Call of Duty: Black Ops 2

poruka: 2.290
|
čitano: 410.590
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Black Ops 2 nickovi: da se ekipa skupi
14 godina
neaktivan

offtopic:kada je vec netko spomeno, stvarno, kako ti nije neugodno nazvati se CR7 ? mislim, odakle ti ta ideja da prilikom logiranja na upit nadimka upises u polje ''CR7'' i ne zapitas se da li ce to netko vidjeti ili ces jedan dan nakraju krajeva frendu u skoli pokazivati neku interesantnu temu/podatak sa foruma i pred njime ukucati nadimak ''CR7''? ozbiljno, promijeni si ime. svaki tvoj komentar izgleda jadnije nego sto nakraju krajeva i je samo radi tog balavog ispada

ontopic: redneck, mislim da ti podaci koje tako ponosno prezentiras nemaju mnogo veze sa KVALITETOM igre jer je vecina njih preordana ili kupljena prije bilo kakve recenzije. uostalom, moras znati da sve vise ''gejmera'' odlazi na klince koji imaju konzole i igraju igru samo zato sto se zove cod neovisno o tome sto se nalazi u kutijici. cod vise nije igra koja se radi da bi zadovoljila apetite iskusnijih i kvalitetnijih igraca vec najobicnija arkada u kojoj se guraju raznorazni perkovi/n00btubeovi koji malo imaju veze sa ikakvim skillom.

pogledaj samo ekipu na bugovom forumu, vecina njih ukljucenih u temu onako iskreno jedva da zna hodati (u igri naravno) ali svi uredno igraju BO2 . cod vise nije sto je nekada bio i shvati to vise neovisno o broju prodanih kopija. 

Moj PC  
4 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Call of Duty: Black Ops 2
Volvox kaže...

Što bi se dogodilo da sam na kraju igre izabrao ubit menendeza, a ne ga zarobit?

Woods bi preživio.

400 000 000 hitsa ima i bieber pa nikome ništa.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
15 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Evo da se javim, trazin neki dobar tim da igramo tu ligu. Nista ozbiljno, malo zaj*bancije i dobre igre :) steam: luka007463, btw bivsi cod2 semi profešnl haha
16 godina
neaktivan
sushii kaže...

offtopic:kada je vec netko spomeno, stvarno, kako ti nije neugodno nazvati se CR7 ? mislim, odakle ti ta ideja da prilikom logiranja na upit nadimka upises u polje ''CR7'' i ne zapitas se da li ce to netko vidjeti ili ces jedan dan nakraju krajeva frendu u skoli pokazivati neku interesantnu temu/podatak sa foruma i pred njime ukucati nadimak ''CR7''? ozbiljno, promijeni si ime. svaki tvoj komentar izgleda jadnije nego sto nakraju krajeva i je samo radi tog balavog ispada

Ime se nemože mjenjati.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
15 godina

Nakon nešto živciranja večeras, shvatio sam da je ova igra call of duty submachine ops.

Svi furaju samo subamchinke sa laserima, dobro ne svi, ja kreten pokušavam igrat scar koji je užasan.

Mislim sve 5, ali kad me ubije lik sa subom silenced na turbine mapi dođe mi da obrišem igru, a ja ga scarom istagam i ništa.

Ugl. malo ragea. :)

Evo jedne dobre partije Hq sa turbine mape, scar sam igrao. Moram se naviknut na njega, prespor je i preveliik recoil ima (da, postoji to nešto recoila što živcira)

Navikao sam na mw2 scar koji je bio bog.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Nakon nešto živciranja večeras, shvatio sam da je ova igra call of duty submachine ops.

Svi furaju samo subamchinke sa laserima, dobro ne svi, ja kreten pokušavam igrat scar koji je užasan.

Mislim sve 5, ali kad me ubije lik sa subom silenced na turbine mapi dođe mi da obrišem igru, a ja ga scarom istagam i ništa.

Evo jedne dobre partije Hq sa turbine mape, scar sam igrao. Moram se naviknut na njega, prespor je i preveliik recoil ima (da, postoji to nešto recoila što živcira)

sta se zalis pa score ti je respektabilan u najmanju ruku

15 godina
sushii kaže...
fila2208 kaže...

sta se zalis pa score ti je respektabilan u najmanju ruku

Pa runda je hq, nije tu bitan score, a i puno je odradio heli.

Ma živcirao sam se par rundi prije, jako loše prošao sa AR na Submašinke pa sam malo puko :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
neaktivan

imam jedan problemčić, imam na laptopu instaliran win7 64bit, instaliram igricu i sve napravim, upalim je i čujem zvuk ali nema slike,nekad imam sliku pa nakon 5-6 sec se sve crasha u čemu j eproblem jeli netko imao ovakvih problema???

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dalmata40 kaže...

imam jedan problemčić, imam na laptopu instaliran win7 64bit, instaliram igricu i sve napravim, upalim je i čujem zvuk ali nema slike,nekad imam sliku pa nakon 5-6 sec se sve crasha u čemu j eproblem jeli netko imao ovakvih problema???

skini najnovije drivere

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
17 godina
neaktivan
nul-3 kaže...
dalmata40 kaže...

skini najnovije drivere

baš sam to i napravio najnovije drivere od grafičke sam skinuo...GT555M Nvidijine...nez sta da jos napravim

15 godina

Nijednu poštenu partiju zombija nisam odigrao...uvijek failed to connect, lost connection to host...ili se spojim u igru ali sam sam .

NAT je open tako da ne znam što je.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Velika je tema da sad ne moram citat sve stranice dali postoji netko da bi mi pomogao riješit problem u vezi codboII. 

Znaci instaliram ga i napravim crack ne znam dal smijem pisat to ali nmv i ne želi mi pokrenut igricu nit da mi pokaže problem ništa. Ako netko postoji nek mi se javi u privatne poruke. ty <3 

Remeber, angry mind is a never mind!

0 0 hvala 0
14 godina
fila2208 kaže...

Nijednu poštenu partiju zombija nisam odigrao...uvijek failed to connect, lost connection to host...ili se spojim u igru ali sam sam .

To ti je zato jer si pica i nisi htio igrat zombie kad sam te zvao {#}

15 godina
drahic kaže...
fila2208 kaže...

To ti je zato jer si pica i nisi htio igrat zombie kad sam te zvao {#}

Oprosti što imam obaveze i život.

Sad sam igrao sa hamzom i ekipcom, jedva smo napravili da proradi, malo igrali, ajme kako je super trazit neam riječi. Furaš se u busu, popravljaš struju...ja sam naravno syebao jer sam umro brzo, ali inače, odlična zabava ako se rastgene na par sati što može ako dobro igrate.

U svakom slučaju jedva čekam opet zaigrat.

A tebe astra mrzim još od one sačme sinoć =)

15 godina

Ako sam dobro shvatio, liga je standardan mp sa svim otkljucanim pljucama i igra se 4vs4?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Black Ops 2 | Tactical Equipment Review

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Je prodaje ko black ops 2 treba mi za frenda i kako radi ruska verzija ?

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Bulldozer kaže...

Je prodaje ko black ops 2 treba mi za frenda i kako radi ruska verzija ?

sutra navecer ce frend aktivirati moju rusku verziju pa ce.tu napisati iskustva

14 godina
protjeran

Odlično :)

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Upravo priveo igru kraju i sram me što jesam. Igra je smeće, šljam, dno. Reciklaža2.

I onda se pitam, šta se velikoj većini sviđa u ovoj igri... Da nije možda divna priča, odličan osjećaj napucavanja, dinamična atmosfera, senzacionalni zvučni efekti. A-a.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.11.2012 16:55 (4ucker).
Moj PC  
1 4 hvala 0
13 godina
neaktivan

slažem se s tobom glava....dno dna,prevara,ništa,nula,kurton od igre

0 5 hvala 0
16 godina

Zombie mod, makljaža u MP, charge shock + run'n'knife...

Da slažem se da je razočaravajuće ako imaš pristup samo kampanji. No s druge strane, s obzirom na uloženo...

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
15 godina
4ucker kaže...

Upravo priveo igru kraju i sram me što jesam. Igra je smeće, šljam, dno. Reciklaža2.

I onda se pitam, šta se velikoj većini sviđa u ovoj igri... Da nije možda divna priča, odličan osjećaj napucavanja, dinamična atmosfera, senzacionalni zvučni efekti. A-a.

fixxer_zg kaže...

Vjerujem da niste pokrenuli ni zombie a kamo li multiplayer....no dobro, za sp ne znam jer ga nisam igrao jos a ni na youtubeu nisam gledao jer ce mi biti glupo igrati onda

16 godina
neaktivan
nul-3 kaže...
4ucker kaže...

fixxer_zg kaže...

Vjerujem da niste pokrenuli ni zombie a kamo li multiplayer....no dobro, za sp ne znam jer ga nisam igrao jos a ni na youtubeu nisam gledao jer ce mi biti glupo igrati onda

Zapravo, igrao sam original, i ni to me se nije dojmilo. Multiplayer je opće-poznato ostao skoro isti, naporan, jednoličan. Meeeh.

16 godina

MP je najbrži od svih FPSova na tržištu, uključujući i CS:GO. Ako je ovo naporan MP, onda ne znam koji FPS ima fluidan...

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
12 godina
neaktivan

Decki ovako molim vas za pomoc..Dakle instalirao sam skidrow cod black ops 2 gledao na youtubeu kako se to radi i sve napravio kako treba i kad ocu pokrenut igricu na ikonu sp samo mi se vrti onaj zeleni kruzic i nista se ne događa!!!!!

Znaci uopce ne ulazi u igru!!!MOLIM VAS ZA POMOC HVALA

Bmw

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

uglavnom kak uploadati filmice iz theater moda na youtube naime kad zeli uploadat onda igra se smrzne sta radit ?

Samobor je lepa varoš :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Jel trebam imat instaliran steam i blokieat firewall?

Bmw

0 0 hvala 0
15 godina

Call of duty gledam kao zabavnu igru, koja nudi zanimljive stvari. Naravno da je bf3 daleko veća i kompletnija igra, ali nekad mi se neda živcirat sam i igrat i bit jedan od 32 debila u timu koji ne može ništa sam. Ovdje uđem sam, malo izrokam, zovnem dečke, bacimo zombije...šala zayebancija...

ne znam, nisam očekivao neku ozbiljnost već zabavu, to sam platio i to sam dobio.

Ugl. hejtanje nekih igara je smiješno, šta imaš hejtat ono, i još onda ideš kao to pisat na forum? ma koga boli qurac za to ajde.

Igra svako što hoće i bok.

Ugl. gg.

Moj PC  
3 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Black Ops 2 nickovi: da se ekipa skupi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice