Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.021.517
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Evo samo tko hoce nek proba One In The Chamber mod na Modern Warfaru 2 (AlterIWNet).Mod je stvarno predobar.

One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.9.2010 21:36 (Perkan777).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Black Ops
Perkan777 kaže...

Evo samo tko hoce nek proba One In The Chamber mod na Modern Warfaru 2 (AlterIWNet).Mod je stvarno predobar.

čak na pingu 250!

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
16 godina
neaktivan

ljudi mene zania dali se kao caranje smatra kada recimo stavis tockicu na sredinu nisana??..msm da tockicu nasrtac na monitoru..da lakse dobivas killeva zbog sirenja nisana..too sam radio na cod-u 2 i bf 1942..msm jos mi je tockica na monitoru..^_^

ZLAJA
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
the devil kaže...

ljudi mene zania dali se kao caranje smatra kada recimo stavis tockicu na sredinu nisana??..msm da tockicu nasrtac na monitoru..da lakse dobivas killeva zbog sirenja nisana..too sam radio na cod-u 2 i bf 1942..msm jos mi je tockica na monitoru..^_^

hacker without style detected!!

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
16 godina
neaktivan

hahaha..a jbg snalazim se..xD...ne fkt dali zbog tog mogu biti bannan?..msm ako na neki nacin skuze

ZLAJA
16 godina
protjeran
Coolthe devil kaže...

pljuger..

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.9.2010 21:54 (dokly).
17 godina
neaktivan
the devil kaže...

hahaha..a jbg snalazim se..xD...ne fkt dali zbog tog mogu biti bannan?..msm ako na neki nacin skuze

da, upast će ti u kuću i vidit točkicu na ekranu.

16 godina
neaktivan

hahahahah....ma jbt mislio sam da recimo ako dobijem puno kilova sa snajpom a da se na kilcam ne vidi da sam koristio scope..kuzis,..mozda bi nakom par desetaka puto pocelo biti sumnjivo..

ZLAJA
17 godina
neaktivan
the devil kaže...

hahahahah....ma jbt mislio sam da recimo ako dobijem puno kilova sa snajpom a da se na kilcam ne vidi da sam koristio scope..kuzis,..mozda bi nakom par desetaka puto pocelo biti sumnjivo..

netko te prijavi i ako vide da nemaš hack, ne mogu ti ništa. al igraj ko čovjek. pusti hackove i home made "hackove".

16 godina
protjeran
djdomi kaže...
Perkan777 kaže...

čak na pingu 250!

Hmm nekuzim kako mislis na pingu 250?!Sve zavisi od hosta ja sam igro sad 1 h i host je predobar.Laga uopce nema.

One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
17 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
djdomi kaže...
Perkan777 kaže...

čak na pingu 250!

Hmm nekuzim kako mislis na pingu 250?!Sve zavisi od hosta ja sam igro sad 1 h i host je predobar.Laga uopce nema.

ja da upadnem na bilo koji mod mora bit 200+ zbog neigrivosti sam deletao alter. OITC ću probat na BO.

16 godina
neaktivan

haha..ok..pa necu sad brisat kad je vec tu...^_^..to je samo inovativnost..msm nisam ja sad izmislio toplu vodu...ali pomaze ovo...

ZLAJA
16 godina
neaktivan

ovo je mozda offtopis..ali..ja imam nekog problema sa netom..prije sam na cod 4 i 2..imao ping od 20-26..i na bf1942...i tako mi je bilo cijelo vrijeme do prije nezz neka 2 tjedna..kad sam otisao igrat (sve igre osim coda 4-bannan).i uglavnom ping mi je bio od 90-150..nezz do cega je to..sta mi vi preporucate??..da zovem t-com ili sta

ZLAJA
16 godina
neaktivan

Nemoj zvat tekom, zovi Optimu Belji se

During your life, nevet stop dreaming. No one can take away your dreams.
16 godina
neaktivan

haha..pa moram zvat t-com kad su mi oni provajderi

ZLAJA
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.9.2010 22:16 (the devil).
15 godina

Pređi na Optimu

imam flat plaćam 60 kn

ping mi je 30-35(prosjecno) nekad i nulaNamigiva

a ustedim 100 kn mjesecno , nego da sam na t-comu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja imam flat kod Optime, još preko Carneta, a plaćam 130 kn? Kolka ti je brzina?

During your life, nevet stop dreaming. No one can take away your dreams.
16 godina
neaktivan

sad razmisljam o prebacivanju na iskon(zato sto uzimam i tv)...i uzet 5 mb/ps..ali ne ovo mi je prvi put da mi se to događa..mozda je nesto do njih...a mozda mi je i modem predugo ukljucen...mislim da sam ga u 2 godine svega 4-5 puta isključio..i onda odma uključio..bez prilike da se ohladi,..

ZLAJA
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.9.2010 22:25 (the devil).
16 godina
neaktivan

2 mb/ps..a kad ugasim maxtv dode i do 5-6..a sad je 1.0-1.40...nekad malo vise

evo sad je ovako

http://www.speedtest.net/result/950715017.png

cak pise da je ping 38

ZLAJA
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.9.2010 22:28 (the devil).
17 godina
Wager mode je lagani rip-off iz counter-strikea, ali to mi uopće ne smeta jer je super zabavan. Što se mene tiće, ja pre-order zaobilazim jer želim znati što kupujem.
BC2 ingame: Dorjan_CRO Mene nije strah drugome stisnuti TU i Hvala, a tebe?
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina

Nadam se da će broj igrača biti bar 24. Jel zna itko provjereno koliko će biti?  Za sve ostalo vjerujem da će biti super i jedva čekam igru!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja misli da ću usporedit novi MoH i CoD:BO nakon što izađe CoD. I ako budu imalo slični, a čini se da hoće uzimam sigurno MoH. Čisto zato jer Activison malo previše krade i izvodi gluposti u zadnje vrijeme. A donedavno najveći kradljivac EA je počeo radit pošteno, kvalitetno i po razumnim cijenama.

a.k.a. Z[C]onv1ct
Moj PC  
1 4 hvala 0
17 godina
neaktivan

meni je žao što black ops nema nastavak priče. npr. mw2 mi ima najbolji sp jer je cod4 također bio zakon.

sljedeće godine mw3..baš se pitam hoće li srediti bo..ne znam s čim će nastavit.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

Na ranked serverima max 18 igrača, a unranked serveri 24.

Serveri se mogu več iznajmiti.

BE HAPPY xD : )
17 godina
neaktivan

TO TE JA PITAM!!!

http://www.callofdutyfaq.com/call-of-duty-black-ops-splitscreen-online-multiplayer-confirmed-no-co-op-campaign/

Ovo je vrhunski dodatak igri koji će definitivno poboljšati uživanciju igranja na mom boxu.

Ja, Dado, 2 kontrolera i pumpaj po ekipi!

Na žalost nema co-op kampanje, al multić će to nadoknaditi.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!

3 0 hvala 0
16 godina

To će bit predobro.Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mislim da cu ga kupit, pocastit cu se za rodjendan, vidjet cu kakav je, pa cu uzet ili bad company 2 ili black ops..... vrijeme ce pokazati Namigiva

Don't panic, im Bosnian!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

black ops...

ZLAJA
15 godina
neaktivan
the devil kaže...

black ops...

vidjet ćemo

Don't panic, im Bosnian!!
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

TO TE JA PITAM!!!

http://www.callofdutyfaq.com/call-of-duty-black-ops-splitscreen-online-multiplayer-confirmed-no-co-op-campaign/

Ovo je vrhunski dodatak igri koji će definitivno poboljšati uživanciju igranja na mom boxu.

Ja, Dado, 2 kontrolera i pumpaj po ekipi!

Na žalost nema co-op kampanje, al multić će to nadoknaditi.

Nikad nisam volio FPS-ove na kontroleru igrat, ufff..

Mogli bi kao kompromis što će konzole imati taj split screen co-op muti dati i neku exkluzivu za PC, neki poseban mod ili nešto

www.crobadcompany.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.9.2010 12:28 (thesekiman).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice