Baš bi pravo guštao kad bi obradili WWI iliti 1. svjetski rat koji je još uvijek u sjeni WWII i to ne samo u igrama.
ma cod mora biti ww1 ili ww2 tematika, na toj tematici je izgradio dushu i na tome ima i da umre :P istina, ograničen je broj realnih povijesnih misija koje se mogu ubacit u igru, al jebga, nie frka izmislit kampanju koja se nie zapravo dogodila...
a to da se FPS-ovi rade tako lako, tako brzo... neznam... pogledajte crysis npr... prilično brzo je došao warhead, a skoro je sve isto... misije i to nisu, al govorim o engineu, grafici, načinu igranja itd... očito tvorci žele izmust kolko god je moguće novca iz te zlatne krave koju su napravili, dok jadna mala ne crkne... umjesto da tempirano naprave 2, maximalno 3 nastavka, pa niš dok ne naprave, nađu, dođe novi engine i dok ne budu u mogućnosti ponuditi nešto originalno... ali kao što svi znamo, originalnost u svijetu današnjih igra je arhaičan izraz...
Tržište je nezasitno igara WW2 tematike, ali ne vjerujem da će CoD6 biti takvog sadržaja. Pošto je CoD5 takav ne vidim razlog stvaranja konkurencije iz vlastitog dvorišta u kratkom razmaku (pa makar to bio novi engine ili nešta super novo). Osobno bih volio uvođenje kampanje sa strane axis i japana, dosadi stalno jurcanje po sjeverno afričkim pustinjama, francuskim živicama i rusko-ukrajinskim poljima u jednom smjeru.
Šta god izašlo iz Activisiona i IW sa "Call of Duty" u naslovu prodat će se kao vrući burek, jer gameri vole poziv na dužnost
.
Nekako su nam draži noviji žanrovi od starijih.
Kao npr. WWII
Da vam kažem ljudi COD4 je najbolja FPS igra koju sam ikad igro (a odigro sam ih barem 50).Na početku dok sam igro COD2 mislio sam zakon i bila je zakon igra al sad više nije.I tak sam ja mislio da će COD4 bit sranje zato šta je moderno ratovanje (a i zato kaj sam bio ljut jer nisam znao jel će to moja konfa moć pokrenut) i nabavio sam igru prije 4 mjeseca.Ja u svim igrama igram samo singleplayer,jedina zamjerka na račun COD4 je to šta je prekratka kampanja.Al igra mi je predobra ko da sudjeluješ u nekom filmu i sviđa mi se raznolikost misija.A ne ko u nekim igrama u kojima samo hodaš i kokaš jedne te iste protivnike.
Niš novo, poznato je da je Ubisoft angažirao dva svoja studija da rade Splinter Cell naslove. Montreal je radio Splinter Cell i Chaos Theory a Shangai je radio Pandora Tomorrow i Double Agent. I svi su oni počeli na radu novog naslova dok još ovaj prvi nije izašao, samo što to oni nisu odmah razglasili.
Niš novo, poznato je da je Ubisoft angažirao dva svoja studija da rade Splinter Cell naslove. Montreal je radio Splinter Cell i Chaos Theory a Shangai je radio Pandora Tomorrow i Double Agent. I svi su oni počeli na radu novog naslova dok još ovaj prvi nije izašao, samo što to oni nisu odmah razglasili.
Više očekujem 6 nego 5. Vjerujem da je bolji Modern Warfare nego 2. svj.
Call of duty 6 ??? Nastavak od COD 4 ?! Sada imam veliki razlog da budem nestrpljiv.
Call of Duty 6 sa tematikom domovinskog rata