Call of Juarez: Bound in Blood

poruka: 401
|
čitano: 130.778
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Call of Juarez 2
17 godina
neaktivan

@frajer koji se registrirao da bi nam rekao da je nesposoban: 129 puta na easy? LOL mene nisu ubili više od 2-3 puta u 1vs1 a nisam igrao na easy. Nesposoban si pomaknuti miša prema dolje i gore pa okriviš igru da je nebalansirana, slabo razrađena, i glupa. OMFG. Da ti ne igraš te druge FPSove na največoj težini s uključenim GOD i notarget naredbama? Ili se još možda furaš na kuglične miševe pa ne možeš naciljati?

I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.7.2009 19:13 (ZC_Someone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Call of Juarez: Bound in Blood
ZC_Someone - sta imas protiv kuglicnih miseva? xD ja na njemu igram ko i na laserskom :)...btw neobazirite se na frajera izmislja tu neki vrag,(IGRA je odlicna)
16 godina
neaktivan

Evo ja presao prije nekih 10min. Meni je igra sasvim OK nemam nekih primjedbi, inace ovo je prva igra koju sam igrao nakon nekih 5-6 mjeseci. Malo sam se napatio s ovim zadnjim likom, pokusao sam sigurno 20x da ga skinem i eto nekako sam ga smakeo.

Moja konfiguracija:

Asus P5GC-MX/1333 
Intel Dual Core E2180, 2000mhz OC@2.5, 1MB L2 
Apacer GOLD 4GB DDR2 800MHZ 
Asus EAH4670 512MB DDR3, 
WD Caviar 80GB 
LG DVD-RW 

S ovom konfiguracijom sam imao FPS 60-62 sve na najjacim postavkama pri rezoluciji 1280x1024.

17 godina

Ma igra je odlična, a to što ne znam kako bih ga nazvao.....jelte korisnik koji nema pojima o igranju, ni o bilo čemu kad toliko subjektivno nešto karakterizira... nije mu igra, a ni mi krivi, ako mu se ne sviđa /ne zna, neka zaobiđe i nek igra Delta Force, te pogleda još i koji film sa Chuck Norisom, da se smiri Smijeh

Razumijem da se iznese mišljenje, ali neprestalno naglašavanje istog zbog svoje nesposobnosti nema smisla!

http://s2.ba.gladiatus.org/game/c.php?uid=80005
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Ljudi ja imam problem u chapter 5, kada lovim onog devlina. Kada se ja i drugi brat nađemo, ubio par likova, izbaci me iz igre i kaže da ima runtime error.

Kako da riješim taj problem? Os je windows 7. A sistem mi je iznad minimuma. 

Life is like a next-gen game. Graphics are awesome but the gameplay sucks!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Igra je super. Skoro citavu sam je presao s Thomasom. Ima bolji concentration mode.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

NEMAM ZVUKA

looka pomozi mi rekao si mi da iskljucim ovaj unimodern half-duplex audio device i ja sam to napravio i radio je zvuk samo u medjuvremenu komp mi je bio na popravku i sad opet nema zvuka i kad zelim iskljucit taj unimodern half-duplex device nema ga tamo ponudjenog.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.7.2009 22:06 (HeateX).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HeateX kaže...

NEMAM ZVUKA

looka pomozi mi rekao si mi da iskljucim ovaj unimodern half-duplex audio device i ja sam to napravio i radio je zvuk samo u medjuvremenu komp mi je bio na popravku i sad opet nema zvuka i kad zelim iskljucit taj unimodern half-duplex device nema ga tamo ponudjenog.

Imao sam isti problem. Meni je upalilo samo da sam updato drivere od zvučne. Probaj možda i tebi uspije.

Life is like a next-gen game. Graphics are awesome but the gameplay sucks!
16 godina
neaktivan

Baš igram sad igru pa tako i one famozne dvoboje koji su po onom teletabisu nepremostivi.  Zanimljivu su i nisu teški, dapače. Svakog pogodim drito u jaja Smijeh

Imam žutih ko Šimunić :D

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Suvre kaže...

...koji su po onom teletabisu nepremostivi...

hahahaha, n1

I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
16 godina
protjeran

Danas sam završio igru malo me je zezao onaj zadnji dvoboj protiv Barnsbya, jedno 7 puta sam ga ponavljao jer sam bio ili prespor ili ga nisam dobro naciljo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

evo ja sam na predzadnjoj misiij...

Call of Juarez bound in blood je najgora igra u povjesti PC gaminga.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mario09894345 kaže...

evo ja sam na predzadnjoj misiij...

molim?! već na predzadnjoj?! pa kako si uspio proc sve one preteske showdownove?! wooow

zanimljivo kako još uvijek igraš tu lošu igru, ja bih je već odavno bacio u kantu (recycle bin Smijeh)

potpisujem se
16 godina
protjeran

GOTOVA IGRA!!!!!!!!!!

Hvala bogu

Odlična igra.

Obavio sam sve side quastove.

Hehe

znas kad su se meni smijali na ovom forumu

kako sam smotan i neznam prec showdowne

nije uopće tesko

i ja sam kasnije skuzio

moras se krecat bas gdje i on (on jedan korak ljevo, ti odmah ljevo), dakle gdje on tu i ti.

i drzat ruku blizu rervolvera naravno.

I da kraj je extra, necu vam pricat odkrijte sami :)

evo jedan screenshot od mene za kraj

Call of Juarez bound in blood je najgora igra u povjesti PC gaminga.
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.7.2009 11:28 (mario09894345).
16 godina
neaktivan

Sad mu je odlična igra...Cool Haaha.

Pa to su ti i govorili, treba se kretat za protivnikom i uvjek biti spreman!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

ma u biti, skuzio sam u potpunosti showdowne nakon polovice igre....

Nakon 3-4 showdowna sam to skonta skroz...

Igra je super, nezam vi koji govorite da je kratka meni nije opće presao sam je za 8h i jos nesto sitno (xfire prikazuje 13h), obavlja sam sve questove, i igra je odlična da je bolji ai bila bi jedna od najboljih.

Call of Juarez bound in blood nije najgora igra u povjesti PC gaminga.
16 godina
neaktivan

o bože....

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

o alahu dragi

16 godina
neaktivan
kaiserus kaže...

Ljudi ja imam problem u chapter 5, kada lovim onog devlina. Kada se ja i drugi brat nađemo, ubio par likova, izbaci me iz igre i kaže da ima runtime error.

Kako da riješim taj problem? Os je windows 7. A sistem mi je iznad minimuma. 

Probao sam reinstall igre, update drivera i još uvijek mi se pojavljuje isti problem. Ljudi molim vas pomozite jer igra je dobra i hoću je preći.

They call me a killer, a monster, a terrorist. Im all of these things.
16 godina
protjeran

meni je radio bezgreske od pocetka do kraja, provjeri malo sistem ili drivere od zvucne...

16 godina
neaktivan
mario09894345 kaže...

meni je radio bezgreske od pocetka do kraja, provjeri malo sistem ili drivere od zvucne...

Problem za driverom od zvucne sam imao na pocetku i updato sam ga. I sada ponovo nakon reinstala igre sam updato drivere od zvucne. Šta da pogledam u sistemu da bi mi radilo problem u igri?

They call me a killer, a monster, a terrorist. Im all of these things.
16 godina
protjeran

ako si je skida s neta, moze bit da je nesto s njim nije u redu, kopiraj save-ove i skini s druge stranice pa probaj

16 godina
neaktivan

THE KRAJ!!

Ni prekratka ni preduga,ni preteška ni prelaka. Taman!!

Moja preporuka

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Igra je već prije pređena i već je obrisana! Idemo dalje,al je sačuvan uzorak instalacije na DVD-u Cool !

17 godina
neaktivan

Igra je imala potencijala , ali na žalost previše sliči na arkadu. Trebali su napraviti igru tipa FarCry, sa postavljenom misijom ,a na tebi je kako ćeš je riješiti.Znači, premalo je same akcije,previše međusekvenci. Te baci laso,te ovo ili ono...Nema slobode odabira načina rješavanja misija...

Na žalost, razočaranje...Previše ograničavajuće, previše arkadno.

2 0 hvala 0
17 godina
Bugy kaže...

Igra je imala potencijala , ali na žalost previše sliči na arkadu. Trebali su napraviti igru tipa FarCry, sa postavljenom misijom ,a na tebi je kako ćeš je riješiti.Znači, premalo je same akcije,previše međusekvenci. Te baci laso,te ovo ili ono...Nema slobode odabira načina rješavanja misija...

Na žalost, razočaranje...Previše ograničavajuće, previše arkadno.

e baš sam ovako nešto želio napisati... igra je solidna, no previše monotona nema nikakve slobode kretanja. Ideja sama po sebi nije loša ali nešto tu ipak fali

C'est la vie / http://www.youtube.com/watch?v=S1ZZreXEqSY
16 godina
protjeran

slažem se s obojicom, zato mi je bolji crysis /farcry, jer ovdje je sve nekako linearno i iako je na otvorenim prostorima, to nije nekakva sloboda.

Trebali su kao u MOH Airbone napraviti, - na vama je 5-6 zadataka, a koji ces prvi ici obaviti i kako ces ga obaviti sve je na tebi.

jako volim dejana s bug foruma.
17 godina
moderator

Hmmm, mene je prvi chapter toliko podjećao na Call of Duty, ono jurcanje po rovovima od tačke do tačke. Očigledno su pratili uspješan recept :)

Ali nije to loše, neko je naveo da igra ima većinu elemenata vesterna, pohlepu, prevaru, izdaju, akciju... Zbog toga sam uživao igrajući igru i uživao sam u američkoj divljini.

Prvi dio mi je draži, ali obe igre su mi odlične i ipak preporučam igranje prvog dijela prvo, pa onda BiB. Nekako sve sjedne na svoje mjesto. :)

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

čekaj, zar se prvi coj ne odvija posle bound in blood?

jako volim dejana s bug foruma.
16 godina
neaktivan

Da, odvija se, zato se  BiB i zove prequel...

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.7.2009 15:14 (Arai).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Call of Juarez 2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice