Call of Duty: Black Ops 2

poruka: 2.290
|
čitano: 411.039
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Black Ops 2 nickovi: da se ekipa skupi
16 godina
Re: Call of Duty: Black Ops 2
Stvarno ne shvacam ljude koji ragaju na druge zasto su oni to kupili.

Kupio kupio pa šta?
Sprječavanje da po tebi bespotrebno trošimo novce pomoću pljuvanja po COD-u je bezveze.
Imas svoje pare, brines sam o njima.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
BannedOnThisForum kaže...
Ghost777 kaže...

Ovime si stvarno presao svaku mjeru nazivati nas idiotima. Reci da je cod los je ok svako ima svoje misljenje, ali omalovazavati ljude koji cine nesto sto ih zabavlja nije u redu. Tvoj izljev bijesa mogu samo opravdati (mogucom) tvojom frustracijom zbog losijeg ekonomskog stanja te ne mogucnoscu kupovine necega sto bi tebe zabavljalo. Nama ne trebas dokazivat zasto se  tebi ne svidja cod ili zasto bi ga mi trebali mrziti nego trebas prestat vrijedat ljude i/ili otic svoje misli izbacit negdje drugdje.

Moj izljev bijesa ne opravdava frustracija zbog loseg ekonomskog stanja, buduci da sam u totalno suprotnoj poziciji. Imam novaca za igru, ali ne usuđujem se platiti istu igru sa drugim materijalom, po duplo višoj cijeni, da napomenem. Za filu iznad, ne, igram više igara, ne ograničavam se samo na jednu, ali za cod imam svoje argumente i ponosno pljujem po njemu.

Bit će da su mama i tata ponosni,pljuješ po no name forumu po igri, bit će da su sretni jer si takav životni poziv odabrao.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan

fila od obicne teme za cod bo2 ti se ides svadati i prepirati

veky
12 godina
protjeran

Odigrao sam io BF 2 i 3 i sve COD-ove...mmenije bilo dobro i zabavno.To što se neki dripac našao glumiti facu i pljuvati po COD-u je samo izraz onoga što zovu: sljedbenik mainstreama,trenutno struje koja se smatra cool i popularnom u društvu jer igra BF i dobija uz njega "brdo" gudiza,a boji se podržati COD,iako je odigrao sve iz serijala{#},jer će njegov "image" frajerčića izgubiti sjaj..Dakle,nezreli likovi uvijek moraju po nečemu pljuckati,jer je to tak frajerski..{#}

7 1 hvala 0
15 godina
vekyyy kaže...

Pa ne znam ja ko je koga prvi prozvao idiotom, ali srećom ja njega nisam nigdje otvoreno uvrijedio niti mu rekao da je idiot.

Daklene vidim ni svađu ni prepiranje.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina

The Gun Show : Call of Duty: Black Ops II

0 1 hvala 0
15 godina

Moj copy-paste iz druge teme o CoD-u :

Stvarno je postao trend  govoriti o  igri koju vjerovatno nisu probali niti pogledali sto nudi gameplay  da je losa.

CoD BO 2 je bar meni zabavna adrenalinska igra sa mnogim opcijama  i u svom zanru brze pucacine je ponajbolja.

Activision je napravio dosta krivih poteza i umrljao je ovu fransizu, ali jos uvijek je za brzi fps to dosta bolje od konkurencije.

Pogledajte samo MoH novi i ovu igru, BO 2 po meni  ima mnogo vise opcija i zabave i kvalitete u svakom segmentu.

BF3 je kvalitetniji i tehnicki napredniji proizvod, ali ne igraju njega samo atomski fizicari, a CoD koji je bar meni zabavniji samo  djecica.

Neka igra tko sta voli i neka se zabavlja, to je i svrha igara.

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jel ko misli prodat BO2?

0 1 hvala 0
15 godina
_CR7_ kaže...

jel ko misli prodat BO2?

Ja rusku verziju, radi sto posto, ima  objasnjenje kako sloziti, i jos plus toga i nuketown

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
15 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

Ja rusku verziju, radi sto posto, ima  objasnjenje kako sloziti, i jos plus toga i nuketown

samo treba da dobijem BAN..jednom sam kupio rusku,black ops1 i nikad vise..kad su poceli izlazit DLC,kupio sam prvi i nisam mogo igrat te nove mape,uzas..samo eng me zanima..

15 godina
neaktivan

Već dva dana se patim sa ovom usranom Black Ops 2 ruskom verzijom, i stalno kad se konektujem na multiplayer server, izbacuje mi error, kaze da nemam licencu za igru... Ako je iko ovo uspio popraviti nek mi javi, ovo stvarno nije fer :/

Random shit...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Captain.Price kaže...

Već dva dana se patim sa ovom usranom Black Ops 2 ruskom verzijom, i stalno kad se konektujem na multiplayer server, izbacuje mi error, kaze da nemam licencu za igru... Ako je iko ovo uspio popraviti nek mi javi, ovo stvarno nije fer :/

o tom ti ja pricam,nebi vise nikad kupuo rusku,pa dat cu 200kn vise ali cu znat da imam igru s kojom necu imat problema...ovo ti je skola,nadam se..{#}

16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
vekyyy kaže...

Pa ne znam ja ko je koga prvi prozvao idiotom, ali srećom ja njega nisam nigdje otvoreno uvrijedio niti mu rekao da je idiot.

Nastavljate svađu sa mnom bez mene. Divno {#}. Jesam li ti direktno rekao da si idiot? Nisam. Nisam govorio za tebe da si idiot, a ti se ipak uvrijeđen i pobunjen javljaš kao da si ti u pitanju.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
BannedOnThisForum kaže...
fila2208 kaže...
vekyyy kaže...

Nastavljate svađu sa mnom bez mene. Divno {#}. Jesam li ti direktno rekao da si idiot? Nisam. Nisam govorio za tebe da si idiot, a ti se ipak uvrijeđen i pobunjen javljaš kao da si ti u pitanju.

Ne direktno, ali si rekao da svi koji kupe igru su idioti. Pošto sam je kupio, to me po tebi čini idiotom.

Prema tome, vrijeđaš sve igrače coda nazvavši ih idiotima.

13 godina
neaktivan
redneck kaže...

Odigrao sam io BF 2 i 3 i sve COD-ove...mmenije bilo dobro i zabavno.To što se neki dripac našao glumiti facu i pljuvati po COD-u je samo izraz onoga što zovu: sljedbenik mainstreama,trenutno struje koja se smatra cool i popularnom u društvu jer igra BF i dobija uz njega "brdo" gudiza,a boji se podržati COD,iako je odigrao sve iz serijala{#},jer će njegov "image" frajerčića izgubiti sjaj..Dakle,nezreli likovi uvijek moraju po nečemu pljuckati,jer je to tak frajerski..{#}

E o ovome ja cijelo vrijeme govorim...svaka cast!
Ljubomorne duše mogu da mi puše
13 godina
neaktivan
Captain.Price kaže...

Mislim da ti triba VPN biti aktiviran da bi igrao RU verziju ...

Hasta La Victoria Siempre
15 godina
neaktivan

Za sve kojima je zvuk tih - u audio postavkama imate preset supercrunch i s tim je zvuk dovoljno glasan.
A ti sto pljujes po cod-u, ne znam zasto se drugi prepiru s tobom,jednostavno ne mozes podnijet fast-paced fps, vjerojatno te zguze jer si los i svoje frustracije dijelis tu ;)
Cod je zabavan, a koliko znam tome igre i sluze. Meni je cak i ok sto ne mijenjaju engine i grafiku previse, nek ljudi sa slabijim konfama uzivaju :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.11.2012 17:51 (puls4R).
15 godina
neaktivan
iggy81f kaže...
Captain.Price kaže...

Mislim da ti triba VPN biti aktiviran da bi igrao RU verziju ...

VPN treba biti aktiviran samo da bi pokrenuo igru, kasnije ga možeš isključiti i nastaviti igrati, evo napokon sam uspio odigrati nekoliko rundi, nakon puno sati patnje, i nisam niti razočaran igrom, niti iznenađen, ovo je samo još jedna Call of Duty igra...

Random shit...
14 godina
odjavljen

Ako netko ima za prodat black ops 2 nek mi se javi na pm.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

Ajmo ligu nabacit neku? {#}

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

ako imate dvojbe s kupnjom ruske verzije predlazem da ju zaobidete u sirokom luku, odigrao sam svega dvije ili tri runde na multiplayeru pa me je pocelo izbacivati nakon minute sa porukom steam connection failed,ako netko ima rjesenje za moje probleme molio bih ako nije problem da mi posaljete u inbox neke savjete

0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

da moras bez toga ne mozes pokrenut igru

16 godina

Sad mi se prvi puta dogodio ovaj problem, upalim igru preko Steama( MP) i čujem sve zvukove ali je slika bijela i nakon nekog vremena sve se smrzne i izbaci me van: CoD stopeed working.

Prošli tjedan mi je normalno radilo a sad tako zahebava, jel tko imao sličan proble pa da pomogne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

hebemu kako lagga igra,najvise kad se nisani..dali i vi imate laggove?

9 DA
10 NE

0 0 hvala 0
15 godina
_CR7_ kaže...

hebemu kako lagga igra,najvise kad se nisani..dali i vi imate laggove?

ugasi sync every frame

e i da, brutalna je:

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 16:38 (fila2208).
16 godina
neaktivan

kako uploadati video iz black ops 2 na youtube mislim moze li se iz igre?

Samobor je lepa varoš :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ne kužim kako su ti SMG-ovi toliko bolji od assault pušaka, ljudi me s tim ubijaju preko cjele mape bez pol pardona, s tim da ja još prvi počnem pucati. I to me isto počinje živcirati sve više, vjerovatno zbog BF3-a, jer tamo kad prvi počneš pucati imaš puno veće šanse da ćeš ubiti tog čovjeka. Ovdje je ili neki lag ili neki drugi k***c, neznam ni sam koliko puta vidim čovjeka, počnem pucat po njemu i onda padnem mrtav iz jednog-dva metka.

[19xx] Pr0d1gyyy ---- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

ugasi sync every frame

ugasen je,ali i dalje ima lagga..nadam se nekom patchu uskoro,jel ovo je bezobrazno {#}

13 godina
_CR7_ kaže...
fila2208 kaže...

ugasi sync every frame

ugasen je,ali i dalje ima lagga..nadam se nekom patchu uskoro,jel ovo je bezobrazno {#}

Imao sam taj lag ali od kad sam postavio  FPS lock na 90 (mislim da je  svejedno je i 60 ili 90 ili 120) sve je OK.

A za to kad se nisani, smanji depth of field (mislim da se tako zove).

Dama_The_Crow
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 19:18 (Soldier977).
17 godina

kada bi svi stavili search preferences - connection type - best možda bi bilo bolje. Neki vjerojatno nemaju connection type na best pa se spajaju od ko zna kuda. I onda vjerojatno netcode radi lag compesation i to kasnjenje se dogada sa obje strane. 

bakaxxx
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Black Ops 2 nickovi: da se ekipa skupi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice