Call Of Duty: Advanced Warfare

poruka: 401
|
čitano: 68.608
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Kupio sam al za PC, 23$, bolesno me živciraju ovi jazavinjosi koji samo prze s laserima (najveća glupost od FMG akimba iz mw3) Igra je ok generalno al nekako premalo ljudi ima, čekam novi xbox da se igram ko čovjek a ne na ovom kompjutoru gdje ima 5ljudi u lobbyima i onda moram čekati.. Razmazio sam se na konzoli nije PC gaming više za mene

He who is brave is free.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ima neko da se oće rješiti accounta ili cd keya? 

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Mali komentar nakon što sam probao igru tek sada (od izlaska kad sam samo jednom igrao): uopće nije loša igra u MP-u kad imaš dovoljno jaku mašinu i sad nakon n patcheva. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Call Of Duty: Advanced Warfare
Tonči kaže...

Mali komentar nakon što sam probao igru tek sada (od izlaska kad sam samo jednom igrao): uopće nije loša igra u MP-u kad imaš dovoljno jaku mašinu i sad nakon n patcheva. 

Samo je nekako čudno igrati sa tih 13 igrača na pc verziji.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.8.2015 14:27 (thechosenfreak).
15 godina

Multiplayer na PC-u je mrtav. Pokušam tu i tamo zaigrat, ali čekam po 10 - 15 minuta da se nađe 8 igrača. Prejadno. Žali Bože novaca.

Ovaj novi CoD što dolazi me intresira, ali čemu kada će na PC-u biti mrtav u roku od 2 mjeseca. Žalosno da je FPS na PC-u mrtav i sada hara na usranim konzolama sa usranim gamepad-ovima. Pa kako oni nišane sa usranim gljivama. Bez uvrede konzolašima, ali FPS na konzola mi je apsurdan, za to mi je potrebna tipkovnica i miš.

Šteta za serijal CoD koji više nema šta tražiti na PC-u.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.8.2015 15:20 (MasterOfDisaster).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MasterOfDisaster kaže...

Multiplayer na PC-u je mrtav. Pokušam tu i tamo zaigrat, ali čekam po 10 - 15 minuta da se nađe 8 igrača. Prejadno. Žali Bože novaca.

Ovaj novi CoD što dolazi me intresira, ali čemu kada će na PC-u biti mrtav u roku od 2 mjeseca. Žalosno da je FPS na PC-u mrtav i sada hara na usranim konzolama sa usranim gamepad-ovima. Pa kako oni nišane sa usranim gljivama. Bez uvrede konzolašima, ali FPS na konzola mi je apsurdan, za to mi je potrebna tipkovnica i miš.

Šteta za serijal CoD koji više nema šta tražiti na PC-u.

Nije FPS generalno mrtav na PC-u vec CoD i za to su sami developeri krivi :) Odavno su ignorirali sve sugestije, zahtjeve i molbe PC community-a i sad je mrtav playbase. . . Mada to njih ne boli puno kad vecinu zarade vrte na konzolama, CoD je odavno console peasant naslov.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
16 godina
odjavljen

FPS na PC-u pati zbog hrpe cheatera. Profesionalni klanovi svi s cheaterima, cijeli klanovi cheatera i sl. To je ubilo svaku volju za MP-om kod mnogih. No, da je mrtav, nije. Kako ja nađem puno igrača na AW? Mislim da je problem matchmaking. Na optici vjerojatno imam puno bolji izbor kompatibilnih igrača (u pravilu sam ja host).

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Zahtjevniju igru od ove,do danas nisam pokrenuo.Jel moguce da vuce 7.5gb rama i 3.5gb graficke memorije na 1080p?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
centis kaže...

Zahtjevniju igru od ove,do danas nisam pokrenuo.Jel moguce da vuce 7.5gb rama i 3.5gb graficke memorije na 1080p?

ti mora da se salis ?!

11 godina
neaktivan
d4rkd3atH kaže...
centis kaže...

ti mora da se salis ?!

Kad nema  onda sam ozbiljan.Veceras je vukla "skromnih" 6.8 gb rama i 3.6 gb video rama

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2016 23:31 (centis).
11 godina
neaktivan

moze li mi itko reci,sta se dobije sve od dlc-ova na cod ae,ako je old edition....htio sam uzeti seasson pass,al sam slucajno narucio gold edition,mogu jos povuc nauđbu,ali ako imam sve exo mape,onda nema potrebe za povlacenjem....a nigdje nisam mogao naci sta sve ide sa gold ediion....hvala na slusanju :D

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice