Call of Duty 5: world at war

poruka: 986
|
čitano: 618.876
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

ovak, ako si slijedio upute iz nfo file pa opet ne radi najvjerovatnije ti ne valja serijski kljuć.

nabavi drugi (nemrem ti tu reć gdje) i unesi ga u registry (najvjerovatnije u hkey/local machine/software/ime proizvođača/ime igre/

kad je ponovo pokreneš kreiraš novi profile i to je to.

Inače igra je ok, sa time da je potpuno skriptirana, a i dosta je iritantno kad ekipa puca po tebi a ti se npr ne možeš sakriti u kući koja ima otvorena vrata, samo zato jer su programeri tako zamislili, ili se nemožeš sakriti iza drveta jer su opet programeri tako zamislili, a iritantno je npr kad prvi put naiđeš na ekipu koja se pravi mrtva, a digne se tek po pozivu skripte, i sad ti izgineš pa ponovo prolaziš isto mjesto, i znaš da se ekipa pravi, ali i h nemožeš koknuti prije nego se dignu, to je planetarno glupo.

Inače ako se pomiriš sa tim nedostacima igra je zabavna, iako po meni lošija od coda 4, koji je meni imao bolju atmosferu, no tu je grafika bolja.

Privatne poruke nisu privatne, upite šaljite na baotica@gmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

kopiral sam crek u svojstva,trazi cilj,jel to ok???ali svjedno se to desava ko i prije

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Call of Duty 5: world at war
Ag008 kaže...
sandman13 kaže...

ako nemaš unimodem half duplex device onda imaš SoundTap Recorder pa probaj ugasit njega tako je bilo kod mene Namigiva i proradilo je Smijeh

http://i34.tinypic.com/15etz5w.png
Ja ni to nemam, što da isključim?

sandman13 kaže...

probaj prvo sa relatek pa onda sa standard game port, malo kombiniraj...

btw jel' imaš XP??? ili vistu???

Imam Xp ako isključim relatek onda uopće nemam zvuka
Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 1024 MB (DDR2-667 2x512mb+1gb) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb.... 1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
17 godina

uspio sam diseblati i sada mi uđe, ali kad god odem na bilo koji mod za igrat bilo lagani uvijek mi se zablokira i moram resetirati komp

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 1024 MB (DDR2-667 2x512mb+1gb) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb.... 1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
17 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

uspio sam diseblati i sada mi uđe, ali kad god odem na bilo koji mod za igrat bilo lagani uvijek mi se zablokira i moram resetirati komp

Moras ga pustit tako zablokiranog! Meni nekad zna tako i po 10 minuta stajat i onda tek pocne igra! 
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan

mod?? misliš kampanju SP??

e za to moraš napraviti ovo:

C:\Documents and Settings\korisničko ime\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW

tamo izbriši sve foldere, napravi novi sa željenim imenom, onda napravi novi text document (notepad) i unutra napiši to isto ime i spremi kao active.txt i radilo bude

btw jel' zna tko riješit moj problem????

mislim nije da nemogu igrat zbog njega ali živcira - kako promijenim ime u MP??? nemgu se stalno zvat Unnamed Player!!!

Normal is not normal

0 0 hvala 0
17 godina
Assassin kaže...
Ag008 kaže...

Moras ga pustit tako zablokiranog! Meni nekad zna tako i po 10 minuta stajat i onda tek pocne igra! 

sandman13 kaže...

mod?? misliš kampanju SP??

e za to moraš napraviti ovo:

C:\Documents and Settings\korisničko ime\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW

tamo izbriši sve foldere, napravi novi sa željenim imenom, onda napravi novi text document (notepad) i unutra napiši to isto ime i spremi kao active.txt i radilo bude

btw jel' zna tko riješit moj problem????

mislim nije da nemogu igrat zbog njega ali živcira - kako promijenim ime u MP??? nemgu se stalno zvat Unnamed Player!!!

pokušati ću,mislim na ono New game pa odem na easy ili kako se već zove a ti skini program 
a da li da stvorim mapu igracneki u profiles u C:\Documents and Settings\korisničko ime\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW ili direkt u \CoDWaW mapu
Edit:kontaktiraj me PP
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.12.2008 14:00 (Ag008).
16 godina
neaktivan

super sve radi osim jednog - na početku automatski piše retriving acess information (tako nešto) i opet ništa

nisam išao na online profile 100% zbog čega onda sad to???

Normal is not normal
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.12.2008 17:44 (sandman13).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

----- Initializing Renderer ----
execing ragdoll.cfg from disk
----- Client Initialization -----
----- Client Initialization Complete -----
Trying SMP acceleration...
...succeeded.
----- R_Init -----
Getting Direct3D 9 interface...
Pixel shader version is 2.0
Vertex shader version is 2.0
Video card or driver doesn't support vertex shader 3.0 or better.
  Shader model 3.0 rendering path will not be available.
Video card or driver doesn't support pixel shader 3.0 or better.
  Shader model 3.0 rendering path will not be available.
Shader model 2.0 code path is available.
Using Shader model 2.0 code path because it is the best available path on this hardware.
Attempting 640 x 480 fullscreen with 32 bpp at 60 hz
Game window successfully created.
Using 2x anti-aliasing
Creating Direct3D device...
Com_TouchMemory: 0 msec. Using sum: 0
Loading fastfile code_post_gfx
Loading fastfile ui
Loading fastfile common
Initializing render targets...
Requested frame buffer to be 24-bit color with 8-bit alpha
DirectX returned a frame buffer that is 24-bit color with 8-bit alpha

Fastfile for zone 'code_post_gfx' is out of date (version 5, expecting 387)

zasto mi nece daljeplss hitno

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.12.2008 20:08 (pls pomozite).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

preslaba grafulja, ne podržava shader model 3.0

Normal is not normal
17 godina

radi radi, jupi samo je trebalo sačekati 3min da počne film jupi jupi!

16 godina
protjeran
Call of Duty 5: world at war problem

imam problem: kada pokrenem igru, na početku mi piše da je Punkbuster 'disabled'. ja kliknem na 'ok'. onda idem na solo game, i otvori mi se prozor u kojem piše ''new gamwe'', a ispod njega ''mission select''. ja kliknem na new game i otvori mi se prozor u kojem mogu odabrati težinu. ja odaberem težinu (nije bitno koju) i ništa - vrati me na ono prije. neće mi uopće startat kampanju iliti igru, a kad idem na mission select, onda mi se otvori prozor sa otvorenom jednom tablicom (jednom ponuđenom misijom) na koju kada kliknem opet mi se otvori da odaberem težinu, i kada ju odaberem opet me vrati na ono prije.

sad ćete vjerojatno reći da glup (itd.) ali nije zezancija.

Kondomi su zakon, koristite ih i vi!
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.12.2008 18:40 (I like chineese).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo instalirao sam igru, igrao je tocno dvije minute, i izasao iz nje, jednostavno nije to to, pokušat cu kasnije jos malo poigrat da realnije sagledam sve aspekte.

Intel Core 2 Duo E8500 i SCYTHE Mine, ATi Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair 520w, Creative Labs X-Fi Xtreme Game
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Call of Duty 5: world at war problem
I like chineese kaže...

imam problem: kada pokrenem igru, na početku mi piše da je Punkbuster 'disabled'. ja kliknem na 'ok'. onda idem na solo game, i otvori mi se prozor u kojem piše ''new gamwe'', a ispod njega ''mission select''. ja kliknem na new game i otvori mi se prozor u kojem mogu odabrati težinu. ja odaberem težinu (nije bitno koju) i ništa - vrati me na ono prije. neće mi uopće startat kampanju iliti igru, a kad idem na mission select, onda mi se otvori prozor sa otvorenom jednom tablicom (jednom ponuđenom misijom) na koju kada kliknem opet mi se otvori da odaberem težinu, i kada ju odaberem opet me vrati na ono prije.

sad ćete vjerojatno reći da glup (itd.) ali nije zezancija.

ASUS P5Q DELUXE,INTEL CORE 2 DUO E8500,NVIDIA 9800 GX2,SEAGATE BARRACUDA 320GB,CORSAIR DOMINATOR 2x2 GB TWIN2X4096-8500C5D,CORSAIR HX 620W I RADI ZA SVIJET,AL' NE SLUŠAJ PLJESKA; I LJUBI SVIJET,AL' NE NADAJ SE PLAĆI, JER HVALA LJUDSKA VODA JE VRH PIJESKA.
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.12.2008 18:44 (Razer_Copperhead).
17 godina
neaktivan

Imam problem, pokrenem crack, i kad se ide pokrenut dođe mi program je prestao radit, reinsalirao sam je i ponovno instalirao, a problem je ostao.

Probao sam ono u app izbrisao ono filove i napravio novi Activation.txt ali je isto.

Jel možda zbog konfe?

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
16 godina
neaktivan

grafička ti je ok, ja imam istu tu

Normal is not normal
17 godina
neaktivan

Evo, nakon par odigranih misija, mijenjam mišljenje u to da je igra samo dobra, nista vise, fali joj nesto sto je bilo u predhodnima.

Intel Core 2 Duo E8500 i SCYTHE Mine, ATi Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair 520w, Creative Labs X-Fi Xtreme Game
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

baš je bolestan ovaj zadnji level, protiv zombija

17 godina
neaktivan

Totalno sam razočaran igrom,al ono totalno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Sonny kaže...

Zašto?Meni je igra baš dobra.Jedino mi smeta zato što je igra "usporena", odnosno sporo reloadiranje puške, sporo hodanje...
Intel Celeron D331 2,66Ghz, 1GB DDR2-667Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L
17 godina
neaktivan
UPDaTEa ŽeljaN kaže...
Sonny kaže...

Zašto?Meni je igra baš dobra.Jedino mi smeta zato što je igra "usporena", odnosno sporo reloadiranje puške, sporo hodanje...
 Imam feeling kao da sam vec nesto isto igrao, jednostavno CoD 2 je imao dusu, ovome nesto fali, ne znam sto, ali jednostavno to nesto..
A, najgori dio, ono pobijedili hitlera, osvojili berlin, slavlje veselje a ono "You have unlocked nazi zombies", strava
17 godina
Sonny kaže...

Imam feeling kao da sam vec nesto isto igrao, jednostavno CoD 2 je imao dusu, ovome nesto fali, ne znam sto, ali jednostavno to nesto..
A, najgori dio, ono pobijedili hitlera, osvojili berlin, slavlje veselje a ono "You have unlocked nazi zombies", strava
 E slazem se dobra je za igrat al nesto fali,neznam kaj su mislili sa ovim nazi zombijima,valjda su htjeli nesto novo,al nekak mi to ne pase u jednom CALL OD DUTY.
Only God will judge me
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.12.2008 20:36 (tommy2103).
17 godina
neaktivan

Ma nazi zombiji su preludi ak ih igrate s frendovima, definitivno najbolji dio igre

Al ak igrate sami, slazem se da je onda bezveze

0 0 hvala 0
17 godina
macgyver kaže...

Ma nazi zombiji su preludi ak ih igrate s frendovima, definitivno najbolji dio igre

kako ćeš igrati "sa prijateljima" level sa zombijima, salžem se da je bezveze
Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 2GB RAMA (DDR2-667 2x512mb+1gb) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb.... 1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
17 godina
neaktivan
Ag008 kaže...
macgyver kaže...

kako ćeš igrati "sa prijateljima" level sa zombijima, salžem se da je bezveze
 Inače cijela igra je napravljena da se može igrati kooperativno, tek tako da se zna. Cijelu igru možeš preć sa prijateljima.
zakuvo sam čaj, dosta mi je fuke, boli me stomak i prolivam na dupe...
17 godina

kako, malo ja igram na kompu, pa dam frendu tipkovnicu?

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 2GB RAMA (DDR2-667 2x512mb+1gb) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb.... 1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
17 godina
Ag008 kaže...

kako, malo ja igram na kompu, pa dam frendu tipkovnicu?

Ne, svatko igra na svom kompu... kao da ste u mreži ali igrate single misije zajedno... čuo sam da je fora ali nisam probao. Ako je netko igrao tako neka ti bolje objasni Namigiva
Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa.
17 godina

I meni cod 5 nije imao ono nesto, ali ni cod 2 mi nije to imao sto je imao cod 4.

Cod 4 sam jucer po prvi put zaigrao na internetu i mogu rec da sam se preporodio, prehebeno je online igrat iako su me jucer ubili preko 100 puta, al nema veze kad sam igrao protiv profica koji to vec igraju 1god.

Stvarno treba imat reflekse, i brzinu!!!

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.12.2008 13:46 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

meni je cod5 sto puta bolji od četvorke. neznam zašto, ali po meni ima više 'atmosfere' negu u cod4. glupo mi je što u cod4, ima previše 'drame', i cijela igra je po meni potpuno odskakanje od originala (previše se naglašava kako su amerikanci dobri, a ovi drugi užasno loši itd.).

Kondomi su zakon, koristite ih i vi!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ZA ONE KOJIMA IGRA PUCA NA STARTU!!!!!   RJEŠENJE ZA XP !!!!!

za “error during intialization…”  u XP-u idite na: control panel->phone and modem options->modems-> maknuti sve modeme (pogotovo one koji se ne koriste)

Pokrenuti igru.

RADI PROVJERENO ! ! ! ! !

pozz.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice