrama
volim ciste fps igre
tu cu svaku proc bez frke
i na najjacoj tezini.
Ma to je stvar ukusa i ja to poštujem.
Ali nemoš uleitit ka narodni heroj i počet gadit igru zato što ne voliš ovakav žanr.
lol
pa fps jedino i igram
al nevolim kada se u njih ubace neke stvari kao voznja aviona u ww2 fps-ima
ovo u bib je arkada ovo 1vs1
totalno je nerazradeno i nebalansirano
samo me zanima koliko ce ih jos biti
sada sam na 6 chapteru
trebam ubiti nekog, do nas krava stoji
igru sam svega igrao oko 2 sata, a vec sam cini mi se kraju.
Svatko ima svoje mišljenje, naravno...
Ali, na divljem zapadu bilo je pregršt tih 1 Vs. 1 dvoboja, (gledaj Western filmove)
a začudo COJ: BiB je igra napravljena na toj tematici. Ne vidim čemu onda čuđenje.
Ti dvoboji i još pregršt drugih stvari stvara pravu atmosferu divljeg zapada...