Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.190.041
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
15 godina
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
noLife kaže...

jel moze neko postavit patch_mp.ff englesku verziju 1.1.195?
ja imam ruski key a eng. igru pa mi nece updejtovati taj fajl, imam neki njemacki al tamo nis ne kontam

nalazi se u call of duty modern warfare 2\zone\english

edit:
rijesio sam problem :)

Možeš li mi objasniti kako si sredio stvar, jer ja imam isti problem.

edit: evo rješenja http://www.multiupload.com/XIT5ANZVZL

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.5.2010 19:41 (hrde).
15 godina
davorinho kaže...
se moze naruciti mape preko enabave?

posaljes poruku ili nazoves ga te pitas dali ti moze naruđiti, on bude 100% reko DA, ti uplatis i dobis DLC

BC2 nick: herro Ray
16 godina
davorinho kaže...
se moze naruciti mape preko enabave?

http://www.enabava.net/ponuda/pc-igre-steam/

15 godina
neaktivan

"it's playable if you get the ff files from a friend (and edit a dvar)
I'm just sayin'
I'm not linking to warez or anything."
Moguce je mape besplatno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.5.2010 20:05 (Timon).

0 0 hvala 0
15 godina

Meni se čini da je svima s ovim novim pachom poslan DLC ali je zaklučan zato je pach tako veliki. Kad platiš oni samo otključaju DLC i  možeš igrati nove mape.

Nema više 3d moda 1 vs 1 tako da nema ni bostanja XP-a. Ovaj novi mod je dobar iz dva razloga: 1. Brze igre jer loda malene mape. i 2. Možeš biti host i sa slabijom vezom zbog malog broja igrača. Danas sam više puta bio host i nitko se nije žalio na lag.

Kendo
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Misliš?

Hmm.. bit će haxzanja onda..

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Kendo kaže...

Meni se čini da je svima s ovim novim pachom poslan DLC ali je zaklučan zato je pach tako veliki.

Netočno!

Prekjučer mi je radilo update Steama, a jučer sam uzeo DLC i opet je radio download. Nisam gledao, al kažu da je DLC oko 500 MB.

Nisam stigao sve mape odigrat :(

Samo onu u kućama i onu kišnu u skladištima.

Ne sviđa mi se što miksaju modove jer ja nekad ne želim igrati HQ i SD.

Team Tactical sam bacio jednu partiju jučer i svidjelo mi se jako. Jedino što moja ekipa i ja stalno pičimo HC pa smo se skroz odvikli od običnog moda, ali s vremenom, kad pohvatamo konce mislim da ni to neće biti problem :)

15 godina

Ono nije bio update steama nego igre i ako nije ovo što sam ja mislio da je, što su to stavili u 150 mb. Jednog moda nema (1vs1), a dodan je drugi ( team tactical). Druge promjene što se same igre tiće nisam primjetio.

Kendo
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ovo pitanje sam već postavio prije ali evo pitam ponovno. Da li netko zna kako igru početi ispočetka(legalno) jer mi je dosadio 10 prestiž.  Hrpa bodova a bez koristi. Nekako mi nije zanimljivo kad se nešto ne događa. Mijenjanje sa nekim za profil ne dolazi u obzir.

Kendo
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kendo kaže...

Ovo pitanje sam već postavio prije ali evo pitam ponovno. Da li netko zna kako igru početi ispočetka(legalno) jer mi je dosadio 10 prestiž.  Hrpa bodova a bez koristi. Nekako mi nije zanimljivo kad se nešto ne događa. Mijenjanje sa nekim za profil ne dolazi u obzir.

pa kaj ti nisi bio mjenjo s nekim likom profil(steam acc)?

a jedini način koji ja znam je onaj sa hackom za 70 lvl. vratiš se na obični 70 lvl. ne 10pres.

Dočekali...10.11. The MW2
15 godina
protjeran
Kendo kaže...

Ono nije bio update steama nego igre i ako nije ovo što sam ja mislio da je, što su to stavili u 150 mb. Jednog moda nema (1vs1), a dodan je drugi ( team tactical). Druge promjene što se same igre tiće nisam primjetio.

Točno, nije se Steam updejto ;)

Al išlo je preko njega pa sam zato napisao update Steama ;)

Što se 150 mb tiče, ne znam. Možda zbog TT-a jer ni ja nisam primjetio neke druge razlike. Mada jučer nisam previše ni igrao tako da mi je možda nešto promaklo?

"Team Tactical" užasno podsjeća na "Rush" :)

15 godina

Jesam mijenjao sam accaunt ali i taj je odrađen na 10 prestiž u tri dana "zahvaljujuči" free vikendu i hakerima koji su bostali XP bez najave tako da si sa jednim killom dobio milione bodova. A sa hackom se bojim prtljati  da ne dobijem ban.

Kendo
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dosli  "unofficial" mod tools.

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

ja mislim da je on samo promjenio filove u folderu pa mu umjesto find game učita private match te se samo joina na neki match 

a ono s ak-47 sam negdje već vidio samo nisam siguran di

tsimic
15 godina
protjeran
Kendo kaže...

Jesam mijenjao sam accaunt ali i taj je odrađen na 10 prestiž u tri dana "zahvaljujuči" free vikendu i hakerima koji su bostali XP bez najave tako da si sa jednim killom dobio milione bodova. A sa hackom se bojim prtljati  da ne dobijem ban.

tako napises likovima na seamu i oni će ti stavit prvi level..

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
17 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...
Kendo kaže...

tako napises likovima na seamu i oni će ti stavit prvi level..

hehe. a jel me mogu s 3 prestiga 50 lvl staviti na 2 prestige 70 lvl? Smijeh

Dočekali...10.11. The MW2
16 godina
protjeran
Timon kaže...

Dosli  "unofficial" mod tools.

e pa to je to

to se ceka

http://theguildcommics.weebly.com/index.html
17 godina
neaktivan
Kendo kaže...

Ovo se i meni dogodilo, na svu srecu samo 1. Zamracio sam...Upadnes na hakiran server ni kriv ni duzan i ubijes jednog neprijatelja opta 100 miliona svega i skocis odma na max lvl u prestigeu u kojem jesi.

16 godina
neaktivan
dekstroza kaže...
lamborghini murcelago lp640 kaže...

meni poceo steam skidat nesto od 4gb :S sta da radim a nemam flat Izlanuo se al imam piratsku kopiju na kompjuteru, jel bi mogo sta izmjesat fajlove da mi neskida?

Mislim da je instalacija multija za free weekend oko 4gb, a rekao bih da nemožeš to nikako instalirati iz piratske verzije.

jel ja moram skidat free weekend a imam vec mw2 skinut na steamu ja kad god prekinem on meni ispocetka :S

http://de.xfire.com/profile/mp14isback/screenshots/?view#96673091
15 godina
neaktivan

jel možda postoji piratski način nabavljana DLC-a!?

jer je ovo pljačka!

ma mrš ti u tri pi#ke materine ma mrš ti u tri pi#ke materine
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...

jer je ovo pljačka!

To što oni traže tolike novce to ne opravdava što ti tražiš piratsku verziju DLC-a. Ako ti je previše ne moj kupiti i gotovo, premda sumnjam da bi kupio i da je cijena 5 eura.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.5.2010 17:59 (MegaMass 2000).
17 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...

jer je ovo pljačka!

Nitko te ne sili da kupuješ.

If they can make penicillin out of mouldy bread, they can sure make something out of you. -Muhammad Ali
15 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...
dr. zlo kaže...

jer je ovo pljačka!

To što oni traže tolike novce to ne opravdava što ti tražiš piratsku verziju DLC-a. Ako ti je previše ne moj kupiti i gotovo, premda sumnjam da bi kupio i da je cijena 5 eura.

ma bi da je 5€

ali i bezobrazno je da uopće naplaćuju! dosad uvik bilo besplatno!

17 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...
MegaMass 2000 kaže...
dr. zlo kaže...

jer je ovo pljačka!

ma bi da je 5€

ali i bezobrazno je da uopće naplaćuju! dosad uvik bilo besplatno!

Sa 17 god., i don't think so.

Nije bezobrazno.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
16 godina
neaktivan

Evo mojih dojmova oko dlc-a... Jučer navečer kupljen i mogu reći da su mi mape fantastične; pogotovo storm; očekivao sam da će mi bailout biti najbolji ali baš suprotno, nikako mi ne paše... Salvage je ok-niš posebno al sve u svemu ok i naravno o crashu i overgrownu ne treba ništa pričati osim da izgledaju puno ljepše... E sve bi to bilo divno i krasno kad nebi bilo ne divno i ne krasno zbog banalne gluposti... Znači dlc mape možete igrati samo na random modovima... Nemrete izabrat recimo hc tdm i vrtit mape nego vrti i mape(ali samo ovih 5 iz dlc-a) i modove... Apsolutna glupost... Moglo se to puno bolje složit ako ne nama na pc-u onda bar ovim "cijenjenim" konzolašima...Smijeh Ali sve u svemu drago mi  je da sam potrošio još malo para na mw2... Sve u svemu moja preporuka...

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
smrad06 kaže...

Evo mojih dojmova oko dlc-a... Jučer navečer kupljen i mogu reći da su mi mape fantastične; pogotovo storm; očekivao sam da će mi bailout biti najbolji ali baš suprotno, nikako mi ne paše... Salvage je ok-niš posebno al sve u svemu ok i naravno o crashu i overgrownu ne treba ništa pričati osim da izgledaju puno ljepše... E sve bi to bilo divno i krasno kad nebi bilo ne divno i ne krasno zbog banalne gluposti... Znači dlc mape možete igrati samo na random modovima... Nemrete izabrat recimo hc tdm i vrtit mape nego vrti i mape(ali samo ovih 5 iz dlc-a) i modove... Apsolutna glupost... Moglo se to puno bolje složit ako ne nama na pc-u onda bar ovim "cijenjenim" konzolašima...Smijeh Ali sve u svemu drago mi  je da sam potrošio još malo para na mw2... Sve u svemu moja preporuka...

I meni je drago , juche sam i ja uzeo, nisam josh ni sve mape presho (nisam imo vremena) ... Eto sad cu ... Al po onome sto sam do sad igro, ... odlicno...

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.5.2010 0:12 (domba_Os).
16 godina
protjeran
http://theguildcommics.weebly.com/index.html
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Evo pirata natrag. Niti dva dana mira od njih, već su nabavili verziju 1.0.195. Nebi oni meni smetali da se zbog njih poslije svake igre ne sruši server.

Kendo
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ovaj free weekend cemo imat vecu raznolikost hackanih servera posto su izasli pravi modovi.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

istina probao sam taj flopper i uopće nije loš nesmeta dok igraš 

a stvarno nisam u 5 mapa gdje sam igrao primjetio ni jednog cheatera

ili pirata

tsimic
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail: