- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
FAMAS Silencer
ASP
Lightweight
Steady Aim
Ninja
Frag
Smoke
Motion Sensor
DEM/DOM Klasa:
AK74u Extended Mags Rapid Fire
RPG7
Ghost
Warlord
Hacker
Semtex
Concussion
C4
TDM/SAB na vecim mapama:
AK74u Silencer
M1911 Silencer
Ghost
Steady Aim
Marathon
Frag
Flashbang
Claymore
TDM/CTF Klasa
FAMAS ili jos bolje Commando Dual Mags
Strela 3
Ghost Pro (Ako nemas Pro onda Flak Jacket)
Hardened
Marathon
Frag
Concussion
Claymore

FAMAS Silencer
ASP
Lightweight
Steady Aim
Ninja
Famas mi je prva puska po killovima al nikako mi ne pase sa silencerom nemrem nikog ubit uglavnom na njega mecem dual ili ext mags
jel ima tema sa nickovima za bo i neki hrv server pa da zaigramo u timu ili tak nes?
Pozz svima
Jel bi bio igriv Black Ops na mom kompu?
AMD AthlonX2 5400+,3.0GHz
ATI HD 3870, 512MB GDDR3
2GB DDR2 RAM
Do sada nisam imao problema sa niti jednom igrom ( GRAW2,Crysis1/2,CoD-MW2,BFBC2... )
Ako bi bio, gdje da nađem patch za optimizaciju jer bih igrao samo SP-offline pa auto ažuriranje sa Steama ne dolazi u obzir?
Pozz svima
ATI HD 3870, 512MB GDDR3
2GB DDR2 RAM
Do sada nisam imao problema sa niti jednom igrom ( GRAW2,Crysis1/2,CoD-MW2,BFBC2... )
Ako bi bio, gdje da nađem patch za optimizaciju jer bih igrao samo SP-offline pa auto ažuriranje sa Steama ne dolazi u obzir?
moras imati
Phenom II X2 550
radeon hd 4670
2 gb rama
malo teze ...
EDIT: evo meni se desio problem , izbaci me iz igre i pise fatal error,help
Pozz svima
ATI HD 3870, 512MB GDDR3
2GB DDR2 RAM
Trebao bi biti igriv, igrao sam ga i na slabijoj konfiguraciji.
Pozz svima
ATI HD 3870, 512MB GDDR3
2GB DDR2 RAM
Trebao bi biti igriv, igrao sam ga i na slabijoj konfiguraciji.
Pa ako su je sa Patchem popravili onda bi se trebalo dati igrati jer još nisam naišao na igru koju moj PC nije uspio lijepo zavrtiti!!!
A gdje da nabavim taj spasilački Patch???
Hoće li mi raditi DLC ako kupim sada preko Steama?
Hoće li mi raditi DLC ako kupim sada preko Steama?
Zašto nebi?
..ako nisi prebacivo na engleski onda ce ti radit,ako jesi onda trebas skinit jedan patch i to se sredi.Ima patch za First Strike i Escalation..
Radi mi sve uredu sa engleskim ali nema uopće zvuka onog speakera što govori kad nešto gubimo i tako, a tako mi je teško igrati
Radi mi sve uredu sa engleskim ali nema uopće zvuka onog speakera što govori kad nešto gubimo i tako, a tako mi je teško igrati
scrolaj malo dolje pa pogledaj,mozda ti nesto pomogne link
Jel imaju oni fileovi za prebacivanje za Annihilation?
jucer krenem malo igrat BO i imam sta vidit, sve na nuli, 1. lvl, 1. prestige....reko wtf
jer sam inace bio negdje 30-ti lvl 7. prestige
i prije se znalo to desit al bi se nakon restarta vratilo sve u normalu, al ovaj put ne.
i tako googlam malo i vidim kazu ljudi da treba probat odigrat malo dok se ne dobiju klase za uredjivati....pa krenem ja igrat malo i tamo negdje 3-5 lvl (ili koji vec) mi se otvore klase. Njih 9, na 1. prestige-u.
Resetiram igru i steam i vrati me na 7. prestige ali 4. lvl, a oruzja u klasama su sa 30-og lvl-a od prije, al ostala statistika i dalje na nuli.
I nista, igram tako i sad sam na 20-om lvl-u i imam bolta koji se otkljuca tek na 27. lvl-u :D
a prije nego sto me resetiralo na 1. lvl krene runda a mene spawna bez oruzja, bez perkova, granata, nista...samo noz, pa se ti snadji i skupljaj s poda sta nadjes. Ostala runda spremljena u theater-u pa cu je skinut.
jucer krenem malo igrat BO i imam sta vidit, sve na nuli, 1. lvl, 1. prestige....reko wtf
i prije se znalo to desit al bi se nakon restarta vratilo sve u normalu, al ovaj put ne.
i tako googlam malo i vidim kazu ljudi da treba probat odigrat malo dok se ne dobiju klase za uredjivati....pa krenem ja igrat malo i tamo negdje 3-5 lvl (ili koji vec) mi se otvore klase. Njih 9, na 1. prestige-u.
Resetiram igru i steam i vrati me na 7. prestige ali 4. lvl, a oruzja u klasama su sa 30-og lvl-a od prije, al ostala statistika i dalje na nuli.
I nista, igram tako i sad sam na 20-om lvl-u i imam bolta koji se otkljuca tek na 27. lvl-u :D
a prije nego sto me resetiralo na 1. lvl krene runda a mene spawna bez oruzja, bez perkova, granata, nista...samo noz, pa se ti snadji i skupljaj s poda sta nadjes. Ostala runda spremljena u theater-u pa cu je skinut.
meni se znalo dogodit da se lvl resetira al sam sam bio restarto steam i opet je bilo normalno a ovo s nozem svako malo vidim kad igram demolition ja cuvam lika dok planta kad ja pogledam likovi pisu tipkaju po nožu!!!
Bas saam igro neki dan dem i skuzio neki shebani bug naime mi bili plantali bombu lik doleti krene defat i pocne se vrtit(tako da cilja u zrak)' nas trojica deremo po njemu ja sa m60 nismo ni ranili jedino kad je defo bombu onda je đubre krepalo!
meni se znalo dogodit da se lvl resetira al sam sam bio restarto steam i opet je bilo normalno a ovo s nozem svako malo vidim kad igram demolition ja cuvam lika dok planta kad ja pogledam likovi pisu tipkaju po nožu!!!
Bas saam igro neki dan dem i skuzio neki shebani bug naime mi bili plantali bombu lik doleti krene defat i pocne se vrtit(tako da cilja u zrak)' nas trojica deremo po njemu ja sa m60 nismo ni ranili jedino kad je defo bombu onda je đubre krepalo!
m60 je za curice.
m60 je za curice.
koga briga za koga je i gl je za noobove pa ga svi koriste !
Meni je m60 predobra puska jos sa gripom je ko deathmachine :)
Pozdrav svima.
De nek mi neko kaze sta je potrebno da se igra cod black ops onlie?
Hvala unaprijed.
Pozdrav svima.
Hvala unaprijed.
Večinom samo igra kupljena na g2play ili basehostu ( key koji se aktivira na steamu ) ili kutija sa game.co.uk ili Algoritma i steam account.
Pozdrav svima.
Hvala unaprijed.
jednostavno samo kupi igru i instaliraj putem steama i to je to !
Pozdrav svima.
Hvala unaprijed.
jednostavno samo kupi igru i instaliraj putem steama i to je to !
imam ja igru i instalirao sam samo sto u mene nije original.mozda je to problem.
imam ja igru i instalirao sam samo sto u mene nije original.mozda je to problem.
To je ogroman problem i za tebe nema online igranja.
To je ogroman problem i za tebe nema online igranja.
ahh to je bas bezveze igram isto COD4 online al isto nije original.
cod 4 je drukcije napravljen i njega mozes igrat priko xfire....ove nove igrice su zasticene od piratskog onlinea
cod 4 je drukcije napravljen i njega mozes igrat priko xfire....ove nove igrice su zasticene od piratskog onlinea
ok nista onda.hvala
najboolje ti je pricekat dok izađe mw3 pa ce ovome past cijena kupi si orginal isplati se zbog mp uzet ga sad je vec u nekim prodavaonicama 300kn