normalno da sam dobil thumb down na onom postu od DS jer sam se zamjerio našim dragim bug mw2 piratima
Kako ste licemjerni nevjerojatno
IW NET RADI INAČE NEBI IGRALI
Sta te briga za thumb down,i zasto kategoriziras pirate i org sve je jedna te ista igra
briga me jer su mi ga stavili bezveze samo zato jer sam im reko da kupe igru i nazvao ih piratima
btw svi smo mi pirati
nek kupe igru i onda su pirati? ne kuzim? ja sam je kupio i igra osim sp je smece.. neigriva jer i najmanji lag je poguban i neigriv naravno govorim o lagu iznad 60
nažalost sve što si rekao je totalna laž i glupost
sp je jedan od najboljih u fps žanru(svi će ti to reci odi na sve gaming sajtove čitaj recenzije slušaj mene ja ti kažem sp je stvarno odličan čak je i lauš skinuo kapu)
najmanji lag ne smeta toliko te nisam previše puta bio ownan radi toga
i sta reci osim totalno si u krivu
jesam li ja rekao negje da je sp smece? sve osim sp je smece a ti mi djelujes sorry ali malo naivno.. ko pise takve recenzije? pla recenzija pisu ljudi na sajtoima koji i prodaju igru npr hcl.. hoce li oni srat po igri? a kad te netko zakolje sa 10 metara a ti si prije toga ispucao lanac metaka u njega to nije lag? a cekanje na igru? a autoteam ballance? a kratkoca partija? cheateri? neznam kaj vise da velim.. ti si ocito jako zabrijao da je sve ok a nije.. i ona druga polovica neta ti prica o tome.. posjeti iw forum moze?