BUG Online Game Server - BF3 zaključana tema

poruka: 1.052
|
čitano: 170.207
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield 3, BUG Online mumble voice server
14 godina
neaktivan
Re: BUG Online Game Server - BF3
Evo ja sam, ako server bude ziv mogu se naci negdi u Zagrebu na cevapima .. Da vidimo tko je tko.. :)
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
13 godina
neaktivan
BUG Online Game Server - BF3

50 kn od mene isto.

Što se pravila tiče, ostavi onako kako je bilo na prijašnjem bug serveru (onom na kojem se igralo CQ64) i sve 5!

KILL! Have no fear!
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja isto poslao....i bilo bi fakat super da se nađemo.

You should never underestimate the predictability of stupidity
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.9.2012 20:59 (Zero2).
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Pustio i ja 4 eurića. Ajmo dečki i cure (bar se nadam da ih ima), ne pušite jedan dan, rađe uložite 20 kuna u server, zdravije je i zabavnije.

Moj PC  
5 0 hvala 1
13 godina
Danny_HR kaže...

Uzeo bih kod Multiplaya. Diabolic je okej da uzimam u Hrvatskoj, ali je skup. Ako već uzimam u Frankfurtu, onda bolje da bude veći host poput Multiplaya s kojim sam uvijek imao dobra iskustva, a koji ionako hosta sve službeno za EA.

Koliko je novcana razlika izmedju Multiplaya i servera u Hrvatskoj?

I da li te sto kosta jedan mjesec probat jedan, a drugi mjesec drugi? Tj, dal "potpisujes" na vise mjeseci?

Jer mi razlika u Pingu izmedju 15 i 50 kod Battlefielda 3 zvuci jako puno. Skoro svaka prica o boljim svjetskim igracima ii njihovim videima zavrsi s pricom "Da, al oni imaju xx ping..."...

A sto se tice losih iskustva iz BFBC2, jesi isprobao MC-ov i CROG-ov server u HR?

Meni, a cini mi se i ostalima, radi savrseno glatko.

Samo moja ideja :)

Btw, nemam PayPall ni internet bankarsto. Koja je najbolja ideja da ti uplacujem?

Ici do banke ili Poste?

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
17 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Koliko je novcana razlika izmedju Multiplaya i servera u Hrvatskoj?

I da li te sto kosta jedan mjesec probat jedan, a drugi mjesec drugi? Tj, dal "potpisujes" na vise mjeseci?

Jer mi razlika u Pingu izmedju 15 i 50 kod Battlefielda 3 zvuci jako puno. Skoro svaka prica o boljim svjetskim igracima ii njihovim videima zavrsi s pricom "Da, al oni imaju xx ping..."...

A sto se tice losih iskustva iz BFBC2, jesi isprobao MC-ov i CROG-ov server u HR?

Meni, a cini mi se i ostalima, radi savrseno glatko.

Samo moja ideja :)

Btw, nemam PayPall ni internet bankarsto. Koja je najbolja ideja da ti uplacujem?

Ici do banke ili Poste?

Razlika je dosta velika. Oko 100 kuna.

Nema nikakvog potpisivanja na više mjeseci, sve se može mijenjati. Međutim mislim da previše kredita daješ pingu. Razlika između 15 i 30 nije tako velika kako ekipa voli prikazivati. :)

Možeš do banke ići, pošta ti uzima proviziju.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
16 godina
Bug server je uvjek bil najbolji. Ako placaju i oni tvoji srakari placam i ja. Posalji mi PP, placam u pošti, dam odma 100 kn za par mjeseci. I stvarno treba imat zivce za natezanje s ovim hebivetrima, svaka ti s cast. Ak dokuris u 4M ili na Špancirfest sutra placam cugu
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ivanec kaže...
Bug server je uvjek bil najbolji. Ako placaju i oni tvoji srakari placam i ja. Posalji mi PP, placam u pošti, dam odma 100 kn za par mjeseci. I stvarno treba imat zivce za natezanje s ovim hebivetrima, svaka ti s cast. Ak dokuris u 4M ili na Špancirfest sutra placam cugu

pa 4m je u petrijancu!?!

16 godina
moderator
xyan kaže...

pa 4m je u petrijancu!?!

Ma pusti ga,vidiš da je opet pijan.{#}

سمندری ڈاکو
16 godina
pirat kaže...
xyan kaže...

pa 4m je u petrijancu!?!

Ma pusti ga,vidiš da je opet pijan.{#}

to sam tak napisal da svima bude razumljivo?

jer pirat i ekipa tam briju

neko vrijeme je dany pekel odojke, bar sam takvu dojavu imal

16 godina
neaktivan

I ja pripomognem, nije problem.

Bilo bi dobro da mozda napravis anketu, hocemo li uzeti u HR i dalje server?

Ne bi nikako trebao biti problem skupiti pare, ima nas i za bacanje.

ajde da odmah i anketu rijesimo :)

8 server u RH - platit cu i vise
33 server van RH - jeftinije je
0 server u RH - ne mogu placati
1 server van RH- ne mogu placati
[M|C] ex_Co7
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.9.2012 16:48 (Co7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

I Danny kolko si para skupio?

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
oo7 kaže...

I Danny kolko si para skupio?

Bit će dosta, izgleda. Samo se nadam da će takav odaziv biti i ubuduće. Ne znam točnu cifru trenutno jer su neki uplaćivali na tekući, pa će se to vidjeti tek sutra. Na PayPal je sjelo 27€.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
17 godina
neaktivan

Hej ekipa. Hvala na jako velikom interesu koji ste pokazali. U ovom trenutku na PayPalu leži nešto sitno više od 30€, a na tekućem je nešto sitno manje od 30€. Ovime zatvaram donacije za ovaj mjesec. Preostali iznos ćemo uplatiti Dado i ja.

Iako je iznad pitao Dražen, pitat ću ja ponovo. Budući da se prikupilo puno više nego što sam se nadao (nadam se da će takav odaziv biti svaki mjesec dok se igramo), postoji mogućnost da ipak uzmemo server u HR.

Naime, ako bih uzimao u Frankfurtu uzeo bih server kod Multiplaya. Jednostavno, više godina surađujem s njima i nisam imao negativna iskustva. Debranded server od 64 slota na mjesec dana tamo košta nešto više od 76€. S druge strane, Diabolicov server u Hrvatskoj je 83€. Znači 7€ više. 

Budući da je odaziv za donacije toliko dobar neće biti problem odvojiti tu dodatnu cifru za server u Hrvatskoj ako vam to znači. 

Samo prije ankete da ubacim svoj stav, koji je podijeljen. Iako je ideja o niskom pingu opasno primamljiva, bojim se da bi lokacija u HR mogla drastično utjecati na broj posjetitelja van naše regije. Zašto je to bitno? Iako smo relativno velik community nismo svi uvijek online, pa samim time ne možemo održati server punim. Pomalo sam neodlučan kod toga, pa eto, odlučite vi. :)

Lokacija servera?

8 Zagreb - Hrvatska
41 Frankfurt - Njemačka
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.9.2012 8:56 (Danny_HR).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bemti ne mogu glasati preko moba.. Ali bi moj glas isao za strani server, jer smo mi imali uzasna iskustva sa RH serverima od diabolica... I server u njemackoj bi jamcio skoro uvijek pun, dok bi hr server zjapio prazan cim bi ekipa izasla.. Ovo govorim iz iskustva sa rentanjem servera, a ping koji je mozda veci za 10-15 nije primjetan.. Pogotovo ako bi bila dobra masina na kojoj bi radio u njemackoj...
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
neaktivan

vise ni sam bog ne zna sta je krivo, a sta dobro u ovoj igri. Jucer smo igrali na CHC-ovom war serveru, i mada je ping bio 25, netlag je bio za ubiti se. Hitreg u K*, pucas, puska ti pocne trokirati, pogadjam lika, hitmarkova za korpu, on se okrene strusi me odmah...ne znam kaj da velim, osim da sam BF deinstalirao. ne znam, mozda je do naseg neta? ali ne moguce je onda na jednom serveru funkcionirat normalno, a na drugo "boljem" ne...

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.9.2012 9:47 (xyan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
xyan kaže...

vise ni sam bog ne zna sta je krivo, a sta dobro u ovoj igri. Jucer smo igrali na CHC-ovom war serveru, i mada je ping bio 25, netlag je bio za ubiti se. Hitreg u K*, pucas, puska ti pocne trokirati, pogadjam lika, hitmarkova za korpu, on se okrene strusi me odmah...ne znam kaj da velim, osim da sam BF deinstalirao. ne znam, mozda je do naseg neta? ali ne moguce je onda na jednom serveru funkcionirat normalno, a na drugo "boljem" ne...

Ma to su standardne BF 3 mušice. Sasipaš cjeli šanžer metaka u nekoga uzmeš mu jedva 2% healtha, a on se ladno okrene i s tri metka te ubije.

14 godina
neaktivan
Hummer kaže...
xyan kaže...

Ma to su standardne BF 3 mušice. Sasipaš cjeli šanžer metaka u nekoga uzmeš mu jedva 2% healtha, a on se ladno okrene i s tri metka te ubije.

puknem lika magnumom na warmupu i nakon 3 sec dobim hitmark...s time da to znam jer u tom trenutku nisam imao nikakvo oruzje u rukama...

14 godina
neaktivan
xyan kaže...
Hummer kaže...
xyan kaže...

puknem lika magnumom na warmupu i nakon 3 sec dobim hitmark...s time da to znam jer u tom trenutku nisam imao nikakvo oruzje u rukama...

Znam da je off...i nadam se da mi nebude moderator lalu zalijepil ali ponekad si u  BF3 ja ovak metke zamišljam:

You should never underestimate the predictability of stupidity
17 godina
neaktivan

Prijatelji i suborci. Jako mi je drago što vas opet mogu pozvati na ultimativnu tabačinu na našem BF3 serveru.

Prije svega želim zahvaliti svima koji su financijski pomogli omogućili otvaranje servera. Svoj su novac u ovu svrhu donirali:

BDS

ovajonaj

Luka Ivanković

AL13N13

simeparanoja

Zero2

Hrxxx

desh

Soldier977

ivanec

animosity_frenzy

Co7

dejo6

pasko

mrfloyd

ceco22

Hvala vam još jednom.

A sad da pređemo na stvar. Server je, po dogovoru, 64 slotni, smješten u Frankfurtu. Trenutno vrti vanillu i B2K, a nakon izlaska Armored Killa vrtit će to.  Po običaju, za sve probleme obratite mi se ovdje. Detalji o serveru su ispod.

Ime servera: Bug Online Game Server

IP adresa: 85.236.105.7:19767

Broj slotova: 64

Link na Battlelog stranicu servera!

Link na Gametracker stranicu servera!

Uživajte.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.9.2012 14:49 (Danny_HR).

73 0 hvala 39
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Prijatelji i suborci. Jako mi je drago što vas opet mogu pozvati na ultimativnu tabačinu na našem BF3 serveru.

Prije svega želim zahvaliti svima koji su financijski pomogli omogućili otvaranje servera. Svoj su novac u ovu svrhu donirali:

Znači uspjeli smo {#}

Baš mi je drago da smo se složili i uspijeli odraditi ovo.

Vidimo se preko nišana   {#}

17 godina
neaktivan

Tnx Danny i svima ostalima.

Idemo pucat! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo sad mi se skida BF3 sa origina, ali me zanima, je li taj server samo BtK ili i obicni BF3?

R.I.P. Neil Armstorng 1930.-2012. That's one small step for [a] man, one giant leap for mankind.
Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
VALVE kaže...

Evo sad mi se skida BF3 sa origina, ali me zanima, je li taj server samo BtK ili i obicni BF3?

jedno i drugo. ak dodje na BTK mapu onda te izbaci

17 godina
neaktivan
VALVE kaže...

Trenutno i jedno i drugo. Nakon izlaska Armored Killa vrtit će samo to neko vrijeme, dok se ne dogovorimo drugačije.

13 godina
neaktivan

Evo i ja bi nešto donirao, onoliko koliko mogu, pa ako može neko reć koliko dođe server na mjesec(ili koliko već se plaća) pa da znam koliko bi bilo dovoljno.

R.I.P. Neil Armstorng 1930.-2012. That's one small step for [a] man, one giant leap for mankind.
Moj PC  
1 1 hvala 1
17 godina
neaktivan
Nema potrebe trenutno. Bit će obavijest ovdje pred istek najma, za 30 dana.

Hvala ipak.
14 godina
neaktivan
Joj jedva cekam da zaigram sa domacom ekipom i jos kada uzmem novi comp koja ce to uzivancija biti,samo mi krivo sto sam zakasnio na donacije ovaj mjesec al eto.
LoL-scarface797(EU-West)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Hel jea danny vidimo se !
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield 3, BUG Online mumble voice server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice