Battlefield V

poruka: 8.825
|
čitano: 1.538.802
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
16 godina
Re: Battlefield V
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Friday kaže...

Piat je zakon, kad se naviknes na njega

ma je ,ali drop mu je strašan, probaj ga negdje na prazno ispalit i promatraj s time da ciljaj na nekih 25m i stavi ciljnik u sredinu.

Prenijeli su ga iz RLa, cak i dobar posao su napravili. Mada, ja bih podigao reload time na oba bacača...

16 godina

Sve je na max.  Onda ok :) Sve radi kako treba 

[url=http://profile.xfire.com/migok2903][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/wow/type/0/migok2903.png[/img][/url]
11 godina
Battlefield V

Ribeyrolles mi je bio puno bolji u Btf 1, ovdje ne vidim zašto bi ga koristio. Užasan rate of fire, naspram sturmgewehr i STG 44, isti damage. Bez problema se mogu kontrolirati sva 3 oružja tako da control i stabillity nije mi previše bitan. Jednostavno preloš rate of fire manje metaka u magazinu, otključao sam sve nadogradnje no ne vidim zašto bih je koristio ispred sturmgewhera ili pogotovo omiljenog STG 44, shotgun je super, to je nešto kao M1897 Sweeper iz Battlefielda 1 :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.12.2018 19:14 (BeLLicus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield V

A ha ha Kuky ... 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
4 1 hvala 2
14 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

A ha ha Kuky ... 

I što kaže onako ukratko?

na poslu sam pa ne mogu baš sve slušati...

13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Soldier977 kaže...

A ha ha Kuky ... 

Ne znam. Nisam pogledao. 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Soldier977 kaže...

A ha ha Kuky ... 

Netcode je malo gori negu u BF1

Ljudi sa visokim pingom zaseru sve onima s manjim

Hitmarkere dobivaš tek kad server potvrdi da si nekoga pogodio. Dakle malo kasne.

One bullet TTD se često dešava jer ljudi A) se ne zahealaju do kraja pa trčkaraju sa 40hp-a B) Više ljudi ih pogodi istodobno ili dobe headshot

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.12.2018 11:11 (Jack Sparrow).
17 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

One bullet TTD se često dešava jer ljudi A) se ne zahealaju do kraja pa trčkaraju sa 40hp-a B) Više ljudi ih pogodi istodobno ili dobe headshot

On je sorosev placenik i zeli unistiti skilere naseg naroda...

Freak Show Inc.
13 godina
Jack Sparrow kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Ovo bi trebali potvrditi ljudi koji imaju probleme s 1 hit deathovima.

Nek snimaju gameplay pa naprave frame by frame analizu, pogotovo ako imaju uključen network graph.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
SnakeEyes kaže...

Danas sam instaliro igro, i cini mi se da imam neki problem jer sam stavio doslovno sve na low a imam 20ak fpsa na fullhd
Inace imam gtx1060 6gb, i5 7300, 8 gb rama i igra je instalirana na samsungov 970 evo ssd.. Driveri su 417.22 verzija

Ovo baš gadno ne štima.

Probaj više stvari:

Alt+Enter u igri, možda ti nije full screen.

Igraj se s opcijom "Origin in game" u Originu.

Probaj obrisati grafičke drivere s DDU i ponovo ih instaliraj.

Probaj (samo jednom, za probu) pokrenuti igru kad imaš ugašene programe iz memorije - antivirus, firewall, MSI Afterburner...

Naravno, ovo je sve pisano s idejom da ti sve ostalo hardverski/softverski ispravno radi.

Probaj u pozadini imati pokrenut Task manager pa prati dal ti nešto drugo osim igre zauzima procesor.

Probaj imati pokrenut MSI Afterburner pa pogledaj kolka ti je iskorištenost grafičke, a kolika procesora kad igraš igru (igraj u prozoru, pa istovremeno gledaj Afterburner)

kule kaže...

Pardon što upadam kao padobranac....

Pošto na ovoj temi ima milijun stranica sumnjam da bih našao rješenje.... (a ni google ne pomaže)

Dakle,igram sa frendom i kada ja kreiram squad i pošaljem mu request i on ga dobije tako da mu se na ekranu pokaže Accept(Y) i Decline(N) i on ga uredno prihvati...

A kada on napravi squad, meni se samo pojavi Accept i Decline poruka,dakle,bez slova i tu ne mogu ništa... ne reagira na Y ili N ili na klikom miša... samo istekne vrijeme...

Zna li netko u čemu je problem?

...i još druga stvar: nakon završenog conquesta na mapi panzerstorm, učitava se ponovno ta mapa ali u nedogled pa moram ubiti igru preko task managera...

događa li se to ikome?

Fala. :) 

Pokušaj uključiti "Origin in game" u opcijama od Origina, ali i od igre (desni klik na igru, Game Properities, Enable Origin in game)

Uspio sam sredit tako sto sam reinstalirao driver rucno. Sad imam na high/ultra 55-60fps
Ko bi reko da je tako velika razlika..

14 godina
neaktivan
Battlefield V

Meni se dešava umiranje u jednom dva frejma, sada jel dobivam hedare to neznam ali znam da nemam praktički sekundu da odreagiram i padam.

mislim meni to ne smeta nesto pretjerano niti se time zamaram.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Battlefield V

Ček, ako popiješ headshot i još jedan bodyshot, treći te pogodak ubije a registrira ti samo dva pogotka da si primio tj ne znaš da si popio hs? DiCE grrrr

Visokopingaši (pingfucks) i dalje svima na serveru pokvare igru? Pa to sam skužio još od BF3, to svi moderni battlefieldi imaju, nije to bug nego feature.

Delay od pucanja do hitrega je i dalje velik. Srećom pa je tickrate prihvatljiv, zamislite da je manji tickrate pa to bi bio haos da ne kažem kaos.

Nije naveo da - ako na server dođe netko kome je framerate ispod 60 da njemu (a posljedićno onda i drugima) tickrate padne na 45 te da se na one koji igraju na 30 fps metci ne lijepe (srećom, ni njihovi baš)?

Tresla se brda, okotio se miš. Toliko su najavljivali Battle(non)sense video a ono ništa novo.

Da bar poprave TTD, registraciju headshota, prepoznavanje smjera iz kojeg primaš metke i ugrade neki ping limitier koji bi kickao s servera ako je ping preko 100 ili barem 120.

https://www.gamingtribe.com/giveaway/limitless/191x7
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
Battlefield V

Zamolio bi sve koji pričaju o greškama igre da paze da ne pišu o tome nervozno ili u negativnom kontekstu.

Svi one hit killovi su isključivo greška igrača koji si je dozvolio da ga gađaju više igrača ili da je low hp.

Sve navedeno nije uopće greška nego ono kako je dice zamislio igru, tako da igramo ono što oni žele i kako žele i to je sve ok.

i btw. tko je taj nonsense, samo priča nonsense, dobro se i nazvao.

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.12.2018 13:05 (fila2208).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
191x7 kaže...

Ček, ako popiješ headshot i još jedan bodyshot, treći te pogodak ubije a registrira ti samo dva pogotka da si primio tj ne znaš da si popio hs? DiCE grrrr

Visokopingaši (pingfucks) i dalje svima na serveru pokvare igru? Pa to sam skužio još od BF3, to svi moderni battlefieldi imaju, nije to bug nego feature.

Delay od pucanja do hitrega je i dalje velik. Srećom pa je tickrate prihvatljiv, zamislite da je manji tickrate pa to bi bio haos da ne kažem kaos.

Nije naveo da - ako na server dođe netko kome je framerate ispod 60 da njemu (a posljedićno onda i drugima) tickrate padne na 45 te da se na one koji igraju na 30 fps metci ne lijepe (srećom, ni njihovi baš)?

Tresla se brda, okotio se miš. Toliko su najavljivali Battle(non)sense video a ono ništa novo.

Da bar poprave TTD, registraciju headshota, prepoznavanje smjera iz kojeg primaš metke i ugrade neki ping limitier koji bi kickao s servera ako je ping preko 100 ili barem 120.

Na BF1 su stavili sa jednim patchem da nakon 100 pinga moraš leadati svoju metu, ljudi se često žalili jer ne igraju svi u europi, a u aziji ili americi su distance od servera dosta veće. Pa stavili na 120 ili 150. Ovdje toga nema iz nekog razloga, nadam se da će i ovdje uvesti. Kakvo kickanje ljudi? lol

Nije istina, već je objasnio da ne pada drugima tickrate ispod 60, nego samo tom igraču. Mislim da i u videu spomene ovo. Ne pričaj gluposti.

I zašto bi treći metak trebao pokazati ako si od njega mrtav? Što ti bi da te pogodi metak, hodaš još dva meta dobiješ onaj indikator i onda padneš? Pa i znaš da si popio headshot po tome što ti uzme dupli health, što bi ti da u toču meča napiše preko ekana s debelim slovima da si popio headaru?

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.12.2018 13:31 (Jack Sparrow).
17 godina
odjavljen
191x7 kaže...

Toliko su najavljivali Battle(non)sense video a ono ništa novo.

Najavljivali (toliko) su samo oni koji su bili sigurni da ce im se potvrditi sumnje da se umire od pola metka jer je lik uvijek bio kritican prema tim stvarima.

On the other hand... bilo bi dobro da pokazu gdje si pogodjen. Masa igara to ima i funkcionira super

Freak Show Inc.
15 godina
Jack Sparrow kaže...
Pa i znaš da si popio headshot po tome što ti uzme dupli health, 

Aha, ti trčiš i vidiš da ti je uzelo duplo hp pa znaš da je hs?

Svaka čast što to stigneš vidjeti 

Ovo što je složio koncept to igri treba, a ne da psujem 15sek i čudim se kako sam tako brzo pao.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.12.2018 13:38 (fila2208).
16 godina
fila2208 kaže...
Jack Sparrow kaže...
Pa i znaš da si popio headshot po tome što ti uzme dupli health, 

Aha, ti trčiš i vidiš da ti je uzelo duplo hp pa znaš da je hp?

Svaka čast što to stigneš vidjeti 

A dobro onda mi reci koja ti igra pokaže da si dobio headshot na drugi način? Ima neka igra indikator po sred ekrana da si popio headshot? 

Pritom ne pitam kad je headshot kill, to i ovdje ima. Nego kad ti netko opali headshot, pa onda body shot.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.12.2018 13:54 (Jack Sparrow).
16 godina
Friday kaže...
191x7 kaže...

Toliko su najavljivali Battle(non)sense video a ono ništa novo.

Najavljivali (toliko) su samo oni koji su bili sigurni da ce im se potvrditi sumnje da se umire od pola metka jer je lik uvijek bio kritican prema tim stvarima.

On the other hand... bilo bi dobro da pokazu gdje si pogodjen. Masa igara to ima i funkcionira super

Lik veli da je frejm po frejm puštao svoje smrti i  da u 9 od 10 slučajeva je popio dmg prije smrti. Ono što on zagovara, kill log di vidiš tko te je u zadnje 2-3 sekunde pogodio i gdje, bacilo bi  malo svjetla!

Ono što mene j3be je to što je 2001. bio plugin za CounterStrike koji je to pokazivao! Pa zar je to lost ancient tehnology??? 

Znaš šta, dajem prvih 20cm svog kurc4 na panj ako ti to ne natipkaš za vikend. Samo te treba naljutiti!!! 

17 godina
odjavljen
mrfloyd kaže...

Znaš šta, dajem prvih 20cm svog kurc4 na panj ako ti to ne natipkaš za vikend. Samo te treba naljutiti!!! 

