Evo samo tko hoce nek proba One In The Chamber mod na Modern Warfaru 2 (AlterIWNet).Mod je stvarno predobar.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo samo tko hoce nek proba One In The Chamber mod na Modern Warfaru 2 (AlterIWNet).Mod je stvarno predobar.
čak na pingu 250!
ljudi mene zania dali se kao caranje smatra kada recimo stavis tockicu na sredinu nisana??..msm da tockicu nasrtac na monitoru..da lakse dobivas killeva zbog sirenja nisana..too sam radio na cod-u 2 i bf 1942..msm jos mi je tockica na monitoru..^_^
ljudi mene zania dali se kao caranje smatra kada recimo stavis tockicu na sredinu nisana??..msm da tockicu nasrtac na monitoru..da lakse dobivas killeva zbog sirenja nisana..too sam radio na cod-u 2 i bf 1942..msm jos mi je tockica na monitoru..^_^
hacker without style detected!!
hahaha..a jbg snalazim se..xD...ne fkt dali zbog tog mogu biti bannan?..msm ako na neki nacin skuze

pljuger..
hahaha..a jbg snalazim se..xD...ne fkt dali zbog tog mogu biti bannan?..msm ako na neki nacin skuze
da, upast će ti u kuću i vidit točkicu na ekranu.
hahahahah....ma jbt mislio sam da recimo ako dobijem puno kilova sa snajpom a da se na kilcam ne vidi da sam koristio scope..kuzis,..mozda bi nakom par desetaka puto pocelo biti sumnjivo..
hahahahah....ma jbt mislio sam da recimo ako dobijem puno kilova sa snajpom a da se na kilcam ne vidi da sam koristio scope..kuzis,..mozda bi nakom par desetaka puto pocelo biti sumnjivo..
netko te prijavi i ako vide da nemaš hack, ne mogu ti ništa. al igraj ko čovjek. pusti hackove i home made "hackove".
čak na pingu 250!
Hmm nekuzim kako mislis na pingu 250?!Sve zavisi od hosta ja sam igro sad 1 h i host je predobar.Laga uopce nema.
čak na pingu 250!
Hmm nekuzim kako mislis na pingu 250?!Sve zavisi od hosta ja sam igro sad 1 h i host je predobar.Laga uopce nema.
ja da upadnem na bilo koji mod mora bit 200+ zbog neigrivosti sam deletao alter. OITC ću probat na BO.
haha..ok..pa necu sad brisat kad je vec tu...^_^..to je samo inovativnost..msm nisam ja sad izmislio toplu vodu...ali pomaze ovo...
ovo je mozda offtopis..ali..ja imam nekog problema sa netom..prije sam na cod 4 i 2..imao ping od 20-26..i na bf1942...i tako mi je bilo cijelo vrijeme do prije nezz neka 2 tjedna..kad sam otisao igrat (sve igre osim coda 4-bannan).i uglavnom ping mi je bio od 90-150..nezz do cega je to..sta mi vi preporucate??..da zovem t-com ili sta
Nemoj zvat tekom, zovi Optimu
haha..pa moram zvat t-com kad su mi oni provajderi
Pređi na Optimu
imam flat plaćam 60 kn
ping mi je 30-35(prosjecno) nekad i nula
a ustedim 100 kn mjesecno , nego da sam na t-comu
Ja imam flat kod Optime, još preko Carneta, a plaćam 130 kn? Kolka ti je brzina?
sad razmisljam o prebacivanju na iskon(zato sto uzimam i tv)...i uzet 5 mb/ps..ali ne ovo mi je prvi put da mi se to događa..mozda je nesto do njih...a mozda mi je i modem predugo ukljucen...mislim da sam ga u 2 godine svega 4-5 puta isključio..i onda odma uključio..bez prilike da se ohladi,..
2 mb/ps..a kad ugasim maxtv dode i do 5-6..a sad je 1.0-1.40...nekad malo vise
evo sad je ovako
http://www.speedtest.net/result/950715017.png
cak pise da je ping 38

Nadam se da će broj igrača biti bar 24. Jel zna itko provjereno koliko će biti? Za sve ostalo vjerujem da će biti super i jedva čekam igru!!!
Ja misli da ću usporedit novi MoH i CoD:BO nakon što izađe CoD. I ako budu imalo slični, a čini se da hoće uzimam sigurno MoH. Čisto zato jer Activison malo previše krade i izvodi gluposti u zadnje vrijeme. A donedavno najveći kradljivac EA je počeo radit pošteno, kvalitetno i po razumnim cijenama.
meni je žao što black ops nema nastavak priče. npr. mw2 mi ima najbolji sp jer je cod4 također bio zakon.
sljedeće godine mw3..baš se pitam hoće li srediti bo..ne znam s čim će nastavit.
Na ranked serverima max 18 igrača, a unranked serveri 24.
Serveri se mogu več iznajmiti.
TO TE JA PITAM!!!
http://www.callofdutyfaq.com/call-of-duty-black-ops-splitscreen-online-multiplayer-confirmed-no-co-op-campaign/
Ovo je vrhunski dodatak igri koji će definitivno poboljšati uživanciju igranja na mom boxu.
Ja, Dado, 2 kontrolera i pumpaj po ekipi!
Na žalost nema co-op kampanje, al multić će to nadoknaditi.
To će bit predobro.
Mislim da cu ga kupit, pocastit cu se za rodjendan, vidjet cu kakav je, pa cu uzet ili bad company 2 ili black ops..... vrijeme ce pokazati
black ops...
black ops...
vidjet ćemo
TO TE JA PITAM!!!
http://www.callofdutyfaq.com/call-of-duty-black-ops-splitscreen-online-multiplayer-confirmed-no-co-op-campaign/
Ovo je vrhunski dodatak igri koji će definitivno poboljšati uživanciju igranja na mom boxu.
Ja, Dado, 2 kontrolera i pumpaj po ekipi!
Na žalost nema co-op kampanje, al multić će to nadoknaditi.
Nikad nisam volio FPS-ove na kontroleru igrat, ufff..
Mogli bi kao kompromis što će konzole imati taj split screen co-op muti dati i neku exkluzivu za PC, neki poseban mod ili nešto