Joe Cooker priča o multiplayeru, ne zombijima.
Multiplayer je na dedicated serverima, zombiji su hostani od strane igrača.
Mi nismo igrali zombije kad nam se dogodilo da je host quitao i prekinuo meč nego ligu onu.
A što je to ako ne MP?
Joe Cooker priča o multiplayeru, ne zombijima.
Multiplayer je na dedicated serverima, zombiji su hostani od strane igrača.
Mi nismo igrali zombije kad nam se dogodilo da je host quitao i prekinuo meč nego ligu onu.
A što je to ako ne MP?
dali moze igrat s npr igracima iz hr ? meni frend govori da ovi koji imaju rusku da nemogu sa nama igrat
Koliko sam ja skuzio oni su patchali samo onu metodu s steam_app file, ali npr. na Base-Hostu ima ova metoda http://base-host.com.hr/content/13-aktiviranje-preuzimanje-i-igranje-black-opsa-2
Ja evo 5. dan zaredom nemogu igrati MP, jer mi baca neki fatal error error quits main thread, tako nesta, a prije toga bude stopped working. Od Activision supporta cekam odgovor isto toliko dana, tako da nezz...
Zombi su p2p, privatni custom game i liga isto p2p, a public mecevi su dedicated serveri sa matchmakingom.
Mislio sam na public meceve za dedi servere jer je to onaj tipicni multi koji skoro svi igraju ;)
Uvijek mi je na svakom cod izdanju,iako nisam HC fan ali tu i tamo odigram, puno lakše bilo odigrat i izrokat ekipu na HC modu nego soft coru.Neznam kako je vama ali taj HC mod multija je čisto kampersko hipfire sranj.Nema headshoot prednosti niti prednosti u posjedovanju boljeg aiminga u arsenalu skilova nego je ono trči ili se zabetoniraj i sječi uzduž i popreko s puškom.Da se mene pita izbacio bi taj hc iz igre.Btw sa zadnjim patchom napokon mi igra radi kak treba sa 99% gpu usage-a bez frm dropova,normalno zadnji beta geforce driveri.
Evo, igrao sam sinoc par partija, k/d los, jedva sam navukao 1.0 nazad :D
Dakle, moji dojmovi:
Kada sam prvi puta uskocio u multiplayer, ginuo sam na mrtrvo, svaki gunfight sam izgubio. Ovo je po gameplayu najnecod od svih codova. Igrivost je totalno drugačija. Ima par stvari koje totalno mjenjaju igru. Naprimjer, kada jednom skocis, vise nema odma skakanja, nego player propadne malo u koljenima, pa se uspravi i tek onda moze skociti, tako da sam gubio gotovo svaki gunfight koji sam pokusao dobiti na tu foru. Pri nisanjenju sa iron sightom, najvise mi se svidja cinjenica da su ubacili fokus, ne znam je li to samo kod mene ili svima, ali kad sam nisanio sa iron sightom, fokus mi je bio samo na određenoj udaljenosti, dok se sve iza i ispred, zamaglilo. Pick 10 sistem je opet prica za sebe. Stvarno se moze napraviti klasa po svojoj zelji. Unlock sistem je do sada po meni najbolji u COD-u. Ovi tokeni su stvarno dobro zamisljeni. U pocetku ih dobivate svaki game, a kasnije sve manje i manje, tako da treba krenuti pazljivo iz pocetka. Od gamemoda, najvise sam igrao hardpoint, stvarno zanimljiv i dinamican.
Svakako se isplati dati 350kn za keyd
gdje ste kupovali igru??(englesku verziju samo) po kojoj cjeni se uzimali?
Po mojem mišljanju ovo je najlošija verzija call of duty-a! Užas jedan..
Dakle, moji dojmovi:
Kada sam prvi puta uskocio u multiplayer, ginuo sam na mrtrvo, svaki gunfight sam izgubio. Ovo je po gameplayu najnecod od svih codova. Igrivost je totalno drugačija. Ima par stvari koje totalno mjenjaju igru. Naprimjer, kada jednom skocis, vise nema odma skakanja, nego player propadne malo u koljenima, pa se uspravi i tek onda moze skociti, tako da sam gubio gotovo svaki gunfight koji sam pokusao dobiti na tu foru. Pri nisanjenju sa iron sightom, najvise mi se svidja cinjenica da su ubacili fokus, ne znam je li to samo kod mene ili svima, ali kad sam nisanio sa iron sightom, fokus mi je bio samo na određenoj udaljenosti, dok se sve iza i ispred, zamaglilo. Pick 10 sistem je opet prica za sebe. Stvarno se moze napraviti klasa po svojoj zelji. Unlock sistem je do sada po meni najbolji u COD-u. Ovi tokeni su stvarno dobro zamisljeni. U pocetku ih dobivate svaki game, a kasnije sve manje i manje, tako da treba krenuti pazljivo iz pocetka. Od gamemoda, najvise sam igrao hardpoint, stvarno zanimljiv i dinamican.
I sam sam tako mislio...nakon 5-6sati igre shvatiš da je najbolji cod dosad.
Dakle, moji dojmovi:
Tokeni za unlock? Pa to je onda isto kao i u Gotham City Impostors. Neš' ti inovacije velike.
ljudi,jel moram kupit Black Ops Digital Deluxe Edition da bi imao Nuketown mpau??
ljudi,jel moram kupit Black Ops Digital Deluxe Edition da bi imao Nuketown mpau??
zar nsii ti rekao da ti je ovo najgori cod dosad
Nisam igrao dalje od misije na onom brodu! Ali i to je bilo dosta da vidim da je grafika na najvišem nivou zapravo ko da bi igrao cod 2!!
može li mala pomoć?
igram drugi nivo ono kad se ljudi pretvoaraju nevidljivi.... kad treba ući u temple.
samo odjednom izađe u windows i bez obzira što sam skupio nekoliko checkpiont-a uvijek me vraća na početak. napravio sam update 1 i 2.
Hvala
Friški Winsi, driveri, beta driver zadnji za grafu, ali ne da je zvuk slab tj. loš, nego ga nema uopće.
Sugestije, tj. da li je to samo do mene ili?
Evo da i ja izrazim svoje misljenje o igri. Nakon 2x predjenog SP-a i nekoliko sati zombie-a i MP-a, mogu reci da je ovo jedan od boljih cod-ova (ako ne i najbolji) u seriji. SP ima zanimljivu i uzbudljivu pricu, mp je jos uvijek adrenalinska, bezumna, akcija ali na pomalo klaustrofobicnim mapama, zombie-i odlicni samo da imaju malo vece mape i vise opcija. Sve u svmeu dobar posao David S. Goyer-a i treyarch-a. Mogli su malo ispolirat grafiku ( bez diranja fizike igre, jer to je ono zasto je cod cod i zasto je tako zabavan) jer ovako prica pomalo gubi na ozbiljnosti.
Objektivno vjerojatno najbolji cod ikada, subjektivno mw2 je ipak jos uvijek bolji ako ne u SP-u onda definitivno u MP-u.
A što si očekivao od coda? Pretvorilo se u katastrofu.
Meni je super što je sad codcommunity, klinci i ta ekipa, vidjela internetu kako pljuju cod, i sad kako su odrasli koju godinicu sad ko fol pljuju igru da budu in.
Mislim ono, jadno. Igra nudi zabavu i zayebanciju na zanimljiv način i pristup, zbilja neloše je bacit koju partiju malo se ispuhat od drugih ''ozbiljnih'' pucačina.
Meni je super što je sad codcommunity, klinci i ta ekipa, vidjela internetu kako pljuju cod, i sad kako su odrasli koju godinicu sad ko fol pljuju igru da budu in.
Mislim ono, jadno. Igra nudi zabavu i zayebanciju na zanimljiv način i pristup, zbilja neloše je bacit koju partiju malo se ispuhat od drugih ''ozbiljnih'' pucačina.
Sad hoćeš reći da sam ja klinac koji je vidio na internetu kako pljuju cod pa odlučio da isto i ja radim? Ne, jednostavno sam nakom mw3 i te katastrofe rekao ovo je teško sranje, activision idiotima naplaćuje 70 eura ovo sranje. I dan danas prodaju mw2 kao da je od zlata, nijednog sniženja nije bilo. A iz dana u dan svaki cod je isti, čast zombie modu od treyarcha, ali tih para ne vrijedi, čak ni ruski ključ ne vrijedi toliko koliko cod zapravo vrijedi, a to je 20 eura.
Sad hoćeš reći da sam ja klinac koji je vidio na internetu kako pljuju cod pa odlučio da isto i ja radim? Ne, jednostavno sam nakom mw3 i te katastrofe rekao ovo je teško sranje, activision idiotima naplaćuje 70 eura ovo sranje. I dan danas prodaju mw2 kao da je od zlata, nijednog sniženja nije bilo. A iz dana u dan svaki cod je isti, čast zombie modu od treyarcha, ali tih para ne vrijedi, čak ni ruski ključ ne vrijedi toliko koliko cod zapravo vrijedi, a to je 20 eura.
Jesam li kvotao tebe ili igdje te spomenuo?sam si to rekao, ja ni ne znam tko si ni što si tako da...ono, ohladi.
i btw. od novca se živi, aljudi koji proizvode cod, znaju kako se to radi, kako dići miljarde, i to rade, da si na drugoj strani njihovoj, nebi ovako pričao.
Kad odrasteš shvatiti ćeš :)
Ne kažem da si klinac, ali očito ne shvaćaš tržište i sistem.
Jesam li kvotao tebe ili igdje te spomenuo?sam si to rekao, ja ni ne znam tko si ni što si tako da...ono, ohladi.
i btw. od novca se živi, aljudi koji proizvode cod, znaju kako se to radi, kako dići miljarde, i to rade, da si na drugoj strani njihovoj, nebi ovako pričao.
Sa svojim ekonomskim iskustvom savršeno ga shvatam. Activisionova jedina prednost je što je svijet pun idiota koji će dati tu cifru novca za jedan pišljivi cod i njegov dlc u kojem dođu 4 mape za 40 eura. (a u bf3 dođe dosta toga, uključujući i mape za duplo nižu cijenu).
Valve nije bez razloga najcijenjenija kompanija u svijetu, zašto? Zato što non-stop daju popuste, free giveawaye itd... Izađe dlc za cod, valve da mogućnost onima koji imaju left 4 dead 2 na steamu da imaju ellisovu kapu u team fortress 2 i time dignu prodaju za još više, e to je već finansijsko razmišljanje, a ne activision, nabij cijenu i deri morone.
Sa svojim ekonomskim iskustvom savršeno ga shvatam. Activisionova jedina prednost je što je svijet pun idiota koji će dati tu cifru novca za jedan pišljivi cod i njegov dlc u kojem dođu 4 mape za 40 eura. (a u bf3 dođe dosta toga, uključujući i mape za duplo nižu cijenu).
Valve nije bez razloga najcijenjenija kompanija u svijetu, zašto? Zato što non-stop daju popuste, free giveawaye itd... Izađe dlc za cod, valve da mogućnost onima koji imaju left 4 dead 2 na steamu da imaju ellisovu kapu u team fortress 2 i time dignu prodaju za još više, e to je već finansijsko razmišljanje, a ne activision, nabij cijenu i deri morone.
Zašto ne ako mogu? Pa biflat će cod još godinama i uzimat pare na njemu. Kad padne prodaja, onda će puknut novi engine i tuć pare i dalje. Zašto da se hrane mikrotranskacijama kad mogu uzet i po 60 eura za kopiju igre od prošle godine sa drugim nazivom.
Valve, da, slažem se, ali valve kupuje svoje mušterije sa tim cakama, activsion ne mora, jer ima stalnu publiku.
A što se tiče spominjanja bf3 u postu, da igrač sam bf3 od bete, dakle skoro preko 1000h, pa sam opet kupio ovu igru i uživam u onome što ona nudi a bf3 ne nudi.
Biti limitirani kreten i igrati jednu igru, a pljuvati sve druge je u najmanju ruku smiješno. Rađe igram sve igre uživam u njima, a ne dve tri i pljujem sve ostale konkurentne.
Ovime si stvarno presao svaku mjeru nazivati nas idiotima. Reci da je cod los je ok svako ima svoje misljenje, ali omalovazavati ljude koji cine nesto sto ih zabavlja nije u redu. Tvoj izljev bijesa mogu samo opravdati (mogucom) tvojom frustracijom zbog losijeg ekonomskog stanja te ne mogucnoscu kupovine necega sto bi tebe zabavljalo. Nama ne trebas dokazivat zasto se tebi ne svidja cod ili zasto bi ga mi trebali mrziti nego trebas prestat vrijedat ljude i/ili otic svoje misli izbacit negdje drugdje.
Ovime si stvarno presao svaku mjeru nazivati nas idiotima. Reci da je cod los je ok svako ima svoje misljenje, ali omalovazavati ljude koji cine nesto sto ih zabavlja nije u redu. Tvoj izljev bijesa mogu samo opravdati (mogucom) tvojom frustracijom zbog losijeg ekonomskog stanja te ne mogucnoscu kupovine necega sto bi tebe zabavljalo. Nama ne trebas dokazivat zasto se tebi ne svidja cod ili zasto bi ga mi trebali mrziti nego trebas prestat vrijedat ljude i/ili otic svoje misli izbacit negdje drugdje.
Moj izljev bijesa ne opravdava frustracija zbog loseg ekonomskog stanja, buduci da sam u totalno suprotnoj poziciji. Imam novaca za igru, ali ne usuđujem se platiti istu igru sa drugim materijalom, po duplo višoj cijeni, da napomenem. Za filu iznad, ne, igram više igara, ne ograničavam se samo na jednu, ali za cod imam svoje argumente i ponosno pljujem po njemu.
Moj izljev bijesa ne opravdava frustracija zbog loseg ekonomskog stanja, buduci da sam u totalno suprotnoj poziciji. Imam novaca za igru, ali ne usuđujem se platiti istu igru sa drugim materijalom, po duplo višoj cijeni, da napomenem. Za filu iznad, ne, igram više igara, ne ograničavam se samo na jednu, ali za cod imam svoje argumente i ponosno pljujem po njemu.
Zoves ljude idiotima sto igraju CoD i ponosno pljujes po njemu u CoD temi lol
Daj ohladi malo, jer ovako ispadas neodgojena osoba koja ima ozbiljne socioloske probleme.