Call of Duty 4

poruka: 2.284
|
čitano: 487.047
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Call of Duty 4

kakvo napajanje imas? jel to samo u codu ili i u ostalim igrama?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Call of Duty 4
razorst3 kaže...

Ukoliko imas piratski windows moguce da je do njega, tako je mom frendu bilo..

--------------------------
13 godina
protjeran
razorst3 kaže...

Zna li itko zasto mi cod2 i cod4 nakon pola sata multiplayer igranja crashaju cijeli PC.

Odjednom se slika zamrzne  i iz zvučnika počne izlaziti onaj iritantan "trrrrrrrrr" zvuk ,a nemogu nikako izac u windowse (nikakve kombinacije tipaka ne rade) vec moram cijeli PC restartat "rucno" ...

U komponentama nije problem jer sam siguran da je sve dobro sastavljeno,a  konfiguracija više nego dovoljno za najnovije igre, a kamoli stari cod.

Jel moguće da punkbuster stvara problem budući je to jedina stvar koja povezuje ove 2 igre,a na jedno 10+ ostalih testiranih igara sve radi normalno....

dogadjalo se i meni prije :)) meni je bilo do drivera (imam ati 5970) znaci i dalje mi se dogadja kod nekih drivera, kao sto su i trenutno ovi najnoviji 12.6 jel tako? zato sam ja trenutno na 12.1 jer mi na njima ne zaje*ava tako cod :D

We Work in the dark to serve the light! We are Assassins!
15 godina
Call of Duty 4

ja sam na 10.1 pa ne zajezava

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
domac5 kaže...

kakvo napajanje imas? jel to samo u codu ili i u ostalim igrama?

Ja mislim da sam sve rekao ..

mate960 kaže...
razorst3 kaže...

Ukoliko imas piratski windows moguce da je do njega, tako je mom frendu bilo..

Moguće , baš čitam o tome u komentarima jednog videa na youtubeu.Problem vjerovatno predstavlja oni genuine bypass tj . WAT remover ili kako već...

MalenoSelo kaže...

..

dogadjalo se i meni prije :)) meni je bilo do drivera (imam ati 5970) znaci i dalje mi se dogadja kod nekih drivera, kao sto su i trenutno ovi najnoviji 12.6 jel tako? zato sam ja trenutno na 12.1 jer mi na njima ne zaje*ava tako cod :D

I to je isto moguće ...

14 godina
neaktivan
razorst3 kaže...

Cak mislim da je do same instalacije, ne do njega, mada je oboje moguce. Neka pokusa sa ispravnom instalacijom.

--------------------------
13 godina
protjeran
Call of Duty 4

Evo dečki napokon sam uploado svoj novi movie :)) u muviju su fragovi od mene(heellozy) i mog buraza(killmaster)

Nadam se da ce vam se sviđat 

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Ljudi, server je napokon došao. Trebat će nam par dana da ga osposobimo (ovo nam je ipak prvi) pa ću vam dati IP da malo uživate. LP

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Da li mi neko moze reci kako ono saznati svoj guid znam da otvorim veliku konzolu ali nemogu se sjetiti komande.Hvala

LoL-scarface797(EU-West)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

/pb_plist i nades sebe i tamo ti je.

btw mjenjam cod4 key za minecraft.

13 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Pitanjce. Sada uređujemo server pa me zanima kako staviti no nades, unlimited scope, itd... U server.cfg u Game Panel-u sam to sve napravio ali niš od toga. Nekada ima nadeova al češće ih nema...{#} Admin sa frouma.hrvatski-hosting mi je napisao promod_mode custom_public

EDIT: Kako staviti mp_toujan beta?

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.7.2012 11:36 (ExStazy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
jesi restarta server nakon promjena?
da mozes i to, znaci logiras se u rcon prek konzole i onda ukucas ono u konzolu, a toujane reci njima da ti stave
----softmodam sve Nintendo Wii konzole----
14 godina
neaktivan
Call of Duty 4

mapu toujane uplodaj prek gamepanela u mapu usermaps..mislim da se tako zove.. ;)

www.youtube.com
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
i dodas u map rotation mp_toujane il kako se zove vec...bar bi trebalo tako
13 godina
neaktivan
Call of Duty 4

1) Otkuda da skinem toujan?

2) Što da napišem u konzolu da restartam?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ExStazy kaže...

1) Otkuda da skinem toujan?

2) Što da napišem u konzolu da restartam?

1) Download

2) Sve radi preko gamepanela..ništa preko konzole..lakšte ti je preko panela

www.youtube.com
14 godina

Muzika ti je dobra, edit također, sviđa mi se i što si stavio failove. Ali daj promjeni ime, heellozy wtf sto ce ti taj zy.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)
13 godina
protjeran
Keops kaže...

Muzika ti je dobra, edit također, sviđa mi se i što si stavio failove. Ali daj promjeni ime, heellozy wtf sto ce ti taj zy.

ma ne igraj ma vise za ozbiljno ovaj cod :) ovo su sve stari recordovi(nakupi ih se u 1700h) tak da ces se i dalje nagledat tog zy :)) a i glupo izgleda samo heello, sad sam vec heellozy i gotovo :) hahaha

13 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Ima li mozda netko da mi moze dat cod4 ko vise ne igra jer bih ga ja igrao bio bih jako zahvalan ako da neka mi se javi na pp.

0 6 hvala 0
15 godina
pa imas crackanih keyeva koliko hoces
14 godina

Možeš igrati na crackanim serverima, a uostalom key ti nije skup. Kad sam ja igrao(prije godinu dana) mogao se nabaviti za 50kn.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)
13 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Da ali ja bih htio igrat na orginalnim serverima.

0 0 hvala 0
15 godina
pa rekao ti je Keops, igra kosta 50ak kn
13 godina
neaktivan
SuperDox kaže...

mapu toujane uplodaj prek gamepanela u mapu usermaps..mislim da se tako zove.. ;)

Jedan problem. Nemrem nać mapu gdje su mape? Help? {#}

15 godina
koju mapu? ako mislis na toujane onda odi mislim na cfgfactory i tam u search upisi ili samo googleaj "toujane cod4 map download"
13 godina
neaktivan

Ma ne to, nego gdje ću uplodat tu mapu da se vrti i ona.

PS: http://forum.hrvatski-hosting.com/index.php?topic=268.0 Sve napravim kak treba ali opet ništa. Ako je to netko uspio napraviti ili zna kako, nek se javi! {#}

15 godina
pa u mapu maps
jesi uplodao to opet na server preradjenu verziju?
13 godina
neaktivan

WipeAces~S&D ProModlive211~Unlimited scope   SD server, unlimited scope,10v10, za skinove još neznam jer imamo tehničkih problema... Popunite malo server {#} 85.94.70.50:28947

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.7.2012 9:32 (ExStazy).
13 godina
neaktivan
ExStazy kaže...

WipeAces~S&D ProModlive211~Unlimited scope   SD server, unlimited scope,10v10, za skinove još neznam jer imamo tehničkih problema... Popunite malo server {#} 85.94.70.50:28947

+ skinovi!

17 godina
neaktivan
ExStazy kaže...
ExStazy kaže...

+ skinovi!

skinovi su najgori dio svakog servera.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice