Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.188.121
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
15 godina
protjeran
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
D3ViL kaže...

A sto se tice "ovo je video sa konzola" u ovih mjesec dana koliko igram sreo sam prilican broj takvih i na PC.

Ja sam nakon gledanja tog videa složio tu kombinaciju i probao baciti jednu mapu.

Nisam imao šanse... na PC-u kad prebacuješ oružje s OMA dosta duže traje taj proces nego na dotičnom videu.

Druga stvar, claymorei koje sam skupio i posložio oko sebe nakon nekog vremena eksplodiraju sami od sebe tako da mi nisu bili od prevelike koristi.

Uglavnom, ta kombinacija na PC-u ne prolazi tako lako. Možda bi čak i prošla kad bi protiv sebe imao totalne početnike koji jurišaju na tebe k'o muhe bez glave.

No, ukoliko je među njima makar jedan dobar igrač... taj te sredi bez pol muke.

17 godina
Antraks kaže...

Nisam imao šanse... na PC-u kad prebacuješoružje s OMA dosta duže traje taj proces nego na dotičnom videu.

Druga stvar, claymorei koje sam skupio i posložio oko sebe nakon nekog vremena eksplodiraju sami od sebe tako da mi nisu bili od prevelike koristi.

Kada otkljucas OMA PRO skrati se proces mjenjanja klase u bude identicne brzine kao na onom videu, a kada ti clay i pukne sam od sebe ti fino postavis jos 4-5 novih uz OMA a imas neogranicene kolicine GL-a i ajmo rec RPG-7 s kombinacijom danger close i kako onaj konzolas kaze scramble za dodatnu iritaciju. zavuces se na neko dobro mjesto i samo pljuckas bombice na coravo s obzirom da su mape velebno velike neces imati problema i da naslijepo ubijas a gdje kad nekog vidis.

Dumb ppl rush smart ppl camp.
16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Ti mozes dozvoliti ili braniti ljudima u svom party ali ne i svom protivniku, a ako nisi vidio pa klikni na link post iznad tvog, teski camp u cosku mape, pucanje GL-om nasljepo i debelo zaklonjen a zastiti se sa 3-4 claymora ali jbg moramo svi da naucimo igrati jer tako kaze nas moderator (demigod ovog foruma) Namigiva

Ja nikome ništa ne branim kako da igra, možeš ti spamat sa GL-om okolo koliko god hoćeš, sve je do igrača. Ja tu zbilja nemogu ništa. Ali ne vidim svrhu toga osim ako nemaš 10 godina i to ti se čini COOL jer si vidio negdje pa onda i ti radiš te COOL stvari.

Sad da ne vrijeđam nikoga, svatko ima svoj način igranja i u to neću zalazit. Netko lose cilja, ali zna se dobro skempat, ja dobro rusham ali mi je kemp uzasan. Svatko ima nešto svoje. Najbolje je kad je ekipa pola pola, jedan dio da čisti a drugi da pazi na flankiranje protivnika. 

Mislim ipak je to IGRA, da ne duljim ja previše.

eh da zaboravio sam još napomenut, a to je da nitko od ljudi nije pokusao skinut niti hariera niti chopera, a to je meni nezamislivo glupo...

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2010 12:25 (ranko091).
15 godina
neaktivan

pozz ljudi,ja i deda tj. smrad06 jucer smo si dali malo eksperimentisati i upalili smo karachi i tak nakon dosta mukotrpnog skaknja smo izisli iz mape skroz,cak smo otisli do one zgrade sto je napuknuta,sve smo obisli,znaci cijelu mapu smo obisli,sve zgradice i tak to koja fore covjece hehehe

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ranko091 kaže...

E bome ja nisam, i nit će netko u mojoj partiji takvo što radit. Ja to ne dozvoljavam.

Na osnovu ovog komentara dalo se zakljucit da nekome nesto branis.

Ja se slazem s tobom da svatko ima svoj stil igre, i da se njemu prilagodjava, naravno poneko i opuca iz GL-a da bi ocistio neku camping tacku ili iz bilo kojeg drugog razloga pa nastavi igrati, to je OK. Ono s cim se na neslazem je vrsta igraca kao u videu, gdje mu je jedini cilj stati negdje uzeti GL zastiti se s clay, i da se nemakne iskljucivo ubijati s njim. Slicno kao i ona ekipa s care package koja je jurila po mapi poput Flash Gordona, srecom oni su i sankcionirani a nadam se da ce i ovima stati u kraj, odlicno bi bilo kada OMA i Scavanger nebi radili resuply za GL, RPG-7 itd.

15 godina
protjeran
D3ViL kaže...

Kada otkljucas OMA PRO skrati se proces mjenjanja klase u bude identicne brzine kao na onom videu, a kada ti clay i pukne sam od sebe ti fino postavis jos 4-5 novih uz OMA a imas neogranicene kolicine GL-a i ajmo rec RPG-7 s kombinacijom danger close i kako onaj konzolas kaze scramble za dodatnu iritaciju. zavuces se na neko dobro mjesto i samo pljuckas bombice na coravo s obzirom da su mape velebno velike neces imati problema i da naslijepo ubijas a gdje kad nekog vidis.

Ja još uvijek stojim pri svome da te jedan bolji igrač sredi bez problema prije nuke. Pogotovo ako ga krkneš par puta pa točno vidi na killcamu gdje si i kako se postavljaš.

Ovaj drugi film što prikazuje kako doći do nukea s OMA na PC-u je očit primjer onoga što tvrdim. Pa njega nitko nije ni pokušao napasti. Svi zuje oko zastava i pokušavaju napraviti capture umjesto da ga netko spriječi u streaku. Čovjek im je pola vremena proveo na brisanom prostoru i samo ga je onaj jedan okrznuo metkom i to vjerojatno slučajno.

16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
ranko091 kaže...

E bome ja nisam, i nit će netko u mojoj partiji takvo što radit. Ja to ne dozvoljavam.

Na osnovu ovog komentara dalo se zakljucit da nekome nesto branis.

Nešto si ti pobrkao. "Ja to ne dozvoljavam" ti je bilo u kontekstu, da ću ja kao igrač dat sve od sebe da ubijem tog kampera pa makar i na najprljavije načine i makar me to koštalo da umrem X puta. Pa kad jadničku dokažem nekoliko puta da sam inferiorniji on jednostavno odustane ili izađe iz igre. Znam to iz iskustva.

16 godina
protjeran

skim bi ja mogo bacit koju partiju.. dosta mi vec svaba i austrijanaca.. inace prosjecan sam igrac i netrudim se bit bolji od prosjeka..  Cool boglo bi se rec da sam malo ljijen lol.. kolko volim cod tolko ga i nevolim.. npr prvo kaj bi jaizbacio  u domination-u su sniperi... al to sam samo ja..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo slicica od kako sam izasao iz mape pa malo se zezao,cak sam uspio izaci iz mape za vrijeme pravoga matcha,ove slike su iz private matcha,dok sam probavao mapu,tak da sam obisao svaki kutak mape i mogu vam reci da je stvarno ogromna,eto ako si zelite malo eksperimentisati odite i vi Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2010 15:03 (YoungSlim).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
YoungSlim kaže...

Evo slicica od kako sam izasao iz mape pa malo se zezao,cak sam uspio izaci iz mape za vrijeme pravoga matcha,ove slike su iz private matcha,dok sam probavao mapu,tak da sam obisao svaki kutak mape i mogu vam reci da je stvarno ogromna,eto ako si zelite malo eksperimentisati odite i vi Smijeh

ja izašao oko 5 puta već. došao sam do samog kraja mape, skroz do ruba di se baciš i propadaš viječno. trebaš skočit dolje i kad si ispod zgrada moraš biti u crouchu.

Dočekali...10.11. The MW2
17 godina

omg

16 godina
neaktivan
nixass kaže...

a igrao je sp... Osmijeh

15 godina
neaktivan

ovako imam jedno pitanje...dali NAT Type treba biti Open da bi se invitali?? Jer kada ja imam NAT Open onda se možemo invitati, a kada mi je Strict onda odbrojava...i da kada otvorim NAT meni svako malo nestaje interneta...molim pomoć?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
maxi810 kaže...

ovako imam jedno pitanje...dali NAT Type treba biti Open da bi se invitali?? Jer kada ja imam NAT Open onda se možemo invitati, a kada mi je Strict onda odbrojava...i da kada otvorim NAT meni svako malo nestaje interneta...molim pomoć?

nema to nikakve veze.. jedino kad ti radis lobby, ali ja sam ga radio si sa stric radio je...

Kada nesto ne trebas doc ce kada trebas nece doc....
16 godina
DombaCoD kaže...
maxi810 kaže...

nema to nikakve veze.. jedino kad ti radis lobby, ali ja sam ga radio si sa stric radio je...

Koji je ovo jezik?Neodlučan

Ako ti je netko svojim postom pomogao,stisni gumb HVALA
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2010 19:34 (luckyluke).
15 godina
protjeran

strict*

oh, si sa citaj kao sa si

Kada nesto ne trebas doc ce kada trebas nece doc....
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2010 19:36 (DombaCoD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DombaCoD kaže...

strict*

oh, si sa citaj kao sa si

Nemoj spammat bezveze,imas opciju "Uredi"pa to i napravi.

16 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

Koliko troši mw2 multiplayer ako imaš ograničen promet u mb i gb  

Molim da mi kažete wremenski i količinski npr. 30 mb/30 min.

Hm...mislim da sam u krivu ali mislim da 4 sata = 10 gb Izlanuo se

Taj sam... :D
16 godina
neaktivan
Looka kaže...
nul-3 kaže...

evo meni je dumetar koji prati promet pokazao da je peak (najvise) po sekundi 6,4 kb , još puta 2 za upload. znači nekih 12 kb u sec. otprilike 42 mb po satu. odbij da ne igraš non stop, cca 40 mb manje vise.

16 godina
neaktivan
ranko091 kaže...
Looka kaže...
nul-3 kaže...

evo meni je dumetar koji prati promet pokazao da je peak (najvise) po sekundi 6,4 kb , još puta 2 za upload. znači nekih 12 kb u sec. otprilike 42 mb po satu. odbij da ne igraš non stop, cca 40 mb manje vise.

Au..........nisam puno profulal Sramim se

Taj sam... :D
16 godina
neaktivan

E dečki može mala pomoć?Ja vam imam od vipa homebox internet i cod 4 sam mogo igrati samo povremeno da ne dobijem ogroman račun.Pa me zanima ak neko od vas ima vip homebox i igra multiplayer cijeli mjesec kolki mu je račun?

BTW T-Com flat rate mi dolazi 1.3 2010 al se nemrem do tada strpitiNevinašceNevinašceNevinašce.

Aldex

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

aj dodajte me na steam, da igramo zajedno..smorih se vise sam... steam acc G1L3

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

MW2 troši oko 8 MB po satu u downloadu , upload nisam pratio - ste strane je pogodan jer MW sa 32 igrača troši 16 MB u downloadu , a COD2 na 24 igrača oko 40 MB.

16 godina
danas sam cijeli dan zivcanio zbog lagga.
bio sam 2x host,i cak je i meni laggalo.
ostala 3x mi je laggalo bas onako na 2sek i ne samo meni nego vecini.
bolje da se sutra situacija popravi prije nego iz frustracije mw2 zavrsi u smecu :@
17 godina

Evo sad sam upravo dozivio najgori noobtube scenarijo. Mapa Rundown mod Domination, neki klan ACJ francuzi bilo ih je 4. Svi su imali GL s One Man Army, Danger Close, Scramble i Flare (ono sranje za respawn) Zauzeli su dvije kontrolne tacke C i B, i onda se rasporedili po okolnim kucama, grmovima, rusevinama i cijelu usranu mapu buljili u 3 mostica, kad god bi mi pokusali da pretrcimo puklo bi po 2-3 GL bombice odjednom. Uopce nije bilo nacina da im zauzmemo tacku B koja se nalazi na pola mostica, a da nepricam o prelasku istog i napadu na B. Ukoliko i ubodes da ubijes nekog on se odmah spawna na istoj pozicij i pljucka nove dvije granatice. I sto je najgore koristili su ingame voice chat da se deru nasladjuju psuju itd.

Ali kako neki kazu treba nauciti igrati da se ovakvi pobjede. . .

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.2.2010 0:06 (D3ViL).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

nemoj da ti nekolicina ljudi kvare zabavu... uvijek postoji opcija "leave" ili "quit"... zašto se frustrirat oko ljudi kojima su bitni bodovi i statistika... ja je igram iz zabave i ako mi netko kvari to ja izadem van iz igre i odem trazit novu, 10 sec posla a živce si sačuvam.

16 godina

Evo jedne slike od cijelog clana koji ima aimbot i wallhack.

Ovog schanwalle-a sam uspio nači na stemu, sad se preimenovao u hoshpak.

Usput pogledajte mu malo frendove kolko ih je samo banano. link

I gledajte malo razgovor sa jedne njihove grupe. link

EDIT: evo sad slike.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.2.2010 1:06 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Evo jedne slike od cijelog clana koji ima aimbot i wallhack.

Ovog schanwalle-a sam uspio nači na stemu, sad se preimenovao u hoshpak.

Usput pogledajte mu malo frendove kolko ih je samo banano. link

I gledajte malo razgovor sa jedne njihove grupe. link

EDIT: evo sad slike.

samo malo....ubili su te 48 puta i ostao si u igri a ti sam 1 ubio 

pa otiso bi prvi puta kad bi me ubio sa aimobotom a ne nakon 48

BUCKETHEAD /// ceka se 11.2
16 godina
protjeran
luckyluke kaže...
danas sam cijeli dan zivcanio zbog lagga.
bio sam 2x host,i cak je i meni laggalo.
ostala 3x mi je laggalo bas onako na 2sek i ne samo meni nego vecini.
bolje da se sutra situacija popravi prije nego iz frustracije mw2 zavrsi u smecu :@

kako znas da si ti bio host?objasni...

15 godina
protjeran
D3ViL kaže...

Gledaj, to je i bit Dominationa... braniti osvojenu točku i skupljati bodove. Ti dečki su se dobro organizirali i odrađivali posao.

Recimo, protumjera njihovoj obrani bi bila dva snajperista preko puta da poskidaju ove što vire s prozora i ostatak ekipe na jedan most. Najbolje onaj mali pored one kuće. Malo flasha, jedna dimna i jedan po jedan van. I tako sve dok se ne uspijete probiti, a onda je poslije lako :)

Ali caka je u tome da se sa svojom ekipom moraš to i dogovoriti pa ako si sam odnosno igraš s 5 nepoznatih igrača onda si osuđen na propast.

Zato prije igranja pozoveš par prijatelja sa Steama pa da vidiš kako je puno lakše igrati organizirano uz komunikaciju putem ingame chata.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice