Black Desert Online

poruka: 185
|
čitano: 26.210
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Black Desert Online
Nemojte se zahebat pa kupit cetiri skladista ko ja lol..

Jel se moze namjestaj craftat ili se bas mora kupit?
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Black Desert Online

Prodajem BLack Desert sa skinom od Rangera, skuzio sam da mi se neda ucit tolko novih stvari jer je igra totalno drukcija od ostalih MMO.. Vise sam WoW igrac, sjednem i sve znam i nema problema :)

Igra+skin me dosli 500kn, prodajem za duplo manje.
Ako netko zeli, neka se javi na PM ili preko oglasa na mob. :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Black Desert Online

znam da je longshot ali ima li netko mozda onaj guest pass da bi bio voljan udjeliti? Hvala vam mnogo puno :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Black Desert Online

Kakvi su dojmovi? Jel ispeglana igra? I jel ima end game? Pitam za PVE content.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Magibagi kaže...

End game u ovoj igri je jako širok pojam. Ako misliš na instance i raidanje onda je odgovor ništa posebno.

Ako misliš na sadržaj na "max" levelu onda ga ima na kamare... 

live and let live
13 godina
neaktivan
Magibagi kaže...

Igra je izdana u Koreji prije 2 godine, tako da je ispeglana. Sadržaja ima na tone, a igru bi najbolje opisao kao Skyrim+Witcher+MMO+još par stvari=BDO. Igra je sandbox tip (više kao EVE online npr.), a ne theme park (poput WoW, Wildstar, KOTOR) i sličnih.

Po meni najbolji MMORPG ikad. Ali ako očekuješ instancirani raiding endgame, onda to zaboravi, jer to ova igra ne pruža.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.3.2016 12:19 (Michio Kaku).
10 godina

Hvala na odgovorima, igro sam betu i svidilo mi se, samo sam imo malih problema sa micro stutterom iako je fps bio 60. Frame time divlja pa me to odbijalo, ubija mi užitak. Ne mora biti raiding end game content, samo da nije grind/zergfest gdje lupaš 3 tipke i farmaš world bosseve.

15 godina
Magibagi kaže...

Hvala na odgovorima, igro sam betu i svidilo mi se, samo sam imo malih problema sa micro stutterom iako je fps bio 60. Frame time divlja pa me to odbijalo, ubija mi užitak. Ne mora biti raiding end game content, samo da nije grind/zergfest gdje lupaš 3 tipke i farmaš world bosseve.

Grind fest svakako je, samo imaš toliko puno stvari za raditi da i nije neka greda.

live and let live
15 godina
neaktivan
Black Desert Online

Ako je netko usamljen poput mene neka se javi u igri. Počeo sam igrat tek jučer, za sada Valkyrie.

Jordine serveru, family name Tavroh, character name Wynsel (ne znam koje informacije trebaju da bi se nekoga našlo).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Postoji balkanski guild na Alustin serveru.
Posjeti ovaj site za vise informacija http://forum.blackdesert-balkan.com/
12 godina
neaktivan
dani20 kaže...
Postoji balkanski guild na Alustin serveru.
Posjeti ovaj site za vise informacija http://forum.blackdesert-balkan.com/

Dodem ja ako si zveknem igru. Stalno razmisljam ocu necu ocu necu ocu necu ocu necu... ne znam sta vise cekam 

14 godina
Black Desert Online

Pozdrav ljudi. Jel postoji kakva free trial verzija, ne bih se htio zaletjet pa uzet igro a onda skuzit da se mi igra ne dopada.

0 0 hvala 0
16 godina
16 godina
Black Desert Online

Pozdrav, ekipa ima netko mozda pass za udjelit da se isproba? gledam preko filmica cini mi se ok,al bar na neki nacin da isprobam - ili cu mozda na kraju ako ne uspijem i kupiti. Di se najjeftinije moze nabaviti ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Black Desert Online

ja sam dobio od prijatelja 7 dana trial, probao igru i jednostavno odustao nakom pol sata. Nije moj stih jednostavno. Gw2 me previse razmazio ocito i kaj got probam nis nije ni do koljena njemu :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mislim da mozes kupit samo preko njihove stranice,30eura je.
11 godina
neaktivan
Black Desert Online

Bok, ekipo. Zaintrigirala me ova igra i pozitivni komentari vezani uz njezinu kompleksnost pa reko idem je kupit, samo da nađem gdje  Imaju vlastiti klijent, ili? Jer jedino što nalazim na official stranici su oni Traveler i Explorer package. To je to što moram kupiti da dobijem pristup igri? 

Druga stvar, koliko sam skužio igra nije nimalo user friendly pa me zanima koliko je teško ufurat se u nju nekome poput mene koji nije uopće do sad igrao MMORPG igre. Hoće li me hrpa mogućnosti uvući u igru i tjerati da igram dalje ili je frustrirajuće? 

Thanks! 

0 0 hvala 0
16 godina
blowfish_cro kaže...

Bok, ekipo. Zaintrigirala me ova igra i pozitivni komentari vezani uz njezinu kompleksnost pa reko idem je kupit, samo da nađem gdje  Imaju vlastiti klijent, ili? Jer jedino što nalazim na official stranici su oni Traveler i Explorer package. To je to što moram kupiti da dobijem pristup igri? 

Druga stvar, koliko sam skužio igra nije nimalo user friendly pa me zanima koliko je teško ufurat se u nju nekome poput mene koji nije uopće do sad igrao MMORPG igre. Hoće li me hrpa mogućnosti uvući u igru i tjerati da igram dalje ili je frustrirajuće? 

Thanks! 

Bok i tebi!

Igru kupis na official stranici da,travelers package je 30 eura i to je to,zatim ces pod account imat opciju da skines client (30gb je).

Igra nije bas user friendly da ali mi smo ovdje da pomognemo :D. Dodaj me ingame i sta god trebas samo pitaj. Nick: Sayid

16 godina
Black Desert Online

Sun is up,time for new adventures.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
blowfish_cro kaže...

Thanks! 

Igra ti nikako nije userfriendly, dapače rekao bi da ima blagi kontra efekt. I to kažem kao netko tko ima 15 godina iskustva u barem 15mmo naslova. Ja sam se snašao ali netko tko nikada nije zaigrao mmo će biti jako zeznuto. Nemoj zbog toga odustati, ako ti mmo svijet legne to je jedna divna avantura :)

live and let live
16 godina
Black Desert Online

jos evo pokusavam nac/dobit pass pa za sad cu jos pricekat sa kupovinom ako ipak uspijem nekako.

do tada, kako ste zadovoljni ? gledam filmice uglavnom manje vise ok,stvarno svega ima. Ono sto me najvisei zanima pvp,vidim da je dobro napravljen,da su borbe i nacin borbe zanimljiv. Ali opet da neke stvari nisu lake i tak.....

pa dok ne isprobam (ili kupim) neki vasi komentari na igru ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Black Desert Online

Ja probao igru. Hvala puno @dani20 na guest passu i pomoći, stvarno me upoznao s igrom i dao mi odličan boost u startu, jer da sam ja to sve išao sam otkrivat, trebalo bi mi puno više vremena. 

Igra djeluje stvarno vrhunski. Ne znam kako combat funkcionira u ostalim igrama iz žanra, ali ovdje mi je vrhunski odrađen. Učenje poteza i nizanje kombinacija je jednostavna mehanika za shvatiti, a opet se treba duže vrijeme učiti i vježbati. Questovi su malo bezveze, barem u ovoj početnoj fazi igre, a meni je osobno to dosta bitno pa se nadam da će kasnije biti nečeg malo kompleksnijeg od 'idi tamo', 'pričaj s ovim', ubij onoga' etc. Grafika je čudo za jednu igru ovog tipa, izgleda jedno osamstošezdeset puta bolje od svih ovih popularnih MMORPG-a. Art style genijalan, animacije više nego pristojne, fora lokacije... 

Nije user friendly, kao što ste rekli, ali nije to tipa Dark Souls di te lupi u glavu i onda te još šutne kad si na podu i natjera da zgasiš igru, nego je više kompleksna na način da sve možeš pohvatati ako si daš truda. 

Nisam sad kroz vikend bio na kompu, ali danas nastavljam istraživati pa javim još dojmova 

1 0 hvala 1
16 godina
Black Desert Online

Hvala na info,moze slobodno jos :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
@cropunk Ako volis mmoe i pvp mislim da nemas sta rasmisljat :D. Danas kad dodem s posla probat cu ti nabavit 7 day pass pa se cujemo.
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
dani20 kaže...
@cropunk Ako volis mmoe i pvp mislim da nemas sta rasmisljat :D. Danas kad dodem s posla probat cu ti nabavit 7 day pass pa se cujemo.

Ovo za PVP je onak li-la, pošto je igra užasno gear dependant.

16 godina
dani20 kaže...

pa da, to je ono sto i najvise igram (90%) kombiniram izmedu postojecih (trenutno najvise wow,ali i trazim nesto novo)

16 godina
Istina da je gear dependent,ali ako si vec max lvl radit ces na tome da se i dobro gearas pa onda pvp.
16 godina
Istina da je gear dependent,ali ako si vec max lvl radit ces na tome da se i dobro gearas pa onda pvp.
16 godina
Black Desert Online

ali ok gear,ali kroz igru dobijem taj gear,kolko sam skuzio nema kupovine il slicno? Jedino koliko sam skuzio vizualni izgled samo. Tako da ako je tu bitan moj trud samo,onda ok to nije nikad bio problem....razlog da te vise tjera na igranje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Posto je action combat i moras ciljat i dodgat bolje je od tab target mmoa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice