- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A što je s season one, što si ugrabio si ugrabio ili imaš još fore ako ne kupiš season two?
A što je s season one, što si ugrabio si ugrabio ili imaš još fore ako ne kupiš season two?
navodno su zato dali double sve da stignu ljudi ubrat šta treba. realno ti je do 31lvl da dobiješ ram7, ostalo nebitno još posebno ako si free pass.
Gledao sam malo, season je ok, bit će tu sadržaja ali mora biti brži i više za 6v6 mape a ne gw i gunfight. Žalosno je da im je main samo remake mw mapa, ali eto, i to je nešto aj.
navodno su zato dali double sve da stignu ljudi ubrat šta treba. realno ti je do 31lvl da dobiješ ram7, ostalo nebitno još posebno ako si free pass.
Gledao sam malo, season je ok, bit će tu sadržaja ali mora biti brži i više za 6v6 mape a ne gw i gunfight. Žalosno je da im je main samo remake mw mapa, ali eto, i to je nešto aj.
Ovaj Atlas Superstore nije 6v6 mapa? To je 10v10? Jedino mi Arklov i Grazna valjaju od 10v10 mapa.
Ovaj Atlas Superstore nije 6v6 mapa? To je 10v10? Jedino mi Arklov i Grazna valjaju od 10v10 mapa.
Je, ali moguće da ga pretvore u 10tku kao ramazu i gunrunnera.
rust je 2v2 i 6v6.
ne znam što je ovaj hideout nadam se 6v6.
i nekakav ranked polumod dolazi, baš me zanima>
Vjerojatno novi Black Ops.
Novi update skoro 70GB.
Novi update skoro 70GB.
Opet.
opet updajt......................
... i novi shejderi ... jebeno su dosadni, nisu u stanju napravit nesto novo, nisu u stanju napravit nesto zanimljivo iz trenutno najpopularnijih naslova, tolko su kreativni da im treba 50 gb patch za jedan samostrel... sto vise para to su nesposobniji...
... i novi shejderi ... jebeno su dosadni, nisu u stanju napravit nesto novo, nisu u stanju napravit nesto zanimljivo iz trenutno najpopularnijih naslova, tolko su kreativni da im treba 50 gb patch za jedan samostrel... sto vise para to su nesposobniji...
Sta kukas stalno, dobit ćeš royal u tih 70gb I ground war mape
... istina boli, znam... da ima nesto novo u tim gbajtima vec bi nazad mjesec dana slusali hvalisanja... realnost je kurva, a neki se ne mogu nosit s tim, vidim... samostrel ...
... ipak si spomenuo 200 kn 1001 puta ... samostrel ...
ja ne kužim sad hoće i se na igru dodati 70 Gb ili će nešto i pobrisati? skinulo je dosad 10 gb a na hardu imam 45 gb slobodno
ja ne kužim sad hoće i se na igru dodati 70 Gb ili će nešto i pobrisati? skinulo je dosad 10 gb a na hardu imam 45 gb slobodno
Nije ni meni jasno zasto funkcionira tako, zasto su patchevi ovako monstruozni kad i ne donose toliko stvari, ali kao da pobrise i ponovno skine velike djelove igre, sam folder se ne poveca znatno uopce..., da je tako vec bi bila oko terabajta
Nije ni meni jasno zasto funkcionira tako, zasto su patchevi ovako monstruozni kad i ne donose toliko stvari, ali kao da pobrise i ponovno skine velike djelove igre, sam folder se ne poveca znatno uopce..., da je tako vec bi bila oko terabajta
Navodno sam procitao da se neki postojeci fajlovi ponovo skinu i rewrite zbog 'reoptimizacije'.
... ipak si spomenuo 200 kn 1001 puta ... samostrel ...
Jasno, i još ćžu jer nisam dugo. ne sjećam se zadnje igre koja mi se isplatila...možda apex
....hej, ako ništa bar je free
gdje je free?
strašno.. na kraju će ova igra težiti 1,5 TB
Fine stare igrice od 700MB
....hej, ako ništa bar je free
gdje je free?
pa mape i ta sranja, sve je free zar ne? tako to danas ide.
btw atlas superstore je loša mapa.
prije updatea je bilo 145 gb, sad nakon je na 151 gb igra
Krasno
Edit:
Ja mogu igrati, al imam nekav čudan 'stutter', ali ne onaj klasičan već zbog lagga. Vjerojatno zbog tog održavanja.
- Commandos behind enemy lines
BR je odlican, puno bolji nego u pubg