BF3 Squad Rush Turnir

poruka: 1.326
|
čitano: 123.116
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield 3
14 godina
Re: BF3 Squad Rush Turnir
Co7 kaže...

Ok, ja se nadam da nam nece faliti igrac, dati cemo sve od sebe da se to ne dogodi.

EDit:

nevezano za ovo, samo da ne pisemo dva posta.

Htio bih  pohvaliti svoje squad, stvarno su izuzetni igraci...

Latex, osim sto je odlican igrac, odlican je i u razradi strategija na licu mjesta, od latexa sam mozda i najvise naucio od pocetka ovog turnira.

Virus nije normalan :), odlican je kao igrac i kao osoba... Tezak za kontroliranje :).

SbMarko je fenomenalna osoba, isto tako je odlican i timski igrac.

Svaka cast decki!

Pošto se bliži kraju turnir, skoro smo gotovi, želin zahvalit roditeljima što su bili uz mene, mom producentu Nikši Bratošu, duhovnom vođi Siniši Vuci, koreografkinji Josipi Lisac, Miru Ungaru na plesnim koracima, Jeleni Brajsi na besplatnoj hrani i skloništu i Branimiru Glavašu na seloejpu za extra mags i quicker reload. Posebno Bogu hvala što mi je dao snage i bio uz mene u teškim trenucima.

Bez tima ne bi bilo moguće igrat dobro, hvala Furyo na supresu, iako san poginija 50 puta oživljavajući te da se moš folirat kako imaš dobar score :) PleXx-0 na hladnokrvnosti u bilo kojoj situaciji i iznvarednoj igri, MadTom na odličnoj igri i četvrtom zidu našeg squada, bez njih ne bi bilo moguće... Oni mečevi jučer su za pamćenje.

Zvali su nas i prokletnici :)

[M|C] 7emper_fi
16 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Kad ćemo već zahvaljivat...

Hvala mom skvadu što trpi moje histerične ispade i njima unatoč suzdržava se od toga da me pošalje u 5 pi*ki materinih.

Osim toga, posebno hvala Dadi na dobrom guženju svake noći, Piratu na dobrom trpanju i Kukyju na dobrom oralnom zadovoljavanju prije i nakon meča.

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr

10 0 hvala 0
13 godina
BF3 Squad Rush Turnir
Hvala meni što sam vas sve trpio. Hvala!
BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
nooir kaže...

Pošto se bliži kraju turnir, skoro smo gotovi, želin zahvalit roditeljima što su bili uz mene, mom producentu Nikši Bratošu, duhovnom vođi Siniši Vuci, koreografkinji Josipi Lisac, Miru Ungaru na plesnim koracima, Jeleni Brajsi na besplatnoj hrani i skloništu i Branimiru Glavašu na seloejpu za extra mags i quicker reload. Posebno Bogu hvala što mi je dao snage i bio uz mene u teškim trenucima.

Bez tima ne bi bilo moguće igrat dobro, hvala Furyo na supresu, iako san poginija 50 puta oživljavajući te da se moš folirat kako imaš dobar score :) PleXx-0 na hladnokrvnosti u bilo kojoj situaciji i iznvarednoj igri, MadTom na odličnoj igri i četvrtom zidu našeg squada, bez njih ne bi bilo moguće... Oni mečevi jučer su za pamćenje.

Zvali su nas i prokletnici :)

Hvala, izgleda da trebam promijeniti ime u Osigurač.

14 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

sljedeća off topic tema rezultirat će crvenim kartonom :P

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Pozdrav i zahvale dečkima iz Shabansa. Mogu reć da imamo sreće, da je dama igrao i ta ekipa, ajme. Meni se nije dalo igrat baš i još nekima, ali rada bi završit ovaj turnir i to, da se riješimo toga svega. Još jednom hvala i lijep pozdrav dečkima. Sry što se tiče restarta za claymore, da nebi bilo da smo izmislili, kaže dado: FF je ON RPG/M320/clay je OFF. 

Četvrta runda je predana od njihove strane.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.5.2012 22:00 (fila2208).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Blue Magnum vs Brutal CRO > 4:0

@Sempre>ma kolega ništa draže mi nije nego ispalit 200 metaka u prazno

MadCroats Furyo || CoD2 2500h || BF3 400h
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.5.2012 22:19 (Dr_Furyo).
14 godina
fila2208 kaže...

Pozdrav i zahvale dečkima iz Shabansa. Mogu reć da imamo sreće, da je dama igrao i ta ekipa, ajme. Meni se nije dalo igrat baš i još nekima, ali rada bi završit ovaj turnir i to, da se riješimo toga svega. Još jednom hvala i lijep pozdrav dečkima. Sry što se tiče restarta za claymore, da nebi bilo da smo izmislili, kaže dado: FF je ON RPG/M320/clay je OFF. 

Kad sam ja to rekao?

{#}

You should never underestimate the predictability of stupidity - Extremne njubare team
15 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

Magnum vs Brutal CRO > 4:0  (tri ss-a, cetvrta je predana)

Svaka cast deckim {#}

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
BF3 Squad Rush Turnir
Svaka cast decki!!!! I plavi i obicni magnum ;)
ORIGIN: CR0_VandaL ; STEAM: vandalzd ; TDU2: VaandaL
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

Ali obicnima vise :)

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir
My BF3 Battlelog: MasterChurner
Moj PC  
5 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

Sutra navečer, zainteresiranih ima?

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.5.2012 23:15 (Šef).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
plavi83 kaže...

I isprike na slabom otporu...

BF3: Bombovich
14 godina
Zero2 kaže...
fila2208 kaže...

Kad sam ja to rekao?

{#}

14 godina

Nauljeni Pingvini vs Brutal Croats 4:0 (4. predana)

17 godina
BF3 Squad Rush Turnir

HCF pajseri vs 19xxx 3:1

Hvala deckima iz 19xx tima na odlicnoj igri i strpljenju jer smo imali problema sa crnim ekranom velikim pingom i slicnim stvarima. Ovu partiju je za HCF igralo cak 6 razlicitih igraca. Raspon godina je od 14 -37.  Hvala još jednom na strpljenju.

SS partija možete pogledati na Battlelogu.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655391592636639/

bakaxxx

2 0 hvala 0
14 godina
fila2208 kaže...
Zero2 kaže...
fila2208 kaže...

Kad sam ja to rekao?

{#}

Hehehe

Pa to je bilo davnooo...u međuvremenu smo promjenili pravila i update je napravljen u prvom postu. Čak je danas dodano da sve šta nije na listi zabrana je dopušteno da nebi bilo zabuna!

You should never underestimate the predictability of stupidity - Extremne njubare team
15 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

Extraordinary Gentlemen vs. 19xx 4:0

Lijepi mečevi, fina ekipa, sve prošlo u redu! {#}

Vidimo se na ladderu!

Sad, rezervacije za sutra, 2 termina, u 10 i u 11 navečer?

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2012 0:24 (Šef).
Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
protjeran
BF3 Squad Rush Turnir
Nauljeni Pingvini imaju jos samo protiv 53Curice,Extremne Njubare i oba Magnuma.. Posto sa Magnumima imamo za nedjelju zakazano,molio bih ova 2 tima da se jave da se dogovorimo i odigramo... Ceco??? Dado??
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
od moje ekipe mislim da par dana sigurno nece biti nista.... Jer ja se selim u novi stan pa nemam net. Dok mi ovi ne prenesu prikljucak...
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
Cyber_Freak kaže...
Nauljeni Pingvini imaju jos samo protiv 53Curice,Extremne Njubare i oba Magnuma.. Posto sa Magnumima imamo za nedjelju zakazano,molio bih ova 2 tima da se jave da se dogovorimo i odigramo... Ceco??? Dado??

Mi bi danas trebali odigrati sa Masters of Shabans ali s obzirom da mene vjerovatno neće biti (frend dobio kćer {#}) dogovorite sa Fr4nkom. Usto mi nema dva standardna igrača tako da ćemo vjerovatno igrati sa malo izmjenjenom ekipom.

Da pitam sve ovdje...s obzirom da je druga ekipa iz G ispala iz natjecanja (odigrali samo jedan meč) a dogovorili smo da isti igrač nesmije igrati u dvije ekipe..jeli problem da se neki od igrača pridruže njubarama. Kako sam napisao, jednog igrača iz Njubara nema tjedan dana pa bi trebali isto toliko čekati da odigramo mečeve.

15 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

Sto se nas tice, u vasem slucaju je to opravdano :).

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Ma može. Ko brani pi*da i bok.

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr

4 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Zero2 kaže...
Cyber_Freak kaže...

Mi bi danas trebali odigrati sa Masters of Shabans ali s obzirom da mene vjerovatno neće biti (frend dobio kćer {#}) dogovorite sa Fr4nkom. Usto mi nema dva standardna igrača tako da ćemo vjerovatno igrati sa malo izmjenjenom ekipom.

Da pitam sve ovdje...s obzirom da je druga ekipa iz G ispala iz natjecanja (odigrali samo jedan meč) a dogovorili smo da isti igrač nesmije igrati u dvije ekipe..jeli problem da se neki od igrača pridruže njubarama. Kako sam napisao, jednog igrača iz Njubara nema tjedan dana pa bi trebali isto toliko čekati da odigramo mečeve.

Ma nema problema,nije ovo za novac... ;) Ok,onda cu reci Xyanu ili Switchu neka doda Fr4nka pa nek dogovori za veceras mec ...
15 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

Gentlemeni su slobodni večeras poslije 10. Ima zainteresiranih?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Šef kaže...

Gentlemeni su slobodni večeras poslije 10. Ima zainteresiranih?

Ako ne iskemijate mec,javi se pa mozemo baciti trening match.. Prosli puta je bilo gusto..Sad vam je malo jaca ekipa pa mislim da bi bilo napeto... ;)
12 godina
Zero2 kaže...
fila2208 kaže...
Zero2 kaže...
fila2208 kaže...

Kad sam ja to rekao?

{#}

Hehehe

Pa to je bilo davnooo...u međuvremenu smo promjenili pravila i update je napravljen u prvom postu. Čak je danas dodano da sve šta nije na listi zabrana je dopušteno da nebi bilo zabuna!

o jebo pravila koja se mijenjaju kad je 80% meceva vec odigrano da bi se pogodovalo ekipama koje igraju prljavo

jedva cekam da ovaj turnir zavrsi

15 godina
neaktivan
tormento kaže...

o jebo pravila koja se mijenjaju kad je 80% meceva vec odigrano da bi se pogodovalo ekipama koje igraju prljavo

Fino klikneš na "prati ovu temu" još jednom, jednostavno ne igraš turnir i to je to.

13 godina
protjeran
tormento kaže...
Zero2 kaže...
fila2208 kaže...
Zero2 kaže...
fila2208 kaže...

Kad sam ja to rekao?

{#}

Hehehe

Ma nemoj tako,nisi fer!!! Covjek je lijepo pitao i objasnio situaciju.Stvarno ne vidim u cemu je problem?? Btw,ako niste igrali sa njima kao mi,vi ne morate se sliziti sa time,cekajte onda tjedan dana da im se igrac vrati i nema nikakvih problema.. Sto se tice tima Nauljenih Pingvina,nema nikakvih problema..Ljudi,ovo je fun turnir,i stvarno mislim da bi neki trebali u "google translate" trebali upisati rijec "FUN" da vide sta uistinu znaci.....
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield 3
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice