kako znas da si ti bio host?objasni...
Host je onaj igrač koji ima najbolji ping. To se ustanovi, jednostavno, pogledom na tablicu.
Host je onaj igrač koji ima najbolji ping. To se ustanovi, jednostavno, pogledom na tablicu.
Gledaj, to je i bit Dominationa... braniti osvojenu točku i skupljati bodove. Ti dečki su se dobro organizirali i odrađivali posao.
Recimo, protumjera njihovoj obrani bi bila dva snajperista preko puta da poskidaju ove što vire s prozora i ostatak ekipe na jedan most. Najbolje onaj mali pored one kuće. Malo flasha, jedna dimna i jedan po jedan van. I tako sve dok se ne uspijete probiti, a onda je poslije lako :)
Ali caka je u tome da se sa svojom ekipom moraš to i dogovoriti pa ako si sam odnosno igraš s 5 nepoznatih igrača onda si osuđen na propast.
Zato prije igranja pozoveš par prijatelja sa Steama pa da vidiš kako je puno lakše igrati organizirano uz komunikaciju putem ingame chata.
Molim te nemoj da mi pametujes i ucis me taktikama i nacinima igranja. Vidio bih ja tvoje protumjere da si bio na mapi, Smoke nema efekta zato sto lik puca s GL u usko i malo podrucje koje je prelako kontrolirati, na domination kad gubis/dobijas zastavu imas ingame notice "We're losing/winning flag" tako da cim to cuje usmjeri par GL u dim i to je to. Sniper mu nemoze nista jer je uzeo takav kut da samo malo izvitri kad cuje preuzimanje zastave a kad ti krenes preko mosta da ih napadnes oni te srokaju s takvog range da nemozes i nemas vremena da ga ciljas s assault ili bilo kojim drugim oruzjem, jedini je bio nacin da se spusti na njihov nivo s GL ali na te niske grane nikad nepadam.
I kada se probijes da ga ubijes on dobija instant respawn na identicnoj lokacij jer je u okolini zavukao flare.
Molim te nemoj da mi pametujes i ucis me taktikama i nacinima igranja. Vidio bih ja tvoje protumjere da si bio na mapi, Smoke nema efekta zato sto lik puca s GL u usko i malo podrucje koje je prelako kontrolirati, na domination kad gubis/dobijas zastavu imas ingame notice "We're losing/winning flag" tako da cim to cuje usmjeri par GL u dim i to je to. Sniper mu nemoze nista jer je uzeo takav kut da samo malo izvitri kad cuje preuzimanje zastave a kad ti krenes preko mosta da ih napadnes oni te srokaju s takvog range da nemozes i nemas vremena da ga ciljas s assault ili bilo kojim drugim oruzjem, jedini je bio nacin da se spusti na njihov nivo s GL ali na te niske grane nikad nepadam.
I kada se probijes da ga ubijes on dobija instant respawn na identicnoj lokacij jer je u okolini zavukao flare.
Ništa ja ne pametujem, samo govorim kako bi se moglo boriti protiv takvih.
Ti me očito nisi dobro razumio...?
Nisam nigdje napisao da napadaš zastavu nego da najprije očistiš gamad sa tubama.
Dakle, odeš na mali mostić pored kuće, pobiješ tubonje, uništiš im tactical flares pa tek onda preuzmeš kontrolu nad točkama.
Nakon toga ti i ekipa tubate njih pa kom obojci kom opanci.
samo malo....ubili su te 48 puta i ostao si u igri a ti sam 1 ubio
pa otiso bi prvi puta kad bi me ubio sa aimobotom a ne nakon 48
No pa kaj sad
ima neka caka da se moze vidjet ping a ne oni barovi?
ima neka caka da se moze vidjet ping a ne oni barovi?
Pronjuškaj na forumu,bila je neka tema o tome
Koliko ja znam da se to moze napraviti na pirat*u, a neki koji su to napravili na originalu su dobili ban zbog toga jer je to vec veliko kopanje po CFG-u tako da se nemojte s tim zamarat. Jedino sta se moze napraviti je da stavis da ti pokazuje ping u 10 crtica a ne 4 i u tom slucaju ti svaka vrijedi 20 pinga i tako je najbolje.
moje mišljenje o gl
gl u cod4 je bio fail kao i marty
nerazumijem zasto ga nisu bacili van meni i mnogim drugima kvari igru jer se ga cijelo vrijeme zloupotrebljava
u cod4 si barem mogo igrat na serverima di toga nema a mw2 niti to
dapače pojačali su moć gl dodavanjem one man armya i slicnih stvari poput danger close makar je slican perk postojao i u cod4
moje mišljenje o gl
gl u cod4 je bio fail kao i marty
nerazumijem zasto ga nisu bacili van meni i mnogim drugima kvari igru jer se ga cijelo vrijeme zloupotrebljava
u cod4 si barem mogo igrat na serverima di toga nema a mw2 niti to
dapače pojačali su moć gl dodavanjem one man armya i slicnih stvari poput danger close makar je slican perk postojao i u cod4
zato sam ja zbog takvih ljudi poceo igrat hc modove. jer kad vec spamaju granate, onda postoji šansa da će skinut svoga pa se sam ubije. trebali bi stavit frendly fire i na "ne HC" modove...
Ne bi trebali. Nakon dugogodisnjem igranja cod i dalje nisam miljenik ff.
Cesto nepotrebno,nekad korisno,ali ja nisam za prijteljsku vatru. Lol.
Zasto da ne, do unosi dodatan "realism" u igru, a da budem iskren bilo bi mi pravi gust rokat u ledja runnere, GLspecijaliste i ostalu gamad. . .
To te razumijem... nisam ni ja za prijateljsku vatru u stvarnom svijetu, ali u igri te FF barem natjera da paziš kuda pucaš i kamo bacaš bombe, gl-ove, rpg-ove i sve te explozivne naprave. Fendly kill ubije tebe a ne njega, a trebalo bi oboje... a ne glupi rikošet...
ima neko za rundu????????'zlatko27 na steamu...
To te razumijem... nisam ni ja za prijateljsku vatru u stvarnom svijetu, ali u igri te FF barem natjera da paziš kuda pucaš i kamo bacaš bombe, gl-ove, rpg-ove i sve te explozivne naprave. Fendly kill ubije tebe a ne njega, a trebalo bi oboje... a ne glupi rikošet...
kaj nije u hc-u friendly fire on?
Samo u TDM HC modu,u ostalim HC modovima kad pucaš po svojem liku ubiješ sebe.
Kako dodati prijatelja na steamu?
Upalis Steam.
View<Friends<Add Friends.
Upalis Steam.
Nemogu ja to, gle kaj mi kaze.
moras imat neku KUPLJENU igru na steamu tj mora bit org..
Upalis Steam.
Nemogu ja to, gle kaj mi kaze.
Moras kupiti bilo koju igru preko Steama da bi mogao dodavati frendove.
Ukratko,ne.
Ne. Pa zar nemaš original MW2?
Netreba kupiti igru preko steama, nego kupili bilo koju igru koja koristi steam(npr. mw2,cs,tf itd.)
200 kn, 200 kn, još malo pa nestalo !!
Kaj fakat ne postoji niti jedan drugi nacin?
NE Boga ti!
Jedino da hakiras steam.