BUG Online Game Server - BF:BC2 zaključana tema

poruka: 1.338
|
čitano: 313.006
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield: Bad Company 2, BUG Online mumble voice server
16 godina
moderator
RE: BUG Online Game Server - BF:BC2
Danny_HR kaže...

Prijatelji hvala na trudu, banner je odabran, i bit će postavljen uskoro.

Banner je napravio Miro i ovom mu prilikom zahvaljujem.

Mala korekcija - ja sam samo organizirao (kao pravi šef :) da banner napravi profesionalni dizajner, čovjek koji je dizajnirao i ovaj forum, Hrvoje Brekalo.

16 godina
neaktivan
BUG Online Game Server - BF:BC2

Možete li staviti i ovdje na forum da vidimo i mi ostali? Ja namjeravam slijedeći tjedan kupiti BF:BC2 upravo zbog "domaćeg" servera...

4chan always finds a way!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Miro kaže...
Danny_HR kaže...

Mala korekcija - ja sam samo organizirao (kao pravi šef :) da banner napravi profesionalni dizajner, čovjek koji je dizajnirao i ovaj forum, Hrvoje Brekalo.

Još bolje.

Ipak, hvala šefu (nije bez razloga Boss), ali i dotičnom gospodinu Hrvoju. :)

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Miro kaže...
Danny_HR kaže...

Još bolje.

Ipak, hvala šefu (nije bez razloga Boss), ali i dotičnom gospodinu Hrvoju. :)

aha znači to je taj boss... stvarno puno poznatih ljudi viđaš na tom server...

btw- ja stvarno rijetko kad upadnem, svaki put pogledavam dali ima slobodno mjesto i taman kad piše 32/31 idem uć i već me netko pretekne.

Steam: CRO Hellboy
15 godina
neaktivan

mislim da bih trebali pomoci dannyu da placa server (da da svako 1kn mjesecno skupilo bih se (kao sto je vec neko rekao))

bilo bi dobro da se na server stavi password i da mozemo uci samo mi ... mozda grijesim .. ali meni je totalno glupo igrati s nekim ciji jezik ne razumijem ...

4 0 hvala 0
15 godina
rebelsy kaže...

mislim da bih trebali pomoci dannyu da placa server (da da svako 1kn mjesecno skupilo bih se (kao sto je vec neko rekao))

bilo bi dobro da se na server stavi password i da mozemo uci samo mi ... mozda grijesim .. ali meni je totalno glupo igrati s nekim ciji jezik ne razumijem ...

Hehe, to sam i ja mislio da stavi password, pa da samo BUG-ovci imaju slobodan ulaz, ali onda bi mogla i pasti posječenost serveraNeodlučan Također se za financiranje slažem, pa čak i 10kn dat nije puno

15 godina
neaktivan
Trebali biste stavit (jos nisam nabavio igru) da forumasi (ili bar oni koji pomazu u odrzavanju) imaju privilegiju pri ulasku na server.
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
14 godina
neaktivan

Ljepo mu poštom 10kn svaki mjesec šaljemoSmijeh

xRALEx-BFBC2
14 godina
neaktivan
Nemem bfbc2 iako ga moram nabavit ali mi se na bf2142 isto dogadja pb me izbaci nakon10-30Sekundi???
16 godina

Po običaju jutarnji problemi sa serverima pojavili su se i danas.

Promijenio sam profile i zatražio promjenu mašine i sada bi trebalo biti sve ok. Nadam se.

09:06:56 clanforge_auto Failed to query server ( no query information )

09:06:56 clanforge_auto Server crashed ( signal: 0, exit: 1 ) auto restarting in 10 seconds

08:53:29 clanforge_auto Failed to query server ( no query information )

08:52:37 clanforge_auto Server crashed ( signal: 0, exit: 1 ) auto restarting in 10 seconds

08:29:03 clanforge_auto Failed to query server ( no query information )

08:27:30 clanforge_auto Server crashed ( signal: 0, exit: 1 ) crashes > 2 in 1800 seconds, shutting down

08:05:39 clanforge_auto Server crashed ( signal: 0, exit: 1 ) auto restarting in 10 seconds

08:04:58 clanforge_auto Possible crash ( missing process )

08:04:58 clanforge_auto Server had issues ( DOWN ) for 60 seconds ( Restarted 0 time(s) )

08:04:57 clanforge_auto Failed to query server ( no query information )

07:59:47 clanforge_auto Possible crash ( missing process )

07:59:45 clanforge_auto Failed to query server ( no query information )

07:59:41 clanforge_auto Server crashed ( signal: 0, exit: 1 ) auto restarting in 10 seconds

07:21:48 clanforge_auto Failed to query server ( no query information )

Dodajte svemu +1 na vrijeme. :)

Čisto da vidite aktivnost današnju. hehe

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.3.2010 10:20 (Danny_HR).

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

aaaa stara ekipa iz bf2 se danas skupila ... WZ,XII,CPU,LN Cool

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Server je posječen,hvala bogu neka se tako i nastavi...
16 godina

Danas opet 'Conquest' dan.

Inače, DICE je poduzeo neke mjere zbog rušenja servera, nepopularne doduše. Evo što kaže moj hosting provider.

Due to the continued issues with the EA master servers, DICE have requested we turn off servers which aren't actively being used by players.

As we want you guys to enjoy this excellent game with as little problems as possible, we are going to be turning off all servers which have had 0 players for over 8 hours.

Please note that this is a temporary measure, which we hope everyone will support; however we also appreciate that some of your may not want your servers turned off so if you would like exclude your server follow this simply process:-

Goto ClanForge -> Servers, select your server and Click Edit

Once in the edit screen configure your servers "Auto Restart Interval" to something other than None e.g. 1 Week

Save your server

Note: All restart intervals for BC2 have been reset so even if you already set this option you will need to set it again.

Just to confirm this will only effect servers if they haven't seen a single player for over 8 hours so there is no need to worry that your server will be turned off when its full.

Na svu sreću naš je server živahan pa smo sigurni. Let's keep it that way.

P.S. Za one koje je zanimao banner, pogledajte ga ispod. Još jednom, hvala Miri i gdinu Hrvoju.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.3.2010 8:52 (Danny_HR).

7 0 hvala 0
16 godina
protjeran
a1c2o3 kaže...

Nemoj zezat, i -=CPU=- je bio (moj bivsi klan)?

Hebemti krizu, sad si nemrem kupit zvijer koji bi prozvakala BC2 Plač

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
15 godina
neaktivan
MorciTheCroat kaže...
a1c2o3 kaže...

Nemoj zezat, i -=CPU=- je bio (moj bivsi klan)?

Hebemti krizu, sad si nemrem kupit zvijer koji bi prozvakala BC2 Plač

da,da Stinger i ekipa igraju

16 godina

Izabrani banner je dobar, ali mislim da je bilo boljih od nekih forumaša.

Lako je čovjeka sprdati, al aj mu daj 100kn
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
Dodinho kaže...

Izabrani banner je dobar, ali mislim da je bilo boljih od nekih forumaša.

Meni je ovaj banner lijep, samo bi bio još bolji, da onaj "BUG" je napisan istim stilom kao i pravili logo od BUG-a, onako pikseliziran da kažem. Onda bi mi bio još boljiSmijeh

16 godina

ZAMOLBA:

Molio bi članove koji igraju na našem serveru da se potrude da su ekipe uvijek brojčano balansirane odnosno da je broj igrača uvijek isti na obje strane.

Čak i sa stalnim posjetiteljima danas imam probleme i stalno moram upozoravati zato sam danas nekoliko puta kickao ljude, iste čak i više puta. A igrač pod imenom Modrić je dobio i ban na jednu rundu jer je bezobrazno mijenjao strane dok je na toj na koju je prelazio bilo bar 3 igrača više. Svjesno je to radio i nije ga bilo briga za fer play i balans.

Isti taj igrać kada to sljedeći puta bude radio dobiti će trajni ban.

Trudite se biti fer, molim vas, jer tako je veći gušt igrati, svima nama.

10 0 hvala 0
15 godina

Danas zaigra prvi put.Odlično se vrti na ovom serveru i svaka čast Danny-u.Bi li bija problem kad pogineš,postavit pogled o zbivanju na mapi ili gdje se spawnat u squadu.U igri na nišanu nikad svoj uvik vaš Dery_cro.Pozdrav!

Ovce moje mirujte u toru eto mene stižem na motoru
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.3.2010 14:05 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Još mali update usput. Server od sad ima uključen friendly fire, pa malo pripazite kamo pucate.

Ali veliko upozorenje, svatko koga ja ili netko od admina ulovi da je ubijao svoje radi vozila dobije instant ban.

5 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Banner je odlican, vidi se da je profi radio, ali

mozda samo kad bio u pozadini bila transparent magla (crven, bijeli, plavi) jer ipak da se malo vidi

da je to hr. server Cool

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
Danny_HR kaže...

Još mali update usput. Server od sad ima uključen friendly fire, pa malo pripazite kamo pucate.

Ali veliko upozorenje, svatko koga ja ili netko od admina ulovi da je ubijao svoje radi vozila dobije instant ban.

Nadam se da će se sad malo manje spammat sa gl-om, granatama i mortarom.

http://bfbc2.elxx.net/sig/detail5/pc/Kuky90.png
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.3.2010 15:40 (Jack Sparrow).
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Dok sam u helicu bio po meni su moji pucailiSmijeh

xRALEx-BFBC2
16 godina
Danny_HR kaže...

ZAMOLBA:

Molio bi članove koji igraju na našem serveru da se potrude da su ekipe uvijek brojčano balansirane odnosno da je broj igrača uvijek isti na obje strane.

Čak i sa stalnim posjetiteljima danas imam probleme i stalno moram upozoravati zato sam danas nekoliko puta kickao ljude, iste čak i više puta. A igrač pod imenom Modrić je dobio i ban na jednu rundu jer je bezobrazno mijenjao strane dok je na toj na koju je prelazio bilo bar 3 igrača više. Svjesno je to radio i nije ga bilo briga za fer play i balans.

Isti taj igrać kada to sljedeći puta bude radio dobiti će trajni ban.

Trudite se biti fer, molim vas, jer tako je veći gušt igrati, svima nama.

Jeli se moze iskljucit mogucnost prelaska na stranu koja ima više igrača od druge? Trebalo bi moći mislim, dosta igara ima to, pa i stari battlefield 2.

Danas je jedna strana odjednom imala 5-6 igrača više od druge, mislim da admini ne mogu stalno paziti na to, a nemože se pouzdat u poštenje igrača jer čini mi su danas htjeli stalno igrati attackera i mjenjali strane zbog toga stalno.

16 godina
Ja sam Modric i nisam opce gledal kolko ima na kojoj strani nego sam htel u defense jer igram tak da ostanem iza linije i tlacim ljude s leđa ;)

Osim toga igram na notebooku koji ima problema s driverima pa imam white screen of retardation pa mi slika stane na minutu dvije ffs.

Znaci ak idem krivo to nije namjerno i ak stojim ko da sam afk to je zato jer cekam da se prokleti notebook mrdne.
15 godina
Danny_HR kaže...

Uf friendly fire...moram sad pazit kad budem poprvaljao tenkove da me ne bi zgaziliBelji se 

I nadam se da bi to moglo pomoć da se smanji uporaba GL-a,  mislim da su napravili veliki fail sa njim. Pa pogledajte malo, assault ima 3 gadgeta: gl,shotgun, i smoke grenade. Neka mi netko kaže iskreno tko koristi to dvoje u igri intenzivno tko igra sa assaultom? Ako se ne varam, ne koristi nitko, a ljudi nemaju pojma kako smoke grenade može biti odličan, samo eto njub tub ftwViče Mislim da su trebali napravit da se GL zadnji otključa, prvi da je onaj shotgun, pa smoke, tako bi ljudi i to probali i koristili i sigurno bi bilo puno manje GL dosadnjakovića...

16 godina
Sir Vidara the XVII kaže...

Jeli se moze iskljucit mogucnost prelaska na stranu koja ima više igrača od druge? Trebalo bi moći mislim, dosta igara ima to, pa i stari battlefield 2.

Danas je jedna strana odjednom imala 5-6 igrača više od druge, mislim da admini ne mogu stalno paziti na to, a nemože se pouzdat u poštenje igrača jer čini mi su danas htjeli stalno igrati attackera i mjenjali strane zbog toga stalno.

Na žalost ne može se isključiti. :(

16 godina
Danny_HR kaže...

Baš sam bio ušao u tenk i furim ja naprijed kad ispred mene iskoče 2 lika iz teama preko kojih sam samo preletio jer nije bilo šanse da se zaustavim i naravno to je bilo 2 team killa. Zbog ovoga bi zamolio ljude da malo paze od sada s vožnjom, a i također da ljudi paze kuda idu te da ne iskaču kao ludi pred tenkove i druga vozila.

16 godina
protjeran

Sad sam odigrao par partija, neke su bile odlicne, a neke uzas boli glava - nije mi previse bitno ako gubim dok god se igra koliko toliko smisleno. Primjetio sam da ekipa uglavnom uzme vozilo i otpici solo sto me bas zivcira, pokazuje koliko im je stalo do timskog rada. Najbolje mi je bilo dok sam bio u squadu sa ''kucistem''(mislim da je to TopForumas), svaka cast na timskom shpiritu :) . I da, ne moze se ne primjetiti da je ukljucen FF Belji se

Nobody expects the Spanish inquisition!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ma nije loše sa FF-om, samo se dogodilo da su me par puta suborci ubili ali sam i ja jednog "slučajno" skinuo, imao je malo healtha, taman mi na ciljnik naletio...Nevinašce

@baklava: hehe bio je dobrih partija, čak smo mi par puta i pobijedili ako se ne varam xD. Bili ste tvrd orah, a naši baš i nisu bili od voljeBelji se Al ajde 2 dog taga sam ti uzeoCool

Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield: Bad Company 2, BUG Online mumble voice server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice