Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.187.864
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
15 godina
neaktivan

igra mi se jako svidjela...nisam jos imao njuku zapravo sam dok sam hackao al to nije zabavno evo sad imam sa intervention 784 killaa snipao sam vec tjedan dana i dobro mi ide...

Svasta MaJka rodi ali traktorsku gumu ne...
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran

dajte ajde koji je ovo klinac danas? Di god da uđem uvijek imam unlimited ammo.. Ide mi to na živce više.. Samo sa AT4-HS boom boom boom boom.. Dobijem nukicu i sedam dana sad ti cekaj

Bokte mazo!

Kada nesto ne trebas doc ce kada trebas nece doc....
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.2.2010 16:43 (DombaCoD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

u kojim modovima nalazite modirane servere?

ovaj tu je bio domination. haha domination, bomba za plantat, dva sitea A i B. bomba explodira za 20 dana, plantat možeš ak si unlimited health.

Dočekali...10.11. The MW2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ja sam u tdm naleteo...jedino sto treba je da cekamo patch..ako ce on ista da popravi

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.2.2010 17:20 (G1L3).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
djdomi kaže...

u kojim modovima nalazite modirane servere?

ovaj tu je bio domination. haha domination, bomba za plantat, dva sitea A i B. bomba explodira za 20 dana, plantat možeš ak si unlimited health.

TDM, domination, sabotage, demolition, 3rd person cage match.. Mislim WTF danas?

17 godina
pirat kaže...
djdomi kaže...

rođak mi bio upao u dedicated, vidili smo aimbotera, kak nice!

skakali su ko ludi i mijenjali su mape kad im se god da. ac130 uvijek bio u zraku, treba samo care package i u njemu se dobije šta god poželiš, al mora bit jako, i tako cijelo vrijeme. dosta je zasrano bilo zbog aimbotera.

al inače, da imamo dedicatede i konzolu, pa to bi bilo bolesno. spojile bi mi se dvije najdraže igre- cod4 i mw2. još naprave promod i eto zabave! iwnet sad treba službeni dedicated uključit u nekom patchu i stiže im raja opet. vrate ono što mi oćemo i dobivaju popularnost.

A nada za DS umire posljednja,nadamo se da če nam dat DS jednog dana.

Da ali najgore je sto u vodu pada ono o sigurnosti samog MW2 te prica kako pirati ne igraju na novim nego starim verzijama patcha, kad ono uletimo mi s org na piratske servere, sto znaci rokaju bez ikakvih problema. . .

Dumb ppl rush smart ppl camp.
16 godina
neaktivan
air kaže...

Zna li iko tacno kako preci muzej u kampanji? Ili je to kraj, pa se prebacimo na Specal Ops...Mada mi je to bezveze, jer pise da je 50% kampanje predjeno...Pls help...

muzej je bonus misija, kao ona spec ops na cod4...a postotak igrice ti određuju u večoj mjeri na kojoj si razini prešao igricu(Veteran ti donese oko 75%), dok ostali postotak donose intel itemi razasuti po levelima....meni fali par intela i prešo sam na veteran i imam 98,4% SP kampanjee pređeno...a muzej je više za isprobavanje oružja i tako malo za zabavu...nemože se preć iako kad poubijaš sve likove, čuje se neki zvuk, kao da si nešto postigao, ali to ne doprinosi postotku

a onda sam se probudio...
16 godina

Evo sad sam igrao pola sata i problemi koje sam gore naveo su nestali.

Valjda je IW na necemu radio,Boga pitaj.Nevinašce

Najvaznije je da sve radi.Osmijeh

Ako ti je netko svojim postom pomogao,stisni gumb HVALA
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

sutra vidiš dedicated hahaha, da to stave to bi ljudi poludili. visili bi non-stop na mw2.

idem na forum da vidim jel pišu kaj zanimljivo.

Dočekali...10.11. The MW2
16 godina
moderator
luckyluke kaže...

Isprobavao je dedicated servereNamigiva

16 godina
pirat kaže...
luckyluke kaže...

Kad bi to napravili,nitko sretniji od mene.Cool

EDIT:jos nikad nisam neletio na dedi servere.

Koja je razlika u MW2 izmedu NDS i DS?

I po cemu da ih prepoznam?

Ako ti je netko svojim postom pomogao,stisni gumb HVALA
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.2.2010 19:35 (luckyluke).
15 godina
protjeran
luckyluke kaže...
pirat kaže...
luckyluke kaže...

A ja smrdim? Smijeh

15 godina
neaktivan

Jeste li se ikad zapitali kako se rijesit  knifera,a pritom ne koristit shotgune,il nedajboze,knife?
Tu sam ja da vam predstavim klasu koja ce uzrokovati ultra whinanje bahatih knifera, i osmijeh na vasem licu.
Primary weapon:any+GL
Secondary weapon: /
Special grenades: Stun 
Equipment :Clay 
Tier 1 perk:One man army 
Tier 2 perk:Danger close
Tier 3 perk:any osim commando
taktika:drz se cim dalje od neprijatelja
Najbolje protiv :svega
Najbolje za:ground war-domination
preporuceni killstreak:predator-harrier-chopper
Da li je igra balansirana za ovo:bome 120 posto balansirana za to

0 0 hvala 0
16 godina
DombaCoD kaže...
luckyluke kaže...
pirat kaže...
luckyluke kaže...

A ja smrdim? Smijeh

Ne smrdiš ali se vidi da se par dana već nisi opral xD

Timon kaže...

Jeste li se ikad zapitali kako se rijesit  knifera,a pritom ne koristit shotgune,il nedajboze,knife?

Da ja znam svaki put nastaviš clay iza sebe.

16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Timon kaže...

Da ja znam svaki put nastaviš clay iza sebe.

Ajde recite da se netko od vas šali! da to nije istina šta se preporuča protiv knifera.

mislim stvarno... nije da me kniferi ne ubiju, daleko od toga. ali u partiji sa mnom oni su obično zadnji na listi kad partija završi, steady aim i neka strojnica pociste ga bez preciznog ciljanja. a za sve ostale tu je acr sa 180 metaka + 2 nubtub granate (nikad neznaš kad može  zatrebat), i stinger za skidanje one gamadi sa neba koju kamperi pomno skupljaju. A tek semtex, treba čestitat onom ko ga je izmislio i stavio u igru. Sjećam se četvorke kad sam čekao 2 sekunde prije bacanja da pukne na mjestu di želim... malo inovativnosti nikome ne škodi.

16 godina
protjeran
G1L3 kaže...

Sta je ovo hebote xD ?..pogledajte vreme do nuke..haha..pitam lika jel to dedi, kaze nije, nego neki listen servere..isto je ac bio stalno u zraku, njih nisi mogao da ubijes i tako..sve zivo i ne zivo su imali...

ma kakav dedi server..covjek ima pristup konzoli i to je to..sam trebas znat komande a to mozes pitat frenda 

BUCKETHEAD /// ceka se 11.2
17 godina
neaktivan

Jel mi se cini ili iw totalno ignorira pc zajednicu?

Cjeli forum im je trolan od pc gamera. lol.

http://www.youtube.com/watch?v=oLC5MGCkkxg&feature=player_embedded

0 0 hvala 0
15 godina

Kniferi su dovedeni u red sa izbacivanjem glitcha sa paketom i sad kad netko koristi knife only teško postiže onakve rezultate ko prije. Ali i ma tipova koji i dalje dobro rade knife posao.

Nego mene zanima dali postoji neka fora da te se nemože pogoditi je mi se čini da pojedini tipovi imaju nešto. Naprimjer u HC opališ iz ACR-a na desetak metara rafal sa stedy aim preko tipa ali nešto skrene ili prekine rafal taman na njemu i naravno pogineš.

To pitam iz razloga da se ne mučim na takvom serveru i lupam mišem kako ga nisam pogodio a bio mi je pred nosom.

Kendo
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kendo kaže...

Kniferi su dovedeni u red sa izbacivanjem glitcha sa paketom i sad kad netko koristi knife only teško postiže onakve rezultate ko prije. Ali i ma tipova koji i dalje dobro rade knife posao.

Nego mene zanima dali postoji neka fora da te se nemože pogoditi je mi se čini da pojedini tipovi imaju nešto. Naprimjer u HC opališ iz ACR-a na desetak metara rafal sa stedy aim preko tipa ali nešto skrene ili prekine rafal taman na njemu i naravno pogineš.

To pitam iz razloga da se ne mučim na takvom serveru i lupam mišem kako ga nisam pogodio a bio mi je pred nosom.

Evo ima 2-3 dana, kad god igram s knife, od 30tak susreta na blizinu sa igracem, 15tak fuli :S, znaci lik stoji ispred mene i ja knife, i on namahne i samo prodje kroz njega, te naravno, zginem od tog istog lika.

15 godina
neaktivan

Nisam mislio na clay,neg na OMA GL,ak igrate na taj nacin prvi ste sigurno(kao prije sa knifeom i care packagom u ruci).
Evo ak neko nije vidio ovo:

Izbacila ga greska kad  je bio na nekih 100:7(i pred kraj recordanja -spawning sytem WIN).
Ja trenutacno nemam OMA,al ne vjerujem da su fixali.

1 0 hvala 0
15 godina

Zaboravio sam napisati da me jučer prvi put izabalo za hosta otkad imam open nat i vidim poruku sa strane host napusti igru jer su imali lag. Pogledam ping bar i moj je punih 10 a njihovi slabiji i napišem OK pokušam izaći kad sranje nemogu ja van ni natrag a oni nemogu preuzeti igru jer su valjda sa još slabijom vezom. Na ekranu host migration i tako par minuta dok se nije sve srušilo a ja jedva i sa task menagerom izašao iz igre.

Imam Iskon 3 mb/s i 0,41 mb/s upload.

Kendo
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da se i ja malo pohvalim

M4A1

Sve complet

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Timon kaže...

Nisam mislio na clay,neg na OMA GL,ak igrate na taj nacin prvi ste sigurno(kao prije sa knifeom i care packagom u ruci).

Izbacila ga greska kad  je bio na nekih 100:7(i pred kraj recordanja -spawning sytem WIN).

Znaci ne postoje mi ingame odvratnij likovi od ovog soma sto se kurci s tube. Zbog takvih seljaka ukljucujuci one s runner knife, i akimbo pumpericama ova igra je cisto smece gdje djeca i tupani zeljni samo provokacija (u jedom trenu lik kaze I'd like to be more anoying, znaci cilj mu je iskljucivo ic na k***c drugima) totalno unistavaju gameplay.

Ako je nekome toliko stalo da bude 1. a previse je los da to postigne na normalan nacin pa koristi ovakve supacke taktike nek se ubije! Ovo je jedini i najveci razlog zasto zalim sto nema modova/admina, jer bi to bilo efikasna i perfektna metoda za rjesit se gamadi. . .

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2010 10:54 (D3ViL).
16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
Timon kaže...

Znaci ne postoje mi ingame odvratnij likovi od ovog soma sto se kurci s tube. Zbog takvih seljaka ukljucujuci one s runner knife, i akimbo pumpericama ova igra je cisto smece gdje djeca i tupani zeljni samo provokacija (u jedom trenu lik kaze I'd like to be more anoying, znaci cilj mu je iskljucivo ic na k***c drugima) totalno unistavaju gameplay.

Ako je nekome toliko stalo da bude 1. a previse je los da to postigne na normalan nacin pa koristi ovakve supacke taktike nek se ubije! Ovo je jedini i najveci razlog zasto zalim sto nema modova/admina, jer bi to bilo efikasna i perfektna metoda za rjesit se gamadi. . .

Hej hej... zar nitko nije prijmjetio da je to verzija za konzole??!! nikada, ama baš nikada nemojte usporedivat konzolu i PC igranje FPS-ova. Razumijete da oni igraju sa gljivicama i da im je potrebno malo vise da nesto naciljaju. Njima je nubtuba idealna ako neznaju ciljat. A na PC te covjek skine u mali prst na nozi sa 500 metara udaljenosti ako ne reagiraš na vrijeme.

To su totalno dvije različite igre kad se uspoređuje konzola vs PC.

@Timon ... nađi PC snimku igre sa tako suludim rezultatom...

17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
Timon kaže...

Ne znam zašto ti činjenica da te netko ubija uništava gameplay? Možda da naučiš bolje igrati? Mislim da bi to bilo daleko bolje rješenje od jadikovki po forumima.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
naxeem kaže...

Ne znam zašto ti činjenica da te netko ubija uništava gameplay? Možda da naučiš bolje igrati? Mislim da bi to bilo daleko bolje rješenje od jadikovki po forumima.

To sto si ti ogranicen ili pripadas istom soju kao ovaj sto je objavio video je tvoj problem, a dok ja ne krsim pravila foruma i neidem u offtopic mogu da pisem sta hocu (pa i da "jadikujem")

Ako neko koristi GL povremeno, da skine nekog campera ili za bilo koju drugu funkciju pa nastavi igrat dalje normalno to se tolerira i ekipa mu nece ni prigovorit. Ali kad netko od prve do zadnje minute na mapi iskljucivo spama GL s naglasenim ciljem da iritira druge to se vec smatra bezobrazlukom i uvelike narusava gameplay. A ta tvoja "bolje da naucis igrat" pa pogledaj uradak od idiota, stane na rub i ispucava GL tako da ni u jednom trenu ne ulazi u range od protivnika siguran jer se ispred njega nalazi gomila igraca iz njegovog tima, ispali GL/one man army pa opet isto.

A sto se tice "ovo je video sa konzola" u ovih mjesec dana koliko igram sreo sam prilican broj takvih i na PC.

15 godina

Koliko troši mw2 multiplayer ako imaš ograničen promet u mb i gb  

Molim da mi kažete wremenski i količinski npr. 30 mb/30 min.

Philip-stp
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ranko091 kaže...

@Timon ... nađi PC snimku igre sa tako suludim rezultatom...

samo makni nuke iz killstreaka....

16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

A sto se tice "ovo je video sa konzola" u ovih mjesec dana koliko igram sreo sam prilican broj takvih i na PC.

E bome ja nisam, i nit će netko u mojoj partiji takvo što radit. Ja to ne dozvoljavam. Zna mi bit ekipa koma i onda spušim partiju, ali prije toga im priredim pakao. Dobar sam igrač, kvalitetan i zato nevolim kad mi netko pokazuje te konzolne videe koji su ocaj ocaja.

17 godina
ranko091 kaže...
D3ViL kaže...

E bome ja nisam, i nit će netko u mojoj partiji takvo što radit. Ja to ne dozvoljavam. Zna mi bit ekipa koma i onda spušim partiju, ali prije toga im priredim pakao. Dobar sam igrač, kvalitetan i zato nevolim kad mi netko pokazuje te konzolne videe koji su ocaj ocaja.

Ti mozes dozvoliti ili braniti ljudima u svom party ali ne i svom protivniku, a ako nisi vidio pa klikni na link post iznad tvog, teski camp u cosku mape, pucanje GL-om nasljepo i debelo zaklonjen a zastiti se sa 3-4 claymora ali jbg moramo svi da naucimo igrati jer tako kaze nas moderator (demigod ovog foruma) Namigiva

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice