Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.019.204
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Call of Duty: Black Ops
made kaže...
8ax kaže...

imate stranicu gdje napravis svoju classu i dobis sliku evo moje link

a stranica link

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.8.2011 11:23 (JozaxD).
15 godina
neaktivan
JozaxD kaže...
made kaže...
8ax kaže...

imate stranicu gdje napravis svoju classu i dobis sliku evo moje link

a stranica link

dobar link{#}

evo moje klase

ovo je za demolition ili hq klasa

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.8.2011 12:57 (made).
16 godina
SD Klasa:

FAMAS Silencer
ASP

Lightweight
Steady Aim
Ninja

Frag
Smoke
Motion Sensor

DEM/DOM Klasa:

AK74u Extended Mags Rapid Fire
RPG7

Ghost
Warlord
Hacker

Semtex
Concussion
C4

TDM/SAB na vecim mapama:

AK74u Silencer
M1911 Silencer

Ghost
Steady Aim
Marathon

Frag
Flashbang
Claymore

TDM/CTF Klasa

FAMAS ili jos bolje Commando Dual Mags
Strela 3

Ghost Pro (Ako nemas Pro onda Flak Jacket)
Hardened
Marathon

Frag
Concussion
Claymore
Neaktivan.
15 godina
neaktivan
8ax kaže...
SD Klasa:

FAMAS Silencer
ASP

Lightweight
Steady Aim
Ninja

Famas mi je prva puska po killovima al nikako mi ne pase sa silencerom nemrem nikog ubit uglavnom na njega mecem  dual ili ext mags

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.8.2011 9:43 (made).
16 godina
neaktivan

jel ima tema sa nickovima za bo i neki hrv server pa da zaigramo u timu ili tak nes?

15 godina
neaktivan
Vesperian kaže...

jel ima tema sa nickovima za bo i neki hrv server pa da zaigramo u timu ili tak nes?

evo valda je to to klik

15 godina

Pozz svima{#}

Jel bi bio igriv Black Ops na mom kompu?

AMD AthlonX2 5400+,3.0GHz

ATI HD 3870, 512MB GDDR3

2GB DDR2 RAM

Do sada nisam imao problema sa niti jednom igrom ( GRAW2,Crysis1/2,CoD-MW2,BFBC2... )

Ako bi bio, gdje da nađem patch za optimizaciju jer bih igrao samo SP-offline pa auto ažuriranje sa Steama ne dolazi u obzir?

Jel tako-tako je !!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.8.2011 4:17 (andi.cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
andi.cro kaže...

Pozz svima{#}

ATI HD 3870, 512MB GDDR3

2GB DDR2 RAM

Do sada nisam imao problema sa niti jednom igrom ( GRAW2,Crysis1/2,CoD-MW2,BFBC2... )

Ako bi bio, gdje da nađem patch za optimizaciju jer bih igrao samo SP-offline pa auto ažuriranje sa Steama ne dolazi u obzir?

moras imati 

Phenom II X2 550

radeon hd 4670

2 gb rama

malo teze ...

EDIT: evo meni se desio problem , izbaci me iz igre i pise fatal error,help

http://img638.imageshack.us/img638/4313/f781194f739882195204c6e.png
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.8.2011 10:37 (JozaxD).
15 godina
neaktivan
andi.cro kaže...

Pozz svima{#}

ATI HD 3870, 512MB GDDR3

2GB DDR2 RAM

Trebao bi biti igriv, igrao sam ga i na slabijoj konfiguraciji. 

15 godina
mario1990 kaže...
andi.cro kaže...

Pozz svima{#}

ATI HD 3870, 512MB GDDR3

2GB DDR2 RAM

Trebao bi biti igriv, igrao sam ga i na slabijoj konfiguraciji. 

Pa ako su je sa Patchem popravili onda bi se trebalo dati igrati jer još nisam naišao na igru koju moj PC nije uspio lijepo zavrtiti!!!

A gdje da nabavim taj spasilački Patch??? 

Jel tako-tako je !!!
14 godina
neaktivan

Hoće li mi raditi DLC ako kupim sada preko Steama?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...

Hoće li mi raditi DLC ako kupim sada preko Steama?

Zašto nebi?

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
14 godina
neaktivan
Jer imam rusku verziju :S
15 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...
Jer imam rusku verziju :S

..ako nisi prebacivo na engleski onda ce ti radit,ako jesi onda trebas skinit jedan patch i to se sredi.Ima patch za First Strike i Escalation..

14 godina
neaktivan

Radi mi sve uredu sa engleskim ali nema uopće zvuka onog speakera što govori kad nešto gubimo i tako, a tako mi je teško igrati {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...

Radi mi sve uredu sa engleskim ali nema uopće zvuka onog speakera što govori kad nešto gubimo i tako, a tako mi je teško igrati {#}

scrolaj malo dolje pa pogledaj,mozda ti nesto pomogne link

http://img638.imageshack.us/img638/4313/f781194f739882195204c6e.png
14 godina
neaktivan
Njep, to je do verzije baš zato što je prebačeno, a nema tih zvučnih fajlova tko će ga znat i više ni sam ne znam.
Jel imaju oni fileovi za prebacivanje za Annihilation?
15 godina
neaktivan

jucer krenem malo igrat BO i imam sta vidit, sve na nuli, 1. lvl, 1. prestige....reko wtf {#}

jer sam inace bio negdje 30-ti lvl 7. prestige

i prije se znalo to desit al bi se nakon restarta vratilo sve u normalu, al ovaj put ne.

i tako googlam malo i vidim kazu ljudi da treba probat odigrat malo dok se ne dobiju klase za uredjivati....pa krenem ja igrat malo i tamo negdje 3-5 lvl (ili koji vec) mi se otvore klase. Njih 9, na 1. prestige-u. {#}

Resetiram igru i steam i vrati me na 7. prestige ali 4. lvl, a oruzja u klasama su sa 30-og lvl-a od prije, al ostala statistika i dalje na nuli.

I nista, igram tako i sad sam na 20-om lvl-u i imam bolta koji se otkljuca tek na 27. lvl-u :D

a prije nego sto me resetiralo na 1. lvl krene runda a mene spawna bez oruzja, bez perkova, granata, nista...samo noz, pa se ti snadji i skupljaj s poda sta nadjes. Ostala runda spremljena u theater-u pa cu je skinut.

bolt bolt
nema nista nema nista
tipka u noz tipka u noz
od prije ss....koju klasu odabrat? od prije ss....koju klasu odabrat?
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.8.2011 2:14 (Toni2000).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Toni2000 kaže...

jucer krenem malo igrat BO i imam sta vidit, sve na nuli, 1. lvl, 1. prestige....reko wtf {#}

i prije se znalo to desit al bi se nakon restarta vratilo sve u normalu, al ovaj put ne.

i tako googlam malo i vidim kazu ljudi da treba probat odigrat malo dok se ne dobiju klase za uredjivati....pa krenem ja igrat malo i tamo negdje 3-5 lvl (ili koji vec) mi se otvore klase. Njih 9, na 1. prestige-u. {#}

Resetiram igru i steam i vrati me na 7. prestige ali 4. lvl, a oruzja u klasama su sa 30-og lvl-a od prije, al ostala statistika i dalje na nuli.

I nista, igram tako i sad sam na 20-om lvl-u i imam bolta koji se otkljuca tek na 27. lvl-u :D

a prije nego sto me resetiralo na 1. lvl krene runda a mene spawna bez oruzja, bez perkova, granata, nista...samo noz, pa se ti snadji i skupljaj s poda sta nadjes. Ostala runda spremljena u theater-u pa cu je skinut.

meni se znalo dogodit da se lvl resetira al sam sam bio restarto steam i opet je bilo normalno a ovo s nozem svako malo vidim kad igram demolition ja cuvam lika dok planta kad ja pogledam likovi pisu tipkaju po nožu!!!

Bas saam igro neki dan dem i skuzio neki shebani bug naime mi bili plantali bombu lik doleti krene defat i pocne se vrtit(tako da cilja u zrak)' nas trojica deremo po njemu ja sa m60 nismo ni ranili jedino kad je defo bombu onda je đubre krepalo!

16 godina
made kaže...
Toni2000 kaže...

meni se znalo dogodit da se lvl resetira al sam sam bio restarto steam i opet je bilo normalno a ovo s nozem svako malo vidim kad igram demolition ja cuvam lika dok planta kad ja pogledam likovi pisu tipkaju po nožu!!!

Bas saam igro neki dan dem i skuzio neki shebani bug naime mi bili plantali bombu lik doleti krene defat i pocne se vrtit(tako da cilja u zrak)' nas trojica deremo po njemu ja sa m60 nismo ni ranili jedino kad je defo bombu onda je đubre krepalo!

m60 je za curice.

Neaktivan.
15 godina
neaktivan
8ax kaže...
made kaže...
Toni2000 kaže...

m60 je za curice.

koga briga za koga je i gl je za noobove pa ga svi koriste !

Meni je m60 predobra puska jos sa gripom je ko deathmachine :)

15 godina
neaktivan

Pozdrav svima.

De nek mi neko kaze sta je potrebno da se igra cod black ops onlie?

Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
17 godina
best-x kaže...

Pozdrav svima.

Hvala unaprijed.

Večinom samo igra kupljena na g2play ili basehostu ( key koji se aktivira na steamu ) ili kutija sa game.co.uk ili Algoritma i steam account.

We are nothing but the stones to pave the way...
15 godina
neaktivan
best-x kaže...

Pozdrav svima.

Hvala unaprijed.

jednostavno samo kupi igru i instaliraj putem steama i to je to !

"It's a good life we lead brother" "The best" "May it never change" "And may it never change us"
15 godina
neaktivan
JozaxD kaže...
best-x kaže...

Pozdrav svima.

Hvala unaprijed.

jednostavno samo kupi igru i instaliraj putem steama i to je to !

imam ja igru i instalirao sam samo sto u mene nije original.mozda je to problem.

17 godina
best-x kaže...

imam ja igru i instalirao sam samo sto u mene nije original.mozda je to problem.

To je ogroman problem i za tebe nema online igranja.

We are nothing but the stones to pave the way...
15 godina
neaktivan
Ad4pt3r kaže...
best-x kaže...

To je ogroman problem i za tebe nema online igranja.

ahh to je bas bezveze igram isto COD4 online al isto nije original.

15 godina
neaktivan

cod 4 je drukcije napravljen i njega mozes igrat priko xfire....ove nove igrice su zasticene od piratskog onlinea

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hitmanr kaže...

cod 4 je drukcije napravljen i njega mozes igrat priko xfire....ove nove igrice su zasticene od piratskog onlinea

ok nista onda.hvala

15 godina
neaktivan

najboolje ti je pricekat dok izađe mw3 pa ce ovome past cijena kupi si orginal isplati se zbog mp uzet ga sad je vec u nekim prodavaonicama 300kn

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice