Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.193.002
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
16 godina

A vidi ove careve :)

Prestige level 10 

Prestige 10 Prestige 10
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran

meni onaj battlefield izgleda puno ozbiljnije ovo mi se cini ko da je za djecu "mislim na mp" takav mi se cini njihov stav u igru nabili same atachemnte i ko zna iz cega sve nemozes opalit koji gl 

ili ko zna kaj sve ne... mp mi djeluje jako neozbiljno i ljeno

hebes garenu kad se igra .....(cry)sad se nemoze ni uopce vise
Moj PC  
2 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2

Za one koji su pitali odakle mi ideja za dedicated:

dakle, opcija je u vidu i vjerojatno ded. servere imaju napisane. Pitanje je samo koliko će im trebati da ih NAPOKON osposobe i daju za download.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...
VirtUoso kaže...
perkoxcar kaže...

ajde vi tu svi pro gameri sigurno znate ovo objesnit:frend mi upravo igrati piratsku verziju a tvrdi da mu dela sve ko prekučer i ništa nije mijenjao

Zasto vecina upotrebljava ovaj izraz? Znate li uopce sta znaci biti Pro Gamer?

što?Smijeh

Zajebavas sad?  Postoji razlika izmedju Pro gamer i High Skill gamera. Osim ako ne ide jedno uz drugo...

16 godina
neaktivan
CANABIS kaže...

Pozzz....šta se to dešava sa multyplayerom  sinoć sam igrao normalno a danas nikako ne ide evo ss pa ako tko zna što o tome

Pa lol jel ti citas par prijasnjih stranica????

Doso novi patch i pirati sada nemogu igrat... 

Isuse koji n44b....

SAVJET: Daj citaj malo, barem proslu stranicu, a ne samo doc i to je to... Btk za sve... 

xf: xelicax
15 godina
neaktivan
CANABIS kaže...

Pozzz....šta se to dešava sa multyplayerom  sinoć sam igrao normalno a danas nikako ne ide evo ss pa ako tko zna što o tome

pretpostavljam da imas PIRAT . danas je iw napravio patch , kupi ORG. Neodlučan

...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
15 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Igra mi je majstorski sad digla tlak... laga, warpam po mapi kao idiot... pucam u tipa sačmaricom, a on mi warpa i preskače sačmu... ma užas! - Moraju stavit DS!

Zar nisi negdje u prijasnjem postu nahvalio igru,i rekao kako ne laga da sve klizi,samo je prob DSCool???

CHE
17 godina
neaktivan
carcharodon kaže...
naxeem kaže...

Igra mi je majstorski sad digla tlak... laga, warpam po mapi kao idiot... pucam u tipa sačmaricom, a on mi warpa i preskače sačmu... ma užas! - Moraju stavit DS!

Zar nisi negdje u prijasnjem postu nahvalio igru,i rekao kako ne laga da sve klizi,samo je prob DSCool???

Pa ne sere on protiv igre sad...

16 godina
neaktivan

Hmm ja sam upravo igro MP jedno 1h al mi je dojadilo jer se moram reconnect svako 2 min :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

carcharodon, "do sada" je pisalo, ako se ne varam.:)

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

meni je nešto slično bilo pa sam aa stavio na 2 i uključio vsync i sve je u redu bilo

probao. ali isto. opet ne valja

17 godina
naxeem kaže...

eto jel sad vidis sto je bit problema? upravo mi se opet srusio mp. zato sam opet ovdje.. netreba samo ds nego i popravit bugove i ako si vec kupio igru patchat ju da ti radi na bilo kojem hardwareu. frend jem kupio samnom i uopce nemoze pokrenut mp vec tjedan dan.. i sad nebudi isfrustriran.. iw net je sranje..

http://www.dropbox.com/gallery/2831042/1/ModernWarfail2/Banners/?h=8e07a5#
17 godina
neaktivan

Sva sreća pa je moj dragi COD4 još na Steamu :)

15 godina
neaktivan
Guster0123214 kaže...

Hmm ja sam upravo igro MP jedno 1h al mi je dojadilo jer se moram reconnect svako 2 min :)

Pa jbt jel toliki problem svaki tjedan kaj potrosis na neke gluposti ostavit za mw2 i igrat ko covjek?

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2009 20:41 (Loki_111).
17 godina
naxeem kaže...

Sva sreća pa je moj dragi COD4 još na Steamu :)

ooo da.. sva sreca sto je kutija jos na polici 50 cm od mene.. i bas sad ga idem instalirati.. ko je8e iw net

http://www.dropbox.com/gallery/2831042/1/ModernWarfail2/Banners/?h=8e07a5#
17 godina
Guster0123214 kaže...

Bože dragi. Igrat sat vremena, a izbacuje svake dvije minute. Ako je to uživanje u igri onda stvarno neznam šta se događa. FAIL..

dotore1
15 godina
neaktivan

AHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA FAIL!

http://profile.xfire.com/dejanzg
Moj PC  
27 0 hvala 3
16 godina
neaktivan

kako skinuti update za mw2

Mulalic Aid
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
Guster0123214 kaže...

Bože dragi. Igrat sat vremena, a izbacuje svake dvije minute. Ako je to uživanje u igri onda stvarno neznam šta se događa. FAIL..

Original ili ne? Maloprije sam igrao par odličnih partija sa našim dečkima i bilo je odlično. Par dobili, par izgubili, čisto za polizati prste.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2009 20:52 (MegaMass 2000).
16 godina
wanted kaže...

kako skinuti update za mw2

Steam ti ga sam updejta, ako neče stisni na stamu pod mygames desni pa properties i tamo poštelaj update.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2009 20:52 (Jack Sparrow).
16 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...
doktor1 kaže...
Guster0123214 kaže...

Original ili ne? SAd sam maloprije igrao par odličnih partija sa našim dečkima i bilo je odlično.

Pa normalno da nije orginal... Nisam lud dat preko 25kn za igru -.- Radije bi popio 2 boce štoka :)

16 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...
doktor1 kaže...
Guster0123214 kaže...

Original ili ne? SAd sam maloprije igrao par odličnih partija sa našim dečkima i bilo je odlično.

da ja isto

sve išlo ko podmazano

nekima radi nekima ne lol

Najnovija fora u 2r. srednje:Gle kak si MOKER!
17 godina
neaktivan
Guster0123214 kaže...
MegaMass 2000 kaže...
doktor1 kaže...
Guster0123214 kaže...

Pa normalno da nije orginal... Nisam lud dat preko 25kn za igru -.- Radije bi popio 2 boce štoka :)

Pa nisam pitao tebe ili ti je to drugi nick na forumu. Koliko znam dva nicka nisu dozvoljena.

Btw, čovjeka sam pitao jer koliko vidim većinu problema ima ekipa sa piratskom verzijom. Lag i warpanje se zalomi sa vremena na vrijeme svima i to je to.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2009 20:55 (MegaMass 2000).
17 godina
neaktivan

Evo sad sam bas malo probao, izgleda da je proradilo.

Samo sto se puno duze treba cekati. Ali barem mi ne lagga.

Ali nista od pucanja sada, sad se ide gledat tekma.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da je danas svako izmolio 2 očenaša. Jedan za DS a drugi za crack!!!!   Cool

Dobra vila mi je ispunila dvije želje. Treći put nisam mogao.

7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
carcharodon kaže...

Ne ne ja uopce nemam igru ni u jednom obliku,vec citam vase komentare,pa gledam da se zale oni koi su platili igru Cool

Ko se žali lol, ja se ne žalim i druge baš nevidim, jedini ko se žali su oni koji nemaju original.

I Kenjaju tu sa nekim virusima.

E pa ja imam original i taj virus mi je avira prepoznala tako da znaš da ne kenjam. 

Moj dojam o igri u MP (SP nisam ni pogledo), jako je zanimljiva pošto mi je sve to novo, ali tko je rekao da nema laga taj laže.

Moraš imati sreće za pogoditi server bez laga što se meni danas od oko 20 partija desilo u 5 možda.

BTW živcira me što ne mogu alt-tab u igri.

[URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/624786064.png[/IMG][/URL]
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2009 21:18 (Miza).
16 godina
neaktivan

najbolje bi bilo da izbace oni te DS servere pa kraj

nemogu ništa izgubit mogu samo dobiti

ionako pirati im igraju igru u mp tak da stvarno moraju biti slijepi ak ih ne pljunu van(dedicated servere,nedaj bože pirate LOL)

Najnovija fora u 2r. srednje:Gle kak si MOKER!
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2009 21:23 (TopForumaš).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ne razumjem kako možete neigrati SP u igri nego odmah ići na MP.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Moj PC  
12 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

Ja sam prvo ubio Sheperda pa onda na MPCool

17 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

Jednostavno ne volim SP u CoD-u. Dosadan mi je.

[URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/624786064.png[/IMG][/URL]
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice