Big Fish Games problem

poruka: 2
|
čitano: 3.516
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Big Fish Games problem

ovako, brat hoce da igra igre sa big fish games-a, prije mijenjanja racunara, igrao sam ih dosta sa te stranice, ali ovaj novi racunar jednostavno ne znam, problem je sljedeci:

kad odem na stranicu, izaberem igru, skinem onu ikonu koja pokrece program za skidanje,

kada to pokrenem, otvori se nekakav Big Fish Games Stub Setup

jednostavno tokom instalacije (downloada) iskoci poruka sa Yes i No i glasi: We're sorry, but we can't connect to Big Fish Games. View a web page that might help you fix this problem?

i naravno Yes i No, klikom na Yes, otvori se sljedeci link: http://bigfishgames.custhelp.com/cgi-bin/bigfishgames.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=168&

i naravno dok instalacija traje, imate i na tom linku downloaduje se bfgsetup_s1_l1.exe, pa ako neko zna kako to naci direktno, molim vas help, guglao sam i sve ali nisam nista nasao

Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Big Fish Games problem

zna li iko rijesiti problem, ali sada je drugacije, sadda sam instalirao taj download manager, a sad mi tokom Waitid for Download u programu izbaci error da mi racunar nije konektovan!

Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice