Call of duty: Black ops (problemi) zaključana tema

poruka: 68
|
čitano: 21.145
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: Call of duty: Black ops (problemi)
vombat kaže...

Svi vi koji imate problema sa igrom nemojte se ni truditi instalirati patcheve ili raditi ista drugo radi doticne,igra je smece i tu se vise nema sta reci.Bilo da vam leti ili trza.

Radnja igre je odlicna,engine je dobro optimiziran,a to sto vam trza problem je u losem cr@cku.Ali i za to ima rjesenje.Divim se COD teamu kako za godinu dana napravi odlicnu igru,a ne ko "neki" sto se natezu po par godina pa opet ne naprave sto ovi u godinu dana.Da nema COD-a osjedio bi dok docekam trilogiju neke igre.

http://aixtended.com/
16 godina
neaktivan
AIX 2.0 kaže...
vombat kaže...

Svi vi koji imate problema sa igrom nemojte se ni truditi instalirati patcheve ili raditi ista drugo radi doticne,igra je smece i tu se vise nema sta reci.Bilo da vam leti ili trza.

Radnja igre je odlicna,engine je dobro optimiziran,a to sto vam trza problem je u losem cr@cku.Ali i za to ima rjesenje.Divim se COD teamu kako za godinu dana napravi odlicnu igru,a ne ko "neki" sto se natezu po par godina pa opet ne naprave sto ovi u godinu dana.Da nema COD-a osjedio bi dok docekam trilogiju neke igre.

Lol ajde ne seruckaj molim te.Engine je sve samo ne dobro optimiziran, pogledaj malo po forumima uokolo i vidjet ćeš da dosta ljudi sa kvadovima ima problema sa trzakanjem iliti stutteringom. Pa i ja, a pazi ovo IMAM ORIGINAL

Gray Fox
16 godina
protjeran
Call of duty: Black ops (problemi)

Kada sam govorio o optimizaciji enginea mislio sam na glad za hardverom.A to trzanje ja jos nisam primjetio u mom besplatnom orginalu.

Istina je da ima bugova,ali i cinjenica je da su toliku igru sklepali u godinu dana mora se prokrasti neki bug.Kada izade patch,onda cete traziti opet traziti dlaku u jajetu.

http://aixtended.com/

0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ociti port sa konzola, kakva glad za hardverom? CPU - 100%  ;  GPU - 30% ?

I već su izašli patchevi, samo novi problemi, trebat će im 6 mjeseci da poprave sve.

The ONE and ONLY!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

dali ima ko kakvo rješenje očajan sam o.O pomoć šta sam davao 450 kuna za bezveze?

Joza
15 godina
neaktivan

.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.11.2010 20:22 (Terminator91).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
 Terminator91 kaže...

Još se niste naigrali SP?

Besplatni mp bi mogli doćekat do iduće godine.

el imaš rješenje nemaš,nepiši ništa!

Joza
15 godina
neaktivan
JozaxD kaže...

dali ima ko kakvo rješenje očajan sam o.O pomoć šta sam davao 450 kuna za bezveze?

Pa šta si išo bezveze kupovat.

F.C LIVERPOOL
14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
JozaxD kaže...

aj malo odi na lječenje,konfiguracija mi podržava igru tako da nemaš pojima i btw NEMOJ PISAT AK NEMAŠ POJIMA!

Joza
15 godina

Bas mogao si probati narodnu verziju prvo pa da vidis dali ti radi normalno

My Life Is A Very Serious Game...
14 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

Bas mogao si probati narodnu verziju prvo pa da vidis dali ti radi normalno

hah pa mom prijatelju koju ima slabiju graficku radi na cracked,a meni koji imam bolju graficku i org neradi -.-

Joza
15 godina
neaktivan
JozaxD kaže...
Praetorian1 kaže...
JozaxD kaže...

aj malo odi na lječenje,konfiguracija mi podržava igru tako da nemaš pojima i btw NEMOJ PISAT AK NEMAŠ POJIMA!

Ne pričam o kofiguraciji dobra je, nego se još vidilo dok je igra bila u razvoju da će fejlat.

F.C LIVERPOOL
15 godina
neaktivan

Bok ljudi!! Imam problem s Black ops-om. Skinuo sam igricu s torrenta i sve ok inst. ju i to sve, e sad kad ja igricu pokrenem one rekalme se izvrte i to i dođe do onog PRESS ANY KEY i tamo se zamrzne kursor. Nez zašto jer sve normalono krene i onda tam stane. Ako netko zna, nek napiše. MOLIM POMOĆ!!

Unaprijed Hvala!

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Jel zna neko jel moguće igrat bad company 2 multiplayer ali piratski,jer neću sad još i to original kupovat.
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
protjeran
CoKsA kaže...
Jel zna neko jel moguće igrat bad company 2 multiplayer ali piratski,jer neću sad još i to original kupovat.

fail{#}

14 godina
neaktivan

pomagajte udem ja u igru i zaledi mi se ekran tokom prve misije i onda mi izbaci neki error pa poslje opet tako ali izbaci direct x error

:(

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

nemoze m biti zbog grafe i procesora....3gb rama dvi grafe od 1gb 

15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 3
14 godina
neaktivan

ali mogul to skinutiii

14 godina
protjeran
Chumi kaže...

Imam problem ja sam uredno insalirao cod black ops i kad pocemem igrat nema mi zvuka tj nestane kad udem u prvu misiju u izborniku i onim videima ima zvuka....

posto mi niko nije dao dobar odgovor malo sam trazio po netu i nasao ovo....

Meni je pomoglo ovo pod 5.

Solution #1
1. Start Game.
2. [ALT] + [TAB]
3. Go to your system try by your clock and locate the icon that looks like a speaker.
4. Now, either right click on speaker and and chose “open volume mixer” or left click on it and click “mixer” underneath the volume slider.
5. You should now see Call of Duty: Black Ops volume control, drag it up to the top.

Solution #2
Go to Control Panel> Hardware and Sound> Sound > Click on Communications Tab and select “Do Nothing” radio button and it will fix this issue, its a permanent fix.

Solution #3
If on the launch game mutes your sound, you can un-check the mute and the sound will come back.

Solution #4
You can also force the game to run in compatibility mode to fix this issue. Find the exe in the steam folder, and run it in compatibility mode for XP. This will force direct X 9 and the sound will work.

Solution #5
If the game is recognizing your audio device wrong, like you have headphone connected and it is showing speakers. Also you are unable to change the settings, then try this.
Go into the installation folder, then the redist folder then the Directx folder and run DXsetup again. After that go in game and see if you can change audio device, you should be able to. Tip by Rouss3l

Solution #6
Right click on the speaker, select playback devices, highlight sound device you use, click Properties, and then Advanced Tab and select 16bit, 48000hz(DVD quality).

16 godina

Ova igra trza kako god okreneš. I tu pomoći nema. Za šta je pisana i za koje kartice,nemam pojma...

www.hrphotocontest.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.11.2010 19:28 (BlackMoon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
BlackMoon kaže...

Ova igra trza kako god okreneš. I tu pomoći nema. Za šta je pisana i za koje kartice,nemam pojma...

meni igra radi odlicno bez ikakvog trzanja sve na full rezolucija 1240x1024 a konfiguracija mi je losija nego tvoja...

amd athlon x3 435

Ati radeon 4850 1gb

2 gb dd3 rama

14 godina
neaktivan

dragi ljud xD ja sam instaliro Windoes 7 i radi :DD

Joza
14 godina
neaktivan

Skinio sam sa neta Call of Duty Black ops sa stranice psp iso boxxers i sve ono o.k. u menu i ja mislim super če radit ostavim grafu kakva je manually namještena i počnem igrat i več u početku ono kad sjediš na stolici počinje štekat ja si mislim to je valjd tak napravljeno al očito nije i krenem igrat prvi level šteka ko ludo i izbaci mi onaj vrag od ati-a da je preopterečenje i restarta mi se komp i ja odem opet u cod i sve stavim na najamnje i opet ista priča....... može li mi ko pomoči oko ovog (crack sam skinio,i patch,i za update crack) {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
hajd recite mi hocu li moc igrat BO sa ovakvim PC-om

Processor:
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz (2 CPUs)
Memory:
3326MB RAM
Hard Drive:
320 GB Total
Video Card:
ATI Radeon HD 4870 Series
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
cRoaTEEh kaže...
hajd recite mi hocu li moc igrat BO sa ovakvim PC-om

Processor:
Memory:
3326MB RAM
Hard Drive:
320 GB Total
Video Card:

bez greske

14 godina
neaktivan
Processor:
Memory:
3326MB RAM
Hard Drive:
320 GB Total
Video Card:

zaboravih pitat.. jel zna netko kolko bi fps-a vrtio cca?

thx unaprijed
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
cRoaTEEh kaže...
Processor:
Memory:
3326MB RAM
Hard Drive:
320 GB Total
Video Card:

zaboravih pitat.. jel zna netko kolko bi fps-a vrtio cca?

thx unaprijed

121

get doooooown !!!!
15 godina
neaktivan

Pa rekao bih negdje po mome proracunu 89.459 FPSa?

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ah jeste precizni xD

hvala :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail: