- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Serveri su dolje Kada je 03:00 PDT kod nas?
to ti je L.A. vrijeme...racunaj...sad je tamo 10:34
Serveri su dolje Kada je 03:00 PDT kod nas?
koji serveri ?
wager ili obicni
Igra li tko zombije, a da je cesto online ?
Ako da, jel moze steam tu ili na pp.
(moj black ops acc za steam je simonriley1000 pa me dodajte)

Prodao sam igru i sad mi se opet igra jesam konj....
evo danas sam odigro rundu snipera (sniper only-nuketown) i imo sam 61/28. i ja kazem sad frendu ja sam pro. a meni frend kaze pro si ako imas kdr veci od 3 i ako si veliki rank. dal se vi slazete s njim i sto mislite ko su pro igraci?
evo danas sam odigro rundu snipera (sniper only-nuketown) i imo sam 61/28. i ja kazem sad frendu ja sam pro. a meni frend kaze pro si ako imas kdr veci od 3 i ako si veliki rank. dal se vi slazete s njim i sto mislite ko su pro igraci?
neslazem se snikim ni stobom ni sa tvojim frendom. pro igraci su igraci koji zaradjivaju svojim igranjem.
dobro pro igraci nisi mozda shvatio. ja pod to smatram one koji jako dobro igraju.
Hmm nezz. pa pro,su igraci koji svaku igru imaju dobar score , a ne ponekad 1/5 ponekad 61/28 , neznam ako je to tako kod tebe mozda ti uvijek i imas dobar score..
samo za vasu informaciju mostwanted je taj prijatelj.
pa , da ja ti kazem da su ti pro igraci oni koji znaju igrat sa svim puskama sve mape i sve to , a ti imas kdr 0.50 pa nemozes biti pro , jedino ako si mislio na SNIPING PRO , koji igras 24/7 nuketown , bez uvrede ali za to netrebas previse skilla , samo da znas malo sa sniperom igrati ili mozda campati !
Jel zna neko kak isključit mouse smoothing/acceleration, nakon instalacije xpa grozan mi je mis, zaostaje ali je gladak.

no to mu i ja kazem , a on na skypu , odmah salje screenshot kak ima 61/28 i hvali se kak je on PRO :S
Aj ne pricajte gluposti, kakvi PRO igraci, a da ne govorim PRO igraci u COD:BO! Nema u COD serijalu PRO igraca nikakvih. Ima boljih i losijih, ima talentiranijih i manje talentiranijih, ali PRO-ova nema, a ako ih je i bilo, to je sve za neki sitni novac.
Zna se u kojim igrama se vrte $$$ i kakvi igraci to igraju.
A te izjave da KDR nesto znaci, to je isto za malu djecu. Pogotovo jer se to moze pumpat na glupavim serverima.
Skill se stjece iskustvom, igrom, natjecanjima, pravim matchevima. Vi ocito igrate prvi put neki COD i sad mislite da ste PRO? I dalje to spada u low skill igrace. Samo pravi warovi utjecu na skill, a poglavito offline natjecanja.
No :D on misli da je PRO ja mislim da igram "dobro"
mostwanted igra samo wow pa vrijeđa ostale ako su dobri. znaci ti mislis da je lako igrat na nuketownu sa sniperima. ti kazes da je lako bit pro a? ok ajde dođi na jednu rundu pa cemo vidit. meni niti jedan kill nije no scope(mozda oni kad sam 1vs1 s nekim na blizinu, ali to je rijetkost). i meni kd r nije 0,50 zato ne pricaj gluposti. kd r mi je 0,80 i to zato sto sam do prvog prestiga i 27 levela igro s puskama a onda poceo sa sniperima.
Aj ne pricajte gluposti, kakvi PRO igraci, a da ne govorim PRO igraci u COD:BO! Nema u COD serijalu PRO igraca nikakvih. Ima boljih i losijih, ima talentiranijih i manje talentiranijih, ali PRO-ova nema, a ako ih je i bilo, to je sve za neki sitni novac.
Zna se u kojim igrama se vrte $$$ i kakvi igraci to igraju.
A te izjave da KDR nesto znaci, to je isto za malu djecu. Pogotovo jer se to moze pumpat na glupavim serverima.
Skill se stjece iskustvom, igrom, natjecanjima, pravim matchevima. Vi ocito igrate prvi put neki COD i sad mislite da ste PRO? I dalje to spada u low skill igrace. Samo pravi warovi utjecu na skill, a poglavito offline natjecanja.
tp mo cijelo vrijeme hocu objasnit. to nema nikakve veze. a on sada tu izmislja i pravi se pametan, kao sve zna, wise guy, a zapravo nema pojma o codu niti o jednom fps-u. on je wow player
mostwanted igra samo wow pa vrijeđa ostale ako su dobri. znaci ti mislis da je lako igrat na nuketownu sa sniperima. ti kazes da je lako bit pro a?
1.Ne igram wow , bavim se preprodajom accova
2.Ne vrijedam druge ako su dobri , ali ih niti ne vrijedam ako se bahate i misle da su pro
3.je lagano je , pa ja sam u clanu od tog servera na kojem ti ponekad igras (sniper only nuketown 24/7)
4.Upravo suprotno cijelo vrijeme ti govorim da nemozes biti PRO samo tako !
Prepucavajte se na Skypeu, ne tu. Ja te smatram "pro-om" kada uzmeš naj underpowered pušku i napraviš 40-0 s njom.
Mogu li igrati piratske DLC mape u mp sa orginalnom igrom?
definitivno NE, jer steam ti radi provjeru!
haha i ja isto prodao svoj black ops i pocelo mi se nakon tjedan dana opet igrati :/ al evo vec imam novi black ops i spreman sam za akciju , kada dodjem doma cu ga instalirrati i ...
haha i ja isto prodao svoj black ops i pocelo mi se nakon tjedan dana opet igrati :/ al evo vec imam novi black ops i spreman sam za akciju , kada dodjem doma cu ga instalirrati i ...
U petak ga opet nabavljam treba izdržat još jedan dan...

Kada će biti sljedeći double XP vikend?
Kada će biti sljedeći double XP vikend?
Kada optimiziraju igru.