Evo par ss-ova projekta na kojem radimo medikus,ja i fermi :D , nadam se da ce vam se svidit :D
WOW...svaka vam cast decki:D
ako trebate pomoc tu sam:)
Evo par ss-ova projekta na kojem radimo medikus,ja i fermi :D , nadam se da ce vam se svidit :D
WOW...svaka vam cast decki:D
ako trebate pomoc tu sam:)
Franjo, vidim da se brines tu okolo dok ja chillam sa gayevima ovdje :D ima ih pun k..ufer
Factions, hm...pazite da se ne posvadjate.
Evo ti Hvala sto si bano Matiju, nadam se da cu ga sresti tu na prideu da mu priljepim dvi tri.
Ovo sa Vanishom je rutinsko provjeravanje, i ne uzimamo nista sto nije sumnjivo kao Kraljevih dva stacka dijamanata u inv. a server bio up 19 sati tek.
Pozdrav....svi koji su poslali pare neka se strpe, u subotu se vracam.
@Ludi javi se nekad, imam ja i mobilni skype
Nadam se da ste se sjetili ograničiti mapu na kojih 1000 blokova?
Jer bez toga su vam je zakur** svi plugini kao factions, gradovi i to.
svi smo miroljubivi pa nema potrebe.
bit ću off negdje 10 dana :(
Franjo, vidim da se brines tu okolo dok ja chillam sa gayevima ovdje :D ima ih pun k..ufer
Evo ti Hvala sto si bano Matiju, nadam se da cu ga sresti tu na prideu da mu priljepim dvi tri.
Ovo sa Vanishom je rutinsko provjeravanje, i ne uzimamo nista sto nije sumnjivo kao Kraljevih dva stacka dijamanata u inv. a server bio up 19 sati tek.
eee to je dobro zato sto mene nece biti u subotu pa ces ti moci malo pricuvat srv :D
svi smo miroljubivi pa nema potrebe.
bit ću off negdje 10 dana :(
kaj nas briga :D
eee to je dobro zato sto mene nece biti u subotu pa ces ti moci malo pricuvat srv :D
Idemo na zrce :D predobro je vamo
OVO STVARNO NIJE NORMALNO..IMALI SMO 4 KUTIJE PUNE DOSTA VRIJEDNIH STVARI OI OND AJE PRVO ONAJ FRANJO UZEO SVO ZLATO I DIJAMANTE I SVE VRIJEDNO I TADA JE UNISTIO SVE KUTIJE...
OVO STVARNO NIJE NORMALNO..IMALI SMO 4 KUTIJE PUNE DOSTA VRIJEDNIH STVARI OI OND AJE PRVO ONAJ FRANJO UZEO SVO ZLATO I DIJAMANTE I SVE VRIJEDNO I TADA JE UNISTIO SVE KUTIJE...
A TIME STE IZGUBILI SVOJ PONOS SERVERA!4 PUNE KUTIJUE MOJI STVARI 4 PUNE KUTIJE MOJI STVARI 4 PUNE MOJI STVARI SVE OŠLO U PROPAST!
Svi koji ste pokradeni dobit ce te stvari kad dodjem
Svi koji ste pokradeni dobit ce te stvari kad dodjem
Da al nezna das tom moze vratiti :(Svo to vrijem ulozeno u spiljama trezeci dijamante zlato itd.itd.itd.....svje je ošlo u :(Svo to vrijeme potroseno :( iZGUBIO SAM VJERU U BUREKCRAFT,A I VOLJU ZA SVE ;(Nadam se da cemo dobiti nazad!
Kad ce moj vip?
Cek da mamu zvrcnem :D
Kad ce moj vip?
eee donator krešala se wikedova stranica pa ti nemogu dat vip i pare su stigle ;)
Nema veze, kad stigneš. :)
Ovako ekipo. Razgovarah sa Ludim, dogovor je ovakav:
ChestLock ce biti stavljen.
PvP ostaje on
Svi koji nisu Vip gubit ce stvari kada umru. (klasika u survivalu, mada vam do sada nije bilo tako)
Novac od sada zaradjujete samo klanjem mobova.
Vipovi dobivaju multiple home set, ne dropanje stvari, novac, pristup /vip kitu svakih 96h.
Zelim vam ugodno igranje, nadam se da ce te biti strpljivi dok se sve napravi
Ovako ekipo. Razgovarah sa Ludim, dogovor je ovakav:
ChestLock ce biti stavljen.
PvP ostaje on
Svi koji nisu Vip gubit ce stvari kada umru. (klasika u survivalu, mada vam do sada nije bilo tako)
Novac od sada zaradjujete samo klanjem mobova.
Vipovi dobivaju multiple home set, ne dropanje stvari, novac, pristup /vip kitu svakih 96h.
Zelim vam ugodno igranje, nadam se da ce te biti strpljivi dok se sve napravi
Tako i treba! nice :D samo...dosta njih ima xray i slicne hakove...imaju skrivene chestove pune diamonda i raznih gluposti...i sve enchantano do maximuma :((( i onda idu i kolju bez milosti, kradu i sve to :(( nije fer...a ne mogu im se nac ti diamondi niti oduzeti enchantani itemi :(((...ili ih banat i nac cestove ili promijenit mapu kad se sve sredi :( mapa je vec unistena, a i svi mi smo vec unisteni :(
Možda da se povučete u dalja mjesta pa vas ne bi našli i ne bi vas pokrali.
ma to je najmanji problem...ali haxaju, pa imaju sve diamond enchantano do max...:( i nemos im nist
Sviđa mi se da cemo moci zakljucat chestove:D
a kad ce chestlock biti stavljen i kako ce se koristiti?
ma to je najmanji problem...ali haxaju, pa imaju sve diamond enchantano do max...:( i nemos im nist
Ako nisi znao da se sad iz orova dobiva exp a to je glavno u igrice da kopas trazis resurse ali nvm,ljudi si izgrade portale za nether pa ubijaju pigmanove koji izrazito daju velik broj exp eto im enchantane stvari ali to sto imaju x-ray si u pravu moram staviti anti x-ray program
Sviđa mi se da cemo moci zakljucat chestove:D
a kad ce chestlock biti stavljen i kako ce se koristiti?
ljepo zemis si sign i stavis ga na pod pa kucas [private] i toje to
Ako nisi znao da se sad iz orova dobiva exp a to je glavno u igrice da kopas trazis resurse ali nvm,ljudi si izgrade portale za nether pa ubijaju pigmanove koji izrazito daju velik broj exp eto im enchantane stvari ali to sto imaju x-ray si u pravu moram staviti anti x-ray program
bukkit server ? imam plugin za anti xray xD
Jeste li vi kupili igricu ili skinuli.
na ovom tu serveru nemoras imati kupljenu igricu da bi igrao. samo moras imat updateano na verziju 1.3.1 ili 1.3.2 i moras rec svoj ign da te mogu admini stavit na wl.
na ovom tu serveru nemoras imati kupljenu igricu da bi igrao. samo moras imat updateano na verziju 1.3.1 ili 1.3.2 i moras rec svoj ign da te mogu admini stavit na wl.
Imam problem bio sam si skinuo 1.1 ali htio sam igrat MP pa sam otišo nešto napravit prek Miineshaftera i sad mi neće upalit ni singleplayer i multiplayer.
Koliko pamtim, mineshafter pravis sa mailom na koji ti je minecraft.net acc i upisujes u profil isti taj nick. Ja imam premium tako da vise ne koristim mineshafter.
A dalje, imas minecraft temu...ovo je tema za server
E bili mi mogi poslat igricu ili reć od kud ste ju skinuli.
Ljudi jel moguce napravit doorlocka?i nesto da se kuce nebi mogle rusit?i kad ce chestlook biti za koristit?
Ne znam koliko je to pozeljno i zanimljivo, no evo anketa...ozbiljno razmislite jer ce tako bit
8 | chestlock |
---|---|
3 | lock na sve (vrata, chestove) |
3 | anti grief + lock |
6 | nista |
0 | nesto peto |
Ako kanite imati survival/pvp server onda chesdtlock ne dolazi u obzir.
Neznam dal se siečate (koji su igrali) na onom pvp faction serveru kojega je netko imao.
Nema smisla jer ako nekomu upadneš u kuću nemože mu ništa pokrast tako da...