U subotu radim dostavu, u nedjelju letim na GO 

A za ovih 20cm lazes, kaze riplej da ti je malecki

Freak Show Inc.
15 godina
Jack Sparrow kaže...

A dobro onda mi reci koja ti igra pokaže da si dobio headshot na drugi način? Ima neka igra indikator po sred ekrana da si popio headshot? 

Pritom ne pitam kad je headshot kill, to i ovdje ima. Nego kad ti netko opali headshot, pa onda body shot.

Postoje zvučni indikatori ako dobijaš dmg u hs ili u ostatak tijela, recimo, ovdje ne, ali recimo, jel moguće takvo što stavit. Moja rečenica se odnosila na to, da si ti tako sposoban skužit u djeliću stotinke da si dobio hs pa si kažeš, ma ok, pao sam od hs, ne od hrpa dmg nakupljenog u jedan frejm.

Nije bitno kako će ti igra pokazati da te pogodilo u hs, nego da jebeno kad umrem, vidim killcam, lika, dmg analizu, kao što je nonsense to i prikazao.

Ali to dice ne može napravit, jer kako bi izgledala analiza. 1 bullet x 200dmg.

+

dmg neće pasat jer redovtio dobijem tipa 105 dmg itd.

Koliko onda ti likovi imaju hp?

Za trejdove da ne pričam koliko su sad postali izraženi pod zadnje, i pogotovo sa semi auto puškama.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.12.2018 15:06 (fila2208).
16 godina
moderator
fila2208 kaže...

Postoje zvučni indikatori ako dobijaš dmg u hs ili u ostatak tijela, recimo, ovdje ne, ali recimo, jel moguće takvo što stavit. 

Bilo u alphi,nadam se da im nikad više neće pasti na pamet takve gluposti stavljat u igru.

Kakvi zvučni indikatori za hs omg.

سمندری ڈاکو
13 godina
Battlefield V

O kakvim hedšotima vi pričate???!!!!

Jedini hedšot oneshot je od snajpera, a ovo ostalo je jebeni broken netcode.

A ove šprehe hedšot pa badišot da ubijaš HAHAHAHAHAHAHAHA

Mi ili igramo drugu igru ili sam ja daltonist pa kad mi se nekoliko puta zazeleni crosshair (indikacija hedšota) i nekoliko puta zabijeli, a ja ne ubijem - očito sam krivu boju vidio?!

Nabijem DICE, EA, ovog nonsensidiota koji je prešao na njihovui stranu i levlel jebenog kapa u šupak.

P.S.

Jedanput sam pogodio u glavu tipa s magnumom na par metara udaljenosti, a taj kurac bi trebao biti oneshoot kill ako pogodiš glavu - dobijem zeleni indikator i prizna mi 76 damagea.

Koji kurac sam pogodio da mi je znati?!

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield V

OMFG kakve njubare, još najbolje da kad dobiješ headshot da ti dice šalje notifications na fejs i instač da si pogođen u glavu.

Moj PC  
4 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

dmg neće pasat jer redovtio dobijem tipa 105 dmg itd.

Koliko onda ti likovi imaju hp?

Često ljudi spominju da su napravili preko 100 dmg-a, a nisu ubili protivnika. Ako bolje pogledaš, u tih >100 bodova je redovito uračunat bonus tipa headshot +20, kill assist +50 (brojeve sam naveo okvirno) i sl., a često se događa i da više od jedne mete biva pogođeno, pa se to onda pokaže kao suma.

uteče Medžedža!
17 godina

Meni treba info koliko sam ja drugu suigraču healtha skinuo a ne koliko sam za to poena dobio, pa nije ovo beauty contest nego Battlefield Conquest.

https://www.gamingtribe.com/giveaway/limitless/191x7
13 godina
191x7 kaže...

Meni treba info koliko sam ja drugu suigraču healtha skinuo a ne koliko sam za to poena dobio, pa nije ovo beauty contest nego Battlefield Conquest.

Zašto ovo uopće postoji?

Nek izbace i brojkice i hit indikatore. 

Mi smo igrači a ne klinci koje treba voditi za rukicu.

(A i manje bude plakanja "99 hit, nja, nja..)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
15 godina
pirat kaže...

Bilo u alphi,nadam se da im nikad više neće pasti na pamet takve gluposti stavljat u igru.

Kakvi zvučni indikatori za hs omg.

Nisam mislio da ti svira notikikacija nego postoji distinktivan zvuk pogotka u dio tijela di je recimo, armor i di je hs, kad već ni sami ne znaju di te i što pogodilo.

Na to sam mislio, jasno da se neki lowbobovi željni tu dižu na zadnje noge da me ismiju, ali sve je to za njih ok.

animosity_frenzy kaže...

Često ljudi spominju da su napravili preko 100 dmg-a, a nisu ubili protivnika. Ako bolje pogledaš, u tih >100 bodova je redovito uračunat bonus tipa headshot +20, kill assist +50 (brojeve sam naveo okvirno) i sl., a često se događa i da više od jedne mete biva pogođeno, pa se to onda pokaže kao suma.

Da, ljudi, šta se tebi nije desilo? Super je kako svi igramo istu igru, ali nikome se ništa ne dešava od već spomentuh stvari.

105dmg lika i on trči dalje, kako to objasnit onda?

gledam ga, 3x ga pogodim sa geverom i mora pasti.

3x35 je 105 i to je to.

Šta reći na to, evo objasnite mi to, kuky i ostali stručnjaci koji uvijek imaju spreman odgovor na svaki jebeni nedostatak ove igre.

Skilledžija kaže...

O kakvim hedšotima vi pričate???!!!!

Jedini hedšot oneshot je od snajpera, a ovo ostalo je jebeni broken netcode.

A ove šprehe hedšot pa badišot da ubijaš HAHAHAHAHAHAHAHA

Mi ili igramo drugu igru ili sam ja daltonist pa kad mi se nekoliko puta zazeleni crosshair (indikacija hedšota) i nekoliko puta zabijeli, a ja ne ubijem - očito sam krivu boju vidio?!

Nabijem DICE, EA, ovog nonsensidiota koji je prešao na njihovui stranu i levlel jebenog kapa u šupak.

P.S.

Jedanput sam pogodio u glavu tipa s magnumom na par metara udaljenosti, a taj kurac bi trebao biti oneshoot kill ako pogodiš glavu - dobijem zeleni indikator i prizna mi 76 damagea.

Koji kurac sam pogodio da mi je znati?!

Oćeš da ti kažem fix za to.

iste boje stavi hs inikator i hitmarker.

Nećeš znati više kad je hs kad je hit samo pucaš.

Eto, ez fix.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.12.2018 16:31 (fila2208).
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

animosity_frenzy kaže...

Da, ljudi, šta se tebi nije desilo? Super je kako svi igramo istu igru, ali nikome se ništa ne dešava od već spomentuh stvari.

105dmg lika i on trči dalje, kako to objasnit onda?

gledam ga, 3x ga pogodim sa geverom i mora pasti.

3x35 je 105 i to je to.

Šta reći na to, evo objasnite mi to, kuky i ostali stručnjaci koji uvijek imaju spreman odgovor na svaki jebeni nedostatak ove igre.

Zbunilo me to par puta dok nisam bolje pogledao šta mi igra javlja. Znaš i sam da sva oružja nemaju isti dmg na svim udaljenostima, te da imaju različiti multipikatori dmg-a za različite dijelove tijela. Ako si uvjeren da te igra vara, najbolje je snimiti i poslati DICE-u, odnosno postati na twitter ili reddit. Tamo su dev-ovi prilično aktivni.

uteče Medžedža!
13 godina
Battlefield V

moj prijedlog za headshot zvucnu signalizaciju u igri

Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
Battlefield V

EZ

Moj PC  
2 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice