Call of Duty: Black Ops 2

poruka: 2.290
|
čitano: 405.354
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Black Ops 2 nickovi: da se ekipa skupi
12 godina

Ok Black Ops 2 jos u zastitnoj foliji prodajem za 350kn.

To je ok cijena ionako sma mislio za njega uzeti novu Fifu 2013.

uglavnom to je igra dobivena preko 24 sata i nemislim je ni skidati iz zastitne folije a kamoli istaliravati.

ili

Zamjena uz nadoplatu : Tko jos ima Call Of Duty 4 plus 200kn.

Mislim da je to ok cijena !?!

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.12.2012 10:18 (L1nNk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koliko traje SP igre?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ak netko ima bo2 viska key nek mi se javi u PM... (za zamjenu)

www.youtube.com/user/1337pwnerzzy
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

takoder, ako netko prodaje BO2 key ili acc neka javi, ako zelite moze i zamjena za nesto sto vas zanima

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Call of Duty: Black Ops 2
LOTROwannabe kaže...

Koliko traje SP igre?

Ko i ostali, malo duže.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
13 godina
neaktivan

Tražim malo stariju ekipu za klan,isključivo bo2 za sad se piči

Možete ovdje pogledat dal vas zanima http://clan.ihostinghq.com/khd/

Ako si ti genije nisam ni ja budala.
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
strbi kaže...

takoder, ako netko prodaje BO2 key ili acc neka javi, ako zelite moze i zamjena za nesto sto vas zanima

edit: krivo

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.12.2012 11:09 (strbi).
12 godina

Dali itko ima lag na misu ?? 

Imam lock 60fps ali jednostavno mis mi ne prati bas komande kao da radi lag i preskok u igri.

Ima li netko ideju za to ??

15 godina

Stavi vsync off i fps unlimited, dof low.

Ako ti je polling rate u driverima od misa na 1000 stavi ga na 500.

BE HAPPY xD : )
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.12.2012 15:33 (Joe Cooker).
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina

Ok hvala pomoglo mi je...imam preveliki bottleneck na CPu pa mu gpu usage je na samo 40% s OC om. Ako hoce netko da se mjenja za BO2 koji je iz algoritma za FIFU 13 neka mi se javi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

kakvi lagovi danas...mislim da od 10 rundi nisam jednu završio morao sam leaveat ekipa se portala po mapi

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Imam orginal iz algoritma nije neka ruska verzija..i sad ako je netkome prodam sta ja trebam napraviti da njemu radi ta igra i key sto mu posaljem ?? Izbrisati s steama igru i s racunala...to se podrazumjeva da je tako ?? I kako to radi za CoD 4 on bih meni poslao isto tako i COD 4 koji je vec key preko steam a iskoristen ?? 

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.12.2012 21:35 (L1nNk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
L1nNk kaže...

Imam orginal iz algoritma nije neka ruska verzija..i sad ako je netkome prodam sta ja trebam napraviti da njemu radi ta igra i key sto mu posaljem ?? Izbrisati s steama igru i s racunala...to se podrazumjeva da je tako ?? I kako to radi za CoD 4 on bih meni poslao isto tako i COD 4 koji je vec key preko steam a iskoristen ?? 

Mislim da je jedini način da mu daš user i pass od Steama.

Pingu ;)
12 godina

Ahh soo znaci ja njemu user i pass na key koji je vec aktiviran tako i on meni za COD 4. Ok nije to problem...stim da on ima moj user bilo bih isto kao da ga ponovo istalira s istog racunala i slicno. 

12 godina

Ima li itko PES 13 ili FIFU 13 da se zeli mjenjati za Black Ops2(ALGORITAM). Danas aktivirana igra probno(steta).Odmah se racuna kao steam account key o_O.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Planirate li kupiti ovaj season pass?

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Hojs kaže...

Planirate li kupiti ovaj season pass?

Ja cu jos vidit kako ce im izgledati prvi DLC.Ako bude ono 2 multiplayer mape i tako nesto naravno da ne.Ako bude stvarno dobar DLC onda cu uzeti pass

12 godina
Call Of Duty Black Ops 2 /250kn - iz ALGORITMA / ProfilUser Accounts na Steamu..aktiviran 20.12.2012. 250kn ili zamjena za am2+ prcoesor. Samo da je jaci od 5400+ 64x2 2.8 barem nesto.Bottleneck najveci problem..Black Ops 2 gpu usage na 40%.
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina

Bro Team: Call of Duty: Black Ops 2

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nego, kupio sam igru i sve mi se sviđa {#} , osim što me malo iritira ono kad držim SHIFT za brzo trčanje i onda mi trči par sekundi i počne trčat normalno (sporo), jel se to može kako maknut il nešto?

I btw. zanima me što je to season pass.

Battlelog: Login_HR
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nikad ti nije sinulo da bi možda ipak bilo malo preglupo da vojnik koji nosi 70 kila na sebi trči cijelo vrijeme?
12 godina
neaktivan
ahhaha
12 godina
Treba mi savjet...s cime ja mogu zastitit steam account ako nekome prodajem igru...ili ako posaljem svoje podatke od steama...moze li ta doticna osoba istalirati igru bez key a ponovo preko tog accounta ?? dok ne dobije kljuc od mene i slicno. Sad kako ja mogu garantirati u sigurnost razmjene ili cega vec ?? Savjet kako uopce napraviti s nekim razmjenu kljuca accounta a da si ti siguran dok i ta druga strana isto to napravi ?? Nisam bas upucen u steam account i kako to funkcionira...??
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...
Nikad ti nije sinulo da bi možda ipak bilo malo preglupo da vojnik koji nosi 70 kila na sebi trči cijelo vrijeme?

Izgleda da Battlefield to ne zna, tamo trče i kilometre bez prestanka.{#}

15 godina
Winchester01 kaže...
Wicked_Sick87 kaže...

Da, ali tamo mape imaju po 2-3 km, u codu imaju po 10-20m, mislim da bi poludio da ti sprint nestaje svakih 5 sek a moraš pretrčati dobrih 300m do zastavice.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Winchester01 kaže...
Wicked_Sick87 kaže...

Da, ali tamo mape imaju po 2-3 km, u codu imaju po 10-20m, mislim da bi poludio da ti sprint nestaje svakih 5 sek a moraš pretrčati dobrih 300m do zastavice.

Nema opravdanja, glupo je i gotovo.{#}

15 godina
neaktivan
L1nNk kaže...
Treba mi savjet...s cime ja mogu zastitit steam account ako nekome prodajem igru...ili ako posaljem svoje podatke od steama...moze li ta doticna osoba istalirati igru bez key a ponovo preko tog accounta ?? dok ne dobije kljuc od mene i slicno. Sad kako ja mogu garantirati u sigurnost razmjene ili cega vec ?? Savjet kako uopce napraviti s nekim razmjenu kljuca accounta a da si ti siguran dok i ta druga strana isto to napravi ?? Nisam bas upucen u steam account i kako to funkcionira...??

zato imas ovu temu

Samobor je lepa varoš :))
13 godina
neaktivan
Re: Call of Duty: Black Ops 2 problem
Limited798 kaže...

imam problem sa spomenutom igrom,sve je krekovan,steam instalirana,ali kad kliknem da pokrenem igru samo mi se 2-3 puta zavrti onaj kruzic i to je to.Mozete li mi ikako pomoci koristim windows 8 32-bit

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&list=LLcsgI8Lq9y8WTAbOfxD4iMg&v=iLwAjOGQcHo

Battlelog: Login_HR
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da li je igra baš vrijedna kupovine, pošto sad baš i nisam pri novcima..

Ili da se zadovoljim sa onim što sam već kupio MW3+CS..

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ulinsky kaže...

Da li je igra baš vrijedna kupovine, pošto sad baš i nisam pri novcima..

Ili da se zadovoljim sa onim što sam već kupio MW3+CS..

Ak te mw3 zadovoljio, onda ce te ovo svakako. Mada sumnjam da je MW3 ikoga zadovoljio.

Ovo je puno, puno bolje po meni.

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Black Ops 2 nickovi: da se ekipa skupi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice