Ekipa s servera rekla da ce me tuzit ...
eplati
jel tebi igra na ruskom?
eplati
jel tebi igra na ruskom?
eplati
jel tebi igra na ruskom?
Da,posto sam polurus
New slazem se, AI je debilniji da ne moze biti debilniji, jbg.
Ma nema do Styer + extended mags + stedy aim + scavenger. Zadnji perk po izboru, ja imam ninju.
Na sve do 15-20 metara ne treba ni koristiti ADS, samo sprejaš metke. Njub oružje ali jbga u TDM gotovo garantira poziciju pri vrhu liste.
Btw. balistic knife je punooo pre jak, pogotovo na Nuketownu. Bilo mi dosadno pa sam se išao malo debilizirat kad ono prvi na listi
Ma nema do Styer + extended mags + stedy aim + scavenger. Zadnji perk po izboru, ja imam ninju.
Na sve do 15-20 metara ne treba ni koristiti ADS, samo sprejaš metke. Njub oružje ali jbga u TDM gotovo garantira poziciju pri vrhu liste.
Btw. balistic knife je punooo pre jak, pogotovo na Nuketownu. Bilo mi dosadno pa sam se išao malo debilizirat kad ono prvi na listi
U potpunosti se slažen šta se tiče ballistic knifa. Popravljan je na X360 2 puta do sada dok taj patch dođe na PC bit će vrlo vjerovatno 1-2 mjesec
Nisam nekoliko dana igrao BO i sad nakon tih nekih 3-4 dana upalim ja BO čisto iz znatiželje i lagalo mi znatno manje. Stvarno čudno.
Inače igrao na bugu i neka 2 tipa stalno trče po mapi sa maratn pro, lightwaight pro, ninja pro i ballistic knifom. Moram priznati da ti takvo nešto stvarno ubije želju za igrom, pogotovo kad znaš da je nož sam po sebi op i da te ubija sa 10 metara, što je najgore on sa sekundarnim oružjem i to još nožem je daleko najbolji na serveru sa 22-5. I to najbolji nekoliko runda za redom, dobro nie s tim scoreom(22-5) ali je bio prvi.
Ja sam nasao jedan mixani server, SVE VRTI, hc tdm, hc dom, hc ostalo, pa normalni sd, normalni tdm, ZNACI SVE normlane modove i HC modove, OSIM dm (to nisam jos vidio) i ima server wAGER modove, pa kad se zaigra nas 12-13 Sticks and stones, eeeeeeeeee to je uzivancija. Bio sam drugi i dobio 2100 C.
napokon prestalo stekat i zamrzavat se !!!!!!HVALA BOGU!!!
instaliro sam vistu i sad radi normalno !!!!!
Nisam nekoliko dana igrao BO i sad nakon tih nekih 3-4 dana upalim ja BO čisto iz znatiželje i lagalo mi znatno manje. Stvarno čudno.
Inače igrao na bugu i neka 2 tipa stalno trče po mapi sa maratn pro, lightwaight pro, ninja pro i ballistic knifom. Moram priznati da ti takvo nešto stvarno ubije želju za igrom, pogotovo kad znaš da je nož sam po sebi op i da te ubija sa 10 metara, što je najgore on sa sekundarnim oružjem i to još nožem je daleko najbolji na serveru sa 22-5. I to najbolji nekoliko runda za redom, dobro nie s tim scoreom(22-5) ali je bio prvi.
patchali budu to
a i znam par servera koji zabranjuju vec navedeno
e sad sto se tice bug servera ja na njemu gotovo da i ne igram
zasto?
jer se vrti samo dosadni TDM ili HQ cijeli dan
ima jedan server na kojem stalno igram
vrti:TDM jedna runda(a ne jedan cijeli dan isti mod kao sto je to slucaj s bugom)pa CTF jedna runda pa DEM pa DOM itd.
Yo ekipa-dajte nekakav tip!
Trenutno sam u stazi gdje sa helihopterom moram poderati drugi heli,mislim na stazu gdje derem po onome brodu.
Koliko sam skuzio,trebam stepsti taj heli.pa sletiti na brod,ali nikako ne mogu,kada me gad stepe prije.
Ima li kakav tip za to?Nije vrag da moram prebaciti na easy?
Aj se ne zali, ti to nemozes na normalnom preci a ja na veteran proso i jos k tome na xboxu. Prvo unistis sve mete, i sletis. Imas na helicu i rakete i minigun pa koristi oboje.
patchali budu to
a i znam par servera koji zabranjuju vec navedeno
e sad sto se tice bug servera ja na njemu gotovo da i ne igram
zasto?
jer se vrti samo dosadni TDM ili HQ cijeli dan
ima jedan server na kojem stalno igram
vrti:TDM jedna runda(a ne jedan cijeli dan isti mod kao sto je to slucaj s bugom)pa CTF jedna runda pa DEM pa DOM itd.
Ja uglavnom sve mogu odigrat jedino tdm me ubija u pojma. Odigram bas rjetko kad, dosdan mi tdm.
Ali dobar je bug,zna bit dobre ekipe. Pogotovo kad se igra hq.
Jest,zaribali su sa famasom i augom,submachini vrste 937 RPM i 30-20 damage trebaju jedan metak vise za kill,tako ispadne da je za CQB bolji jedan assault nego submachine(moraš stavit rapid fire attachment da bi mogao parirat famasu).Posve obrnuto od MW2,gjde je UMP45 bio bolji od par assaulta za medium range.
Imam odličnu stealth classu.
MPL+silencer, CZ75+silencer, ghost, soh i ninja. Totalno sam beast .
Aj se ne zali, ti to nemozes na normalnom preci a ja na veteran proso i jos k tome na xboxu. Prvo unistis sve mete, i sletis. Imas na helicu i rakete i minigun pa koristi oboje.
OMG!
Ma preci cu ja to nema frke,vjeruj mi da u svojih 30 god,sam presao jaako puno igara,tako da nisam "zelen" u igrama!
Pitao sam samo jel sam sumnjao da grijesim u necemu,a u biti walktrough je "samo deri",nema filozofije!
Znam za minigun i rakete,al je fora sto me supak stepe sa svojim prvim valom raketa,a ja njega poderem barem 12 puta sa raketama
+konstantno deranje sa minigunom,no gad jos stoji!
Konzolasi na kojem sensitivity-u igrate?
Jest,zaribali su sa famasom i augom,submachini vrste 937 RPM i 30-20 damage trebaju jedan metak vise za kill,tako ispadne da je za CQB bolji jedan assault nego submachine(moraš stavit rapid fire attachment da bi mogao parirat famasu).Posve obrnuto od MW2,gjde je UMP45 bio bolji od par assaulta za medium range.
Ali ak gledaš stvarnost Steyr Aug je izmišljen i konstruiran upravo da bi u jednom komadu oružja imao preciznost jurišne puške i mogučnosti SMGa.
RoF im je tu negdje, a standardni Styer je dugačak oko 800mm a ima i kraćih verzija, dok su jači SMGovi večinom duljine oko 600-700mm. U tome je cijela poanta bullpup dizajna. Imaš dugačku cijev za dobar domet i preciznu borbu na daleko ali i ukupno gledano relativno kratko oružje dobro i za CQB. A Famas je napravljen po Aug, tj. također po bullpup dizajnu.
Tako da nisu ni tolko zaribali. Druga je stvar da je BO arkadna pucačina koja ne bi trebala biti realna već zabavna i s balansiranim oružjima.
Ljudi ima li itko danas problem da nemoze spremiti klasu? Idem da radim klasu, npr imam 3000 pointsa, kupim ak74 te mi ostane jos 1000, s tim kupim neki dodatak i trebo bi imati 0.Sve super dok ne stisnem ok te se kao klasa spremi ide ono downloading game settings te kad pogledam slot te klase ono prethodno oruzje je tu a ne ak 74. Steam cloud je upaljen ak je vazno.
e ljudi sad da nečitam svih 245 stranica, možete li mi reći al se može igrat online ako neam org igricu ??
e ljudi sad da nečitam svih 245 stranica, možete li mi reći al se može igrat online ako neam org igricu ??
ne,barem za sada
ne,barem za sada
aha, tnx :D
Konzolasi na kojem sensitivity-u igrate?
Ja igram na 10-ki od MW2 jer sam tamo rushao i igrao sa sniperom. Ako ne voliš rushat i igrat sa snipom smanji si.
Neznam, dali ovo smijem razglasiti [ako nesmijem, slobodno recite, nisam siguran], ali
Black Ops je moguće igrati sa botovima na piratu , CONSOLE FTW!!!!!!!!!11
P.M. me for further instructions
pirat
Neznam, dali ovo smijem razglasiti [ako nesmijem, slobodno recite, nisam siguran], ali
Kakav je gušt igrati protiv AI-a?
Vrlo lose, citeri su....
znam im sve korake napamet.
Čuj, ako nemaš MP, i ovo je dobro, da isprobaš mape, oružja i općenito "MP" da bi znao dali uopće igra valja, dali ju se isplati kupit.... A možeš i igrati wager matches bez ulaganja :D to nemožeš u origigi igri kontra botova (barem tako čujem)