Danas svaka igra prenatrpana je svime, izlazi za sve konzole, pceve, portableove itd... Jasno da svakih par dana izlaze updateovi, kad proizvod nikad nije gotov... I to smo prihvatili svi, davno.
Trazili smo, gledajmo
Zamisli da glazbenik izda digitalni cd, sa 10 pjesama, doda jos 2 za one koji plate vise, ali nije full remasteran... I onda postepeno izmjeni pjesmu po pjesmu... Riječ po riječ. Glupa usporedba po pitanju odnosa kompleksnosti, ali, to je to
Treba vratiti igru u roku 14 dana i tražiti novac natrag.
klinjo je iritantan al pogledajte klipove koje prikazuje u videu vezane za skillbased damage o kojem se spekulira od izlaska igre. navodno je activision jos 2018. zatrazio patent na tehnologiju ali je izazvalo "massive backlash" jer doslovno pretvaraju igru u poker aparat.
u nijednom shooteru u zadnjih 20 godina se nisam morao ovoliko znojit za odradit rundu da je kd oko 2- 3.
ove godine su aimassist pojacali do te mjere da se gotovo i ne razlikuje od aimbota.
nedavno se poznanik spaja na discord koji igra na kontroleru ( prijasnji warzone kd 4.5, istina na kontroleru, ali covjek je masina ) proba s nama 2 partije i ugasi kaze " majko mila sta je ovo pa locka mi nisan na metu ne moram igrat uopce" i deinstalira igru nakon 2 partije.
SBMM toliko siluje igru da je nenormalno, 2 partije winaš i odma te trecu spaja s CDL klincadijom koja se vrti 360 s kontrolerom i aimbota u sekundi.
sve je podredeno wallet warriorsima, igra je doslovno poker aparat.
neki ce rec da u 30tima vise ne mozes igrat competitive na nivou sta apsolutno nije istina.. pa nemamo 80..
2 sezone apex predator top 1000 u svijetu, kd u shooterima vecinom 2 - 3.. betlfilde bi casual runde odradivao sa 120 - 18 scoreom ( kao infantry, nikad nisam volio tenkove ni avione ), al ova igra mi doslovno zabija dildo u guzicu.
nadam se da ce se novi betlfild dignut iz pepela da se konacno ima nekakav normalni shooter zaigrat na trzistu.
RANT OFF.
FPs igre nikad nece bit što su bile dok god izlaze za konzole.
AL NIKAD više necemo imat Cod 2,cod4, UT,Quake,CS.
Samo low tickrate konzolaško smece.
Mp mi se cini, vise-manje isti s dodatnim mapama i skinovima