Call of Duty 6

poruka: 40
|
čitano: 6.669
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Call of Duty 6

Baš bi pravo guštao kad bi obradili WWI iliti 1. svjetski rat koji je još uvijek u sjeni WWII i to ne samo u igrama.

And the people bowed and prayed To the neon God they made. And the sign flashed out its warning, In the words that it was forming. Simon & Garfunkel - The Sound of Silence
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Call of Duty 6

ma cod mora biti ww1 ili ww2 tematika, na toj tematici je izgradio dushu i na tome ima i da umre :P istina, ograničen je broj realnih povijesnih misija koje se mogu ubacit u igru, al jebga, nie frka izmislit kampanju koja se nie zapravo dogodila...

a to da se FPS-ovi rade tako lako, tako brzo... neznam... pogledajte crysis npr... prilično brzo je došao warhead, a skoro je sve isto... misije i to nisu, al govorim o engineu, grafici, načinu igranja itd... očito tvorci žele izmust kolko god je moguće novca iz te zlatne krave koju su napravili, dok jadna mala ne crkne... umjesto da tempirano naprave 2, maximalno 3 nastavka, pa niš dok ne naprave, nađu, dođe novi engine i dok ne budu u mogućnosti ponuditi nešto originalno... ali kao što svi znamo, originalnost u svijetu današnjih igra je arhaičan izraz...

Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift. That is why it is called the present.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Call of Duty 6

Tržište je nezasitno igara WW2 tematike, ali ne vjerujem da će CoD6 biti takvog sadržaja. Pošto je CoD5 takav ne vidim razlog stvaranja konkurencije iz vlastitog dvorišta u kratkom razmaku (pa makar to bio novi engine ili nešta super novo). Osobno bih volio uvođenje kampanje sa strane axis i japana, dosadi stalno jurcanje po sjeverno afričkim pustinjama, francuskim živicama i rusko-ukrajinskim poljima u jednom smjeru.Osmijeh

Šta god izašlo iz Activisiona i IW sa "Call of Duty" u naslovu prodat će se kao vrući burekSmijeh, jer gameri vole poziv na dužnostCool.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Call of Duty 6
Hvala bogu 6-ica će barem biti MW 2.
Nekako su nam draži noviji žanrovi od starijih.
Kao npr. WWII
What makes a good soldier, Is it his heart, or his maind?
16 godina
Call of Duty 6

Da vam kažem ljudi COD4 je najbolja FPS igra koju sam ikad igro (a odigro sam ih barem 50).Na početku dok sam igro COD2 mislio sam zakon i bila je zakon igra al sad više nije.I tak sam ja mislio da će COD4 bit sranje zato šta je moderno ratovanje (a i zato kaj sam bio ljut jer nisam znao jel će to moja konfa moć pokrenut) i nabavio sam igru prije 4 mjeseca.Ja u svim igrama igram samo singleplayer,jedina zamjerka na račun COD4 je to šta je prekratka kampanja.Al igra mi je predobra ko da sudjeluješ u nekom filmu i sviđa mi se raznolikost misija.A ne ko u nekim igrama u kojima samo hodaš i kokaš jedne te iste protivnike.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jastreb kaže...

Niš novo, poznato je da je Ubisoft angažirao dva svoja studija da rade Splinter Cell naslove. Montreal je radio Splinter Cell i Chaos Theory a Shangai je radio Pandora Tomorrow i Double Agent. I svi su oni počeli na radu novog naslova dok još ovaj prvi nije izašao, samo što to oni nisu odmah razglasili.

DA ima dvije verzije, jednu je napravio Ubi Montreal, a drugu Šangaj.
16 godina
Elk Cloner kaže...
jastreb kaže...

Niš novo, poznato je da je Ubisoft angažirao dva svoja studija da rade Splinter Cell naslove. Montreal je radio Splinter Cell i Chaos Theory a Shangai je radio Pandora Tomorrow i Double Agent. I svi su oni počeli na radu novog naslova dok još ovaj prvi nije izašao, samo što to oni nisu odmah razglasili.

DA ima dvije verzije, jednu je napravio Ubi Montreal, a drugu Šangaj.
 Šangaj shop ????
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
neaktivan
Call of Duty 6

Više očekujem 6 nego 5. Vjerujem da je bolji Modern Warfare nego 2. svj.

Ozbiljno...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Call of Duty 6

Call of duty 6 ??? Nastavak od COD 4 ?! Sada imam veliki razlog da budem nestrpljiv.Osmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Call of Duty 6

Call of Duty 6 sa tematikom domovinskog rataCool

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice