Izgleda da je to sve stvar ukusa. Nikakvo znanje, iskustvo ili skill kod vecine ljudi ne utjecu na ocjenu nekakve igre. Vecina ce osuditi po feelingu. Bit cu zadovoljan ako COD 5 ispadne takav da mi nakon svega sto stoji iza i oko njegovog razvoja, donese desetak sati kvalitetnog singleplaya i povremeno igrivog multiplaya.
Obje igre su napravljene od strane Infinity Warda, da nemaju dusu nebi se prodavale i nebi morao da idem do Zagreba da sebi kupim CoD 4 a inace sam iz Orasja kraj Zupanje. Znaci cim toliki ljudi kupuju mora da valja, cim toliki ljudi neprestalno igraju multy mora da valja, cim moding zajdnica konstantno izbacuje zanimljive novitete tipa paintball ili zombie mod-a znaci da valja. To sto neko vise voli da trckara sa MP 40 i ganja svabe po kuruzi to je stvar ukusa, meni osobno vise godi moderni setting i radujem se sto ce CoD6 praviti Infinity i ici u tom smjeru.
Obje igre su napravljene od strane Infinity Warda, da nemaju dusu nebi se prodavale i nebi morao da idem do Zagreba da sebi kupim CoD 4 a inace sam iz Orasja kraj Zupanje. Znaci cim toliki ljudi kupuju mora da valja, cim toliki ljudi neprestalno igraju multy mora da valja, cim moding zajdnica konstantno izbacuje zanimljive novitete tipa paintball ili zombie mod-a znaci da valja. To sto neko vise voli da trckara sa MP 40 i ganja svabe po kuruzi to je stvar ukusa, meni osobno vise godi moderni setting i radujem se sto ce CoD6 praviti Infinity i ici u tom smjeru.
Daj zna li itko minimalnu ili otprilike.
Oceli bar moc na 2,8 Ghz p4 procesor!
Dosad Cod-ovi nisu vele zahtjevali, oce li ova ???
E D I T:
Ajme glupi Treyarch:
Treyarch studios have revealed the minimum system requirements for the first-person shooter Call of Duty: World at War, which will be available in stores in Europe starting November 14:
- Processor: AMD 64 3200+/Intel Pentium 4 3.0GHz or better
- Memory: 8 GB free hard-drive space, 512MB RAM (XP)/1GB RAM (Vista)
- Graphics: Shader 3.0 or better, 256MB Nvidia GeForce 6600GT/ATI Radeon 1600XT or better
Izgleda da nemogu sa 2,8 Ghz, jos moran nabavit graficku, agp(na kraju sk godine cu novi komp, valjda)
I valjda nema kupit vise 487 soket procesora sa 2 jezgre jeftino, ako upoce ima!
ma daj moci ces igrati s nekim razumnim detaljima, te specifikacije nisu nista dalje od onih za cod 4 pa mi fino radi! Imam i ja Pentium 4 2.8, 7600 GS (AGP) i gigu i pol ramuske pa ide sve fino uz neke kompromise. Sto me strasno iznenadilo novi Brothers in arms rokam na full detaljima a igra izgleda FENOMENALNO!!!! U svakom slucaju radije ulozi u bolju graf neg pocesor ak nemas puno love...
Sve te specke treba uzeti sa zrnom soli.. tek kad se igra zavrti na našim kantama vidjet će se koliko zaista treba resursa
hoce li izaci za ps2?
ma daj moci ces igrati s nekim razumnim detaljima, te specifikacije nisu nista dalje od onih za cod 4 pa mi fino radi! Imam i ja Pentium 4 2.8, 7600 GS (AGP) i gigu i pol ramuske pa ide sve fino uz neke kompromise. Sto me strasno iznenadilo novi Brothers in arms rokam na full detaljima a igra izgleda FENOMENALNO!!!! U svakom slucaju radije ulozi u bolju graf neg pocesor ak nemas puno love...
Hehe, pa nisam tako glup, nabavit cu (agp) hd 3650 512 mb, RAM, za sad iman 1 gb i jednu od 256 mb, ali iman prijatelja, pa cu ga pitat, ima ih on dosta, samo neznam dali je stari ddr400.
I negovorite mi da nabavljam novi komp, jer cu ga nabavit pocetkom ljeta(mozda malo prije), je malo kasno ali stacu, zato cu kupit gore navedenu graf.
Pusti proc radije da umre dostojno.
Izašla je Multiplayer Beta! Registrirajte se na ovom linku.
Ja sam jutros dobio code, skida se beta pa cemo veceras vidjeti valja li to ista ... :)
Eto igro sam vidio igra nije stekla neki dojam nakon coda 2 i coda 4. Prvo cu zamjerit kada zumiram snip tolko je sporo uzas, zatim bacanje nejdova tj bombi totalno usporeno i nikak izvedivo, i sto sam skuzio da je nekih 20% zahtjevniji od coda 4 , tamo di sam na codu 4 ima 120 fpsa ovdje imas 70 i tako to cini mi se dosta ne optimizirano. Al opet to je beta multiplayer cekam da vidim sta ce biti sa pravom verzijom. A i jos malo igrat da vidim moguce promasaje. Ono sta mi se svida osjecaj da su mape nesto vece nego na prijasnnim cod-ovima. Izbro oruzja i neki perkovi al to je sve pobrano iz coda 4 malo mjesano sa cod 2 i dobis cod 5. Ukratko nije me iznenadio osima kada lik pusti pse na mene to je jedan perk heh i mozes vozit tenk.
E D I T:
Ajme glupi Treyarch:
Treyarch studios have revealed the minimum system requirements for the first-person shooter Call of Duty: World at War, which will be available in stores in Europe starting November 14:
- Graphics: Shader 3.0 or better, 256MB Nvidia GeForce 6600GT/ATI Radeon 1600XT or better
Izgleda da nemogu sa 2,8 Ghz, jos moran nabavit graficku, agp(na kraju sk godine cu novi komp, valjda)
I valjda nema kupit vise 487 soket procesora sa 2 jezgre jeftino, ako upoce ima!
E D I T:
Ajme glupi Treyarch:
3.0 nije previse nego ce mi stopat, clocka san ga na 3,0.
Treyarch mi je "glup"(nije glup, nego mi je glupo), zato sto mislim da bi to IW mogao vele bolje sredit, jer igra mi je kao 1. pre mracna 2. baca me nekako na Commandos (neznan sad koji nemogu se sitit), ali nisam je igra pa neznan, to je samo dojam, i nemislin da je
Treyarch glup, samo nekako na videima igra nije nesto, nemogu nista vidit!
ja sam se prijavio za beta multiplayer... pa me zanima samo hoce li biti taj beta multiplayer na Bugovom DVD-u ?
Ja sam malo gledo frenda kako igra taj MP beta..meni izgleda katastrofa..kao cod4 ali s puno losijim detaljima
Mene razocarala..mislim nisam ocekivo da ce napraviti nesto kao cod2 koji me zaljepio za stolac i drzo me tako satima..
ovo me nece za stolom drzat ni 5min
ja sam se prijavio za beta multiplayer... pa me zanima samo hoce li biti taj beta multiplayer na Bugovom DVD-u ?
igra mi je dosta dobra. jučer sam instaliro betu i dobio key na meil. onako grafika nije baš neka kao crysis ali meni sasvim dovoljna. uglavnom sviđa mi se. do kada ćemo moći igrat sa ovim key-om koji smo dobili?
vidim ima je na gamershell.com za skinut...mp beta
skinio sam sebi cod5 betu i rego sa na njihov link da dobijem cd-key, i kad sam instaliro nemogu igrat! pokazuje windows problem i trazi neka rješenja na netu ili da prekinem igru
Pozz svima, eto da prozborim koju u ove kasne sate...naime iza mene je oko 2-3 sata tjeranja samog sebe da zavolim ovu igru...rezultat? Totalno neuspješan, novi razvojni studio napravio je arkadni FPS po mojem naspram igre kao što većina nas naziva "igre sa dušom" a to spadaju cod /uo/2 i u manjem smislu cod 4.
Igra je optimizirana tako da će je većina zavrtit sa strojem u rangu 1-2g. starom igračom mašinom....grafičke kartice sa 256mb ddr3, procovi od AMD3200+ ili Intel 2600 single core i 2gb danas jeftinog rama potjerat če ovo kao bebu sasvim solidno na 800x600 te max 1024x768 rezolucijom, za veće rezolucije idu i bolje komponente (uglavnom odgovorna VGA jedinica), to se zna....nego da se vratim na igru....UKRATKO SPORO ZUMIRANJE, LOŠA GRAFIKA (SVE NA MAX 1680X1050), FILINGA KOD POGOTKA KAO DA NI NEMA, PRENATRPANOST PERKOVIMA, MAPE NAČIČKANE, SIVE, NEZANIMLJIVE, MA LJUDI 1 REČENICOM......ONAJ KOJI JE IGRAO COD/UO/2/4 NEKA BJEŽI OD OVOG SMEĆA.
Ja znam šta pričam, naime skoro cjela periferija mise sastoji od osvojenih nagrada na lanovima, te sam uz cod serijal potrošio previše vremena.....sada više neću....hvala ti Try......kako se ono zvaše razvojni studio? Usrali ste ga do jaja!!!!
p.s. ipak probajte, nemojte da vas ja obeshrabrim ; D
Pozz svima, eto da prozborim koju u ove kasne sate...naime iza mene je oko 2-3 sata tjeranja samog sebe da zavolim ovu igru...rezultat? Totalno neuspješan, novi razvojni studio napravio je arkadni FPS po mojem naspram igre kao što većina nas naziva "igre sa dušom" a to spadaju cod /uo/2 i u manjem smislu cod 4.
Igra je optimizirana tako da će je većina zavrtit sa strojem u rangu 1-2g. starom igračom mašinom....grafičke kartice sa 256mb ddr3, procovi od AMD3200+ ili Intel 2600 single core i 2gb danas jeftinog rama potjerat če ovo kao bebu sasvim solidno na 800x600 te max 1024x768 rezolucijom, za veće rezolucije idu i bolje komponente (uglavnom odgovorna VGA jedinica), to se zna....nego da se vratim na igru....UKRATKO SPORO ZUMIRANJE, LOŠA GRAFIKA (SVE NA MAX 1680X1050), FILINGA KOD POGOTKA KAO DA NI NEMA, PRENATRPANOST PERKOVIMA, MAPE NAČIČKANE, SIVE, NEZANIMLJIVE, MA LJUDI 1 REČENICOM......ONAJ KOJI JE IGRAO COD/UO/2/4 NEKA BJEŽI OD OVOG SMEĆA.
Ja znam šta pričam, naime skoro cjela periferija mise sastoji od osvojenih nagrada na lanovima, te sam uz cod serijal potrošio previše vremena.....sada više neću....hvala ti Try......kako se ono zvaše razvojni studio? Usrali ste ga do jaja!!!!
Nažalost upravo takio kolega...dat ču joj još jednu šansu danas, da nije do mog umora u kasne sate, ali mislim da se ništa ne bude promjenilo.....
Place mi se sad!