- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
meni onaj battlefield izgleda puno ozbiljnije ovo mi se cini ko da je za djecu "mislim na mp" takav mi se cini njihov stav u igru nabili same atachemnte i ko zna iz cega sve nemozes opalit koji gl
ili ko zna kaj sve ne... mp mi djeluje jako neozbiljno i ljeno
Za one koji su pitali odakle mi ideja za dedicated:
dakle, opcija je u vidu i vjerojatno ded. servere imaju napisane. Pitanje je samo koliko će im trebati da ih NAPOKON osposobe i daju za download.
ajde vi tu svi pro gameri sigurno znate ovo objesnit:frend mi upravo igrati piratsku verziju a tvrdi da mu dela sve ko prekučer i ništa nije mijenjao
Zasto vecina upotrebljava ovaj izraz? Znate li uopce sta znaci biti Pro Gamer?
što?
Zajebavas sad? Postoji razlika izmedju Pro gamer i High Skill gamera. Osim ako ne ide jedno uz drugo...
Pozzz....šta se to dešava sa multyplayerom sinoć sam igrao normalno a danas nikako ne ide evo ss pa ako tko zna što o tome
Pa lol jel ti citas par prijasnjih stranica????
Doso novi patch i pirati sada nemogu igrat...
Isuse koji n44b....
SAVJET: Daj citaj malo, barem proslu stranicu, a ne samo doc i to je to... Btk za sve...
Pozzz....šta se to dešava sa multyplayerom sinoć sam igrao normalno a danas nikako ne ide evo ss pa ako tko zna što o tome
pretpostavljam da imas PIRAT . danas je iw napravio patch , kupi ORG.
Igra mi je majstorski sad digla tlak... laga, warpam po mapi kao idiot... pucam u tipa sačmaricom, a on mi warpa i preskače sačmu... ma užas! - Moraju stavit DS!
Zar nisi negdje u prijasnjem postu nahvalio igru,i rekao kako ne laga da sve klizi,samo je prob DS???
Igra mi je majstorski sad digla tlak... laga, warpam po mapi kao idiot... pucam u tipa sačmaricom, a on mi warpa i preskače sačmu... ma užas! - Moraju stavit DS!
Zar nisi negdje u prijasnjem postu nahvalio igru,i rekao kako ne laga da sve klizi,samo je prob DS???
Pa ne sere on protiv igre sad...
Hmm ja sam upravo igro MP jedno 1h al mi je dojadilo jer se moram reconnect svako 2 min :)
carcharodon, "do sada" je pisalo, ako se ne varam.:)
meni je nešto slično bilo pa sam aa stavio na 2 i uključio vsync i sve je u redu bilo
probao. ali isto. opet ne valja
eto jel sad vidis sto je bit problema? upravo mi se opet srusio mp. zato sam opet ovdje.. netreba samo ds nego i popravit bugove i ako si vec kupio igru patchat ju da ti radi na bilo kojem hardwareu. frend jem kupio samnom i uopce nemoze pokrenut mp vec tjedan dan.. i sad nebudi isfrustriran.. iw net je sranje..
Sva sreća pa je moj dragi COD4 još na Steamu :)
Hmm ja sam upravo igro MP jedno 1h al mi je dojadilo jer se moram reconnect svako 2 min :)
Pa jbt jel toliki problem svaki tjedan kaj potrosis na neke gluposti ostavit za mw2 i igrat ko covjek?
Sva sreća pa je moj dragi COD4 još na Steamu :)
ooo da.. sva sreca sto je kutija jos na polici 50 cm od mene.. i bas sad ga idem instalirati.. ko je8e iw net
Bože dragi. Igrat sat vremena, a izbacuje svake dvije minute. Ako je to uživanje u igri onda stvarno neznam šta se događa. FAIL..
kako skinuti update za mw2
Bože dragi. Igrat sat vremena, a izbacuje svake dvije minute. Ako je to uživanje u igri onda stvarno neznam šta se događa. FAIL..
Original ili ne? Maloprije sam igrao par odličnih partija sa našim dečkima i bilo je odlično. Par dobili, par izgubili, čisto za polizati prste.
kako skinuti update za mw2
Steam ti ga sam updejta, ako neče stisni na stamu pod mygames desni pa properties i tamo poštelaj update.
Original ili ne? SAd sam maloprije igrao par odličnih partija sa našim dečkima i bilo je odlično.
Pa normalno da nije orginal... Nisam lud dat preko 25kn za igru -.- Radije bi popio 2 boce štoka :)
Original ili ne? SAd sam maloprije igrao par odličnih partija sa našim dečkima i bilo je odlično.
da ja isto
sve išlo ko podmazano
nekima radi nekima ne lol
Pa normalno da nije orginal... Nisam lud dat preko 25kn za igru -.- Radije bi popio 2 boce štoka :)
Pa nisam pitao tebe ili ti je to drugi nick na forumu. Koliko znam dva nicka nisu dozvoljena.
Btw, čovjeka sam pitao jer koliko vidim većinu problema ima ekipa sa piratskom verzijom. Lag i warpanje se zalomi sa vremena na vrijeme svima i to je to.
Da je danas svako izmolio 2 očenaša. Jedan za DS a drugi za crack!!!!
Ne ne ja uopce nemam igru ni u jednom obliku,vec citam vase komentare,pa gledam da se zale oni koi su platili igru
Ko se žali lol, ja se ne žalim i druge baš nevidim, jedini ko se žali su oni koji nemaju original.
I Kenjaju tu sa nekim virusima.
E pa ja imam original i taj virus mi je avira prepoznala tako da znaš da ne kenjam.
Moj dojam o igri u MP (SP nisam ni pogledo), jako je zanimljiva pošto mi je sve to novo, ali tko je rekao da nema laga taj laže.
Moraš imati sreće za pogoditi server bez laga što se meni danas od oko 20 partija desilo u 5 možda.
BTW živcira me što ne mogu alt-tab u igri.
najbolje bi bilo da izbace oni te DS servere pa kraj
nemogu ništa izgubit mogu samo dobiti
ionako pirati im igraju igru u mp tak da stvarno moraju biti slijepi ak ih ne pljunu van(dedicated servere,nedaj bože pirate LOL)
Ne razumjem kako možete neigrati SP u igri nego odmah ići na MP.
Ja sam prvo ubio Sheperda pa onda na MP
Jednostavno ne volim SP u CoD-u. Dosadan mi je.