Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.190.266
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
16 godina
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
zedooo kaže...

Ne znam da li je ovo već bilo, ali znam da ne smijem to stavit. Nevažno, samo hrpa charactera (ovo je quote od osobe koja je izradila prvi mp za MW2):

"Dedicated servers are DONE and just being tested now. They should be out by the end of this week!"

Naime, kada i AKO izađu dedicated serveri neće više biti patchanja, updateanja i sličnih gluposti. Isto kao i na MW1.

Dao Bog da proradi, da idem u Algoritam iskeširat malo svoje zarade :D

di si to nasao? imas kakav link?

http://www.dropbox.com/gallery/2831042/1/ModernWarfail2/Banners/?h=8e07a5#
17 godina
neaktivan

@red_bull

A sta tebi tocno ne radi? Imam dosad 30ak sati igranja, 2 (dva) puta sam dozivio da laga, no host se onda DCao ili je bio premješten, 10ak partija je bilo ono prebacivanje hosta. Ostalo bez problema, 4 crtice zelene ping, nisam primjetio lag, cheatera sam mozda 2-3 puta vidio. Ne vidim sta tu ne radi...

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2009 18:55 (mislav_01).
15 godina
neaktivan

to si pretpostavljam ovom iznad rekao, jer naime dobro znamo tko radi dedi servere.

ako oni prorade, IW ce morati popustiti i dati i dedicated spikicu. tko oce matchmaking - izvolte (bebači, djeca, babe, dede)

mi gameri ćemo se zadovoljit PRAVIM serverima.

15 godina
neaktivan

Sry, ali ne mogu ti shareat nikakve linkove niti slično. Ili ćeš mi vjerovat, ili ćeš se malo pozabavit tražilicama :P

15 godina
neaktivan

normalno da sam dobil thumb down na onom postu od DS jer sam se zamjerio našim dragim bug mw2 piratima

Kako ste licemjerni nevjerojatno

IW NET RADI INAČE NEBI IGRALI

Najnovija fora u 2r. srednje:Gle kak si MOKER!
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2009 18:55 (TopForumaš).
Moj PC  
2 4 hvala 0
16 godina

ok. bum pogledal

15 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

A sta tebi tocno ne radi? Imam dosad 30ak sati igranja, 2 (dva) puta sam dozivio da laga, no host se onda DCao ili je bio premješten, 10ak partija je bilo ono prebacivanje hosta. Ostalo bez problema, 4 crtice zelene ping, nisam primjetio lag, cheatera sam mozda 2-3 puta vidio. Ne vidim sta tu ne radi...

znaš što znači 4 crtice? 80 do 110 cca ping. Sry al ako to tebi nije lag onda si nubina! NHF

probaj bacit bombu i reci mi kolko joj je trebalo da krene letit

sad kreiraj private igru sam budi unutra, baci bombu

kolko joj sad treba da krene letit???

16 godina

Zbog čega smo mi to točno licemjerni?

PRODAJEM GTA4!!!! Cijena po dogovoru
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma nece oni jos tako lako DS stavit ... nisu jos svu lovu pobrali. Kad splasne prodaja e onda se mozda odluce pa ubace patch s DS-ima

lesi se vraća...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kao što rekoh meni je ovako od 6v6 do 9v9 puno bolje nego na recimo dedii 20 v 20. Na ovim mapama ne bi preživio 3 sekunde.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2009 18:58 (dayvee).

3 0 hvala 0
16 godina
TopForumaš kaže...

normalno da sam dobil thumb down na onom postu od DS jer sam se zamjerio našim dragim bug mw2 piratima

radi ali ne valja kuzis? ja imam original i dopi*dilo mi je cekanje cheateri i migriranje hostova.. kuzis?

15 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

Sta te briga za thumb down,i zasto kategoriziras pirate i org sve je jedna te ista igraMršti se

CHE
16 godina
dayvee kaže...

Kao što rekoh meni je ovako od 6v6 do 9v9 puno bolje nego na racimo dedii 20 v 20. Na ovim mapama ne bi preživio 3 sekunde.

da igras malo dulje i da skupis "skill" nitko te nebi klao namon nekog vremena govorim iz vlastitog iskustva sa mw1

15 godina
neaktivan

IW će morat stavit dedi pošto će svi igrat na njima. Ne vidim normalnog čovjeka koji će ostat na IWShitu. 

Osim onih koje sam ranije naveo, i još kojeg nuba koji voli da nema admina i da moze gluposti delat sa nubtjubom.

1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
carcharodon kaže...
TopForumaš kaže...

Sta te briga za thumb down,i zasto kategoriziras pirate i org sve je jedna te ista igraMršti se

briga me jer su mi ga stavili bezveze samo zato jer sam im reko da kupe igru i nazvao ih piratima

btw svi smo mi pirati

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2009 19:01 (TopForumaš).
15 godina
neaktivan
zedooo kaže...

Sry, ali ne mogu ti shareat nikakve linkove niti slično. Ili ćeš mi vjerovat, ili ćeš se malo pozabavit tražilicama :P

Haha suspendiran je 100%

Stavio si neki link LOL

EDIT: Oprostite zbog velikih slova, caps lock mi je bio uključen.

D.P.
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2009 20:25 (MaD-PRO).
16 godina
zedooo kaže...
mislav_01 kaže...

znaš što znači 4 crtice? 80 do 110 cca ping. Sry al ako to tebi nije lag onda si nubina! NHF

upravo si izrekao sve sto je totalna istina a njub to ne kuzi

17 godina
neaktivan
zedooo kaže...
mislav_01 kaže...

A cuj lega mozda i jesam njub ako se pod time podrazumjeva novi u CoD gamingu, nisam igro nijedan MP osim CoD2 u garaznim lanovima, ovo je prvi MW koji igram. Ne mam bazu za usporedbu s prijašnjim no moj subjektivni dojam je da nisam dozivio nista jos "game breaking". Meni se naprotiv igra cini brzom, fluidnom, punom akcije i meni je fun.

A razina komunikacije je u ovom threadu toliko jadna da to nije normalno, na moje pitanje i osobno iskustvo odovarate sa tom rijeci "njub" jer to dio kvartovske spike kod vas ili ste vi neki pro gameri, ne znam...Naveo sam svoje mišljenje potkrijepljeno 30 sati provedenih u ovoj igri. Ako niste u stanju navest primjer / argument bolje nemojte odgovarat.

Moj zakljucak je da nije sve crno ovako kako vi pišete. Meni je igra dosad pruzila pozitivno iskustvo zato se ukljucujem u thread i komenitram na bazi tog iskustva, dok neki ovdje samo mlate praznu slamu i bacaju neke izraze.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2009 19:04 (mislav_01).
16 godina
TopForumaš kaže...
carcharodon kaže...
TopForumaš kaže...

briga me jer su mi ga stavili bezveze samo zato jer sam im reko da kupe igru i nazvao ih piratima

btw svi smo mi pirati

nek kupe igru i onda su pirati? ne kuzim? ja sam je kupio i igra osim sp je smece.. neigriva jer i najmanji lag je poguban i neigriv naravno govorim o lagu iznad 60

16 godina
neaktivan

Evo jedno pitanje: imam ovu konfu: grafa ATI 3870, proc AMD Phenom II X2 550 3.1Ghz, ram 2 gige.

Kako bi mw2 radio na mojoj konfi u medium postavkama ili možda high.

Fala.

add me xfire >>> razvaljot add me steam>>razvaljot
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

oprostite ako je pitanje glupo ili je već negdje bilo..

zašto je Price u gulagu?

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ljudi, koje su najbolje postavke za moju konfiguraciju???

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
red_bull kaže...
TopForumaš kaže...
carcharodon kaže...
TopForumaš kaže...

btw svi smo mi pirati

nek kupe igru i onda su pirati? ne kuzim? ja sam je kupio i igra osim sp je smece.. neigriva jer i najmanji lag je poguban i neigriv naravno govorim o lagu iznad 60

nažalost sve što si rekao je totalna laž i glupost

sp je jedan od najboljih u fps žanru(svi će ti to reci odi na sve gaming sajtove čitaj recenzije slušaj mene ja ti kažem sp je stvarno odličan čak je i lauš skinuo kapu)

najmanji lag ne smeta toliko te nisam previše puta bio ownan radi toga

i sta reci osim totalno si u krivu

16 godina

radio bi ti sasvim dobro.. nije prezahtjevna igra..

16 godina
BannedOnThisForum kaže...

ljudi, koje su najbolje postavke za moju konfiguraciju???

optimal default Neodlučan

17 godina
neaktivan
ranko091 kaže...

ma nece oni jos tako lako DS stavit ... nisu jos svu lovu pobrali. Kad splasne prodaja e onda se mozda odluce pa ubace patch s DS-ima

Ako je istina da će pirati izbaciti DS do kraja tjedna kao što neki najavljuju mislim da neće imati izbora nego uključiti DS i u legalnu verziju.

Pa neće valjda dopustiti da piratska verzija bude bolja od orginala.

17 godina
neaktivan

Uđi u igru pa isprobaj sta ti najviše odgovara...Kakvo je ovo pitanje, zar nije najbolje sam po dojmu namjestit?Plač

17 godina

opet tu neko o lagovima prica....btw meni igra jos niti jedanput nije lagala ping mi je konstantno izmedu 50 i 80 sve zavisi koji server kada bacim bombu krene odmah tako da..

ofc da ce hoster imat 10 ping ako i tolko pa kada ti on dodete u deal ces prije ti najebat ali nemora biti..

uglavnom ja sam zadovoljan igrom..

17 godina

EDIT.

dotore1
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2009 19:10 (doktor1).
17 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...

oprostite ako je pitanje glupo ili je već negdje bilo..

zašto je Price u gulagu?

Krao je lješnjake.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice