edeju... Ne znam, ali nakon BC 2 ovo je prva igra koju jedva cekam igrati. Sve mape su u globalu dobre. Balans oruzja mi je super iako operator ima najbolje pljuce. Ali ostatak klasa ima druge prednosti spram njega. PDW/ shotgun dominiraju na blizinu, snajp i carabinke na mid-long. I m16@3 je dobra ali ne kao u bf3 di je bila jedino oruzje.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
edeju... Ne znam, ali nakon BC 2 ovo je prva igra koju jedva cekam igrati. Sve mape su u globalu dobre. Balans oruzja mi je super iako operator ima najbolje pljuce. Ali ostatak klasa ima druge prednosti spram njega. PDW/ shotgun dominiraju na blizinu, snajp i carabinke na mid-long. I m16@3 je dobra ali ne kao u bf3 di je bila jedino oruzje.
zanima me jel se krokodil može upucat ili je nenadjebiv
Ako si dovoljno brz mozes ga i sexat
Ako si dovoljno brz mozes ga i sexat
jel zna netko zašto fraps ne radi? za fps da vidim koliko imam
probao sam igru i ovo je puno bolje nego bf4
http://battlelog.battlefield.com/bfh/agent/AO_COP-ceco/weapons/299434675/pc/#mp5k
Service star vise ne ide ocito na broj kilova.
Igram na ps4. Za sad igra je relativno ok. Jos uvjek znam past od jednog metka bar je takav osjecaj rijetko ali iritira.
ekipa zba ostat visjet na vratima ili bilo kakvom ulazu kad ih ubijes.
spawn protection nula bodova.
hotwire mod uzas radi ekupe sa breaching chargeom.
ali najvise me smeta manjak pusaka nekak mibse ovo cini premalo i nedostatak coyote RDS sa kojim uvjek igram.
A ovako je to kod Dana Bilzeriana..
Šteta sto ne mozes kupis jos cetiri para ociju,pa bi onda mozda uspio vidit sve monitore..
u meksiku sam uzeo ultimate edition za 80ak $ ,4h igrao i sad napravio refund.no me gusta jbg.
u meksiku sam uzeo ultimate edition za 80ak $ ,4h igrao i sad napravio refund.no me gusta jbg.
Bar ćeš zaraditi na razlici tečaja - ja sam istu udrio refund (isto nakon 4 sata).
badava mu i 100 monitora kad igra na konzoli
Jedino što je valjalo na toj slici je bilo lijevo na dijelu kauča kojeg nisi prikazao :) ..ovo drugo je /careface.
Hint: Plavo s golim velikim oblinama :D
badava mu i 100 monitora kad igra na konzoli
Ne nek je covjek pametan 👍
Hardline, hm, što reći?
Igjica koja pati od iste bolesti kao njezin stariji brat BF4.
Netcode očito nikada neće funkcionirati na frostbiteu kako treba?!
Beta je puno bolje radila, mada sam i tada primjetio problem, a to je vrlo vjerojatno iz razloga što se vrtila na dice-ovim serverima tj. u kontroliranim/idealnim uvijetima.
Tek sada kad je igramo na "kineskim" serverima do izražaja dolazi sva raskoš lošeg frostbitea.
Ostalo, što je nakon netcodea manje bitno, al svejedno da spomenem...
Mape su bolje nego u BF4, barem ovako na prvu mi se tako čini.
Kretanje vojnika je bolje nego u bf4 - vojnik nije pijan.
Preskače se sve iz prve, nema zapinjanja.
Oružja/klase - šta ja znam - još bi trebao malo igrati s raznim oružjem, ali ovako na prvu klase mi se čine balansirane.
M16A3 je možda malčice iznad svih pušaka koje sam probao.
Inženjerija će vjerojatno biti manje zastupljena u ovoj igri, ali meni je baš bilo OK igrati s tom klasom.
Imam nekakvu tubu za vozila, MPX jebe majke - brz reload, brz metak - super puškica.
Support - šotgan mi se čini ok, al netcode mi nije dozvolio da s njime previše igram pa sam promijenio klasu.
Recon - najmanje igrao s tom klasom - dobre su one mine što se lijepe po zidovima - taman za njubove koji ne mogu ubiti puškom - neka i oni koji kill imaju na kraju runde :)
Zvuk... to je meni jako loše... prvo i osnovno ne pomaže mi pri lociranju protivnika.
DICE zamisli nešto i onda se tome posvete, a zaborave 10 drugi, bitnijih stvari.
Kod zvuka su svu pažnju usmjerili ka tome da se zvuk mijenja s obzirom na okolinu, a to je nebitno... bitno je da zvuk dolazi s prave strane i da se po njemu igrač može orijentirati.
Ovako imam osjećaj da sam u diskoteci.
Little bird - jbga, njubove možeš rokat i kamenom, a kamoli nećeš helićem.
Ne sviđa mi se prikaz štete koju ti nanose protivnici.
Moram gledati na konzolu da vidim kolika je šteta - ne mogu procijeniti prema pogocima koje sam dobio.
Kad dobijaš štetu, mali kvadrat u desnom kutu crveni - meni je to slabo upozorenje - ne vidim - ne lajkam.
Modovi:
TDM - izbjegavati u širokom luku - SPAWN IZ PAKLA na TDM-u.
Heist - nisam skužio uopće što trebam - ma jesam, al konfuzno mi je sve to skupa - trebat će mi vremena da se naviknem.
Rescue - zanimljiv mod i potencijalan kandidat za fun warove - ako ima zainteresiranih mogli bi se dogovoriti jedan dan.
Conquest large - previše mi je to ljudi bilo, nisam uživao
Conquest small - e to mi je jedino jučer bilo dobro - server 32 igrača i jedino mi je na njemu igra radila koliko-toliko normalno da mogu reći da uživam igrajući - nisam se nervirao ili vrlo malo.
nemam mjesta, moram prvo maknut BF 4
Pa što nisi rekao, isti takvi primjerci jučer na arizoni po 5KM
Jeste probali blood money? Meni je super mod.
Antraks kako ne cujes od kuda nesto dolazi po zvuku, bar je u hardline cujes od kuda dolaze koraci i pucanje. U attack heliju imas cjelo vrijeme upozorenje do kuda primas hit. Engi klasa je daleko najbolja meni, spawn becon i pancir za inf only mape plus K10 ili MPK5. Operator puskica je trenutno najbolja ACRW koja jebe mamu m16a3 u svemu osim u daljini. Sve mape osim blocka gutaju 64 igraca iako na knap. Problem je veliki kad udjes na server koji medju velikim CQ ubaci mali na 64 igraca i onda nastaje jebada. Meni je igra jucer radila savrseno bolje nego je BF4/BF 3 ikad. Ali kao sto si rekao vec ima servera koji su neigrivi jer se vrte na srotu i jos k tome admini su nabacali 1000 skripti. Ako se slucajno nadjes na dobroom serveru obicno su admini supci.
Evo jedan dobar server, bar je jucer radio savrseno. http://battlelog.battlefield.com/bfh/servers/show/pc/6a202673-cfc5-4787-803e-b87d8fd5dffb/DFC-Community-Conquest-Large-1500-Tickes/
Antraks kako ne cujes od kuda nesto dolazi po zvuku, bar je u hardline cujes od kuda dolaze koraci i pucanje. U attack heliju imas cjelo vrijeme upozorenje do kuda primas hit. Engi klasa je daleko najbolja meni, spawn becon i pancir za inf only mape plus K10 ili MPK5. Operator puskica je trenutno najbolja ACRW koja jebe mamu m16a3 u svemu osim u daljini. Sve mape osim blocka gutaju 64 igraca iako na knap. Problem je veliki kad udjes na server koji medju velikim CQ ubaci mali na 64 igraca i onda nastaje jebada. Meni je igra jucer radila savrseno bolje nego je BF4/BF 3 ikad. Ali kao sto si rekao vec ima servera koji su neigrivi jer se vrte na srotu i jos k tome admini su nabacali 1000 skripti. Ako se slucajno nadjes na dobroom serveru obicno su admini supci.
Zvuk - eho i različite varijante zvuka meni utječu na detekciju. Pogotovo kad se roka na sve strane - kao da sam u discu u kojem je DJ opalio bass na full :)
Heli - meni je ona crvena crtica po rubovima nedovoljna. Zvučna signalizacija pogotka je praktički izostala. Sam osjećaj štete koju ti protivnik čini je nikakav. Ne znam, meni to ne valja.
Engi je i meni bio OK - već sam spomenuo. Doduše, treba isprobati još štošta da mogu konačno reći što je najbolje. MPX je bolji od MP5K - mala boist puškica.
ACWR-om me rokaju k'o budalicu - ja na žalost nemam tu pušku - kaže kolega da je on dobio s preorderom - nadam se da ću je moći otključati s vremenom?
64 igrača sam igrao dvije mape - ona mračna - druge se ne sjećam - šta ja znam - netcode u banani pa mi je jako loše radila igra - ubijali su me k'o budalicu.
32 igrača small conquest sam igrao nekoliko rundi - to mi je bilo OK. Moram taj server u favorite stavit.
Meni igra radi identično kao BF4 na početku. Znači, ja radim ekipi 20 damagea i to je moj maksimum. Ubija me tko kako hoće. Najslađe mi je kad čekam tipa iza zida ili nečega i padnem mrtav i onda tek njega vidim na kill camu.
Ili kad pucam po likovima u leđa ili s boka, oni se hladno okrenu i ja padnem k'o pokošen - u pravilu na takvima radim 20-40 assiste.
Inače mi se igra ne čini loša, mape su OK, ti novi modovi, sve 5 - al jebat ga kad se ne može normalno igrat :(
Ja sam super zadovoljan i baš mi se sviđa igra.
Jučer sam odigrao skoro 4 i pol sata i toliko se nisam zabavio od bf3.
Brzina same igre, trčanje, okretanje, preskakanje preko prepreka (ovo je čisti orgazam sada kako je dobro!) sam osjećaj pucanja. Onaj filing kad uletiš među trojicu i ubiješ ih sa jednim spremnikom. Ili kad te počne netko gađati a ti se stigneš okrenuti i ubiti ga jer si jednostavno bolji i spretniji. Nisam nijednom umro iza zida ili prepreke. Jedino što sam primjetio je da oni hit indikatori kad te netko pogađa baš i ne rade dobro. Gađa te s lijeve strane a crveni ti se s desne...al dobro, to će sigurno u 7. patchu biti riješeno :)
Nadalje zvuk mi je odličan. Fino čuješ korake, viku, pucnjeve odakle dolaze. Sinoć dvojicu riješio prefireom jer sam ih čuo kako trče :)
Mape mi se sviđaju jako. Block je perverzija na 64 igrača ali će za neki 5vs5 biti mama.
Tek sam sinoć kadno otključao m16 i predobra mi se čini no koliko vidim svi skoro igraju sa acwr-om. Ja ju nemam pa ne mogu reći kakva je (valjda ću je moći otključati kasnije).
Kao što rekoh sviđa mi se jako i mislim da će biti konačno igra koju ću igrati duže vrijeme.
Vidiš, ovo što sam izdvojio ukazuje da si u prednosti nad ostalim igračima.
To pitanje me muči duže vrijeme.... zašto sam ja uvijek zakinut, zašto ja neki put nemam tu prednost?
Ili je imam ponekad, a da nisam ni svjestan?
Pod prednost mislim na situaciju da prvi počnem pucat, a prvi umrem.
Da umirem iza zaklona.
Da umirem dok sam u sačekuši, itd.
Znači ja igrajući/postavljanjem/pripremom stvorim prednost nad protivnikom, ali svejedno je on jači, brži, bolji kad krene pucanje - to mi je fascinantno.
Inače, u normalnim igrama, takve situacije rješavam u svoju korist u 99% slučajeva.
U BF4 i Hardlineu gubim u 99% slučajeva.
Aj, možda ne 99%, ali jako često takve "dobitne" situacije ja gubim.
Pod prednost mislim na situaciju da prvi počnem pucat, a prvi umrem.
Da umirem iza zaklona.
Da umirem dok sam u sačekuši, itd.
To i ja pop..., a dešava mi se fala bogu svako malo.
Možda bi onu opciju Network Smoothing factor trebalo staviti na 0 ?
To i ja pop..., a dešava mi se fala bogu svako malo.
Možda bi onu opciju Network Smoothing factor trebalo staviti na 0 ?
U BF4 sam vrtio sve kombinacije i nije pomoglo ništa.
Zato mislim da nema smisla time se opterećivati niti u hardlineu.
Vidiš, ovo što sam izdvojio ukazuje da si u prednosti nad ostalim igračima.
To pitanje me muči duže vrijeme.... zašto sam ja uvijek zakinut, zašto ja neki put nemam tu prednost?
Ili je imam ponekad, a da nisam ni svjestan?
U bf4 to nisi mogao nikako. Jer si padao mrtav odmah od jednog metka. I plus što je igra bila spora za popizditi.
Ovdje to nije slučaj. Igra je brža i ti možeš čim netko zapuca skočiti, čučnuti, leći, skloniti se iza zaklona, prebaciti na pištolj ako treba..ovisno o situaciji jel. Ti to sve moš napraviti ako je protivnik slabiji i na koncu ga ubiti jer si jednostavno bolji. To naravno protiv onog tko zna igrati i zna pucati ne prolazi i mrtav si u trenu čim te dobije na nišan.
U bf4 to nisi mogao nikako. Jer si padao mrtav odmah od jednog metka. I plus što je igra bila spora za popizditi.
Ovdje to nije slučaj. Igra je brža i ti možeš čim netko zapuca skočiti, čučnuti, leći, skloniti se iza zaklona, prebaciti na pištolj ako treba..ovisno o situaciji jel. Ti to sve moš napraviti ako je protivnik slabiji i na koncu ga ubiti jer si jednostavno bolji. To naravno protiv onog tko zna igrati i zna pucati ne prolazi i mrtav si u trenu čim te dobije na nišan.
Sve što navodiš sam mogao u BF3 - ako je protivnik slabiji/neprecizniji ja sam često iz duela izlazio kao pobjednik.
BF4 nam je dakle radio slično, ali meni se Hardline ponaša identično kao BF4.
Znači, nema šanse da izbjegnem smrt jer vrlo često padam instant.
Padnem i tek na kill camu vidim ljude koji su me ubili.
Likovi izlaze iza zidova - ja padam.
Ili ja vidim lika, on pušku nije digao ja mrtav.
E jbg, ovo koliko sam odigrao zasada ja nisam imao takvih situacija. Što na ravno ne znači da se neće ni meni dešavati isto što i tebi...ipak je to frostbite.
Jučer mi je odlično radilo i odmah bi potpisao da mi tako radi stalno.
Izgleda da dodaci služe samo smirivanju oružja (pa čak i HB), bez ikakvih negativnosti
http://symthic.com/bf-hardline-attachments
Zanimljivo, za razliku od BF3 i BF4, sada Compensator smanjuje Vertical Recoil, a Muzzle Horizontal.
Evo malo statistike po oružjima:
http://symthic.com/bf-hardline-weapon-charts?operator=1&sort=Recoil+Up&adsc=DESC
G36C sada izgleda vrlo upotrebljivo.
Izgleda da dodaci služe samo smirivanju oružja (pa čak i HB), bez ikakvih negativnosti
http://symthic.com/bf-hardline-attachments
Zanimljivo, za razliku od BF3 i BF4, sada Compensator smanjuje Vertical Recoil, a Muzzle Horizontal.
Evo malo statistike po oružjima:
http://symthic.com/bf-hardline-weapon-charts?operator=1&sort=Recoil+Up&adsc=DESC
G36C sada izgleda vrlo upotrebljivo.
Ispravak, HB/comp/Muzzle ipak imaju negativnosti: povečavaju Spread