Borderlands

poruka: 286
|
čitano: 102.078
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Borderlands
ranko091 kaže...

Ja evo danas prešao Playthru 2... lvl 50... i mogu reć igra je u onlineu predobra... naročito ako se igra cijela ekipa s istim levelima, čim je neko 2 ili 3 levela jači nevalja.

Evo sad čekam frenda da uzme igru pa ćemo od lvl1 polako... možda skupimo još nekog pa udri... ipak je u četvero najteže i najbolje.

Same pohvale imam... ali nije za 10 nego za 9/10... ima par monotonih sitnica.

E da nemojte sami igrat igru, jer je glupo... online obavezno!

Slažem se!

Dobro je igrati solo al zakon je igrati online!

Možete igrati i sve solo naravno, ja sam većinu toga al online igramo najteža podružja....

Evo od maloprije, online:

igra rula maksimalno igra rula maksimalno
sad je kolinje :) sad je kolinje :)
You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
16 godina
neaktivan
Borderlands

čovječe izgleda da svi igraju online... morat ću i ja samo ne znam kako jer nikada nisam igrao igre preko online jer sam to weak za tako nešto, ovako sam, sam odigrao kompletnu igricu, lvl 37 (titan class mod), 2 i pol miljuna dolara i sad polako rješavam one challenge u igrici, počinje mi malo bit dosadno al nema veze... ako uspijem skužit kako se igra online mozda se uključim sa vama, vidim iz priloženog da je jako zabavno i prej... sve u svemu možda se i vidimo... pozdrav svima

MBO: Gigabyte EP35-DS3P, CPU: C2D 7200 2.53GHz, MEM: OCZ Platinum XTC 1000MHz 2x2GB kit, HDD: 2x500GB Seagate, 2x750GB Samsung, 1x640GB Samsung, KUĆIŠTE: TT Armor, PSU: OCZ GameXtream 700W, VGA: Power
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Borderlands

Kako ubit Boneheada?Neodlučan

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
big_guy kaže...

Ni ja ga neznam rijsiti.

Jednostavno je pretezak.

Igra je vrlo okrutna.

Ove "obicne"likove ubijam kao iz sale dok se sa ovim vragom moram muciti

Luckyluke!
16 godina
odjavljen
Borderlands

olovom! ; )

JESUS SAVES!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Borderlands

Upucaj ga prije nego on tebe :). Kao sto sam u litaniji spomenuo, prilicno lako ga je, samo trebas vremena. Kada izadjes iz Pyrestone-a put prema njemu je desno pa kroz onaj relativno uski prolaz. Prvi put sam ga probao snipati od tamo pa sam imao jedan respawn :P. Drugi put sam tamo otisao i popeo se na mostic iznad ulaza, to je lijevo kada dodjes do tog kampa. Ravno je "dvoriste", desno je isto neka rampa, a lijevo je rampa nad ulazom. Oni su bili dolje, a ja sam se gore sagnuo ispod ograde pa nisu mogli pucati po meni, samo bi se ustao, podijelio metke iz snipa i onda opet dolje na reaload. I tako dok ih sve nisam potamanio.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.11.2009 22:14 (Solo761).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Borderlands

Problem je što nemam snipera....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Borderlands

Ne mora biti sniper, moze bilo sto s cim ga mozes pogoditi. Meni je to bilo sa snipom najlakse jer imam zoom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Borderlands

ma kakav sniper... teska artiljerija... udri sve sto imaš po njemu... smlavis 1000 metaka i past će... i zamisli tek kako je onda kad vas je četvero i kad ima 4 puta više healtha. onda je mučenje, i revivanje prijatelja svako malo...

Athlon X2 4800, 4Gb mem, 8800gts, logitech z-5500
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Borderlands

prešo igru prije tjedan dana i jako mi se svidila
hoce tko co-op s menom nek mi se javi :D

Najnovija fora u 2r. srednje BOG SVE VIDI BOG SVE ČUJE!
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.11.2009 17:53 (TopForumaš).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Borderlands

Slab interes ja nekak za ovu mega igru!

Trenutno sam lvl 30, Berseker class.

Baš sam prošel do sad uvjerljvo najtežu i iritantniju misiju u Old Havenu, ko je bil tam zna o čemu govorim.

Sad su tek do izražaja počele dolaziti pojedine karakteristike lika (kod mene recimo Bersek skill) i klase, oružja i njegovih mogućnosti te oklopa i njegovih karakterisitka.

Prošel granicu od jednog dana igranja, za sad imam 25 i pol sati gameplaya.

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Armor kaže...

Baš sam prošel do sad uvjerljvo najtežu i iritantniju misiju u Old Havenu, ko je bil tam zna o čemu govorim.

Sad su tek do izražaja počele dolaziti pojedine karakteristike lika (kod mene recimo Bersek skill) i klase, oružja i njegovih mogućnosti te oklopa i njegovih karakterisitka.

hiperbola,jelda?

dobra je ali mega bas nije.

inace pogledaj koju recenziju...

ja sam level 10 i jos stojim na bone headu.

nemam neke zelje za igru jer je dosta monotona i ubrzo dosadi ako se igra SP za MP neznam,nisam probao.

Luckyluke!
17 godina
luckyluke kaže...
Armor kaže...

hiperbola,jelda?

nemam neke zelje za igru jer je dosta monotona i ubrzo dosadi ako se igra SP za MP neznam,nisam probao.

Uopće nije monotona...pogotovo kad kombiniraš single sa offline i online igranjem.

Kaj će mi recenzije kad sam vidim kako je igra mega Namigiva

Ti sa lvl 10 ionak malo toga znaš (mislim doslovno na razvoj događaja i iteme koje dolaze), prava akcija počinje baš tu negde, sa lvl 28+

Igraj pa budeš videl o čemu govorim ;)

16 godina
odjavljen
luckyluke kaže...
Armor kaže...

hiperbola,jelda?

nije valjda da se orijentiras samo po recenzijama!?to je totalno nebitno i nadasve subjektivno! samo ako nesto TI vidis,odigras onda mozes dati objektivnu ocjenu ali ta ista vrijedi opet samo za tebe(nekom drugom nece biti toliko dobra ili losa) moras uzet u obzir da svi imaju drukcije pojmove i drugacija razmisljanja! npr. meni je fallout3 i bioshock sranje ali nekom drugom su to zakon igrice i to postujem! a sto se tice borderlandsa ja sam je odigrao u SP i uopce mi nije bila dosadna i vuce me da je opet prolazim ali u MP!

JESUS SAVES!!!
15 godina
neaktivan
Borderlands
http://max.tportal.hr/Borderlands-Video_6023_0__0.aspx
evo laušove recenzije i njegove ciničnosti o "nemaštovitosti igre"
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Borderlands

a jbg! nismo svi isti! ko ga je8e! meni je igra zakon boli me kita sto drugi kazu

JESUS SAVES!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Borderlands

tip je igrao samo SP... propustio je najbolje... Multiplayer... za snigle player je i meni igra malo sugava... npr. ubiti lvl51 pauka badass je nemoguce, ako ti nema nekog da ga opuca s leda... cisto primjera radi, i onda poludis.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Borderlands

Je netko sad za online?

Nick mi je Armornator pa me dodajte za frenda, poželjno je da tu napišete svoj nick, da se zna.

Ajde ja čekam, ko je za?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Armor kaže...

Je netko sad za online?

Nick mi je Armornator pa me dodajte za frenda, poželjno je da tu napišete svoj nick, da se zna.

Ajde ja čekam, ko je za?

pa ja sam za co-op

postao sam par postova prije to zar ne vidis dobro?

17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

Preloša recenzija...Bugov? nijedan vidio. Grafika? Ma ovaj Lauš se pogubio skroz...

16 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...
TopForumaš kaže...

Preloša recenzija...Bugov? nijedan vidio. Grafika? Ma ovaj Lauš se pogubio skroz...

A čuj... svatko ima pravo na mišljenje... ja npr. mislim da je igrat WOW gubljenje vremena... ali eto ima 11 milijuna koji ga igraju. i šta onda reći. Svako ima svoj ukus.

Jedino mi se ne sviđa kad netko vrijeđa umjesto da daje konstruktivnu kritiku. tako da dokle god se ostaje samo na kritici, ja nemam ništa protiv takvog čovjeka.

17 godina
M_dipl. kaže...

Evo igrao sam borderlands sat vremena danas, i svakim sam satom igre sve više i više nabrijan za nastavak, sad sam lvl 9, ubio sam onog bonehead-a na najsmiješniji način na svijetu /spoiler/ - iz svoje baze, tj. iz onog firestone sam ih sve gađao sniperom i nekim shotgunom što mi ga je onaj invalid dao. Jednostavno sam stao na neku platformu (odmah pokraj onog dućana sa oružjem, neki puteljak vodi do ograde koja dijeli firestone sa njihovom bazom, inače se može doći i zaobilaženjem odmah kad se iz firestona izađe desno je taj zaobilazni puteljak) i taktikom - skoči, naciljaj, pukni i bogami nakon desetak minuta skakanja da vidim iznad ograde i pucanja u skoku (i 3 deploy-ana turreta koji su iz skoka pali na ogradu - taman da pucaju po njima :D) sam ga skinuo, onda samo okružio, došao do njihove baze i pokupio ono neko sranje.. stvarno sam oduševljen igrom, a zasada sam samo SP igrao.

Mastovito rjesenje, toga se nisam sjetio :). Zparavo, onda nisam ni znao da ga od Pyrestone dijeli samo ta ograda :).

ranko091 kaže...
mislav_01 kaže...
TopForumaš kaže...

A čuj... svatko ima pravo na mišljenje... ja npr. mislim da je igrat WOW gubljenje vremena... ali eto ima 11 milijuna koji ga igraju. i šta onda reći. Svako ima svoj ukus.

Jedino mi se ne sviđa kad netko vrijeđa umjesto da daje konstruktivnu kritiku. tako da dokle god se ostaje samo na kritici, ja nemam ništa protiv takvog čovjeka.

Ha gle, realno svaka igra je gubljenje vremena, uvijek ce se naci netko i reci da je glupo na to trositi vrijeme ako mozes npr. kopati kanale i zaraditi novac. Isto tako i gledanje TV-a. Nijedno nije produktivno. No kada bi samo radio/ucio bi brzo prolupao, osim u slucaju ako ti je bas taj rad/ucenje pojam zabave :).

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Borderlands

Evo završil sam danas Playthrought 1 sa lvl 36.

Nisam mogel odoljeti, a da ne krenem u Playthrought 2... :)

I evo, već je ponoć, a ja lvl 38 (i pol).

Super je sad, vrlo izazovno, sad su svi protivnici lvl 35 +.

Questove sad riješavam detaljno i temeljito, iako nisam ni u 1. puno propustil.

Uglavnom, po 2. puta sredil sam Bone Heada i sad obavljam neke side questove pa na Sledgea...

Kaj drugo reći nego, nemam pojma kad me je zadnji put neka igra držala više od 5-10h, ova me drži već 35 i to u kratkom vremenu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ranko091 kaže...
mislav_01 kaže...
TopForumaš kaže...

Da samo sto ukus i objektivna recenzija nisu jedno te isto Namigiva

Imam ja snipera i solidera lvl 37 i onda je doso dragon age i jednostavno se ne mogu od tog odljepit. Ali svakako se vracam u borderlands cim lega kupi igru pa cemo prat skupa

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.11.2009 0:18 (mislav_01).
16 godina
neaktivan
Armor kaže...

Evo završil sam danas Playthrought 1 sa lvl 36.

Nisam mogel odoljeti, a da ne krenem u Playthrought 2... :)

I evo, već je ponoć, a ja lvl 38 (i pol).

Super je sad, vrlo izazovno, sad su svi protivnici lvl 35 +.

Questove sad riješavam detaljno i temeljito, iako nisam ni u 1. puno propustil.

Uglavnom, po 2. puta sredil sam Bone Heada i sad obavljam neke side questove pa na Sledgea...

Kaj drugo reći nego, nemam pojma kad me je zadnji put neka igra držala više od 5-10h, ova me drži već 35 i to u kratkom vremenu.

ja sam završio prije par dana Playtrough 1 i naravno kao real fanatic Smijeh krenuo sam na playtrough 2 samo što je sada 5 i pol ujutro, a ja igram negdje od ponoći i mislim nekako da bi trebao ići spavat i ugasiti taj frikin BORDERLANDS....aaaaaaaaaaaaaaaaa.....

protivnici su sad stvarno teški, ja sam na lvl 40 i pol, a najviše me hebu oni fakin skagovi, pogotovo oni lvl 39, 40, čovječe kako ih je teško ubiti... BTW našao sam Shield, pazi ovo Capacity 1029, Recharge Rate 139 sec, stvarno je ludnica, al moram imat lvl 43....Belji se

Ma šta ja to koji k..... još pišem, idem spavat, čovječe.... LAKU NOĆ SVIMA Smijeh

MBO: Gigabyte EP35-DS3P, CPU: C2D 7200 2.53GHz, MEM: OCZ Platinum XTC 1000MHz 2x2GB kit, HDD: 2x500GB Seagate, 2x750GB Samsung, 1x640GB Samsung, KUĆIŠTE: TT Armor, PSU: OCZ GameXtream 700W, VGA: Power
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.11.2009 5:39 (XIII).
17 godina
XIII kaže...

ja sam završio prije par dana Playtrough 1 i naravno kao real fanatic Smijeh krenuo sam na playtrough 2 samo što je sada 5 i pol ujutro, a ja igram negdje od ponoći i mislim nekako da bi trebao ići spavat i ugasiti taj frikin BORDERLANDS....aaaaaaaaaaaaaaaaa.....

protivnici su sad stvarno teški, ja sam na lvl 40 i pol, a najviše me hebu oni fakin skagovi, pogotovo oni lvl 39, 40, čovječe kako ih je teško ubiti... BTW našao sam Shield, pazi ovo Capacity 1029, Recharge Rate 139 sec, stvarno je ludnica, al moram imat lvl 43....Belji se

Ipak ima ljudi koji aktivno igraju Borderlands :)

Naravno da se ide ponovo, a čeka se Playthrought 3 - tada su svi protivnici lvl 48 + i ostavljaju hebeni loot...

Kaj se tiče skagova - nabavi si neki SMG (bolje njega) ili sačmu sa vatrenim efektom i da vidiš, padaju ko od šale.

Imam i ja jedan štit od 850 i 75 al koristim jedan drugi od 590/136.

Čekam neki sa malo boljim health regenerationom.

15 godina
neaktivan
Borderlands

pozdrav,

imam jedan problem. prije par dana sam instalirao igru i sve mi se cinilo ok. stigo sam do level 7. No kad sam izaso iz igre i ponovo htio uci jedina opcija je bila new character. reinstaliro sam, ni ista stvar. s kojim god likom krenem na kraju nije nista sejvano. koristim w7. probo sam i sa instalacijom na drugu particiju no nista. ako ko moze pomoc? hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
big_guy kaže...

pregazi ga s autom!

15 godina
neaktivan
window-u-sobi kaže...
big_guy kaže...

pregazi ga s autom!

nemoguce je autom uci u taj mali skuceni prolaz koji vodi do boneheada

bonehead se najlakse killa kad ste veci lvl nego sto misija zahtijeva

16 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...
window-u-sobi kaže...
big_guy kaže...

pregazi ga s autom!

nemoguce je autom uci u taj mali skuceni prolaz koji vodi do boneheada

bonehead se najlakse killa kad ste veci lvl nego sto misija zahtijeva

gle neznam, ali ako mislite na onog bonehead-a u arid badlandsu (šta ja znam veliki je svijet, možda ih ima dvojca...), onda se ja mislim može uči zato što sam ja uspio.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice