Ok, ja se nadam da nam nece faliti igrac, dati cemo sve od sebe da se to ne dogodi.
EDit:
nevezano za ovo, samo da ne pisemo dva posta.
Htio bih pohvaliti svoje squad, stvarno su izuzetni igraci...
Latex, osim sto je odlican igrac, odlican je i u razradi strategija na licu mjesta, od latexa sam mozda i najvise naucio od pocetka ovog turnira.
Virus nije normalan :), odlican je kao igrac i kao osoba... Tezak za kontroliranje :).
SbMarko je fenomenalna osoba, isto tako je odlican i timski igrac.
Svaka cast decki!
Pošto se bliži kraju turnir, skoro smo gotovi, želin zahvalit roditeljima što su bili uz mene, mom producentu Nikši Bratošu, duhovnom vođi Siniši Vuci, koreografkinji Josipi Lisac, Miru Ungaru na plesnim koracima, Jeleni Brajsi na besplatnoj hrani i skloništu i Branimiru Glavašu na seloejpu za extra mags i quicker reload. Posebno Bogu hvala što mi je dao snage i bio uz mene u teškim trenucima.
Bez tima ne bi bilo moguće igrat dobro, hvala Furyo na supresu, iako san poginija 50 puta oživljavajući te da se moš folirat kako imaš dobar score :) PleXx-0 na hladnokrvnosti u bilo kojoj situaciji i iznvarednoj igri, MadTom na odličnoj igri i četvrtom zidu našeg squada, bez njih ne bi bilo moguće... Oni mečevi jučer su za pamćenje.
Zvali su nas i prokletnici :)