Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.017.566
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Koja sapunica.. Skoro pa će dostići Onura i Šeherezadu {#}

Ontopic

Activision nam priprema neka iznenađenja, u svakom slučaju, više love iz naših novčanika

http://www.joystiq.com/2010/11/11/call-of-duty-dlc-to-be-activisions-largest-digital-offering-ev/

sry ak je bilo, teško mi je postalo pratit ovaj topic :)

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Black Ops

Ovo nije tema za raspravu o kriminalcima, već CoD: BO.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
17 godina
neaktivan
toxic kaže...
daj svoj steam hbte.. vidim stalno komentiras a nikako te vidjet da igras na bug serveru.. takoder se ovo tice dany-a..

doxy-a, pirata jebasua i ostale sam jucer prvi puta vidio prek nisana....

Na "Bug server" ne mogu, jer ga ne mogu pronaći u listi, a idioti si izbacili opciju spajanja na IP adresu, a vjerojatno je i prilagođeniji tetkicama pa je na normal modu. Ja u CoD-u igram HC-HQ, HC-S&D i HC-CTF. Ne volim FFA i TDM. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.11.2010 13:14 (naxeem).
16 godina
neaktivan

neznam kakva vi imate iskustva nakon updatea kojega je steam automatski instalao, ali meni SP još uvijek nenormalno šteka, ko i Zombie mod, a MP tu i tamo, ali dovoljno da te shebe baš kad moraš killati protivnika - znači neigrivo :( , čekam tjedan dana, platim carinu 160 kn i igru 300 kn i onda dobijem to??

0 0 hvala 0
16 godina

Niti ja isto nemogu naći bug server.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
doxy kaže...

@ Toxic...da sam provodio u kutevima, možda bi jedva dogurao do lvl 25! Možda! Upravo s ganjanjem objectiva, puno plantova, defusova, capturea, mi je donijelo brdo EXP u kratkom vremenu. Kampati sam probao možda 3-4 puta na 2 minute. Jednostavno nemreš kampajući postić nikaj, osim ulovit 2-3 killa.

Nema većeg gušta, nego nabit 25 000 exp u jednoj partiji.

ti se osjecas uvrijedenim vidim da si stavio td, to je bila zafrkancija vidi smajlic pokraj.... al dobro kako god os..

17 godina
sardax kaže...
Pa imas Barebone PRO, nema perkova i killstreakova. Sta ce ti vise?? Pravi promod, koji ne postoji, bi uz to trebao maknuti sve indikatore, nisan i radar. Jer ovaj novi radar je za prave nuboclve, osim sta su nacrtane zgrade, sad su jos i kvadrante napisali??? Kakav je to promod isuse??

nisu perkovi i killstrekvii samo problem nego i attachmenti kao gl i slicno te oruzja.. nsiam igro jos Barebone PRO niti neznam kak se do toga dode tolko o tome kolko sam proveo uz ovu igru do jucer nisam znao niti kako se accepta invajt u gejmu.. doxy mi pomogo{#}

17 godina
naxeem kaže...
toxic kaže...
daj svoj steam hbte.. vidim stalno komentiras a nikako te vidjet da igras na bug serveru.. takoder se ovo tice dany-a..

doxy-a, pirata jebasua i ostale sam jucer prvi puta vidio prek nisana....

Na "Bug server" ne mogu, jer ga ne mogu pronaći u listi, a idioti si izbacili opciju spajanja na IP adresu, a vjerojatno je i prilagođeniji tetkicama pa je na normal modu. Ja u CoD-u igram HC-HQ, HC-S&D i HC-CTF. Ne volim FFA i TDM. {#}

aha sad ti ides u one price da si pro jer obican mode igraju samo tetkice {#}.... hebes hc zdrmam ga u nogu jednim metkom i frajer umre.. ali svako igra ono sta zeli.. meni i hc nije stran.. al sam ti dodi ,steam daj ljudim pa te invajtaju u gejm pa spremis server i gg

16 godina

Kako se accepta invite ? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
perkoxcar kaže...

Kako se accepta invite ? {#}

f10 samo :D

17 godina
neaktivan
toxic kaže...
hebes hc zdrmam ga u nogu jednim metkom i frajer umre..

Ne. To je nemoguće. :)

Metak u glavu = mrtav, ovisno o oklopu, 1-3 metka u prsa = mrtav, itd. Noga nikada nije smrt.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.11.2010 13:27 (naxeem).
15 godina
neaktivan

Meni jos nisu dostavili,prokleti bili :]

Užas je naša furka

1 0 hvala 0
17 godina
naxeem kaže...
toxic kaže...
hebes hc zdrmam ga u nogu jednim metkom i frajer umre..

Ne. To je nemoguće. :)

Metak u glavu = mrtav, ovisno o oklopu, 1-3 metka u prsa = mrtav, itd. Noga nikada nije smrt.

U HC-u je sve moguce, uzmi sniper pa u nogu naravno ne u stopalo znaci u nogu iznad koljena ili u samo koljeno vidjet ces jel ce biti mrtav.. javi dozivljaj

17 godina
neaktivan
toxic kaže...

takoder se ovo tice dany-a..

Ionak ne igram COD na PC pa me nebuš gledal. Možda jednom, ak mi dođe da uzmem.

Do tada na PC samo BF. :)

Osim ak me ovi papci naje*u da kupim, ma da sumnjam.

P.S. Na HC je pogodak u nogu definitivno smrt.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.11.2010 13:44 (Danny_HR).
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
naxeem kaže...

Sačma je pre-opaka.

Ovo je lijepo za čuti. U prijašnjim COD-ovima sačma je bila praktički beskorisna na normal modu.

Jesi ti igrao MW2?SPAS je bolji izbor nego submachini(osim ump45)

17 godina
neaktivan
Jesam, nije me baš išlo sa sačmama.... :(
When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
15 godina

e trebam pomoc ljudi meni igra dok igram stalno se smrzava i nesto steka a downloadan je ovaj patch zadnji najjgore mi je sto usred misije zakoci i moram reset upravo updejtam drivere da vidim moze li  to resit problem

haris771 (eu) LOL account
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

za koliko ste vi dobili igru sa game.co.uk? ja sam naručio u ponedjeljak ujutro i odmah mi je poslan mail koji potvrđuje da su igru poslali. malo mi je čudno što još nije stigla.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DyerMaker kaže...

za koliko ste vi dobili igru sa game.co.uk? ja sam naručio u ponedjeljak ujutro i odmah mi je poslan mail koji potvrđuje da su igru poslali. malo mi je čudno što još nije stigla.

ja sam ga preorderao prije 3 tjedna, cijena je bila 30 GBP + 3 GBP poštarina. Još nije stiglo

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
16 godina
neaktivan
thesekiman kaže...
DyerMaker kaže...

ja sam ga preorderao prije 3 tjedna, cijena je bila 30 GBP + 3 GBP poštarina. Još nije stiglo

ah sto mu gromova. 

16 godina
Danny_HR kaže...

P.S. Na HC je pogodak u nogu definitivno smrt.

Da. Doslovno možeš sprajati u nekom close combatu. Bitno je da metak pogodi.

Inače, odigrao jedan HC i nije mi se baš svidio. Meni se posrećilo da u prvom Care Packageu dobijem Blackbird, što je doslovno bilo instant win u HCu.

EDIT: wtf? Ovo prvi puta vidim.

EDIT2: Malo SL zafrkava, a?

Every hole is a goal!
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.11.2010 14:16 (Bukva).
15 godina
neaktivan

JEl ikome dolsa igra iz sophosa'

Užas je naša furka

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
retardinjo25 kaže...

Ja sam oso po nju:)

15 godina
neaktivan
Gauta kaže...
retardinjo25 kaže...

Ja sam oso po nju:)

Neisplati mi se dat jos 50 kuna za gorivo {#}

Užas je naša furka
16 godina
neaktivan
thesekiman kaže...
DyerMaker kaže...

Ja sam naručio prošli petak, inače cijena je 34,99 GBP plus 2,95 GBP poštarina.. došao mi je danas ujutro na kućnu adresu.

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
MegaMass 2000 kaže...
doxy kaže...

Eto...počelo je.

Kreten admin me kicka s servera, jer imam score 25:2 i ubio sam ga s Valkyre!

Moram priznat da na MW2 sam zaboravio na te idiote...

Hehe, ja sam jučer izletio sa HQ zbog toga što sam raju razvaljivao sa onom lovačkom sačmom.

Sačma je pre-opaka.

I to što kažeš, ali nije samo stvar u sačmi. Meni je veći "problem" perk Steady Aim. Spray and pray sa tim perkom ima sasvim novo značenje.

Perk je žešći no brainer

17 godina
neaktivan

meni je stigla za 5 dana preko shopto.net..stigla mi je 10-og..nego imam jedan problem za multi..kada pokrenem igru nece da mi ocita servere..nego kada odigram malo sp-a, onda mi tek ocita..ne znam zasto to...ima neko slican problem ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Malo me još živcira ovo sa njihovim ajmo reč mjerenjem pingova. Nadjem servere 40-45 ping, udjem unutra ping svima preko 85-90 osim 1-2 oko 40. NAravno oni trče okolo sa noževima a ja mogu puš..!

Al kaj je je, popravilo se MP Laganje za jedno brat bratu pa skoro 80-90%.

A kaj se kempanja tiče, Well... za najbolji K/D ratio staneš u kut i čekaš da ti ekipa nakon respawna naleti, ali nemam ja živaca za to , ali to je daleko najači način za nabiti K/D ratio ili neznam koju bi liniji trebao da mi ping bude onakav kakav mi piše prije ulaska u igru, hmmm

15 godina
Crotiger kaže...

A kaj se kempanja tiče, Well... za najbolji K/D ratio staneš u kut i čekaš da ti ekipa nakon respawna naleti, ali nemam ja živaca za to , ali to je daleko najači način za nabiti K/D ratio ili neznam koju bi liniji trebao da mi ping bude onakav kakav mi piše prije ulaska u igru, hmmm

i za najveće pi*de :D

0_o
16 godina
Ma jok , ja rusham cijelo vrijeme s mpk5 i kd mi je 1 ili min. 0.7.
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice