Call of Duty 4

poruka: 2.285
|
čitano: 463.532
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Call of Duty 4

zna tko j***** kod????

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Ljudi moji ovo vam je CODSmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Call of Duty 4

Nisam igro sp niti necu jer sam previse zauzet sa mp ,igra je predobra ali ima i bugova sta je je..

Imas servera ko u prici sve zavisi org ili neki drugi

evo vam nekoliko

kopirano iz codhr foruma

Originali
195.4.19.122:28960 - codHR.com Public server
85.114.38.26:28960 - RABBITS CLAN <3 CoD4
85.190.2.163:29060 - ptsp public & war server
89.18.42.46:28960 - Crazy Warriors PUBLIC server SD
82.193.215.10:28961 - GameZona & CrazyWaririors PUBLIC Hardcore
85.190.14.182:28960 - Xybrid. clan server PAM
82.96.113.97:29060 - CRO CLAN SD
91.185.193.60:38962 - godlike.eSports<3cod4
82.96.113.56:29060 - warheroes'clan @ nitrado.de - S&D - Ranked Server
85.190.9.208:28960 - C2Y HC
217.146.84.245:28929 |RA| Public HC Mix | RedArmyClan.com
217.146.84.204:28929 |RA| Public S&D PAM4 | RedArmyClan.com
77.243.238.168:28960 #warheroesclan.org [Public][New maps]
85.17.181.2:29900 esub
212.224.66.44:28960 tek9
82.192.78.46:28970 9 lives SD
212.95.32.25:28960 promod v1.8c i tdm

Cracked
85.190.14.176:28960 - EFF TDM GERMANY
217.163.28.131:28960 - replay - esports public server
82.208.10.55:28961 - eSuba.HAL3000 DM Arena
82.208.10.55:28962 - eSuba.HAL3000 DM Arena # 2
80.239.200.173:32960 - Game-Hosting.com: Serious-Gaming DM Server
85.236.101.99:29360 - Dignitas DM
79.133.32.88:27015 - SPEED-LINK Public TDM
194.97.165.220:28930 - FLA Ranked TDM
87.106.217.76:28930 - MUGS SD Ranked
84.2.39.240:28960 - OBINET CoD4 TDM
80.74.160.101:28962 - Metrohive SD PAM
80.71.144.141:28961 - LAN WARS TDM
217.146.84.220:28930 - TCA Warfare TDM
195.170.173.123:28980 - MUGS FFA
82.193.215.10:28960 - GameZone TDM
82.193.209.248:28964 - dimension9*clan server by KINGSAT
193.47.83.103:28931 - =MUK= Free for all Server
85.190.14.196:28970 - [CRO-COP]:klan SABOTAGE , password: gamepassword
85.190.9.195:28960 -*boysFromzadar* S&D HardCore 1.6
85.190.6.142:28960 OFP PUBLIC SERVER pam4 CB-rule set

ako se zelite diviti mastorijama u igrama cod 2 cod 4 u multiplayeru i gledati match izmedu tek9 i dignatas te njima slicnih evo vam link

http://quadv.jestserve.com/vpd/index.php

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.7.2008 14:11 (toxic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Call of Duty 4

jel ko zna ip za cod4 servere sa zombijima

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Call of Duty 4
vanko kaže...

jel ko zna ip za cod4 servere sa zombijima

Pitaj D3VILA, na njegovom xfire acc sam gledal filmić di ubija zombije
Mišljenje je kao šupak, svatko ga ima!
16 godina
neaktivan

Grafika perfektna, priča savršena(čim nukse lete na amereSmijeh), neka se oružja jedino prerijetko pojavljaju, a i igra mi je brzo dosadila. MP nažalost ne mogu igrati.

16 godina
neaktivan

Igra je solidna, što se tice kampanja stvarno su prekratke ali su i zanimljive a grafika je dobra mada moze i bolje! Prešao sam ga za 5-6 sati...

Nitko nikada nije postigao nešto zaista veliko, a da se nije izložio riziku. Denis Waltley
16 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Koje su vam naj kombinacije (puske,perkovi,...)?

Don't know what to say

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Jel mi moze neko reci da li je moguce da nekako snimim one multiplayer cinove i sve jer moram formatirati komp pa da se nemoram muciti ponovo da ih sve dobijem

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Call of Duty 4

Call of duty 4 je predobra igra (i singlplayer i multiplayer), ali sada će ili je izašao Call of duty 5, te stoga moja očekivanja se ponovno vraćaju. Nadam se da će cod5 biti isto tako dobar kao cod4 (ili bolji), a ne kao ono sranje od cod2-a.

Goodbye
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hitch kaže...

Jel mi moze neko reci da li je moguce da nekako snimim one multiplayer cinove i sve jer moram formatirati komp pa da se nemoram muciti ponovo da ih sve dobijem

To vjerojatno nećeš moći spasiti no vrijedi pokušati.

U "My Documents" je spremljeno to sve, pa si nađi tamo direktorij i to spremi negdje, pa poslije samo naknado zalijepis kad igru instaliras ponovo, no ima jedan problem oko toga - kod nekoga to radi kod nekoga ne.

Kod mene to nije radilo pa samo morao sve isponova i tak sam 3 puta došao do lvl 55, dok je kod frenda to radilo.
Tako da ti ništa ne mogu garantirati.
Vrijedi probati.
16 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...
hitch kaže...

To vjerojatno nećeš moći spasiti no vrijedi pokušati.

U "My Documents" je spremljeno to sve, pa si nađi tamo direktorij i to spremi negdje, pa poslije samo naknado zalijepis kad igru instaliras ponovo, no ima jedan problem oko toga - kod nekoga to radi kod nekoga ne.

Kod mene to nije radilo pa samo morao sve isponova i tak sam 3 puta došao do lvl 55, dok je kod frenda to radilo.
Vrijedi probati.
 Ok!probam
16 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...

Vrijedi probati.

To uvjek radi.
Tebi nije radilo jer si drugi puta instalirao igru sa različitim keyem.

Sve što je potrebno bekapirati je players folder u direktoriju gdje ti je instalacija, i naravno key za instalaciju.
16 godina
Call of Duty 4

Prison Breaker nemoj dezinformirat covjeka, MP data se moze spasiti. Odes gdje ti je instalirana igra NPR program files/Activision/CallofDuty4/ i tu nadjes svoj profil, kad udjes u njega naci ces ikonicu koja se zove MP DATA sve to fino kopiras i kad formatiras te ponovo instaliras CoD udjes u igru napravis novi profil izadjes iz igre nadjes opet taj profil i prekopiras preko njega ovo staro. Jedna napomena, taj MP DATA je vezan za kljuc pa ako imas orginal nece ti predstavljati problem, no ako imas pirata i probas instalirati s drugim kljucem pri pokretanju igre ce ti resetovati rankove, znaci koristi isti kljuc i sve ce biti ok.

Time is a great teacher but sadly kills al it's pupils. . .
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Prison Breaker nemoj dezinformirat covjeka, MP data se moze spasiti. Odes gdje ti je instalirana igra NPR program files/Activision/CallofDuty4/ i tu nadjes svoj profil, kad udjes u njega naci ces ikonicu koja se zove MP DATA sve to fino kopiras i kad formatiras te ponovo instaliras CoD udjes u igru napravis novi profil izadjes iz igre nadjes opet taj profil i prekopiras preko njega ovo staro. Jedna napomena, taj MP DATA je vezan za kljuc pa ako imas orginal nece ti predstavljati problem, no ako imas pirata i probas instalirati s drugim kljucem pri pokretanju igre ce ti resetovati rankove, znaci koristi isti kljuc i sve ce biti ok.

Ne dezinformiram ja čovjeka nego mu govorim kakav je bio slučaj kod mene.
Ja sam to isto napravio ali mi nije ništa sačuvao. Kužiš?
16 godina
Axlus kaže...

Call of duty 4 je predobra igra (i singlplayer i multiplayer), ali sada će ili je izašao Call of duty 5, te stoga moja očekivanja se ponovno vraćaju. Nadam se da će cod5 biti isto tako dobar kao cod4 (ili bolji), a ne kao ono sranje od cod2-a.

Ovo moram komentirat, "sra*e od cod2", ti nisi pri sebi, Cod se najvise proslavio sa cod2, pogledaj na xfireu, uvjek je među top 4-5, za cod5 bi se moglo rec da je sra*e(nekazem da je losa, nisan je ni igra), ali za cod 2 to samo netko tko nema pojma od cod-u more rec.

16 godina
odjavljen
markoal kaže...
Axlus kaže...

Ovo moram komentirat, "sra*e od cod2", ti nisi pri sebi, Cod se najvise proslavio sa cod2, pogledaj na xfireu, uvjek je među top 4-5, za cod5 bi se moglo rec da je sra*e(nekazem da je losa, nisan je ni igra), ali za cod 2 to samo netko tko nema pojma od cod-u more rec.

Ahm, ja baš ne volim cod2. Svatko ima svoje mišljenje.
Goodbye
16 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Molim vas učinite mi uslugu.

Upišite u multiplayeru IP adresu:192.168.1.2:28961

Lozinku vam neću reć jer je samo ja i prijatelj koristimo.

Samo mi recite jel vam se pojavilo ime servera Bruno&Ivan.

Hvala puno.

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Vidim ja niko ne odgovara.

Evo slike.

Svi govore da je ovo normalno ali zašto se moj prijatelj ne može prispojit.Upiše IP adresu i ništa doli mu bude IP adresa.

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

igram je već duže vrijema i stvarno zarazna igra.....samo single nije baš nešto.....

16 godina
odjavljen
crowap kaže...

igram je već duže vrijema i stvarno zarazna igra.....samo single nije baš nešto.....

Zbog čega?
Meni je singlplayer čak i bolji od multiplayer-a.
Goodbye
16 godina

e, nisam ni probao se spojit na tvoj server, al ti mogu odmah reći da ne bi ni uspio. jer je 192.168.1.2 tvoja lokalna IP adresa, i moja lokalna ip adresa je 192.168.1.0 ( nema veze kaj je 0 na kraju)

dakle, da ima mnogo načina da vidiš svoju net ip adresu, a evo, na ovoj stranici to isto možeš: http://whatismyipaddress.com/ i onda poslije ip adrese koju vidis na toj stranici upisi onaj port na kraju, ex. 93.126.75.4:28960

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.12.2008 0:14 (FlyBoy).
16 godina
PC Street Hacker kaže...

Vidim ja niko ne odgovara.

Evo slike.

Svi govore da je ovo normalno ali zašto se moj prijatelj ne može prispojit.Upiše IP adresu i ništa doli mu bude IP adresa.

Instalirajte si Hamachi i igrajte preko njega. On vam napravi virtualnu mrežu kao da ste jedan pokraj drugoga nazazite i tako derite. Ako se vidite u Hamachiu (što se morate kad upišeš ime i šifru koju je on kreirao prije) a ne vidite se u igrici, samo u consoli napišeš "connect frendova IP adresa od Hamachia) i radit će vam.
Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa.
16 godina
Call of Duty 4

Prodaje li možda netko cd key za cod4? Na enabava ih više nema, tj ima, preko neke druge stranice naručuju, ali su 150ak kn što mi je malo puno... Pa ako netko ima molim da mi se javi na PM Namigiva

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Call of Duty 4

evo novosti

Možemo vas obavijestiti da su danas najavljene promjene za COD4.
Naime, izdavanjem COD:World at war, neki od COD4 Invite-administratora i codera su odlucili da je vrijeme za novi ruleset za COD4. Medjutim, zbog ozbiljnog nedostatka vremena codera Promod-a,Raf1-a, neke odluke su se trebale poduzeti, i to je razlog zašto je voditelj projekta United Kingdom Robert "Morg" Black odlucio udružit snage s coderom DAMN mod-a USA MavLP-om iz x3o i upotrijebiti njegov mod kao bazu za novi COD4 DAMN MW ruleset.

Novi ruleset sadržava promjene kao što su: damage od granata je upola smanjen, ranjavanje kroz zidove smanjeno, razlicita oružja za razlicite strane, itd. Ovim promjenama "Morg" i ostali odgovorni, nadaju se da ce pokazati kako je COD4 prikladniji za kompetetivna natjecanja u odnosu na COD:WaW. Ispod možete vidjeti službeni popis promjena u ovom rulesetu.

read more Promjene

DAMN:MW mod funkcionira vecinom kao i Promod koristeci sve specifikacije promoda i još neke dodatne promjene.
Službeni popis promjena:
Screen Meni ( izbornik zaslona) je obnovljen tako da ce odabiranje oružje biti lakše

Multiplayer options - Svi važniji tweakovi igre poput maxfps ili maxpackets su dostupni u multiplayer options meniju

Rasporedjivanje oružja po "stranama"- Igraci sada igraju kao marinci za obranu, a kao
opfor za napad, na svim mapama s odredjenim oružjem dodijeljenim svakoj "strani".

Opfor-u su dodjeljene sljedeca oružja:
-AK47
-Mp44
-G36c
-G3
-Ak74u

Marines-ima su dodjeljena sljedeca oružja:
-M16
-M4
-M14
-MP5

Sva ostala oružja dostupna su za obje ekipe, a oružja sa silencerima su uklonjena.

Ostalo na Eng.
Hitbox razlike - Hitbox mnozitelj ranjavanja je promjenjen- previously in call of duty 4 the damage multipliers were 1.4x to the head and 1x to everywhere else. This has now changed to 2x in the head 1.4x neck 1x torso 0.6 arms and legs and 0.4 hands and feet. This is to help promote aim and controled fire of weapons.

Sniper rifles - Headshot does 220 damage and will kill through walls, bodyshot does 110, arms legs and feet is a major tag.

Sniper rifle unscope - Works more like cod1 unscope when standing still, has a high spread when moving still.

M16 - reduced fire rate weapon works similar to a rifle now - two bullets from the burst in the head kills, 3 in the body kills.

G3 - reduced fire rate - fires similar to a Garand from CoD2

M14 - reduced fire rate and clip size of 10 - Weapon does single shot headshot, 2 shots in the chest - works similar to a cod2 rifle

MP5 and AK74u - The weapons have had their range reduced to help stop "sniper ak74u" people across the map. The guns are still very effective close range.

Desert eagle - Reduced rate of fire and slight nerf of damage to adjust it with the new hitboxes. still a very effective secondary weapon.

SMG class limit is now 2 per team

Nades - Cooknades have been removed completely, nade throwing distance has been nerfed to around 30% less distance, damage radius has been reduced by around 30%

Wallbanging - Has been reduced on all weapons and all surfaces by around 25% - it is still possible to get a kill and find out where people are but just slightly less effective

Crosshairs - The crosshair on weapons is now thinner and looks similar to the cod1 crosshair

Hitblips - Visual hitblips are now off - audio hitblips are still on and thud through walls as well as a dink when headshotting people

Healthbar - Healthbar added although regen is still on when you are on low health you will not get the red viens in view.

Shoutcaster now has a minimap when spectating the game in eyes of players

New score text for players showing the team scores

Flash Grenades - work like CS 1.6 effective when looked at but limited when turning away, when selecting flashes you get 2x for the round.

Muzzle flash - has been turned back on

Novi mod možete testirati, zato požurite na Dignitas Damn:MW server: 85.236.101.99:29360 !!!

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.00GHz (2 CPUs) 2048MB RAM 250 GB Total ASUS EAH3650 Series 1024 MB xFire-->ddoxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Ovo je totalno retardirano. Kad sam pročitao da G3 ima sličan fire rate kao M1 garand prestao sam čitati. Totalni je sj..... igra s ovim modom.

zakuvo sam čaj, dosta mi je fuke, boli me stomak i prolivam na dupe...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Call of Duty 4

85.236.101.99:29360

idi probaj

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.00GHz (2 CPUs) 2048MB RAM 250 GB Total ASUS EAH3650 Series 1024 MB xFire-->ddoxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Ja se već ponadao da nam stiže neki novi patch za CoD4... hehe...kad ono ništa....

Ali stvarno ne bi bilo loše kad bi napravili novi patch sa još nekoliko novih mapa...

Ove sve već znam napamet...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Call of Duty 4

Oficijalni patch s novim mapama neces dobiti 99% i one prethodne 3 sto su dosle s 1.6 mozes zahvalit Nvidij jer su oni financirali taj projekat i pravljenje mapa, a sumnjam da ce se to desit jos kad uracunas da su ljudi uposleni s pravljenjem CoD6. .. .

Time is a great teacher but sadly kills al it's pupils. . .
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Prison Breaker kaže...

Ja se već ponadao da nam stiže neki novi patch za CoD4... hehe...kad ono ništa....

Ali stvarno ne bi bilo loše kad bi napravili novi patch sa još nekoliko novih mapa...

Ove sve već znam napamet...

Pa, izašao je CoD5. Probaj si to dok čekaš patcheve za CoD4.
Goodbye
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice