Borderlands

poruka: 286
|
čitano: 102.080
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Borderlands

znate mozda kad izlazi mad moxxi underdome dlc za pc?

dr.neds zombie island sam jos odavno prešao tak da bi htio jos malo nove borderlands akcije

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Borderlands

Izasao je prije cca tjedan dana.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
RE: Borderlands
Solo761 kaže...

Izasao je prije cca tjedan dana.

aha thx sad tek vidim da je k slovencima stigo Namigiva (znate na sto mislim)

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
17 godina
neaktivan
Borderlands

Što donosi taj Moxxi?

Čini mi se nekakav storage sistem novi..

I da, jesam to samo ja, ili su strojnice na autima jako neprecizne? Postoji kakav patch/mod koji to popravlja, tj. poboljšava preciznost i povećava firerate strojnica?

/| ACTA NON VERBA |\
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

eeee kak mogu igrati multiplayer na borderlands-u?

udem u online, pa join game, pa onda pise no servers found

igrica nije original

PSN ID: martin_ZG
16 godina
protjeran
martinzg kaže...

eeee kak mogu igrati multiplayer na borderlands-u?

udem u online, pa join game, pa onda pise no servers found

igrica nije original

Skineš Garenu, joinaš se u borderlands room i onda pokreneš igru preko garene i igraš online...

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
15 godina
neaktivan
Borderlands

to je to care, hvala puno

PSN ID: martin_ZG
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Borderlands

Ovako ja i jedan prijatelj zelimo igrat borderlands onako zajedno na misije al da nam nitko drugi ne ulazi pa smo skinuli garenu kako sam procitao par postova prije.e sad mi se registriramo dodamo se kao prijatelje i idemo Game>Borderlands>europe room 3 i idemo start game,nakon sto nam ude u borderlands mi krecemo startat server probali mi online i lan al nemozemo se naci,mozemo naci neke druge igrace ali mi ocemo igrati sami.Molim vas pomozite sto da radimo

mp14
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.1.2010 21:54 (lamborghini murcelago lp640).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lamborghini murcelago lp640 kaže...

Ovako ja i jedan prijatelj zelimo igrat borderlands onako zajedno na misije al da nam nitko drugi ne ulazi pa smo skinuli garenu kako sam procitao par postova prije.e sad mi se registriramo dodamo se kao prijatelje i idemo Game>Borderlands>europe room 3 i idemo start game,nakon sto nam ude u borderlands mi krecemo startat server probali mi online i lan al nemozemo se naci,mozemo naci neke druge igrace ali mi ocemo igrati sami.Molim vas pomozite sto da radimo

napravite private

16 godina
neaktivan
Borderlands

pokusali smo ali opet se ne nademo ono on mene pozove i stalno connection timed out 

mp14
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kako da mi to sada izvedemo !!

16 godina
protjeran
Borderlands

Da hostaš igru moraš imaat otvorene određene portove. Ne znam koje ali malo proguglaj pa nađi.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Borderlands

Razmisljam da nabavim igru.

Dvoumim se izmedu PC i PS3 verzije.

Smatram da je FPS-ove lakse igrati na tipkovnicu i misa, ali mozda je to osobno misljenje, jer sam jednostavno los u igranju FPS-ova na gamepad Sramim se.

Posto ovo nije cistokrvni FPS, vjerujem da bi se dalo s gamepadom.

Zanimaju me dojmovi ekipe koja igra s gamepadom.

Naravno, ako igrate MW2 na PS3 s gamepadom, onda ste "way over my league" Namigiva.

Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Borderlands

evo došao do kraja igre ubio zadnjeg bossa i pitanje šta sad?

Level 36 sam i što trebam radit da dođem do 50 levela, riješio sam sve one bounty board misije

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Magnum1654 kaže...

evo došao do kraja igre ubio zadnjeg bossa i pitanje šta sad?

Level 36 sam i što trebam radit da dođem do 50 levela, riješio sam sve one bounty board misije

Igraj preko neta, riješi Dr. Ned's Zombie Island expanziju..Smijeh

16 godina
protjeran
Borderlands

Zbog relativno negativnih recenzija, bijah vrlo skeptičan prema ovoj igri.   Međutim, kad sam je isprobao, isprva sumnjivog stajališta, vrlo brzo sam postao oduševljen.

FPS-RPG koncept savršeno funkcionira.   Cel-shaded grafika izgleda predivno.

Trenutno sam lvl 15, i igra mi još uvijek nije nimalo dosadila.   Po meni, Borderlands je sve ono što je Fallout 3 (tj. Foblivion kako ga volim nazivati) trebao biti, samo još dodatno nabrijan na akciju.

Mislim da ovu igru možete ili voljeti ili mrziti, sredine nema....

Uglavnom, definitivna preporuka barem za isprobati, za sve one koji vole dobre akcijske RPG-e ali i FPS-ove

Hedonism Is My LifeStyle

6 0 hvala 0
15 godina
Borderlands

ima koga da igramo od pocetka s ova 3 dlc-a, bas mi se igra a neda mi se alone

ne budi ono sto jesi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Borderlands

hm, mogu li se igrati DLC ako igra nije original ?

Hedonism Is My LifeStyle

0 0 hvala 0
15 godina
l)oolvl kaže...

hm, mogu li se igrati DLC ako igra nije original ?

mogu

ne budi ono sto jesi
15 godina
Borderlands

Instalirao igru, kopirao svaki DLC po uputama i na kraju mi svaki puta baci ovo prije pokretanja igre...i tako par puta moram "kliknit" OK te se igra nakon toga normalno pokrene:

http://www.imagesforme.com/show.php/1006616_Untitled.jpg

Ima netko ideju kako to sredit tj. da mi igra radi bez tih gluposti?

http://www.speedtest.net/result/724268199.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Borderlands

Ima li troje zainteresiranih da ubodemo paket od 75€ za 4 komada Borderlandsa na Steamu?

Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Chaky kaže...

Ima li troje zainteresiranih da ubodemo paket od 75€ za 4 komada Borderlandsa na Steamu?

vidio sa, ja sam ono prvo igrao, pirat, ali sam mislio original al opet su tu glupost napravili smanjili igru al nisu i dlc-ove, i zasto ne stave u taj pack + dlc- izgleda da su jos gladni love

BC2 nick: herro Ray
15 godina

Igrao sam igru par dana i caku "nstasici" igara, ova mi je brzo dojadila...jednostavno mi nema smisla nakon duzeg igranja.....

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
neaktivan
Borderlands

Evo ja sam bas veceras instalirao igru i krenuo je prelaziti , nazalost nisam daleko dosao :) Na samom pocetku sam stao kod onoga doktora  , pise prvo trebas otvoriti vrata-jesam , pricati s njim-jesam i onda pise turn in??? Sto sad trebam napraviti? Znam da se javljam kasno , svi komentari vezani uz ovu igru su od prije par mjeseci ali eto , ja sam ju tek sad skin... instalirao:)

0 0 hvala 0
15 godina
Borderlands
BC2 nick: Ray.hr ||| XFIRE; mypet ||| STEAM user: has_mesar
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.9.2010 10:01 (null).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Borderlands

12.10. dolazi GoTY, uključena budu sva 4 DLC-a...

Kad bi se našlo kuna za PS3 verziju, bil bi to savršeni rođendanski poklon ;)

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
vombat kaže...

Evo ja sam bas veceras instalirao igru i krenuo je prelaziti , nazalost nisam daleko dosao :) Na samom pocetku sam stao kod onoga doktora  , pise prvo trebas otvoriti vrata-jesam , pricati s njim-jesam i onda pise turn in??? Sto sad trebam napraviti? Znam da se javljam kasno , svi komentari vezani uz ovu igru su od prije par mjeseci ali eto , ja sam ju tek sad skin... instalirao:)

Kad piše turn in, znači da si obavio zadatak i da se samo trebaš vratiti osobi koja ti ga je zadala i porazgovarati s njom, da dobiješ lovu i XP.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
16 godina
Borderlands

oke je igra samo ne vidim koristi od 4 igraca. nije da ima neki kvest koji se nemoze totalno pwnat solo (crawmerax mozda, makar se i on da brzo rjesit). kad bi bar zabacili neki dungeon ili nest slicno da bi se ustvari isplatilo igrati s 4 igraca...

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bass kaže...

oke je igra samo ne vidim koristi od 4 igraca. nije da ima neki kvest koji se nemoze totalno pwnat solo (crawmerax mozda, makar se i on da brzo rjesit). kad bi bar zabacili neki dungeon ili nest slicno da bi se ustvari isplatilo igrati s 4 igraca...

Ako ništa barem je zabavnije nego kad si solo.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
16 godina
Borderlands

istina to sto kazes, ali ipak to nije dovoljno na duze staze jer na prvi mah, igra je diablo fps, ali kad se pocne s drugim playthroughom postaje uzasno smarajuca.

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice