Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.189.924
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
16 godina
neaktivan

Koje tittles imate?Ja imam oko 10 njih bez zastava neki od njih 2fast,speeddemon,i jos neznam kako se tocnu zovu xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Za sve one koji misle da trenutno igraju na nekim ''serverima'', pogledajte malo sta znaci p2p sustav, nema nikakvih servera - ni original ni drugih - i posto je slomljen sustav zastite, nema vise tog patcha koj ce ovo sprijeciti - ako je IW uopce briga.

Ako imate piratsku verziju i ne mozete se spojiti, to nije zato sto su vas skuzili nego zato sto je steam pao. Ne moze vas nitko skuziti jer steam ne vidi uopce sta igrate, a igrate p2p sa drugima, ko ce vas skuziti?? Prestanite valjati gluposti o original serverima i slicno - nema servera - igrate preko joze iz babine grede, a ako joza ima crackiranu igru, ...

Btw multiplayer mi nije nesto za sada, i mislim da ce i drugi lagano utihnu s vremenom kada prodje ovaj hype.. i btw kakav matchmaking, ja gledam ljude sa lvl10 i 50 na istoj mapi, lol..

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
Zdravko kaže...
aufhenger kaže...
thuglife kaže...
Kill Frenzy kaže...

Za sad više nema mp-a :(

Da, ni meni, čini se da nas je brokvalo. =(

Čujete li taj ritam servera ...

kick... kick... kick... kick... kick... kick... kick... kick... kick... kick... kick... kick... kick... kick... kick... kick... kick... kick... kick... kick... kick... kick... kick... kick... kick... kick... kick... kick... kick... kick... kick... kick... kick... kick... kick... kick... kick... kick... kick... kick... kick... kick... kick... kick... kick... kick... kick... kick... kick... kick... kick... kick... kick... kick... kick... kick... kick... kick... kick... kick... kick... kick... kick... kick... kick... kick... 

ja igram normalno.Testirano prije minute :P

Ako vas kick-a onda samo stavite u svoj nickname na steamu nekakav razmak i trebalo bi raditi savršeno barem meni radi.

D.P.
16 godina
PsychoticBaklava kaže...

Za sve one koji misle da trenutno igraju na nekim ''serverima'', pogledajte malo sta znaci p2p sustav, nema nikakvih servera - ni original ni drugih - i posto je slomljen sustav zastite, nema vise tog patcha koj ce ovo sprijeciti - ako je IW uopce briga.

Ako imate piratsku verziju i ne mozete se spojiti, to nije zato sto su vas skuzili nego zato sto je steam pao. Ne moze vas nitko skuziti jer steam ne vidi uopce sta igrate, a igrate p2p sa drugima, ko ce vas skuziti?? Prestanite valjati gluposti o original serverima i slicno - nema servera - igrate preko joze iz babine grede, a ako joza ima crackiranu igru, ...

Btw multiplayer mi nije nesto za sada, i mislim da ce i drugi lagano utihnu s vremenom kada prodje ovaj hype.. i btw kakav matchmaking, ja gledam ljude sa lvl10 i 50 na istoj mapi, lol..

Pa matchmaking kolko vidim traži po pingu! Čitaj gore kad ti traži vidjete češ, ne gleda po ranku nego pingu.

17 godina
protjeran

naravno

ni danas mi nije stigao nikakav paket...poštar odšo i otišo bez igre i ceduljice, pošto vozi svaki drugi dan...MINIMALNO do četvrtka čekam

ma koje sranje

ohladil bum se totalno od ovog

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Matchmaking funkcionira po principu ekipe sa sličnim skillom i ovisno o pingu.

Dakle uzima se u obzir preciznost, k/d i ping.

Bilo je objašnjeno u jednom članku ali neda mi se sada tražiti.

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...

0 0 hvala 0
16 godina
doxy kaže...

naravno

ni danas mi nije stigao nikakav paket...poštar odšo i otišo bez igre i ceduljice, pošto vozi svaki drugi dan...MINIMALNO do četvrtka čekam

ma koje sranje

lol kad je dobiš već budu ovi sa piratskim igrama lvl70.

EDIT:@danny_HR ja mislim da mu je prvi prioritet traženja ping. Barem na kompu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2009 11:17 (Jack Sparrow).
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

naravno

ma koje sranje

Stari moj iskreno suosjećam sa tobom.

Ne daj se Doxy!

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2009 11:20 (MegaMass 2000).
17 godina
neaktivan
Sve zajedno se uzima u obzir.

Velim ti, bio je članak o tome negdje, čak mislim da sam ga stavio na ovu temu...
17 godina
protjeran

najžalosnije

Item se nemože trackati na dvd.co.uk ... tak da nemam pojma di se nalazi pošiljka

ma sranje teško

da, rečeno je ako se carini, da mu onda treba do 14 dana...omg, još dok mi i carinu lupe

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2009 11:26 (doxy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

loool možda poštar trenutno igra. Dok ti bu donesel već bu ti otvorena kutija.

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
protjeran

ma daj

prvi i zadnji put

ovo je prvi i zadnji put da kupujem neka izvana jer NESTRPLJIVA sam budala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pcarcharodon kaže...

Te dinde u zraku pokvare ugodaj igre ako je na serveru 10vs10 znaci konstanto leti neki kurrr i bombardira cijelu mapu,ako je nekom to zanmljivo uhvatit se coska skupljat fragove kempajuci i slati avione helikoptere onda je to igra stvorena za vas.

Btw jel u ovom 2 nastavku ima tih letjelica kakva je situacija nadam se da su to izbacili da su shvatili da to nije potrebo tj da kvari mp,iako prvobita ideja je odlica daje potpunu viziju moderne borbe na bojistu,samo su za sad u codu fulali s tim tj nisu dobro napraviliCool

Ovaj put su stavili harriere kao avioni koje prvo pošalješ da bombardiraju i onda pucaju po protivnicima, ali ne pucaju ko helić u cod4 nego jako kratko, tj. samo jedan puca i mislim da se lakše razbije. Mislim da ću danas uzet igru čini se dosta balansirana, nema više onog kaosa na mapama.

Potpis
17 godina
protjeran

Znam da se matcha po pingu izmedju ostalog i kuzim ja to, ali da nisu mogli priblizno vise po lvl..cini mi se da su neka oruzja koja se otkljucavaju kasnije dosta bolja od pocetnih

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

ma daj

prvi i zadnji put

ovo je prvi i zadnji put da kupujem neka izvana jer NESTRPLJIVA sam budala

Nemoj tako, kupovanje iz vana je višestruko isplativo.

Da si naručio na vrijeme bi valjda bilo tu. :)

PsychoticBaklava kaže...

Znam da se matcha po pingu izmedju ostalog i kuzim ja to, ali da nisu mogli priblizno vise po lvl..cini mi se da su neka oruzja koja se otkljucavaju kasnije dosta bolja od pocetnih

Samo ti se čini.

Osobno mi je i dalje najbolji m4 i SCAR-H.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2009 11:34 (Danny_HR).
16 godina
moderator
PsychoticBaklava kaže...

Nije tako npr ja sam lvl 41,i još koristim onaj famas a imaš ga na početku predobra puška.Ubija iz prve,na hardcore-u naravno.

Ja mislim da bi trebali dodat još hardcore modova i u hardcore TDM stavit 18 igrača.Ili jdnostavno stavit dedicated servere.

17 godina
neaktivan
doxy kaže...

naravno

ma koje sranje

Evo i ja isto čekam samo što poštar još nije nije došao do mene, od prošlog utorka čekam.

Baš sranje.

[URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/624786064.png[/IMG][/URL]
16 godina
neaktivan

Evo malo iz igre

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2009 11:52 (Gauta).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
pirat kaže...
PsychoticBaklava kaže...

Nije tako npr ja sam lvl 41,i još koristim onaj famas a imaš ga na početku predobra puška.Ubija iz prve,na hardcore-u naravno.

Ja mislim da bi trebali dodat još hardcore modova i u hardcore TDM stavit 18 igrača.Ili jdnostavno stavit dedicated servere.

nekak mi ti leveli prebrzo idu vec sam vidio par likova na 70 lvl a ja sam nakon 3sata(ako i tolko) 14 lvl 

mw2 ce se kroz par dana moc igrat preko garene!!!
16 godina
hrvatskafarkasevec kaže...
pirat kaže...
PsychoticBaklava kaže...

nekak mi ti leveli prebrzo idu vec sam vidio par likova na 70 lvl a ja sam nakon 3sata(ako i tolko) 14 lvl 

Neki imaj lvl hack, većina tih sa lvl70, jednoga lika sam vidio  treći dan lvl70. Ili je igrao 0/24 ili hack, ali prije bi rekao da lvl hack.

Btw evo i moju jednu, uvjek se skamperim na onu dizalicu, toćno na vrh i niko me ne skuži lol.

jedino je problem doći na nju jer te onda vide ali kad si tamo jednostavno je milina.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2009 11:59 (Jack Sparrow).
17 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
pirat kaže...
PsychoticBaklava kaže...

Igra je vani tjedan dana i već ima likova sa levelom od 70, moš si misliti. Ako vidiš nekoga sa tim levelom jednostavno napusti loby, jer se radi od hacku.

16 godina
neaktivan
Tsar kaže...

Kako da kopiram neki file u svoj post, tak da ga drugi mogu downloadat ???

?????????

htjeo bi vam postat nešto !!!

16 godina
neaktivan

Ne možeš staviti file na forum, stavi na rapidshare i daj link

google is my frend too!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Igra je vani tjedan dana i već ima likova sa levelom od 70, moš si misliti. Ako vidiš nekoga sa tim levelom jednostavno napusti loby, jer se radi od hacku.

Ne nužno.

I na xboxu ima ekipe sa visokim lvlima a tamo nema hackova.

Frend je lvl 59 trenutno a kupio je igru samo dan prije mene, ja sam na 28. Jednostavno ljudi puno igraju. A činovi se prelagano dobijaju.

Tsar kaže...

?????????

htjeo bi vam postat nešto !!!

www.rapidshare.com

www.megaupload.com

www.4shared.com

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2009 12:12 (Danny_HR).
17 godina
protjeran

Jedva cekam otkljucati hardcore, imam u prosjeku 7-8 assista po matchu lol

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ok gdje igra pohranjuje screenshotove?

0 0 hvala 0
17 godina

Stvarno ne razumjem te hackere i cheatere! Bož, ovo igraš da se zabaviš, malo paziš na mapi da odmah ne primiš metak u glavu i tako to. To su za mene iskompleksirani jazavci koji nemaju život pa tu bacaju frustracije u smislu da pokažu da su najbolji od najboljih, a u biti su  isfrustirani jadnici. Pa to je zabava čemu varat stvarno jne kapim... Strašno

dotore1
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
protjeran

mogu reć da je gameplay igre sam vrhunac koji sam ikad doživio.

dinamičan, brz, precizan, o realnosti baš i ne mogu tolko pričat jer nisam nikad jurišao s m4 po iraku, al znam da mi je kalašnjikov u vojsci gadno zanosio.

stvarno svaka čast na ovom naslovu, j beno dugo će se vrtjet diljem svijeta

Stay a while and listen...
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nedostaje mi matcheva sa nasim ljudima. Jbg, ovak kad nesto i bude ne mozes nista ni napisati. Dobro, mozes ti na engleskom, al nije to to. Nekako je veci gust igrati sa domacim ljudima :) Bolje je.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...

Nedostaje mi matcheva sa nasim ljudima. Jbg, ovak kad nesto i bude ne mozes nista ni napisati. Dobro, mozes ti na engleskom, al nije to to. Nekako je veci gust igrati sa domacim ljudima :) Bolje je.

E to i je bilo najace u Cod4,a posebno svađat se i klat sa *cenzurirano*

EDITED BY scorpion667

duje kapitanović
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2009 13:04 (scorpion667).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice