Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.187.484
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
16 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
HardcoreRaver kaže...

Bravo bezv si bacil 300 i nesto kuna(ovisi di si kupio)

bolje ''bacit'' 300 kn za igranje normalno nego na piratu di ima pregrst lagga,cheatera,3 dana trazi server..

Moja graficka je 100% pamuk!!
17 godina
neaktivan

Smanjite raspravu o piratluku!

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369...Mislim da ce se to promjenit uskoro (na bolje)

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
air kaže...

Zna li iko tacno kako preci muzej u kampanji? Ili je to kraj, pa se prebacimo na Specal Ops...Mada mi je to bezveze, jer pise da je 50% kampanje predjeno...Pls help...

nisi našao sve intelove... a i moraš igrat na najteže i skupit sve intelove da ti bude 100%.

16 godina
ranko091 kaže...
air kaže...

Zna li iko tacno kako preci muzej u kampanji? Ili je to kraj, pa se prebacimo na Specal Ops...Mada mi je to bezveze, jer pise da je 50% kampanje predjeno...Pls help...

nisi našao sve intelove... a i moraš igrat na najteže i skupit sve intelove da ti bude 100%.

Ne ja sam prošao prvo igru na veteran, a onda sam na youtubu našao video gdje su pozicije sa svim intelovima, i prolazio sam na najlakše. I kad ih pobereš inkele niti ne moraš proći stazu do kraja, tako sam ja dok sam pobrao sve izašao sam van.

15 godina
neaktivan

decki samo da vam se javim da sam za 2 Dolara dobio Acc od nekog rusa tj mw2...hacker rekao mi je prijatlej al mu nisam vjerovao...a nit nisam dao 2 dollara nego sam internet cash dobio!radi vjerujte mi al sam 1mjesec zaradjivao internet cash

Svasta MaJka rodi ali traktorsku gumu ne...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Sta mi se sad desilo ja nevjerujem

Idem na 3rd person cage match da izžicam neki challange.. Ja i lik cekamo intermission.. Intermission dođe do 5 i mene odjedanput izbaci u 3rd person team tactical ali meni pise da sam u 3rd person cage match.. i dobro mislim ja bug neki proci ce.. I udjemo mi u igru i cekam ja ostale.. Cujem ja n00btubere sta ih je toliko.. Cujem nesta za redom pucaju..Bio je 3rd person FFA

.. Falio mi je kill do AC130 i zavrsi partija.. Napisem ja Am I dreaming? :).. Napiše neki lik it's youre nightmare..

Nisam uspio uslikat SS zato sto mi je fraps bio off.. To je bilo suludo.. Samo piči n00btubeeee .. drs drs drs drs drs drs... Precool.. Kad je zavrsilo pisalo je Unable to connect to host pa sam dodo sve likove... Ovo mi se nece vise nikad dogodit sto posto..

Kada nesto ne trebas doc ce kada trebas nece doc....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

I ja sam danas zavrsio 2 puta u administriranom matchu.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Timon kaže...

I ja sam danas zavrsio 2 puta u administriranom matchu.

kako se to desi?

15 godina
protjeran

Ja nevjerujem da mi je smrdljivi kill na search and destroyu falio do harriera..

EDIT: sorry na doublepost

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.2.2010 21:56 (DombaCoD).
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
maxi810 kaže...

evo dečki samo da vam kažem jednu malu usporedbu...imam MW2 orginal i jučer mi frend koji ima piratsku verziju napravio na mom compu isto kao na svom. I malo sam poigrao na verziji igre 1.0.175...pa to je nevjerojatno, koliko citera!!! ajme ne možete izađi iz kuće ili vas netko sa snipom u glavu ili sa strojnicom...strašno! Stavio sam vam sliku dolje to je fakat bolesno...i da znam da je na ovom forumu zabranjeno govoriti o piratsvu ali slučajno sam naišao na jedan link na youtube-u gdje piše da je u izradi Steam patch pomoću kojeg ćeš moći skinuti MW2...ako je to točno onda će biti sve više i više hakera a to nije dobro za nas koji igramo fer... 

cheateri hahahahaha decko l2p daj pogledaj im scoreove a pogledaj svoj ak mislis da su oni cheateri odi igrat tetris multiplayer vac radi odlican posel i nema cheatera 

17 godina
neaktivan

jel se vama dogodilo da ste ispunili krivi challenge?

imao game winning sa harijerom al priznalo kao precision.

Dočekali...10.11. The MW2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Samo da se pohvalim danas sam napravio marksman neznam vise koji sa m4a1:D
uglavnom danas je pala 1000.ta zrtva :)
Ako ti je netko svojim postom pomogao,stisni gumb HVALA
16 godina
luckyluke kaže...

a meni jučer sa  interventionom 2500-ta.

A još prije toga sa scarom.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.2.2010 0:14 (Jack Sparrow).
16 godina
kolko si bodova dobio kad si 2500 killa napravio?
:D
usput,takoder sam otkljucao neki challenge da sam ubio 3 neprijatelja u zraku odjednom :)
17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
luckyluke kaže...

a meni jučer sa  interventionom 2500-ta.

A još prije toga sa scarom.

Ja sam samo to ispunio sa kalasem. Svaka cast za inter. treba dosta snajpanja za to. :)

Nisam ni na pola sa interom za to.

http://www.youtube.com/watch?v=oLC5MGCkkxg&feature=player_embedded
17 godina

He he ulazim na mapu kao i uvjek da bi lik cim pocinje partija napisao da uzivamo na dedicated serverima a onda upalio JUMP. . .

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
luckyluke kaže...
kolko si bodova dobio kad si 2500 killa napravio?
:D
usput,takoder sam otkljucao neki challenge da sam ubio 3 neprijatelja u zraku odjednom :)

10000xp-a

The chosen two kaže...

Ja sam samo to ispunio sa kalasem. Svaka cast za inter. treba dosta snajpanja za to. :)

Nisam ni na pola sa interom za to.

Da nasnipao sam se dosta xD

15 godina
protjeran
D3ViL kaže...

He he ulazim na mapu kao i uvjek da bi lik cim pocinje partija napisao da uzivamo na dedicated serverima a onda upalio JUMP. . .

Koji program koristiš za mjerenje FPS-a?

Ako dobro vidim, ovo u desnom kutu je sat??

Ako je sat, to bi mi dobro došlo jer ponekad se zanesem pa zaboravim na vrijeme i da bi trebao na spavanje, a ujutro se treba onda dići za na posao :(

16 godina

To ti koristi xfire

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

To ti koristi xfire

O_o pa to imam instalirano, a nisam ni znao što sve može ;)

Inače sam x-fire koristio samo za traženje servera i eventualno četanje.

Probat ću onda i ovo :)

Thx

15 godina
djdomi kaže...

jel se vama dogodilo da ste ispunili krivi challenge?

imao game winning sa harijerom al priznalo kao precision.

Nije krivi challenge je harijeri prvo bombardiraju i ako ti je u tom trenutku završio meč onda je to precision airstrick, mora ubiti nekog sa mitraljezom onda dobiš winning kill sa harierom.

Jučer opet naletim na chitere kako rade nukicu u HC. Tip ima tactical insertion a iz moje ekipe tip čeka da se ovaj spana i bum. Mapa je bila Rundaun i bili su u onom kanalu ispod mostića. Slučajno sam prošao prvi put i vidio kako tip čeka pored takticala da se protivnik spana i mislio ok tako i ja radim kad naiđem na baklju pa nekog pozubljaš dvaput, ali za malo prolazim opet tuda kad ovaj moj još čeka.

Stanem malo dalje i gledam chiteri rade nukicu. Ovaj moj ima već 20:0:0 i naravno ubijem svojega jer mi je dosta takvih seronja da me na takav način nukaju. Ali i to im nije bilo dosta i kad sam vidio da ovaj moj ima scor 36:0:1 nađem ih na istom mjestu i opet tres svojega, napišem mu što mislim o njima ali ni rijeći od njih samo su nestali iz igre.

Kendo
17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

rođak mi bio upao u dedicated, vidili smo aimbotera, kak nice!

skakali su ko ludi i mijenjali su mape kad im se god da. ac130 uvijek bio u zraku, treba samo care package i u njemu se dobije šta god poželiš, al mora bit jako, i tako cijelo vrijeme. dosta je zasrano bilo zbog aimbotera.

al inače, da imamo dedicatede i konzolu, pa to bi bilo bolesno. spojile bi mi se dvije najdraže igre- cod4 i mw2. još naprave promod i eto zabave! iwnet sad treba službeni dedicated uključit u nekom patchu i stiže im raja opet. vrate ono što mi oćemo i dobivaju popularnost.

Dočekali...10.11. The MW2
16 godina
moderator
djdomi kaže...

skakali su ko ludi i mijenjali su mape kad im se god da. ac130 uvijek bio u zraku, treba samo care package i u njemu se dobije šta god poželiš, al mora bit jako, i tako cijelo vrijeme. dosta je zasrano bilo zbog aimbotera.

al inače, da imamo dedicatede i konzolu, pa to bi bilo bolesno. spojile bi mi se dvije najdraže igre- cod4 i mw2. još naprave promod i eto zabave! iwnet sad treba službeni dedicated uključit u nekom patchu i stiže im raja opet. vrate ono što mi oćemo i dobivaju popularnost.

A nada za DS umire posljednja,nadamo se da če nam dat DS jednog dana.

15 godina
neaktivan
pirat kaže...
djdomi kaže...

A nada za DS umire posljednja,nadamo se da če nam dat DS jednog dana.

teško teško al nikad se nezna mozda ak im bc2 previse ugrozi trziste Namigiva

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
16 godina
moderator
TopForumaš kaže...

Pa jebe* sad BF,ja govorim o DS za MW2.Namigiva

15 godina
neaktivan
pirat kaže...
TopForumaš kaže...

Pa jebe* sad BF,ja govorim o DS za MW2.Namigiva

i ja isto naveo sam potencijalan razlog uvođenja DS u mw2

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
16 godina

Danas je nemoguce igrat.

Stalno je znalo zayebavat sve nas,ping nam je bio crven,svima cak i hostu.

Imate li istih problema?

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Mogli bi im malo pokvariti planove, ako IW iza DS baš kad izlazi BC2.lol

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

Danas je nemoguce igrat.

Stalno je znalo zayebavat sve nas,ping nam je bio crven,svima cak i hostu.

Imate li istih problema?

Eo odigro jednu partiju, dobio nuke. So no problems here Smijeh

17 godina
neaktivan

Sta je ovo hebote xD ?..pogledajte vreme do nuke..haha..pitam lika jel to dedi, kaze nije, nego neki listen servere..isto je ac bio stalno u zraku, njih nisi mogao da ubijes i tako..sve zivo i ne zivo su imali...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice