Call Of Duty: Black Ops 3

poruka: 244
|
čitano: 50.235
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Call Of Duty: Black Ops 3
Koliko dugo mogu dobiti povrat novca na steamu od kada kupim igru?

0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
mrba kaže...
Koliko dugo mogu dobiti povrat novca na steamu od kada kupim igru?

Ne smijes imat vise od 2 sata igranja.

15 godina
neaktivan

Jedno pitanje: kada otvaram supply drop pomocu Cryptokeyeva i prikaze mi 3 itema kada otvorim supply drop, dobijem li sva 3 ili moram birati 1 od njih? Danas sam dobio Legendary gesture, ali ga uopce nemam.

11 godina
odjavljen

Provjeri dobro,dobies sva tri.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
IvanDado kaže...

Dobio sam legendary gesture i nema ga kada ga zelim equipati. Svi gesturi sa black marketa su zakljucani. Mislim da sam dobio jos stvari koje nigdje ne mogu naci. A nisu napravili opciju da vidis sto si dobio u prijasnjim supply dropovima. Bas me sad to zivcira.

15 godina
neaktivan

Jučer izašao novi patch i igra sad stvarno dobro radi bar tako pišu ljudi na steamu. Meni i prije radilo dobro ali nakon patcha ide još bolje i stabilnije fps je konstantan uglavnom ok je sad. Ako ja netko imao problema neka sad proba pa neka napiše dojmove .

sake08
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ima netko dobar deal za key, ruski poljski šta god sam da je jeftiniji štogod

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Ima netko dobar deal za key, ruski poljski šta god sam da je jeftiniji štogod

Imaš na cdkeys.com za 34,77 eura s Nuketown mapom ili bez te mape ti je 33,26 eura. Sutra je Black Friday pa će možda biti još kakav popust ili kod njih ili na nekoj drugoj stranici. Ja uzeo s ove spomenute stranice i sve ok s kupovinom. Imaš i na G2Play za 33,49 s Nuketown mapom.

sake08
11 godina
odjavljen
alen29 kaže...
IvanDado kaže...

Dobio sam legendary gesture i nema ga kada ga zelim equipati. Svi gesturi sa black marketa su zakljucani. Mislim da sam dobio jos stvari koje nigdje ne mogu naci. A nisu napravili opciju da vidis sto si dobio u prijasnjim supply dropovima. Bas me sad to zivcira.

Hmm cudno.Dobi se svo troje inace.Jesi siguran da gledas pod pravog specijalista ili pod pravo oruzje ako je rijec o kamuflazama?

15 godina
neaktivan
IvanDado kaže...
alen29 kaže...
IvanDado kaže...

Hmm cudno.Dobi se svo troje inace.Jesi siguran da gledas pod pravog specijalista ili pod pravo oruzje ako je rijec o kamuflazama?

Ovo je gesture, trebao bi funkcionirati za sve specijaliste. Osim ako ne trebas biti odredeni level da koristis gesture. Ali svejedno, kada ih pregledavam, pokazuje ih sve kao da ih trebam dobiti iz black marketa. Bojim se da mi jos nesto tako nije propalo, a nisam ni svjestan.

11 godina
odjavljen

Cudno.Stvarno ne znam,sorry.

0 0 hvala 0
15 godina

pa eto ja nemam problema s mojim intelom i5 750,prvo mi je malo stekala, pa sam dobio tu s foruma od covjeka

da instaliram nove drivere za grafu i sad leti tako da nemam problema igrica je dobra samo malo negdje tamo 11 leveldo 12,

je malo glupo ostalo za 5......

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Moze li mi netko reci kako da dodam controller u igru...ja gaukljucim ali jos uvijek pise Add controller for splitscreen...

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Pozzz svima...

Budući da mogu pokrenuti COD AW sa svojim i5 i gtx 5xx seriom, e sada...Znači li to da mogu pokrenuti i BO3 i normalno igrati online?

Hvala unaprijed!!!

0 0 hvala 0
14 godina
Scud kaže...
Znači li to da mogu pokrenuti i BO3 i normalno igrati online?

Probaj pa budeš vidio.

http://www.bug.hr/forum/board/opcenito-o-ict-biznisu/17.aspx?sort=act
9 godina
neaktivan
Valentin17 kaže...
Scud kaže...
Znači li to da mogu pokrenuti i BO3 i normalno igrati online?

Probaj pa budeš vidio.

Radi se o tome da želim kupiti orginal igru...Vidim, neki su imali problema sa jačim konfiguracijama, pa me zanimalo, da li je sve to samo privremeno, ili je igra osjetino grafički zahtjevnija od prethodnog izdanja?

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.12.2015 14:55 (Scud).
12 godina
neaktivan
Jeli za igru potreban posebni controller iki noze bilo koji?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Evo ja imam jos sat-dva igre do kraja i mogu reci da mi se za sada igra jako svida, gameplayom podsjeca na nekadasnje codove, prica je solidna, zanimljiva za sad, vidjet cemo kakav ce kraj bit, nisam puno ocekivao od ovog naslova ali sam ostao ugodno iznenaden:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Jel moguce sad kad mi dodje drug da nas 2 spoji s neka 3 momka i ds igramo online protiv drugih 5 npr u split screenu ? Ili protiv botova i misije prelazit? Uostalom, sta je moguce od navedenog, hvala.

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
miikaa77 kaže...

Jel moguce sad kad mi dodje drug da nas 2 spoji s neka 3 momka i ds igramo online protiv drugih 5 npr u split screenu ? Ili protiv botova i misije prelazit? Uostalom, sta je moguce od navedenog, hvala.

Misije možete igrati mislim da vas četvorica može biti u coop-u. Mislim da možete igrati i skupa mp odabereš custom game i zoveš ekipu ali mislim da ti mora biti Nat open. To ti se slaže na routeru vidi da li ti je u igri open.

Za split screen ne znam to moraš sam proguglati ili možda zna netko drugi .

sake08
16 godina
neaktivan

Call of Duty Black Ops 3 DLC 1 Awakening prvih nekoliko minuta tdm-a na mapi koja me podsjeca na onu jahtu iz Cod duhova. Zar zaista crpe inspiraciju iz starih cod naslova?

Nije da sam lijen - samo nevolim smetati
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
CroL1k1n7 kaže...

Call of Duty Black Ops 3 DLC 1 Awakening prvih nekoliko minuta tdm-a na mapi koja me podsjeca na onu jahtu iz Cod duhova. Zar zaista crpe inspiraciju iz starih cod naslova?

Da, mapa je čist clone "Hijacked-a" iz BO2.

Hasta La Victoria Siempre
16 godina
neaktivan

Nova zombie mapa mi je super Der Eisendrache. Samo mislim da je isto inspiracijski niklo na temeljima Wolfensteina.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

I ovo je pun pogodak. Po meni mapa zbog koje se isplati kupiti DLC. 

11 godina

piknul sam si season pass deal sa g2play znači sva 4 dlc-a za 280 kuna...ako još i samo  jedan dlc bude dobar kao prvi definitivno isplativa kupnja!

SILA/ZGX@ZGamers
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

zadnji post je bio prije 8 mjeseci? Igra je mrtva?

artuditu
Moj PC  
0 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
Pozdrav jel mi neko moze pojasnit oko ovog prestige.Level 55 sam ako aktiviram prestige 1 znaci krecem sve ispocetka od levela1 s tim da imam pravo neke stvari odmah otkljucati. Sta je prednost tog prestige levela sta dobivam ako sam prestige.
Hvala unaprijed na odgovoru
PSN - sonicfox93

0 0 hvala 0
11 godina

Cilj je osim kaj dobivaš mogućnost unlocka pojedinih klasa/oružja/perkova itd. po želji doći na prestige master rank/još tako 9 puta  nakon kojeg je sve otključano 

https://i.redd.it/e18f8931ul5y.gif
9 godina
neaktivan

dug je put onda do prestige mastera :D ovaj igra je puno bolja za razliku od iw 

PSN - sonicfox93
13 godina

Pozzz ljudi, kakva je ova igra ? Evo probao sam free vikend IW i mogu rec da nije losa. Kakav je BO3 ? Inace ga ljudi hvale vise nego IW, planiram kupnju neku od navedenih ali ne znam koju bih. Zanima me samo MP.

Dakle imam 3 igre na lageru: BF1, BO3, IW 

Koju od navedenih bi mi preporucili.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice