Bez uvrede ali nisi ni igru probal a vec znas da vrijedi 20 eura, treba probati betu pa mozemo suditi.
Samo ga ignoriraj, ide okolo i pljuca po svemu, sa svojim stilom nepismenosti.
Igra zasad izgleda kao bomba, betu neću moć probati jer sam na moru, ali bude buraz pa ću od njega čut iz prve ruke, a i ovdje od veterana kao ti da vidm jel se to isplati.
Muči me samo system requirements, ne znam oće 1060 moći to gurnut jer stvarno izgleda da je ovaj put novi enđine :)
znači crossplay? Nek smo sweaty PC master race, ali bit će suza i uvreda, ali neka gaženje konozolaša počne
djeluje mi kao bf4+rainbow six + cod mw2 što je jako dobro.
Mislim da se vraćam codu, nakon godina izbivanja i privreženosti sada već franšizi na zalasku, bf, nažalost. Vdiejt ćemo
Pa da i meni na prvu djeluje bomba ali posto sam skeptik po prirodi i ako vidimo na kaj je gaming spal unatrag par godina sva sreca da imamo betu da probamo no fakat ovo izgleda ko postena igra.
Ali isto ne samo da izgleda posteno nego igra ima fakat i contenta no bumo vidli kak bude sa MTX i season passom.
Dosto se bure diglo to sto nema mini-mape no iskreno meni je to bas dobro ubiti iako sam na prvu mislili da nije ali kad si malo razmislim imam smisla, a ubiti dok probamo budemo vidli.