kakvo napajanje imas? jel to samo u codu ili i u ostalim igrama?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ukoliko imas piratski windows moguce da je do njega, tako je mom frendu bilo..
Zna li itko zasto mi cod2 i cod4 nakon pola sata multiplayer igranja crashaju cijeli PC.
Odjednom se slika zamrzne i iz zvučnika počne izlaziti onaj iritantan "trrrrrrrrr" zvuk ,a nemogu nikako izac u windowse (nikakve kombinacije tipaka ne rade) vec moram cijeli PC restartat "rucno" ...
U komponentama nije problem jer sam siguran da je sve dobro sastavljeno,a konfiguracija više nego dovoljno za najnovije igre, a kamoli stari cod.
Jel moguće da punkbuster stvara problem budući je to jedina stvar koja povezuje ove 2 igre,a na jedno 10+ ostalih testiranih igara sve radi normalno....
dogadjalo se i meni prije :)) meni je bilo do drivera (imam ati 5970) znaci i dalje mi se dogadja kod nekih drivera, kao sto su i trenutno ovi najnoviji 12.6 jel tako? zato sam ja trenutno na 12.1 jer mi na njima ne zaje*ava tako cod :D
ja sam na 10.1 pa ne zajezava
kakvo napajanje imas? jel to samo u codu ili i u ostalim igrama?
Ja mislim da sam sve rekao ..
Ukoliko imas piratski windows moguce da je do njega, tako je mom frendu bilo..
Moguće , baš čitam o tome u komentarima jednog videa na youtubeu.Problem vjerovatno predstavlja oni genuine bypass tj . WAT remover ili kako već...
..
dogadjalo se i meni prije :)) meni je bilo do drivera (imam ati 5970) znaci i dalje mi se dogadja kod nekih drivera, kao sto su i trenutno ovi najnoviji 12.6 jel tako? zato sam ja trenutno na 12.1 jer mi na njima ne zaje*ava tako cod :D
I to je isto moguće ...
Cak mislim da je do same instalacije, ne do njega, mada je oboje moguce. Neka pokusa sa ispravnom instalacijom.
Ljudi, server je napokon došao. Trebat će nam par dana da ga osposobimo (ovo nam je ipak prvi) pa ću vam dati IP da malo uživate. LP
Da li mi neko moze reci kako ono saznati svoj guid znam da otvorim veliku konzolu ali nemogu se sjetiti komande.Hvala
/pb_plist i nades sebe i tamo ti je.
btw mjenjam cod4 key za minecraft.
Pitanjce. Sada uređujemo server pa me zanima kako staviti no nades, unlimited scope, itd... U server.cfg u Game Panel-u sam to sve napravio ali niš od toga. Nekada ima nadeova al češće ih nema... Admin sa frouma.hrvatski-hosting mi je napisao promod_mode custom_public
EDIT: Kako staviti mp_toujan beta?
da mozes i to, znaci logiras se u rcon prek konzole i onda ukucas ono u konzolu, a toujane reci njima da ti stave

mapu toujane uplodaj prek gamepanela u mapu usermaps..mislim da se tako zove.. ;)

1) Otkuda da skinem toujan?
2) Što da napišem u konzolu da restartam?
Muzika ti je dobra, edit također, sviđa mi se i što si stavio failove. Ali daj promjeni ime, heellozy wtf sto ce ti taj zy.
Muzika ti je dobra, edit također, sviđa mi se i što si stavio failove. Ali daj promjeni ime, heellozy wtf sto ce ti taj zy.
ma ne igraj ma vise za ozbiljno ovaj cod :) ovo su sve stari recordovi(nakupi ih se u 1700h) tak da ces se i dalje nagledat tog zy :)) a i glupo izgleda samo heello, sad sam vec heellozy i gotovo :) hahaha
Ima li mozda netko da mi moze dat cod4 ko vise ne igra jer bih ga ja igrao bio bih jako zahvalan ako da neka mi se javi na pp.

Možeš igrati na crackanim serverima, a uostalom key ti nije skup. Kad sam ja igrao(prije godinu dana) mogao se nabaviti za 50kn.
Da ali ja bih htio igrat na orginalnim serverima.

mapu toujane uplodaj prek gamepanela u mapu usermaps..mislim da se tako zove.. ;)
Jedan problem. Nemrem nać mapu gdje su mape? Help?

Ma ne to, nego gdje ću uplodat tu mapu da se vrti i ona.
PS: http://forum.hrvatski-hosting.com/index.php?topic=268.0 Sve napravim kak treba ali opet ništa. Ako je to netko uspio napraviti ili zna kako, nek se javi!
jesi uplodao to opet na server preradjenu verziju?

WipeAces~S&D ProModlive211~Unlimited scope SD server, unlimited scope,10v10, za skinove još neznam jer imamo tehničkih problema... Popunite malo server 85.94.70.50:28947
WipeAces~S&D ProModlive211~Unlimited scope SD server, unlimited scope,10v10, za skinove još neznam jer imamo tehničkih problema... Popunite malo server 85.94.70.50:28947
+ skinovi!
+ skinovi!
skinovi su najgori dio svakog servera.